37049

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
beczl #5629 Kompatibilitási gondjai vannak, mivel ez még 1.1.2-höz készült... Sajnos se időm, se normál DCSW-öm nincs, hogy helyrerakjam ezeket. Ráadásul, mivel az új DCSW-höz át kellene dolgozni újra az egészet, így felejtős. A 21-hez lesz UB-16, 32, B-13... + ha még lesz időm akkor a B-20, és a többi... -
wittman #5628 Szia Laci!
Először is köszönjük a munkádat, amit eddig is tettél a szimulátoros közösségért. Gondolok a sok-sok free új 3D-s modellekre, földi egységek, MiG-21Bis FC2-es verziójára(amivel nagyon szeretünk repülni) és rakéta konténerekre.
Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megkérdezzem: a DCS World-hoz csináltál 2012.08-as változatban ami elérhető, B-20,UB-13,UB-32-es rakéta konténereket. Többen használnánk, mint ahogy FC2-ben is használtuk, de csak a 3D-s modellt cseréli le, az új textúrát(ami a telepítőben van) nem tudja "ráhúzni" és így csak homogén szürke az egész rakéta blokk.
Van rá megoldásod?
Előre is köszönöm(jük)!
59th_Wittman
Szpk -
InterC #5627 Úgy tűnt nem volt elegendő sebesség a 45-ös szárnyakhoz. Az a 23-as madár jó nehéz egy jószág azokhoz az apró szárnyakhoz képest :(
Ezzel meg mi történt ?
http://www.youtube.com/watch?v=0FY9XcJrKTk
Tényleg Laci, eldöntöttétek már, hogy melyik 23-as variánst csináljátok meg ?
A DCSW-ben az MLD-van, ami persze ugyancsak titkos lehet jó néhány tekintetben, vagy inkább MF lesz ? - amihez biztos több adat áll rendelkezésre.
Milyen állapotban van a 23-as project ? csak úgy saccperkábé ? ?
20-30% ? (mert az már tök jól hangzana) :)
-
Ez nagyszerü hír, lassan csak alakul ez a szimulátor, és az külön öröm számomra ha olyan gép kerül bele ami a Magyar Légierőben is szolgált. -
90-ben volt és valóban a katasztrófa kulcsa a 45 fokos szárnybeállítás volt. Az első "földet érés" után elindultak a szárnyak 16 fokra, azért emelkedett el a gép újra... -
Nem arról volt szó, hogy a következő gép a Szu-22M3? -
Abból is megint az a kulcs, hogy melyik változat? Éleseben a régebbi és legszarabb változatokat használták. A játék szempontjából - hogy valós képessége is legyen - az MLD lenne a legjobb választás. A többi gép képességei jóval gyengébbek voltak és még passzív zavarókkal (infracsapdák) sem rendelkeztek... -
Ez az első pápai repnapon volt 91-ben. Az aranysasban volt róla egy cikk.
A részletek nem teljesen tiszták,de állítólag amiatt történt, hogy szárnyat állított és nem volt igy megfelelő felhajtóerő . -
MOst így rákerestem a23-asra és ekkor találtam eztetetetetet.
Erről mit lehet tudni?? Mi történt??
-
Bakker Laci! Ez megint nagyon durran! Mert a 21-es nagyot fog, ebben biztos vagyok. Juhuhuuuuu!!
Lesz megint olyan támogatós izé, mint a 21-esnél volt? -
beczl #5619 Természetesen képes, sőt képes a hűtött/hűtés nélküli infrafejet is modellezni, illetve a SAR rakéták között is van különbség..
@LeonSilver: Igen... már többször említettem DCS fórumon is. :-) A dokumentumok, szakértők 3D modell rendelkezésre áll, már csak a pénz kell hogy összejöjjön rá. :-) -
Ez most komoly Laci?? Mig-23?? -
Azért az tényleg nagy lépés, hogy nem szkriptelt (?) a rakéta repmodell, hanem tényleg számolja a tolerőt és a légellenállást...
A DCS képes külön modellezeni az optikai és radaros AAA közötti eltérést képességek terén? -
SnowFox79 #5616 Üdv.
DCS Fórumon volt így ahogy bemásoltam. Mivel este volt nem fordítottam le és nem néztem át :-) A lényeg az infó megosztása volt
Üdv.
Jov -
beczl #5615 @Molnibalage: S-300 1976; Patriot 1978; Tor 1980; Tunguzka 1980; Stinger 1979; Igla 1980; De egyetértek veled, hogy több régebbi modell kellene. Ezért lesz a Bisz csomagba a komplett SA-2, S-60, Zsu-57-2, stb....
