37041

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
wittman #5901 Ez a minőségi munka, ezt nevezem! Azt hiszem beczl magasra tetted a mércét, de ennek mi csak örülünk! Eddig az új 3D-s kabinok közül a DCS kiadásban legjobban sikerült szerintem az új Su-25A kabin(de haza is beszélek), de ez a MiG-21 Bis kabin... jól sejtem, hogy készítünk az ezreddel újabb MiG-21 videót, mint ez a FC2.0-hoz készült MiG-21 Bis by beczl videó ha megjelenik a DCS:MiG-21 Bis.
Köszönjük a munkádat beczl! -
Solt #5900 Elcsöppenek... :) -
Ez nagyon szép, gratulálok! :) Reméljük hamarosan megjelenik! :) 

-
beczl #5898 Igen... -
kiskorúbézoltán #5897 Naaaaa.... Úgy érted olyan frankó vastag, csocsi, spirálozott cucc mint a Kamovhoz? -
beczl #5896 Lesz biza. kb. 6-7 nyelven... :-) -
kiskorúbézoltán #5895 A vadászgépek a legkevésbé sem szoktak érdekelni, de asz'em erre benevezek. Vajh felárért lesz hozzá rendes kézikönyv? -
DCS Mig-21 hírek! -
Igen, ezeket én is használom! Na akkor már csak a fullHD van hátra... ;) -
wittman #5892 I am not master...
Ez egy másik topik témája, ne itt offoljunk.
Csinálok egy kis zip-et abban benne lesz minden, sőt rengeteg új 3D-s model van nagy felbontású textúrával. Állat jól nézz ki minden! 59th TS-en elmondom mit kell csinálni.
Addig is innen szedtem anno az új dolgokat, de még mindig fejlesztik:
Darksaber X-Wing Alliance
Waylon's X-Wing Alliance mod -
Ezt kifejtenéd bővebben Mester, hogy hogyan??? :S -
wittman #5890 X-wing Alliance-re plusz egy szavazat!
Windows 7-en tökéletesen fut full HD felbontásban. Van egy kis trükk, mivel lehet nagy felbontást kicsikarni ebből is. A neve Hexeditor.
Még mindig mekkora hangulata van ennek a game-nek!
-
InterC #5889 Sajnos nem fogunk visszaszólni, mert a topikot lezárta Laci.
Gondolom, inkább PM-ben kapta a sok ökörtől a kritikákat:, hogy dögölne meg a sok agyatlan. Tuti azt hitte a sok állat, hogy Laci ezzel cseszi az időt ahelyett, hogy a Mig-21-vel foglalkozna. Szerintem pedig már egy csomó modell (72 darabot említ) meg volt neki, mielőtt még a DCS: Fishbed be lett volna jelentve, csak hát azoknak az értelmi fogyatékosoknak ez meg sem fordult a fejében.
, hogy inkább forogna a csákány a fejükben :D
http://forum.lockon.ru/showthread.php?p=1778194#post1778194 -
Fürtös #5888 X-wing Alliance.
Minnyá fel is telepítem
Itt figyel a 2CD a polcon.
-
Nem, mert be volt kenve 513.896 faktorú naptejjel. Tegnap fejtem a napot, szóval még friss! -
Solt #5886 Remélem ég a pofád! :DDDD -
Hát Balázs, ez egyéni szoc probléma :p
Én ma is szívesen játszanék egy fasza, x-wing "szimmel". Nem ilyen árkáddal, mint a Rogue Squadron volt.
ÉS az fps-től sem zárkóznék el. Nem vagyunk egyformák, de ettől szép az élet. -
Régen én is szívesen játszottam ezekkel, de ma a pofám is leégne, ha játszanék velük... -
A viccet félretéve, nem értem a lukas bizbasz.
Annak idjén 286-os meg 386-os PC-ken qrva nagy gém volt az x-wing és társai.
A mai hardwerekre nagyon faszán meg lehetne csinálni és van akkora rajongótábora a SW-nak, hogy nagy bevétel legyen.
