37044

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Igen ezen én is agyaltam, de nem akarom az egészet újrahúzni... :) -
Mozes #5423 Nálam is ennyi volt, ezért inkább elindítottam a teljeset a DCS torrentről. Ott 30k és 150k között jön. -
Most nekem is 5,5kb... :) -
SnowFox79 #5421 Üdv.
Nekem 7Kb volt a sebesség... -
Solt #5420 Nekem nem is jön! :) -
Sziasztok! Nálatok is nagyon lassú az Auto updater letöltése? 60-70kb/s -
gsg16 #5418 a su27-es kabin is jó lett szerintem -
gsg16 #5417 a lelőtt légi egységek is csak nagyjából két percig füstölnek,és égnek -
gsg16 #5416 kicsit csapattam combined arms-val,és single player módban sajna még mindig le lehet lövetni a vörös oldali vadásszal,a vörös oldali csapásmérő gépet.viszont ahogy néztem,kb két percen át égnek,és füstölnek pl. a lerombolt épületek,vagy tartálykamionok,aztán abbahagyják. -
gsg16 #5415 ami már biztos az új patch-vel kapcsolatban,hogy az új SU25A kabin,odabasz! -
beczl #5414 InterC: "Köszönjük az infókat !
Azért érdekes ez a szoftver biznisz. Rengeteg (ott is) a bürokrácia. Az EU is belepofázik, és akkor a jól értem ED sem önálló már, hanem a TFC osztja a parancsokat ?
Nem szeretném JimMack-et sem rossz színben feltüntetni -RIP-, de akkor eddig Ő miatta volt visszafogva az infó-áramlás ? :("
A kezdetektől a TFC osztotta a "parancsokat", mivel egyebek között ő birtokolja a játék(ok) jogait is.
"egyébként kattinccs má' légyszi a Modul Manager-re ;) Teszter írja ED fórumon, hogy onnan lesz leszeddhető/letölthető a Huey és a Fishbed is :O
Becz Laci légyszi homályosítsál fel minket, hogy is lesz ez ! "
Ez jó kérdés, ez még nekem is új! :-D merre írja és ki? Szívesen megkérdezném tőle! lol -
Solt #5413 Mindenképpen jelentkezz... szívesen segítünk, ha tudunk. -
Köszönöm a segitséget, akkor május végéig várok akkor meglátom mennyi jött össze rá és ha nem tudok dönteni akkor ismét kérem a segitségeteket. -
beci43 #5411 Ha 1920-ban játszol,mindenképpen a 660 GTX-et javallanám.Szerintem ne kapkodd el,gyűjts egy kicsit,nehogy az legyen hogy kevés lesz az,amit veszel. -
Solt #5410 Szerintem térjünk erre akkor vissza, ha megvan a pénzed rá, illetve, ha megjelent az új széria. ;) Addig hátha jönnek olyan javítások is, amelyeknek köszönhetően reálisabb képet kaphatunk arról, hogy milyen vga-n hogyan fut a játék. -
Május végefele lessz az első lehetséges időpont amikor lenne pénzem, 1920x1080-as felbontást használok, és főleg a DCS-el játszok, de azért néha mást is szoktam. -
Solt #5408 Mindenképpen várj, mert elvileg májusban jön az új GTX széria, ami az árakat biztos átrendezi.
Ha ez a játék a fő kedvenced, és mással szinte nem is játszol, akkor jó választás az NV, de, ha több játékkal is játszol és nem csak ez a fő kedvenc, akkor azért érdemes AMD oldalon is körülnézni.
A másik az, hogy mekkora felbontáson játszol, és mennyi időre tervezed megtartani a VGA-t? -
Ezek közül én ezt javaslom, de majd Wittman-t kérdezd meg. Ő képben van az ár-érték arány tekintetében. ;) -
Köszönöm a segitséget, a legjobb az lessz még várok a videokártya vásárlással, mig összegyüjtök egy normális kártyára. Irtátok hogy Nvidia GTX 650-től érdemes venni esetleg abban még tudnátok segiteni hogy a sok tipus közül melyiket érdemes? Itt egy oldal ahonnan majd venném, de ember legyen a talpán aki kiigazodik köztük, amugy szimplát is érdemes venni vagy csak titánt?
Én romániában élek és itt még sz@rabb az anyagi helyzet mint nálatok, de mégis azt mondom hogy +-40 dollár egy ilyen gépért reális ár, csak hát minket tartanak éhbérért, de inkább erre költök mint cigire vagy egyébb hülyességre, bár ennek is megvannak a maga egészségügyi kockázatai, egy szépenfejlett bug könnyen okozhat akutt idegrohamot vagy egyébb idegrendszeri zavarokat. -
InterC #5405 Azért mert még nincs feltöltve a cucc az autoupdaterbe !
C00f írta, hogy még kb. 2 óra addig ! -
beci43 #5404 Start menüből próbáld,van külön hivatkozás hozzá.De szerintem még nem megy.Leszedtem az öszzes frissítést és manuálisan tettem fel. -
valaki le tudja irni, hogy kell megcsinálni a force updatet?