@InterC: Jelenleg a DCS-ben egyik modell sem 100%-ban élethűen működik. Ha megfigyelitek rengeteg "placebo" gomb van, aminek végeredményben semmi valóságos funkciója. Ha felkapcsolod max egy lámpát kapcsol be, de ezen kívül semmit. De te azt hiszed hogy működik (vagy máshogy működik) az adott rendszer. Ilyen pld a "valóságosabb rakéta FM". A valóságban nagyon kevés publikus adat van egy rakéta működési paramétereiről, így sok esetben hasra-ütés jelleggel működik a dolog... Pld ezért az R-60A (1.gen, aktív hűtés nélküli) ami majd lesz a 21-eshez, mert annak a teljes doksija rendelkezésre áll, csak utána kell járni és/vagy fizetni érte...
Az élethűségről, pld. csak annyit, hogy a 21-et a múlt héten tesztelte nálam egy ismertebb hazai szimulátoros csapat, köztük a volt MiG-29-es legutolsó századparancsnoka aki mellesleg Bisz-t is repült sokáig. 98%-ban meg volak elégedve a géppel. A 2% bugot meg éppen most javítjuk. :-D
A 23-at mindenképpen megcsináljuk. :-D Az anyag már megvan hozzá.... -
"Hot Rocks 3"
ez valami guitar hero játék?? 
Komolyra forditva a szót, én még a FC2-t tologatom, érdemes áttérni a DCSW/FC3-ra? Ad valami pluszt az elődhöz képest, vagy csak a ha2jam fog kihullani a bugoktól?
Köszi! -
SnowFox79 #5613 Íme a lista amit javít:
Dear customers!
Today released updated version of DCS World 1.2.4.12179. It is available through autoupdater and includes the following fixes:
Multiplayer
+ Fixed a problem of self-destruction PRR missiles.
+ Fixed the activation of the trigger AI pilots on client LA.
+ Fixed a stuck button "Show All Routes".
+ Fixed synchronization between the server and the client for ground units.
+ Fixed the first Russian mission to the UN campaign.
UH-1H
+ Improved stability and hovering in flight
+ Smoothed input helicopter to "vortex ring NV";
+ Adjusted the angle of the bank indicator bulb (bulb).
Firing line
+ Fixed missing second sound of machine-gun belts.
+ Fixed a bug where the server does not receive information on the autopilot disconnected from the client.
+ T 80. Fixed a bug burst shooting BB shells in the transition player in the tank on the server.
+ Cruise control for ground vehicles.
+ Fixed protivozaklinivayuschego braking system for ground vehicles.
+ Fixed a crash when assigning targets.
Hot Rocks 3
+ A-10C: updated training missions for the German, Spanish and Russian versions.
+ Su-27: Fixed bug with unseparated lantern in flight.
+ Su-27: Display EW corrected.
+ Su-27: Fixed animation button release flap.
+ Su-27: Fixed problem with textures glass cracks when you look back.
Others
+ Fixed an issue with the direction of the outpost in the old missions.
+ Fixed problem with USB headsets Logitech.
+ Fixed deletion of modules via the Module Manager.
We recommend the installation of new modules using the Module Manager games. The emergence of full installers may be delayed for a day or two for technical reasons.
We wish you a pleasant time for our games!
Üdv.
SnowFox -
SnowFox79 #5612 Üdv All.
1.2.4.12179.160 DCS WORLD Frissítés elérhető!!!
Üdv
SnowFox -
InterC #5611 A helyzet az, hogy csakis a profit a cél !
SZVSZ Lacinak sem árulnak el mindent, márpedig szerintem az egyáltalán nem számít, hogy DCS-hez hány modult csinál ED és hányat a külsősök.
Ami igazán számít - és ebből vannak a milliók dollárban -, hogy a producerek akik az összekötő láncszemek ED és a légierő vagy hadsereg között annyi ZS-t kaptak az A-10C után (és valszeg. a már régen elkészült Mi-8/17 után - afganisztáni kiképzéshez), hogy kb. 50 évig tudják fizetni ED teljes csapatát, és minden és mindenki mást: tanácsadókat, utazásokat, reprezentációt stb.
Mi csak mezei játékosak vagyunk. Akár ingyen is adhatnának mindent, annyi a lóvé azoknál akik ED-t is pénzelik.
Katonáék pedig nem tesztelnek csak mi mezeiek EDnek. Ők csak használják a cuccot. Ha Wags azt is beismerte, hogy egy "egyszerű" műholdas rádiót nem tettek be a Varacskos modulba, mert a Védelmi Minisztérium nem engedte, akkor gondolhatjátok mi más sem került bele az A-10C-be és mik nem fognak bekerülni egy F-18 vagy F-15 szimbe, ha már a MiG-21 dolgok is titkosak :D
Hallottam egy két dolgot "fű alól": vezető személy mondta ED-nél, hogy az a lényeg, hogy amit elhitetnek velünk azt mi valóságosnak higgyük !