Vagy voltak ezek a SW-os fps-ek... -
gsg16 #5882 vagy akár a Halálcsillag is jöhet,mint DCS modul.abból legalább láttunk már képeket belülről,és működés közben is.és a Nimbusz 2000-es seprű a Harry Potter sorozatból. -
Én egy lépegetőre befizetném a kiccsaládot :D -
Hol voltak ezek a kritikák? Mert akkor ezeknek a balfaszoknak olyat szólok vissza, hogy a fórummotor is beleremeg. Az ziher... -
F-35. OK. Akkor én most vesztettem el a hitem, hogy ebből a bughalomból és érdekes gépekkel rendelkező katyvasztból valaha lesz bármi értelmes és használható. Ennyi erőevl Birodalmi Csillagrombólót is jöhete, sokat már nem rontana a helyzeten... -
-
csolee #5877 ez a jövő évszázad/évezred magasszintű álcázási technikája.
és tessék - már megis érkeztünk az f-35höz
van még kérdés? -
k53ta #5876 Este én is tapasztaltam ezt a jelenséget, de nekem a folyó alatt lévő két SAM egységet kellet kiölnöm. Amiket persze látni nem lehetett, de a Shkval simán befogta, és ki is lőttem őket, csobbant a víz. -
wittman #5875 DCS:F-35 f....m szimulátor...mellélövés keményen.
Inkább tennék rendbe, ami most van. Tegnap is sikerült kemény bugokba ütközni a RAF szerveren. Zsu-23-4 Shilka a föld alól sugárzott és lőtt rám, Shkval-on néztem, meg mellette volt egy Strela-10-es is, ami bőszen indítgatott rám, persze ez is a föld alól... szánalmas. Lassan a Csapásmérés helyett vakondtúrás akció lesz... -
InterC #5874 Azért, ha lenne pár dolog amit meg tudnál osztani velünk, akkor azokat feldobhatnád valamilyen letöltős helyre. Akinek teszik letölti, akinek nem az meg cseszheti :D
Egyébként azt gondolom, hogy ennek az F-35-nek van politikai és Lockheed féle hátszele is rendesen. Propaganda. Lehet, hogy most először nem ED fizet, hanem nekik fizettek, hogy betegyék "játékba". Ily módon népszerűsítve, lobbizva az adófizetők felé az USA-ban, akik már hallani sem akarnak a katonai kiadások egyre növekvő összegeiről :D -
beczl #5873 Én mégegyszer nem teszek fel semmilyen nem Mig-21 dolgot ED fórumra... Így jártak... -
InterC #5872 Na, Sanyo is mindjárt dob egy hátast :D
Repvez, te pedig ne csodálkozz: annyi itt az ellentmondás, mint égen a csillag :D
Becz Laci ! Lehidalok ! V-1 ez állati jó ! No ezeket a képeket dob be szondázásra, és ha ezekre is negatív lesz a sok ökör akkor tuti elküldöm az összeset 'csába 100* a hülye fórumokon :D
-
Jajj. :) -
Az meg megint felvet egy két kérdést, hogy hogyan lehetne normálisan lemodellezni az F-35-öst pont egy orosz illetöségű cégnek.
Ez nekem valahogy ellentmond. -
k53ta #5869 A Lockon és később az FC egy jó koncepciónak indult, nagyjából egy korszak repülőgépeit és technikát foglalta egybe és szerintem ezen az utón kellet volna maradni.
Itt lenne az idő, hogy a DCS-ből is készüljön kétféle mod, egy butított, mindenféle csilli villi és pár fals dologgal az amcsi gyerekeknek és lenne egy professzionális változat, szigorúan a realisztikuság modellezésére törekedve, ezzel meghúzva egy minőségi színvonalat. Így a butizottba bekerülhetne minden sz..., a profiba pedig csak azok, amik megütnek egy színvonalat, és illeszkednek az adott korszak gépeihez, környezetéhez.
Persze lehet, hogy EDE csak egy erős alapot akar fejleszteni, a gépeket, a modulokat meg hozzák a külső beszállítók, akármilyenek is legyenek azok, ha el lehet adni. De, így egy nagy katyvasz lesz az egész, még akkor is ha a felhasználókra bízzák, hogy mely gépeket teszik be egy küldetésbe. Mert mondhatják, ott a gépekről a lista, ott a DCS környezet, a felhasznál meg döntse el, hogy második világháborús, hidegháborús, vagy modern kori gépeket használ fel.
Szerintem, ez utóbbi az, ami felé most haladunk.
-
Köszi Laci a kitartásod!
