37041

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
beci43 #5701 Asszem nem -
"A-10C RWR works in the MP now."
Juhhéj! -
Az beállitható valahol hogy az update után ne induljon el automatikusan a játék? -
beci43 #5698 Új patch -
wittman #5697 Nagyon is javallott a 2GB VRam és Nvidia 650Ti vegyél. Igaz abból most kijött a Boost változat is, ami egész jó lett! -
Nekem 2GB-os kártyám volt (HD6970) és érzésem szerint profitált a több memóriából. -
wittman #5695 Pedig megy a HDF 59th VAB Szerver. -
beci43 #5694 Jó kérdés.De bőven elég neki 1-1.5 Gb is. -
Mozes #5693 Sziasztok!
Mostanában nincsen multis szerver, jól látom?! :(
M -
Urak, gyors hardveres kérdés: profitál 2 GB VRAM-ból a DCSW 1920x1080-nál high detaillel egy monitor esetén, főként single playerben, de add-onokkal tervezve használni, vagy bőven megelégszik 1 gurigával is grafikailag? (NV650/650Ti) -
feca1229 #5691 Valami ilyesmire gondoltam amit belinkeltél, nagyon hasznos lesz számomra! -
feca1229 #5690 Köszönöm!
Kb. egy órát vett el az életemből, hogy egy nem létező dolgot kerestem! :-) -
beci43 #5689 Már ha fent van..Ti is alig vagytok mostanában.
-
gsg16 #5688 vagy felmész TS-re,és multizás közben kérsz segítséget.Kenny kolléga kamov ügyben meglehetősen segítőkész -
Leon77 #5687 Magyar kézikönyv nincs, viszont Sanyo oldalán van egy alap leírás: DCS BS alapok kezdőknek Ezen túl pedig olvasgatod az angol nyelvű kézikönyvet, szükség és igény szerint pedig szótárazgatsz és fordítod azt, ami éppen érdekel.
Klikkelhető fülke csak és kizárólag DCS kezdetű (pl. DCS: A-10C) modellekben van. -
feca1229 #5686 azt hittem lehet, mert a kamovban van rá lehetőség. amúgy van valahol magyar nyelvű kezelési utmutató, mert nem igazán látom át, pld. fegyvereket egyáltalán nem tudom használni. aki régen nyomja annak gondolom teljesen bagatel kérdések ezek. -
gsg16 #5685 ha sikerülne visszaállítani,kérlek áruld el hogy csináltad,mert én is kapcsolgatnám a kapcsolókat a SU25 fülkében!
(egyébként nem lehet kapcsolgatni a SU25 fülkében)
-
feca1229 #5684 Üdv!
Valamit elkapcsoltam, és nem tudom az egérrel kapcsolgatni a kapcsolókat a Su-25 ben, vagy csak nézelődni lehet az egérrel vagy pedig egy piros kereszt látszik, de kapcsolni nem tudok vele. Valaki tudja, hogy mivel állíthatom vissza. Remélem érthetően adtam elő. -
gsg16 #5683 volt már?
-
Minek az? Te csak fotózzál, dolgozzál, neveld a gyerekeket, foglalkozz az asszonnyal :) -
csolee #5681 vki indítana vmi régi missiont estére?
(8 utánra gondolok)
további szép napot! -
Az én verzióm:1.2.0.3884 Origin nem frissíti. Hiába indítom a world-ot az sem frissít automatikusan. A menüben pedig nem találom a manuál updatet.
Ez így nem túl jó kezdésnek.
-
Leon77 #5679 Nem ismerem az Origin-t és az ottani verziót, de nem hinném, hogy belepiszkál(hat)tak volna a játékba. A DCS World az a napi első indításakor keres frissítést. Ha pedig kézi frissítést választanál: start menü, eagle dynamics, dcs world, update dcs world. Jelenleg a legfrissebb verzió: 1.2.4.12179 (a játék indíása után a jobb alsó sarokban megtalálod a verziószámot).
-
Jó reggelt! Originen vettem meg az A-10C-t. Alapban letöltötte a DCS WORLD-öt, de nem tudom, hogy nekem kell-e patch vagy az origin magától megcsinálja? -
feca1229 #5677 Igen sikerült, megy minden! Mégegyszer köszönöm mindenkinek a segítséget. Most már csak a gombok rengetegében kell eligazodnom, eddig repültem velük kb. félórát, már mint a Su-25 és kamovval de még a lőni sem tudtam. ))) Majd rájövök hogy működnek ezek a vasak! -
beci43 #5676 Sikerült?
-
feca1229 #5675 Már telepítem a DCS Worldot aztán meglátjuk, hogy alakul. -
Dcs world letölt, telepít.
Ka50 2 modul letölt, telepít. Indít, és a dobozos kódot beütöd. Ennyi. :)))
-
feca1229 #5673 Már feltettem a dobozos játékot, és most akarom majd letölteni a DCS WORLdöt. Ha felteszem a WORLDöt akkor felpecselem a BS2 modult így jó lesz? :-) biztos csak nekem tűnik kicsit bonyolultnak! -
feca1229 #5672 hgy mi... -
Ja, igaz.
Már tökre meg vagyok mekkenve én is :D -
beci43 #5670 Leon!Ha felteszi a BS2 modult,azt már nem kell peccselni.Szerintem már teljesen összekavartad a srácot...
-
Én azt javaslom, hogy tedd fel a DCS:W-t, tedd fel a BS2 modult, peccseld fel és jó napot! -
Nem! Ha felteszed a DCS:Worlöt meg a BS2 modult, akkor a dobozos, sima BS2-t felesleges.
És csak az a peccs kell, amelyik gém fent van.
Ha a dobozost teszed fel, akkor ahhoz kell peccs.
Ha a DCS:W+BS2 modult, akkor meg ahhoz. -
feca1229 #5667 Tehàt tegyem fel mind a kettőt akkor. A végén csak összejön végre a jàték. Köszönöm a segitséget mindenkitől. -
Nem azonos a két peccs -
feca1229 #5665 Mármint mint úgy értem, hogy választhatok, hogy vagy felpatchelem a dobozos játékomat, vagy letöltom a DCS WORLDot és az abban található BS2 modot patchelem? -
feca1229 #5664 A Bs2-höz való patch, nem azonos a DCS world Bs2 modul patchével?
-
beci43 #5663 Igen van,csak azt a patchet rakd fel,amelyik az adott játékhoz van.Az első linkem a BS2-höz van,a második a Worldhöz. -
feca1229 #5662 Köszönöm!
Akor elég csak hogyha a DCS Worldöt és a hozzá tarozó BS2 patchet rakom fel vagy,kell a sima BS2 patch is? A két patch között van különbség?