37044
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • gsg16
    azt hiszem kimondhatjuk,hogy a fiúknak ismét sikerült fáradságos,kemény munkával,játszhatatlanná tenni a játékot.várjuk a hotfix-ek áradatát!
  • macleody
    Hát erre csak azt tudom mondani, hogy elmehetnek a picsába. Én mégegyszer nem adok ki pénzt modulért az biztos.
  • SnowFox79
    Egy napi tesztelés eredménye:

- A gépek sérthetetlenek de ezt már írtam
    - Az AI légi egységeknek GM vagy GC ha célt ad server crash
    - kilőtt rakéták ( maverick) idő előtti felrobbanás
    - Harpoon rakéták a vízfelszínnel beállnak párhuzamosan majd eltűnnek
    - láthatatlan egységek tv képernyőn át
    - Kilőtt egységek élőnek látszanak (Tv-n)
    - Netkód az eddiginél stabilabb, de a szinkronizálás a szerver és a kliens közt sokat romlott (hajók a szárazföldön úsznak holott nem ott a helyük ilyenek)
    - Mission editorban az add radio item parancsot ha végrehajtása után nem távolítod el és behívod még 1x Server Crash
    - Random szerűen nem irányitható egységek GM és GC által
    - Gyorstüzelő M1A2 (ez tényleg az!!!)
    - Humán ellenfél besugárzását nem jelzi még mindig az A10C
    - idétlen textúra hibák a földfelszínen (barnától a zöldig van mindenféle, mintha egy takaró lenne a tájon néha)
    - taktikai térképnék nagyitáskor az állapotjelző csík elmozdul az egységek mellöl így gyakran állapotjelző csík van de nincs ott egység.
    - rejtélyes fps drop ott ahol eddig nem volt (az oka ismeretlen de majd rájövünk)
    - vizuálisan megfigyelt becsapódás esetén sérülés nem tapasztalható ( T90, T80 vs Vikhr nem egy alkalommal megfigyelt dolog)
    - elmosódás kikapcsolása nem lehetséges (ezt hogy b@szták el?)
    - Közönség kérésre: A HUEY TÚL DRÁGA!!!

Pozitívum:

- lezuhanó gépeknél FPS Drop szinte semmi
    - Kabinok, hangok jók lettek, nagyon jók!
    - Tunguska láthatóan fejlődött (már a maverick re is indít és le is szedi!)
    - talajtextúra fejlődött, jó irányba.
    - Editorban pár plusz lehetőség ami jó, de egy része még nem működik csak van!
    - Radar ki és be kapcsolás tényleg működik CA-ban
    - SU25 térkép jó ötlet, de a frissítésével még vannak gondok
    - AMRAAM jobb lett
    - 32 fős szerveren is jártunk (laggolt de jól bírta)

A lista nem teljes! Csak a fontosabb dolgok lettek kiemelve és egy kisebb tesztcsoport véleményét (azaz a tényeket) tükrözi.

Üdv.
    SnowFox

• csolee
    huey - fizetős
  • repvez
    A huey-inál az open béta az azt jelenti hogy mindenki kiprobálhatja béta állapotban? Vagy csak aki kifizeti még most mielött a véglegest kiadnák?
  • repvez
    Azt hogy lehet kiküszöbölni, hogy az kamera nézet ne onállósitsa magát? Mert betölti a játékot és mind a kabinba mind külső nézetbe magától mozod a nézet ,egérrel tudom vezérelni valamennyire,de ha megálok az egérrel akkor egyből elmászik ujra a nézet. kabinba felfele 90 foknál megál . Az opcionsban semmi nincs az egérre állitva és a nézetek is csak a joy HAT kapcsolóján van.
  • k53ta
    Első tapasztalataim:
    Legfeltűnőbb a hangok teljes átalakulása.
    A Su-25T fel és leszálláskor jobban csúszkál, hajtóműteljesítmény, a vezethetőség ismét javult. Csúcssebesség közelében kezelhetőbb a madár.
    FPS, alapból javult, de ha sok a robbanás a harcmezőn, csak, csak beszaggat.
    Földi célpontok nálam, olykor, bizonyos esetekben "láthatatlanok", a címke szerint ott van a jármű, be is fogom, ki is lövöm, de a Junoszton a járműből semmi nem látszik (csupasz talajt látni) csak a robbanás utáni füst felhő emelkedik fel a talajból.
    A mai rövid bevetéseim után egyenlőre ennyit vettem észre.
  • csolee
    én vmikor május-júniusban szeretném tesztelni... majd jelzem ha megvan (huey)
  • InterC
    Valaki megvette már a Huey-t ?
    Milyen a repmodell ?
    ED fórumon úgy látom sokaknak tetszik.
  • InterC
    ED-nél tudnak már a hibáról és azt írták hamarosan javítják :)
    Sokaknak az F-5 géppel bukott ki a hiba, szóval azt is felveheted a listára :D
  • asw27
    Köszönöm, működik.
  • TG Gida
    Az A-10 besugárzásjelzője továbbra sem jelzi a humán vadászok radarját.
  • blackshark
    Üdv!

