37048
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    Nem! Ha felteszed a DCS:Worlöt meg a BS2 modult, akkor a dobozos, sima BS2-t felesleges.

És csak az a peccs kell, amelyik gém fent van.

Ha a dobozost teszed fel, akkor ahhoz kell peccs.
    Ha a DCS:W+BS2 modult, akkor meg ahhoz.
  • feca1229
    Tehàt tegyem fel mind a kettőt akkor. A végén csak összejön végre a jàték. Köszönöm a segitséget mindenkitől.
  • LeonSilver
    Nem azonos a két peccs
  • feca1229
    Mármint mint úgy értem, hogy választhatok, hogy vagy felpatchelem a dobozos játékomat, vagy letöltom a DCS WORLDot és az abban található BS2 modot patchelem?
  • feca1229
    A Bs2-höz való patch, nem azonos a DCS world Bs2 modul patchével?
  • beci43
    Igen van,csak azt a patchet rakd fel,amelyik az adott játékhoz van.Az első linkem a BS2-höz van,a második a Worldhöz.
  • feca1229
    Köszönöm!
    Akor elég csak hogyha a DCS Worldöt és a hozzá tarozó BS2 patchet rakom fel vagy,kell a sima BS2 patch is? A két patch között van különbség?
  • beci43
    Innen tudod letölteni a patchet,a BS2-höz már nem gyártanak több tapaszt.Vagy pedig letöltöd a DCS Worldöt,és a hozzá tartozó BS2 modult.Azt pedig innen tudod leszedni.
  • feca1229
    Szia Leon!
    Sikerült beírnom a kulcsot, így működik a Black shark 2. A problémát nem tudtam megoldani a proactive star-force oldalt még mindig nem tudom megnyitni, viszont a telefonommal igen és az ott megkapott kóddal sikerült. A játékom verzió száma 1.1.1.1. milyen patchek vannak amit feltudok tenni, és hogy tudom ezt a dcs world-ot megcsinálni. Honnan kell letöltenem és mit, bocsánat a kérdés áradatért.
  • Molnibalage
    Az EW környezet modellezése mindig ilyen primitív lesz kerekedelmi repszimben és ennek n+1 oka van.
  • k53ta
    Ja, ja, gondoltam, hogy messze van a valóságtól, ezért is kérdeztem úgy, hogy miként modellezik a DCS-ben.

Egyébként hiányolom az aktív zavarásra specializálódót gépeket a DCS-ből, még akkor is ha csak "kitalált" formában végeznék a zavarást. Pld izgalmas lenne egy Mi-8PPA, ha már meglévő modellre akarunk épitkezni.
  • wittman
    Vadászgépek ECM-je hasonlóan lehet lemodellezve, de nem teszteltem, mert én csak csapásméréssel foglalkozom.

Viszont azt tudni kell, hogy a DCS-ben lévő gépek ECM-je közelébe sem ér a valósághoz, ahol főleg a nyugati típusokon elég sok üzemmódja van, és ez sem véletlen hogy így van.
    Ott van pl. az A-10C ECM panelje bal oldalon, de inaktív, csak ECM ON és OFF, pedig jó pár üzemmódja van...
  • k53ta
    Köszönöm a a hasznos válaszod,
    Én szoktam páratlanul is feltenni, egyik szárnyvégen ott a POD a másik szárny végen pedig egy R60as önvédelemre.
    Ha aktíválom, a vissza jelző lámpa szerint műkődik ez az egy POD is.

Vadászgépek ECM műkődése ettől eltérően funkcíonál a DCS-ben, vagy az is csak a légvédelmi rakéták ellen hatásos?
  • wittman
    Hungaro!

Ez egész jól nézz ki, sokkal jobban mint a gyári... :) mert ugyebár az nincs...
  • wittman
    Su-25T-re csak párosan tudsz tenni MPS-410-et.