Ennyi !
Ez az egész nem a mi szórakoztatásunkról szól !
Én azért nagyon remélem, hogy Laci majd pozitív mérleggel "zár" - illetve, hogy majd nem zár, merthogy remélhetőleg folytja a MiG-23-val - de az 1000%, hogy ED-nél senki nem fog éhen halni.
-
k53ta #5610 A Mig-21 biztos sikeres lesz, nagy a várakozás, és rengeteg országban repülték. Nem egy légierőben együtt szolgált a negyedik generációs madarakkal is, vagy ha nem, akkor is a szomszédos (ellenséges) országok légiereje már rendelkezet azokkal. Tehát egy konfliktus esetén bizony szembe kerültek volna.
Ettől függetlenül, számomra vannak értelmetlennek tűnő fejlesztések, persze én nem tudhatom mi van a háttérben.
Számomra, mint felhasználó, először az jött le, hogy a DCS igazából a Grúz konfliktus "szimulálására" formálódik. De ettől már messze járunk.
-
Nem a Minyó a konkurenciája neki, hanem a felsorolt nyugati vasak. -
Hááát azért Balázs a 21-est jóval többen (nagyságrendekkel szerintem) meg fogják venni, mint a minyót. -
k53ta #5607 Mig-21Bis nem csak 72ben repült, ha nem a 80 években is:-)
Oké, akkor várom a repűlhető Su-17/22, ha már Taszár mellet nőttem fel.
Remélem, még megélem. -
Melyik Sz-300 és Patriot létezett 1972-ben...? Hát a Tor? Hát a Tunguzka? Hát a Stinger? Hát az Igla? Ez mind benne van a DCS-ben. -
beczl #5605 Arról, hogy ki mit szeretne, illetve mi lenne jó szerinte azon lehetne vitatkozni. :-) Ha valaki szeretne egy új modellt fektessen bele egy nagyobb összeget (8-9milla) szívesen nekiállunk. :-D
A minyó ahogy remélhetőleg a MiG-21 is jó eséllyel sikeresebb lesz mint pld az A-10C. Ez abból fakad, hogy a kelet európai országok és az orosz piac sokkal nagyobb, mint a nyugati... A pre-orderen ez jól mérhető volt, hogy 383 emberből csak 157 volt USA/EU, az összes többi orosz.... (pedig csak az English topicban lett hírdetve a pre-order)
Nem véletlenül késnek a nyugati típusok, illetve jöttek az őj Szu-27, Sz-25 fülkék FC3-hoz. ED-nél teljesen tisztában vannak a várható értékesítési adatokkal, és tudnak számolni.
@InterC: Bingo. Ahogy mondod. ED abból gazdálkodik, ami már legalább 50%-ban készen van....A leírtak mellett van még egy rakat repülő, heli, ami készen van. Ha valaki megnézi melyik gépek 3D modellje jelent meg "frissítés" gyanánt a DCSW-ben az idők folyamán. máris 99%-ban van egy pontos listája. (hint..hint..hint..)
@Molnibalage: Hipermodern légvédelmi rendszer??? Mindegyik létezett már, mikor a 3.gen-es repülők, köztük a Bisz is. -
Én kifejezetten szeretnék egy rendes hajófedélzeti szimet. Régen volt már ilyenünk. Örülnék egy DCS FA-18-nak. :)
Kíváncsi leszek hogy egy F-16osba mikor vágnak bele.
-
Ugyanis szép és jó a MiG-21bisz, csak egy olyan környezetben, ahol csak 4. gen vadászok és talán F-4 rohangál meg hipermodern légvédelmi rendszerek vannak, ott a MiG-21bisz legfeljebb egy szépen kidolgozott célgép és nem ellenfél... -
k53ta #5602 Molnibalage-val értek egyet, nem káoszt kellene teremteni, ha nem egy tudatos harci környezetett létrehozni, modellezni és annak megfelelően fejleszteni, ha az a vonal kész, akkor fejlesszenek más irányba.
Ha a profit a cél, márpedig a fejlesztésekhez pénz kell, akkor a népszerű, jól eladható modellektől kellene visszafelé haladni.