Re: asw27

Amennyiben 64 bites az operációs rendszered:
    A(z) Eagle Dynamics\DCS World\bin könyvtárba hozz létre egy "headtracker" nevű mappát és tedd bele ezt a DLL filet!

http://sourceforge.net/projects/facetracknoir/files/Special%20support/ED/64bit_games/

Egyébként 32 bites operációs rendszer esetén:

http://naturalpointofview.blogspot.hu/p/trackirfixer.html

Ezzel a manőverrel egyből jó lesz a FreeTrack. (legfrisebb verziója: v2.2.)
  • asw27
    Ismét kérnék egy kis segítséget.
    Én is komplett újra telepítettem a DCS World-öt, és a freetrack-et nem tudom újra beüzemelni hozzá. Van esetleg valami újabb verzió?
    A másik probléma az-az, hogy a Saitek x52-es pedálon lévő kerékfékeket nem tudom beállítani, alapértelmezésben 50% fékerőről indít, így gyakorlatilag használhatatlan.
  • k53ta
    No kérem, már csak fel kel telepitenem az 1.2.4est. reggel 9 körül kezdtem a letöltést, mostanra le is jött. éljen! Május elseje....:-)
  • DonZorro
    Ha távolabb megyek sem lesz jobb... :(
  • SnowFox79
    1.2.4 hiba

A Mig 29-es sérülésmodellje híbás. Ai gépek ellen indított rakéták nagy része talált, de sérülés a gépeken nem keletkezett. Majdnem immortal lett:

A hibás gépek listája: Mig29A, Mig29S, Mig29G, SU33 Tornado.

Eddig ezeket észleltük.

Üdv.
    SnowFox
  • Papa01 #5447
    Köszi, ez tényleg érdekes így...
  • gsg16
    közel ülsz hozzá
  • DonZorro
  • Papa01 #5444
    Nálam ok.. egy képet tudnál lőni?
  • DonZorro
    Skacok, az A10C HUD-jával valami történt. :( Kilóg a kijelzőről és nem látni a széleit, sem az alját és a tetejét sem. Ötlet? Másnak??? :$
  • beci43
    Torrentel szeded?Az sokkal gyorsabb mint a szerverük.
  • Papa01 #5441
    Nekem mákom volt, igaz egy napig tartott , de lejött az automatikus frissítéssel a patch.. :)
  • k53ta
    Nekem az automatikus frissítés sokadszorra is behalt, így fogtam és uninstaláltam az 1.3at majd elkezdtem letölteni az 1.4et, ami szintén , két alkalommal is behalt.
    Új nap, ma ismét elkezdem, az 5 fájlból egy már lent van, de ha a tempót nézem, este lesz, amire lejön az összes.
  • gsg16
    ahogy nézem,videót továbbra sem lehet vele ki íratni.próbáltam a "Theora-Vorbis" nevű kodekkel,azzal nem csinált semmit,csak fekete képernyő volt,amit 3 perc után meguntam,és feladatkezelővel leállítottam.a tömörítés mentes AVI-val pedig egy 3 perces trk fileból csinált egy 52 gigás nézhetetlen valamit,ami olyan volt,mintha osztott képernyőn futott volna a játék,holott nem,és amit semmi sem tudott lejátszani.
  • beci43
    Nagyon sok mindent javítottak.Gyorsabb a grafika,de legjobban az új hangokon lepődtem meg.Már nem kell agyon modolni a játékot,ha valami pluszt ki akar belőle az ember csikarni.Ha ebbe az irányba halad a fejlesztés,akkor a készítőknek *5!
  • DonZorro
    Na Skacok? Megcsináltak minden javitást amit mondtak? Jobb lett a netkód? Grafikai optimalizálás is volt? Vagy megint csak felsoroltak egy szép listát, mert a paraszt ugysem veszi észre... :(
  • Papa01 #5436
    Az az érdekes, h nekem is dobott ilyen hibát, és amikor újra indítottam a frissítést, ott folytatta, ahol megakadt.. :)
  • k53ta
    Nekem nem sikerül az automatikus frissítés, a felénél hiba üzenettel megszakad.
  • Papa01 #5434
    Megtettem... 15k újra.. :D
  • gsg16
    CA-ban,irányítani lehet az A.I. légi egységeket,de ha célpontot jelölök ki neki,azonnal leáll a World.gamemaster módban próbáltam.és nem lehet kikapcsolni a radart,ahogy ígérték.
  • SnowFox79
    Állítsd le azonnal! Kell nekünk is!
  • Papa01 #5431
    Hopp 800k!!! :)
  • beci43
    Csomót nyomtam vele.Nekem tetszik,a végén még jó lesz...
  • DonZorro
  • gsg16
    már régen lent van...
  • Solt
    Semmi... :D
  • Papa01 #5426
    8,2... :(
  • DonZorro
    7.2... :(