Az elektronikus zavarással földi lokátoros légvédelmek indítási távolság jelentősen lecsökken, így például lézer irányított rakétákkal(H-25ML, H-29L) is meg lehet semmisíteni egy SA-15 TOR, vagy SA-8 OSA, de a SA-19 Tunguska egységet.

Tulajdonképpen a zavarással azt érjük el, hogy sokkal később "ég át" a tiszta céljel a lokátoros felderítésnél.

Vadászok ellen nem sok értelme van használni, mert csak reklámozzuk magunkat...Aztán jön az AIM-120C vagy az R-77...
  • k53ta
    ECM kérdéseim vannak, mármint miként van modellezve a DCS-ben.
    Ha bekapcsolom ( pld: Su-25T).
    Megnehezíti a befogásom?
    Csökkenti a felém közeledő légvédelmi, vagy légihar rakéta találati arányát? (természetesen a félaktív és az aktív radarost).
    Befolyásolja a hatékonyságot, hogy egy, vagy két ECM pod van felfüggesztve?
    Egyéb, számomra nem ismert képessége van e még annak ha használom az ECM-et.
  • LeonSilver
  • HungaroJET
    Úgy tűnik mégsem vagyok készen 90%-ig az áramlásleválásokkal. A textúrákkal rengeteg kell pöcsölni hogy valahogy kinézzen a dolog, de itt van addig is néhány kép a kezdetleges variációkról.
    Link a képekhez:
  • krisztian005
    Én nagyon szeretnék elmenni a repnapra, sajnos eddig nem jött össze, csak fuvar kéne, Szatmárnémeti környékéről megy valaki kocsival akinél lenne egy vagy két szabad hely?
    Amúgy milyen szállás lehetőségek vannak? Sátorozni lehet a reptéren vagy környékén?
  • wittman
    Hát igen!

Az 1.2.4 verzió nagyon sok hibával rendelkezik, és hiába jöttek ki a súlyosabb hibára 2db hotfix is, még mindig játszhatatlanná vált komolyabb missionban.
  • Molnibalage
    Nem kenyerem az összehasonlítás, de ehhez képest a Falcon 4.0 széria összes inkarnációja gyak. bugmentesnek tekinhető...
  • wittman
    Miért érzem azt, hogy egyre több hibát generálnak, természetesen a játszhatóság rovására.

Mikor kijött a mostani javítás, gyors teszt a SnowFox partraszállás missionjében. Aztán találkoztunk egy konvojjal, amiben volt egy BMP-2-es. Na ezt sem lehetett semmivel sem kilőni, cserébe mindenkit szarrá lőtt...

• gsg16
    igen,egyszer nekem is sikerült egy STRELA-t véletlenül beküldenem a tengerbe,el is ment a kijelölt útvonalpontig,és onnan sikerült vissza is küldeni a szárazföldre

az a borzasztó,hogy ezek a dolgok teljesen természetesek ebben a játékban.
  • Reaper
    Ez semmi, tegnapelőtt víz alatt közlekedő SA-9-hez volt szerencsénk. Belehajtott a tengerbe és vígan ment tovább a víz alatt. A poén még az lett volna, ha a víz alól jött volna a raksi...
  • DonZorro
    Végre! Mindig is tudtam, hogy isteni a gép... :D
  • gsg16
    egy újabb érdekesség a játékban.száguldó porfelhő,ami előtt nincs jármű:

valamint tegnap többször is tapasztaltuk,hogy multiban,a humán vezérelt KA50-es repül tovább rakéta találat után.oldalba lőttem TOW rakétával,telitalálat volt,elkezdett égni,és füstölni a hajtómű,de 3-4 másodperc után eltűnt a füst,abba maradt az égés,és a helikopter vígan repült tovább.de ugyan ez történ Snowfox A-A rakéta találata után is.a földről láttam is,hogy telibe kapja a kamovot,de az attól sem esett le.
  • wittman
    Köszi Laci a válaszokat!

