37052

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
feca1229 #5552 bemásoltam a megadott címet a keresőbe és azt írta nem tudja megnyitni. -
feca1229 #5551 Akkor lehet én vagyok a világ legnagyobb lámabalfasza! :-)))) -
beczl #5550 nekem megy -
feca1229 #5549 nekem nem jön be az oldal. -
feca1229 #5548 Média marktban vettem. sértetlen volt a dobozon a fólia, nekem legalábbis úgy tünt. -
De ugye nem teszkóban vagy ilyen helyen vetted? Hallottam olyanról, hogy a kedves jómunkásemberek lenyúlják a kulcsot.. -
beczl #5546 Itt meg tudod nézni, hogy jó-e a kulcsod.
beírod a legfölső ablakba, majd nyomsz egy Serial Number parameters-t.... -
feca1229 #5545 Így van a dobozos van meg. Többször ellnőriztem mikor beírtam a kulcsot,de mindig azt irta ki, hogy sikertelen. Még gondolkozok, hogy milehet a probléma. -
Itt valami más gubanc lesz. Mivel a kolléga úr dobozos BS 2-t vett így annak működnie kellene külön is. -
Digitalcombatsimulator.com-ról letöltöd a dcs world-öt. Feltelepíted, majd letöltöd a black shark 2 modult, azt is feltelepíted a worldbe. Repülhetsz kamovval és su 25 t-vel. -
feca1229 #5542 szia Leon!
Valamiért azt írja ki, mikor beirom a CD kulcsot, hogy nem sikerült aktiválnom. Ma már szerintem nem próbálkozok tovább majd holnap. Akkor most még telepitenem kell valami dcs world-ot is? Meg úgy tudom, hogy lehet repülni SU-25 is. Azért kérdezem mert én csak a Black shark 2 CD-t vettem meg a DCS world azt nem. Bocsi, hogy kicsit értetlen vagyok csak nekem még nagyon új a játék, habár már elég régóta szemezgettem vele. -
InterC #5541 Akár hivatalos bejelentésnek is tekinthető a Belsimtek Project Managerétől
Következő BST modulok:
-Mi-8MTV2 (Mi-17)
-F-86F
-AH-1G -
Na mi újság DCS ügyben? Játszható már ez a fos vagy még mindig a dragont nyomjátok. Faxom még mindig nincs netem. -
Gida!
a jelszó számomra ismeretlen a TS-en -
gsg16 #5538 kéz,és lábtörést az érettségihez! -
beci43 #5537 Má' ideje lenne!Egy kalappal! -
Szeva!
Küldtem egy privátot. -
És mi lesz a csajokkal?????? -
blackshark #5534 Üdv!
Na letudtam az érettségi írásbeli részét és most készülhetek a szóbeli részére... Sajnos ezért is nem tudtam repülni veletek, viszont jövőhét folyamán már-már leszek és pótolom a hiányomat. :D
Jó repülést és vadászatot!
Kenny -
usarmyjhon #5533 Sziasztok !
Lehet hogy ez érdekel valakit , aki szokott fotózni.
[URL=http://repulonap2013.hu/fooldal-2]Kecskeméti "SPOTTER" regisztráció[/URL] -
beci43 #5532 Már azt hittem EdE miatt lázadtatok be...amit meg is értek.Bár most elég jól játszható a game.Nekem is sok meló jött össze,így én is kevesebbet vagyok gépközelben. -
gsg16 #5531 egyébként nekem is beütött egy valag munka,én is sajna ritkábban leszek,leginkább hétvégeken. -
SnowFox79 #5530 P51 Dobozos verzió
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=99550
Üdv
SnowFox -
Lassan 9 év lesz belőle... -
SnowFox79 #5528 Üdv.
Én a magam nevében mondhatom, hogy elég sűrű a programom a munka miatt meg ugye már 3 hete ügyeletes vagyok így nem voltam fent 3 napja. Majd talán holnap.
Üdv.
SnowFox -
ez mekkora videó lett megint :)
-
gsg16 #5526 nem tudom,nem voltam gépközelben.a szerver működik. -
beci43 #5525 Az R-73-asok végre nem pottyannak le,szépen rávezetik magukat a célra.Az egységek már láthatóak,a "szárazföldi" hajókat nem tudom hogy javították-e.
Mi van a TS-el Feri?Tegnap,tegnapelőtt senki nem volt fent? -
wittman #5524 Sok hiba javítva, de H-25MPU-t nem javították, szóval SEAD a Su-25T-vel csak H-58-ra, H-25ML-re és Vikhr-re korlátozódik. Az a baj az utóbbi 2 lokátoros légvédelem ellen, csak a rövid hatótávolságúra használható.
Viszont: S-8KOM és OFP2-es típus nagyon jó lett megint.
Multiplayer bugok egy része javítva. -
... hát srácok. Szimulátorozni lényegesen egyszerűbb, mint ezzel a kis kütyüvel repkedni :) De qrvára élvezem!!
-
Sajnos én is azt gondolom hogy csak AFM-et kapnak az FC3-ban és annyi, sőt ha jól értem akkor még külön DCS modulként is el akarják adni őket, klikkelhető fülke nélkül, hogy akinek nincs meg az FC3 az is megtudja venni csökkentet áron. -
gsg16 #5521 a javításokkal kapcsolatban van valakinek már valami tapasztalata? -
Ja :D Akik nem ösmerik Edét, azok most lepetéztek :D
Ezeket az ígéreteket nyugodtan be lehet szorozni a "kilenc havonta új gép" dumával ... :D :D HüJe Ede -
InterC #5519 Reménykedjünk
bár lehet, hogy nem jól értettem ? - nem egészen tiszta a dolog - de lehet, hogy CSAK az AFM jön majd az FC3 alá és egyenlőre szó sincs DCS:Eagle-ről és DCS:Flanker-ről ?
-
gsg16 #5518 Istenem!egészen meghatódtam ettől sok szép,és lenyűgöző ígérettől! -
InterC #5517 Wags, pedig azt írja, hogy lesz további bónusz az FC3-hoz is: AFM az F-15-höz és a Su-27-hez is ! ! !
Az év vége felé pedig jön a DCS: Eagle és Flanker !
DCS: Hornet jövőre :( -
InterC #5516 Chizh, most írta az orosz fórumra, hogy az A-10A! is AFM-et fog kapni az FC3-hoz.
Hamarosan :) -
250M30Re #5515 sőt! csak a menü indul el... -
250M30Re #5514 Hát nálam nem működött olyan simán az autoupdate, mint náltaok.
Már nem emlékszem hogy melyik fájlra, de valamelyikre kiírta hibaüzenettel hogy írásvédett és nem tudja felülírni.
gondoltam majd másodjára sikerülni fog. Viszont a DCS_updater.exe eltűnt a gépemről. Most összeollóztam a hiányzó fájlokat,de nem akar updete-elnim csak simán elindul a játék.
játszani tudok, viszont most nem tudom hogy update-elve vagyok-e vagy sem, mert nem láttam, hogy mikor fagyott ki a frissítés. -
csolee #5513 Néztem már én is ezeket a mókás kis dolgokat, de a virtuális térben reppenés még a lentiekben beszéltekkel együtt is olcsóbbbbb.