37044

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Index :) -
Jó kép, azt megtudnád mondani két oldalt a flare szóró-nál mik azok a nyúlványok? -
NVG mod
-
blackshark #5341 -
Solt #5340 :D
No majd akkor este ellopom... ;) -
LandTextures.zip-be. -
Fürtös #5338 Urak ebben a DTAC hi res packban telepitésnél az optional noise mappa tartalmát hová kell tenni? -
Fürtös #5337 Solt nem merem kirakni ott, így is ki vagyok tagadva mert nem repülök már dugattyúsal 
Repülnék én szívesen, de se Fóka nincs benne se időm nem nagyon van rá mostanában. -
Én is jövök. -
Solt #5335 Mesterem!
Ezt dobd már be az IL2 topikba is! ;) -
SnowFox79 #5334 Üdv.
A tesztelés 19:00-ra átrakva. Gsg16 Örök bútordarab az ilyen teszteken
megvárjuk
Üdv.
SnowFox -
Fürtös #5333 Opps az eleje lemaradt:
""There has been quite the clamoring for some more images of the new AI-only Fw-190-D9 aircraft that will be free as part of the upcoming ver. 1.2.4. For now this is AI-only, but work is already on-going making it human flyable at the same level as our P-51D."
Kérésre itt van még több fotó az uj AI által repülhető FW 190 ről,ami az 1.2.4 el érkezik. Most még csak AI ként,de már dolgozunk ,hogy azonos szinten legyen repülhető mint a P51D. -
Fürtös #5332 "There has been quite the clamoring for some more images of the new AI-only Fw-190-D9 aircraft that will be free as part of the upcoming ver. 1.2.4. For now this is AI-only, but work is already on-going making it human flyable at the same level as our P-51D.
We understand why the inclusion of P-51D into DCS raised a lot of eyebrows, but in the coming months and years, we intend to gradually flesh the WW2 combat environment out with units and maps. In fact, we have a partner with quite a lot of experience in this area! However, this is a big undertaking, so as much as some folks may wish, we cannot do it all at once as a single package. Rather, we will gradually add new components as they are ready from Eagle and our partners."
Megértjük,hogy a p51 DCS be kerülése elég sok embernél szemöldögemelgetéssel járt,de a következő hónapokban és években ki szeretnénk dolgozni egy ww2 környezetet is egységekkel ,térképekkel együtt.
Tény ,hogy van egy partnerünk aki rengeteg tapasztalattal rendelkezik ezen a téren!
Ugyanakkor ez egy óriási vállalkozás,ezért bármennyire is szeretnénk nem tudjuk ezt egy külön single pack-ként kiadni.
Fokozatosan fognak érkezni az uj tartalmak,ahogyan azok elkészülnek az Eagle -nél és a partnerünknél.
Csak csendben ide beirnám: 1C? Mert ha igen akkor itten valami nagy dolog készül, az uj IL2-őt pont az elavult üzleti koncepció miatt bukták be (gyk: elfogyott a pénz) pedig rengeteg lehetőség van az engineben és nagyon jól néz ki.
De ez csak az én véleményem. -
gsg16 #5331 én elvileg leszek,bár megyek a judo eb-t nézni,és nem tudom hogy érek haza onnan -
SnowFox79 #5330 Üdv All.
Ma délután 16:00-17:00 körül Mission teszt lesz. A teszt célja a dinamikus küldetésrendszer működőképességének vizsgálata és FPS teszt Kliens oldalon. Első körben csapásmérők és CA-s ember jelentkezését várom. Visszajelzések jöhetnek ide.
Repülhető gépek: Only Blue Side: A10C, SU25T, KA50. CA mindent vihet amit tud.
Üdv.
SnowFox -
SnowFox79 #5329 Max. azokban a mission-ökben amiket Gabikának csinálok... 
Ha nem lesznek vegyítve a modern masinákkal akkor jó lesz az. Csak megfelelő környezet nélkül (járművek) nem lesz az igazi. -
gsg16 #5328 Mozdok repterén majd együtt fognak állomásozni az F15-ökkel. 
-
InterC #5327
Focke Wulf képek és bejelentés: még több II.VH-s masinák jönnek !
http://forum.lockon.ru/showthread.php?p=1734334#post1734334
LINK
-
Nyitogatod a pofonos ládát öcsike :) Amúgy meg ne dumálj, csak a fotómasinádat kattogtatod /mondjuk a csajok miatt kabbe/ :) -
Solt #5325 Én nem azt mondtam, hogy hibátlan, hanem azt, hogy ennyi és ilyen durva hiba nincs benne. :)
Ha jó AI-t akarsz, akkor ACE mod, és ahhoz is van valami kiegészítő, amitől elég jó lesz az AI. Fedező tüzet lő, bekerít, stb... -
gsg16 #5324 urak!PILÓTAKÉPZÉS,ha érdekel valakit. 