-
Ne vedd sértésnek, de ez a MiG-21-re is igaz lesz. Egy rekesz sörbe fogadnék, hogy ha kijönne egy F-14/F-16/F-18 DCS MOD, akkor nagyságrendi eltérés lenne a vásárlók között. -
InterC #5600 Azt a gondolatmenetet követve amit Becz Laci írt, mármint hogy 2-3 év mire publikus lehet egy-két, már korábban elkészült modul, csak megegyezném, hogy SZVSZ már régen készen van a Mi-8, Mi-24, az AH-64, F-18, F-16, F-15, Su-27, MiG-29 és még ki tudja hány modul. Nagy részükhöz lehet, hogy még nincs fülke mert a megrendelő igazi fülkével használja. Szóval csak várni kell, hogy feloldják a korlátozásokat, amiben még az EDGE is benne lehet. Nem csak egy "egyszerű" Nevada, Washinton D.C. vagy Moszkva scenery
A CSTS Dinamika pedig ugyancsak nagyon közel állhat ED-hez.
ED hozza a szoftvert, a CSTS pedig hozza a hardvert és összehangolja a szoftverrel. Erről lehetett az a videó amit gyorsan töröltek: Mi-8 Nevada felett
-
A játékosok és a vásárlók pont leszarják, hogy az egyik fejlesztő minyó pilóta volt vagy nem.
És amit Laci említett azok nagy részét is.
Egy biztos, a minyó nem fo eladási rekordokat döntögetni. Jó eséllyel a "gyűjtők" ( akik minden szart megvesznek) és a fanatikusok veszik majd meg.
kb. ennyi -
Sidewinder #5598 Például azért is a Minyó,mert az egyik ED-es fejlesztő Mi-8-as pilóta:)Meg azért mert lehet,hogy pont ennek köszönhetően végre készül róla egy az átlagfelhasználó számára is elérhető az igazi gép jellemzőit a leginkább megközelítő modell. Meg leginkább azért amit beczl elmondott.Azon sem lennék meglepve,ha a katonai szimulátorai fejlesztései során az ED összedolgozna a CSTS Dinamika nevű moszkvai céggel. Ők csinálnak nagy profi,kabinos kiképzőszimulátorokat,MiG-31-től a Ka-52-ig civil és katonai változatban. Azt a szimulátort amin Ostravában repülnek a magyar szállítóhelikopter pilóták,azt is ez az orosz cég csinálta.
A Mi-8-as mellett az szól még,hogy így lesz a keleti oldalon is lesz repülhető szállító,ráadásul egy legendás típus.
-
-
Vagy mondjuk ez:
-
Véleményen szerint olyan gépek és fegyverrendszereknek kellene bekerülni, amire jó forgatókönyvek (mission és hadjárat) építehető felé és koruk miatt ezekről van adat. Ebből evidenesen az jön ki, hogy a hidegháborús vasak játszanak. F-4, MiG-23, MiG-21 változatok és a 4. generációs gépek első változatai. SAM rendszerek terén dettó ugyanaz. Az egzotikumot jelentheti F-4 estén pl. a különleges F-4G. Haditengerészeti vonalon az A-6E sem lenne semmi, nemigen szerepelt még egy komoly szimulátorban sem, de az F-111D,E és F sem lenne rossz. -
k53ta #5594 Kívánságlista?
Evidens, hogy a Magyar légierőben megfordult összes repülőgéptípusra tartók igényt, főleg a Mig-15, Mig-21, Mig-23, Mig-29, Su-17/22 érdekelne.
Továbbá, F-18E/F, Mirage 2000, Harrier és az F-104-es özvegycsináló.
Éretem én az érveket, de pld ki tart igényt a DCS BD-5J modelljére? Még akkor is, ha remek kis madárka, vagy nem?
http://www.youtube.com/watch?v=uoCawVQN-L0
-
Nem semmi, megse fordult a fejemben hogy ennyi minden szükséges egy gép kiadásához, ezt átgondolva sajnos lesznek olyan gépek amikről még álmodozni is felesleges.
A Mi-8-al pilótát menteni, hát erre már én is gondoltam, és nem is lenne hülyesség, vagy csapatszállitás vagy egyéb a valóságban is használt feladatokra, csak az a baj hogy még rendes földi egységek sincsennek. -
Mi-8-nak is volt speciális, földi célok elleni támadó változata. Ennyi erővel minek UH-1? -
MiG-21 esetében is külön fizetni kellett a RAC MiG-nek, (nem keveset) hogy egyáltalán a MiG név benne legyen a programban, és hogy magát a MiG-21Bis-t játékban kiadható legyen.
Azért, ha és saját kútfőből és minden pénzért megvehető cuccból modellezek valamit még fizessek, mert a nevét használom...? Akkor pereljek be mindentkit aki a Balázs nevet használja...?
-
csolee #5590 biztos azzé mert öreg vagyok de én azt is élvezném hogy a katapultált pilóta kollegákat kimentsem a területről. microby nyomja az a10el addig amíg gsg lenem szedi egy tunguskával - utánna meg te kamovos kíséretedben indulhat a földközeli mentőakció. vagy éppen jtac kirakása éjjel vagy nappal egy megadott területre...