Akkor várjuk a DCS:MiG-21 Bis-t, majd abban lesz UB konténer, amely működéséről láttam a videódat...nem gyenge!

Hungaro!
    Köszi neked is a linket!
  • Reaper
    Kiru! Amúgy továbbra is pompás a netkód. Nem tudom ezek a faroklövészek mit csinálnak, de pl. a Szu-27 esetében a többi kliensnél mindig kint van az orrsegédszárny. Az is egy vicc, hogy még mindig nem tudják megoldani pl. a gsf mozgás átvitelét multiban, de ez az új változó heat effect is csak a saját gépeden jó, a többin fullos mindig. Egyszerűen nem értem, hogy ezeket miért nem tudják megoldani 2013-ban. Visszatérve az áramlásleválásra, 1.2.0 óta nincs. Azóta 1.2.4-nél járunk és még mindig sehol semmi, ha egyáltalán fejlesztenek rajta valamit, amit igencsak kétlek így 4 verzió után. Úgy tűnik ED-nél logikát keresni a fejlesztésekben továbbra sem kell...
  • gsg16
    de lehetne a mig29 után fekete füst is akár
  • HungaroJET
    No ez az 1-ik, épp most jutottam kb. 90%-ra a párakicsapódással.
    ...hogy EDe mikor hozza majd vissza azt nem tudom, de én már nem tudom kivárni, hát nekifogtam :D (még pár nap és nyomok képeket - van még meló vele)
    Ozt, most szórakoztam (tegnap) a 3D MAX-val meg egy csomó raksival...a Max-ba még bele kell rázódjak - Laci segített szerencsére ;)
    Tegnapelőtt egész nap az Iris BD-5 MicroJet repmodellel szívtunk a túl könnyű gép miatt :D
    Azelőtt a reptéri fényeket pofoztam, amazelőtt a reptéri objektumokat, ezek előtt pedig az ősrégi MiG-23 modellt javítgattam. Még régebben pedig az új Su-27 modell animációkat tuningoltam :D
  • Reaper
    Jah és van valakinek elképzelése hogy mi a tökömért nincs továbbra sem szárnyvégi áramlásleválás ebben a szarban?
  • LeonSilver
    Gyerekek. Közben lassan arról is szót ejthetnénk, hogy ki jön Kecskemétre! Én 113.5%, hogy megyek :D
  • Reaper
    Szabad tudni milyen projektekben vagy?
  • HungaroJET
    Uh, Répi ! Annyi dolgot csinálok egyszerre, hogy ki sem látszom belőle, de lassan erőt veszek magamon és azt is befejezem :) Remélhetőleg :D
  • k53ta
    Lacitól ezt már kérdeztük, igen, készül hozzá magyar nyelvű manual.

Laci felé, részemről is minden elismerésem a belefektetet munkába, Laci, köszönjük, köszönöm.
  • Reaper
    Köszi, kiru! 29-es hogy áll?
  • HungaroJET
    No itt is van egy része: 3 konténer: B-20, UB-13, UB-32M1
    LETÖLTÉS
  • HungaroJET
    Már át lett konvertálva FC3-ra/edm-re, ha jól rémlik ED fórumon már Laci megengedte, hogy DCSW-ben is használjuk...majd mindjárt előkaparom a terabájtok alól ...pár perc
  • Solt
    És ugye lesz hozzá ( mármint a 21-hez ) magyar nyelvű leírás, manual? :)
  • beczl
    Kompatibilitási gondjai vannak, mivel ez még 1.1.2-höz készült... Sajnos se időm, se normál DCSW-öm nincs, hogy helyrerakjam ezeket. Ráadásul, mivel az új DCSW-höz át kellene dolgozni újra az egészet, így felejtős. A 21-hez lesz UB-16, 32, B-13... + ha még lesz időm akkor a B-20, és a többi...