-
csolee #5323 < jó hangzik, de macleodynak az már kevés...
neki inkább valami nyugdíjas találkozó kellene (úgy hatvan felett) aztán ott lövöldözhetne

-
Fürtös #5322 Csütörtök esténként,jellemzően 30+ os társaság,majd mindeggyikünk ős ofp-s.
Várunk szeretettel!
Info -
Van abban bőven. Az AI nem megy át a hídon, összevissza kolbászol, helikopter belefúródik a földbe, járművel elakad minden szarban, nem azt csinálja amit mondok neki... stb. Tudom, azt fogod mondani, hogy multira találták ki. De én a coop mission-öket jobban szeretem. Évekig nyomtuk, volt egy srác aki csinált missönöket, scriptelt, triggerelt, vágta a témát. Csak a kurva jónak tűnő eksön sokszor elakadt a szar AI miatt. Pedig az ArmA-ban is van lehetőség bőven jó csatákra. Régen nyomtam már, kéne tolni valami jó csihipuhi lövöldözős cuccot. -
wittman #5320 Nem egyedi eset sajnos, sok más szoftvernél ugyanez van... -
gsg16 #5319 de egyébként okosan csinálják.mi megvesszük a félig,vagy negyedrészt kész cuccot,elkezdünk vele kínlódni,és sorra írjuk be a fórumokra a talált hibákat,sűrű anyázások közepette.nekik nincs más dolguk,csak elolvasni ezeket,és javítgatni.még fizetünk is azért,hogy tesztelhessünk nekik.persze van minden játékban fel nem lelt hiba,amit később javítanak a készítő,ha tudnak,de nem ilyen mennyiségben.legalábbis én ennyit nem szoptam még pc játékkal,mint ezzel,csak azért,mert még nincs kész.ha csak azt veszem,hogy anno a dobozos A10C-vel már a netre menni játszani is küzdelmes volt,mert nem akart kapcsolódni... -
Majd visszatérünk a jó öreg RETAL-hoz! :D Soros kábelen az igazi! Hibák nélkül... ;) -
Caterpillar #5317 Lehet őket szidni, és igazából annak ellenére, hogy már a közelébe sem megyek a DCS -nek, ez a hangvétel sokkal szimpatikusabb mint az eddigiek.
Volt/van némi dráma, találtak néhány elég durva bugot, és tudnak az FPS dropról, de ez utóbbit majd később tudják csak javítani.
Nem várok csodát, de ha tényleg ilyen irányba változik a kommunikáció, akkor valami jó kezdődött náluk.
Szerintem! -
Hátha lesz egyszer repülhető gép belőle:) -
Solt #5315 Naaaaaa... az ArmA tized ennyi durva, játékmenetet befolyásoló buggal nem rendelkezik! -
SnowFox79 #5314 Ezt a modellt meg inkább ne erőltessék. Szép lesz ha kész lesz, de minek? AI gépnek ennyire részletes felesleges sz.tem a Humán oldal meg nem ezt várja a legjobban. (ez igaz az UH-1-re is) elsőnek az egyszemélyes gépekkel és CA-val legyen már stabilan működőképes ez a f... aztán gondolkozhatnak a többszemélyesen. Egy segg több ló esete... -
Kezd ez a game egyre jobban hasonlítani az ArmA-ra. -
SnowFox79 #5312 Nem fogok sztrájkolni. max letörlöm az egészet a francba. Hónapokat töltök az editor előtt és végül minden jó ötlet amit be lehetne építeni az a bugokon vagy a kezdetleges engine miatt bukik meg. Normális küldetést nem tudok készíteni mert a motor nem bírja, vagy a netkód hal be vagy a sok bugos egység miatt játszhatatlan. Példának okáért nem tudok olyan hajót betenni ami védené a hordozókat mert az egyiknek a rakétája okoz server crash-t a másik meg befoghatatlanként ugrál a vizen... Elegem van a lineáris játékmenetből de a technikai oldal nem engedi meg az átlépését. Ha nem egy légifolyosón harcolunk máris kifagy a game. Nevetséges.... -
Sztrájkoljunk. -
SnowFox79 #5310 Üdv All.
Az 1.2.4 patch majd jön. De pontos dátumot már nem mondanak rá, mint ahogy az UH1-re sem.
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=104724
Kezd elegem lenni a folyamatos huzavonából és a bughalmazokból...
Üdv.
SnowFox -
InterC #5309 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152815799040341.1073741825.441639040340&type=1
ez ED oldala -
InterC #5308 ED-új Tu-22M3 modellje
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.647643151919530.1073741826.213475292002987&type=1
-
gsg16 #5307 szerintem vagy homok,vagy por.az valami tesztelő laboratórium lehetett.-50 fokra hűtött dragunovval lődözött a fickó -
Az mi a retek volt amikor a fazont beöltöztetik védőruhába és egy gázkamra szerűségből lő? Nem vágom az oroszt,de valami volt a levegőben aminek 2g/m3 a koncentrációja. -
gsg16 #5305 orosz mesterlövészek,a fegyvereik,és egy fegyver gyár,ahol nem éppen kalasnyikov minőségű fegyvereket gyártanak