Valami olyat olvastam hogy a parancssorba be kell irni a DCS_updater.exe update sort,de igy nem megy. A bin könyvtárban is futtatam a DCS_updater.exe-t,de semmi. -
beci43 #5402 Ja és végre az orosz gépeknél oroszul megy a rádióforgalmazás... -
beci43 #5401 Igen,egyetértek gsg-vel.Sokkal simábban fut,ha berepülsz nagyobb városokba,vagy sok egység van a közelben,vagy füst akkor alig esik vissza az FPS.Érezhetően gyorsult,bár kb. egy órája próbálgatom csak.Gondolom azért ez sem bug mentes.Kiváncsi vagyok a multi kódra,remélem azon is javítottak. -
InterC #5400 hogy micsoda ? ? ? 
egyébként kattinccs má' légyszi a Modul Manager-re ;) Teszter írja ED fórumon, hogy onnan lesz leszeddhető/letölthető a Huey és a Fishbed is :O
Becz Laci légyszi homályosítsál fel minket, hogy is lesz ez !
-
gsg16 #5399 az talán,hogy van. -
InterC #5398 Kifejtenéd kicsit bővebben ?
Mi az újdonság a grafikai motorral ? -
beci43 #5397 Szeretném megosztani Veletek első tapasztalataimat.A grafikai és hang motort ráncbaszedték,a gépek avionikája és fegyverrendszere sokat javult.Jó lesz ez,csak ne hanyagolják... -
InterC #5396 Valóban :)
Köszi ! Egyébként kb. 70%-os letöltöttségnél vagy ok a DCSW-vel.
Nem is használom újabban az auto-update-et, pont azért mert csak később jelenik meg, és akkor persze tök lassú, mert mindenki update-ol, ráadásul múltkor hiába vártam végig az auto-update-ot, mert a tökéletesnek jelzett update/telepítés után csak nem indult el a DCSW. V.mi Update hibával dobott vissza :(
Tényleg azt tudja valaki, hogy az Auto-Updater a modulokat is figyeli és frissíti vagy csak a DCSW-t egyedül?
-
beci43 #5395 Most frissült az oldaluk,az összes modul már kompatibilis. -
InterC #5394 Igen ez így van...és sajnos sosem lesz másképp. Mi csak egy gyarmat vagyunk és leszünk az Unióban.
Egyébként Wags most jelentette be az 1.2.4 letölthetőségét.
Az 1.2.4 modulok még nem jelentek meg és gondolom az 1.2.3 modulok nem lesznek jók az 1.2.4 DCSW-vel, szóval még várni kell: szerintem csak órák kérdése és fent lesznek a modulok is a szerveren, remélhetőleg a Huey és a Fishbed is ;) -
Kimondtad a lényeget, nem a program árazásával van gond, hanem az itteni bérekkel, erről viszont nem a fejlesztők tehetnek... -
csolee #5392 jaja - nyílván egy tanulóknak kevés a pénze, a fizetésből élőknek pedig megkell fontolnia mire költ. de ha megnézünk egy eladási listát a játékok terén akkor ez a szim lehet hogy a százban sincs benne... és ez mindenhol így van. ráadásul melyik az a games amit ennyi ideig használ az ember? egyik sem! és most mindenki sorolhatná a régi játékok listáját, aminek a CD-je már megsincs
-
InterC #5391 Emlékezzetek így volt ez az 1.2.3-val is.
1 nappal később lett csak kész az automata frissítés,mint a komplett-önálló telepítő fájlok megjelentek. -
Ez annyira nem lenne jó nekik. Szerintem a Zemberek döntő hányada offline használja a DCS-t, illetve nagyon kevesek azok, akik csak online repülnek.
Nem rossz ez a mostani rendszer szerintem. És még az árak sem annyira rosszak, igaz kicsit lehetne olcsóbb is.
Inkább a bérekkel van a gond, de ez már más kérdés.
-
beci43 #5389 Igen és felvetődik a kérdés,ha most csinálok egy szűz telepítést az 1.2.4-el,használhatom-e hozzá az az 1.2.3-as modulokat? -
Én is ráprobálkoztam az automata frissitővel,de semmit nem csinált. -
beci43 #5387 Köszi az infót!Már csak azt nem értem,miért nem tették be az újdonságok közé,azonkívül meg még nem is frissít automatikusan a program.Ki érti ezt? -
InterC #5386 Köszönjük az infókat !
Azért érdekes ez a szoftver biznisz. Rengeteg (ott is) a bürokrácia. Az EU is belepofázik, és akkor a jól értem ED sem önálló már, hanem a TFC osztja a parancsokat ?
Nem szeretném JimMack-et sem rossz színben feltüntetni -RIP-, de akkor eddig Ő miatta volt visszafogva az infó-áramlás ? :( -
egyébként tölthetö az 1.2.4 ,de lehet hogy ez csak nekem ujdonság