Nem lehet hogy a háttérben más lehet az F-35 terén? Mert jogosan van kibukva mindenki, mivel anno nem erről volt szó! És ez rohadtul felbaxa az emberek agyát... -
beczl #5867 @repvez: Egyetértek. Éppen ezért próbálok pld a MiG-21-hez egyéb dolgokat (csöves légvédelem, komplett SA-2 , komplett S-60 lokátorostól, optikai tűzvezetőrendszerrel, és itt nem csak magára a modellre gondolok, hanem magára pld. a tűzvezető lokátor leszimulálására stb..) stb behozni, de úgy látszik nincsen rá igény. Abból gondolom, hogy a SA-2 stb... egységekről kitettet WIP képeket, szinte csak negatív kritikát kaptam, hogy mi a f*szért foglalkozok én ilyenekkel, ezek nem kellenek... Szintén, ahogy próbáltam a II.WH's hadszíntérhez is a már régebben meglévő, de csak most tesztelt még nem publikált földi egységeket megmutatni, akkor is csak a negatív kritika jött, pedig van 3-4 már régebb óta működő fegyverzet amivel most nem tudok mit csinálni... Pld.: http://imageshack.com/user/null/a/LXMF
@InterC: Nem lőttél messze a DCS:X-Wingel....Te tudsz valamit... Egyébként SAM simulatort bele akartunk tenni HPASP-vel (SAMSim alkotójával) de sajnos nem kellett nekik első körben...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Da8qQD9Z3Kw#t=64s
Amúgy meg a piac diktál. "hülye" amerikai gyerekeknek F-35-ös csilli-villi kell. -
InterC #5866 Ahogy írtátok: szar az egész koncepció. Ki a fene fogja betenni az F-35-öt mission-ba ? Nem lesz ellenfele, majd harcolhatnak az okosok külön szerveren F-35-vel az F-35 ellen. Ahogy a Mustang-val is jelenleg. Agygáz.
Majd lesz DCS:X-wing is meglátjátok, Tie-vadászok nélkül :D
Ami a leggázosabb, hogy oda merik írni, hogy DCS modul. Beszarok. Mese habbal: merjünk nagyot álmodni alapon !
Egyébként meg szerintem nem ED kéri, hogy mit csináljanak: valaki (3rd party) ezt tudja, ezt vállalja, mi pedig ezt kapjuk. Kész. Egy kurva SAM szimulátort nem tudnak - nem lehet nekik csinálni, akkor meg mi a büdös....-ért DCS-znek it az F-35-vel.
Írják oda, hoy korrekt külső modell és fülke, "reális" repmodellel, és annyi, mert ebből 50 év alatt sem lesz több ! Nem véletlen, hogy az F-15C és a Su-27 is csak! AFM-et fog kapni, és semmi mást - és akkor hol van ezekhez képest az F-35-öt rendszerei és képességei. Komolyan, ezek tényleg hülyének néznek mindenkit. Miért nem azt írták: új gépek FC3 alá. Azon a szinten még akár reális is lehetne, de akkor is kellene odaátról egy Su-35/37 vagy egy T-50 Pak-Fa ! -
Caterpillar #5865 Meg lennél lepve mennyire ismerik a hírekből az F-35 -öt.. Ha másért nem hát azért mert a kormány egyik fele elkaszálni akarja a többszörösen túllépett költségvetés miatt a másik fele meg nyilván megtartani minden áron.
Sokat szerepelt a hírekben már eddig is, van sajtója és ismerik is. Ráadásul már megy a sorozatgyártás is... :D
Ettől persze nettó faszság beletenni...
-
Itt sztem nem is arról van szó , hogy egy gépet mennyire hitelesen szimulálnak, hanem arról, hogy milyen megfontolásból választanak ilyen tipusokat.
Mert mindenki könnyebben túl tudná tenni magát azokon a dolgokon, ha van egy olyan környezet ami jól leköti és ahogy irtad akárcsak placebo jelleggel is de müködnek a dolgok.
DE azzal senki nem tud kezdeni semmit ha van 1 tipus a "kökorsakból " egy másik a moder korból.Mert ezeket nem lehet összeereszteni egy közös bevetésre.
És igy mindenki csak egyedül kolbászol magában .
Mert vagy tartanák magokat az egy érába tarozó gépekhez vagy mindegyiknek legyen ellenpárja amivel meglehet oldani az egymás ellenni külzdelmeket.
Ez a koncepció hiányzik. Meg semmi bajom az F35-el,de az mitől generál nagyobb eladást, mikor a laikusok még szinte azt sem tudják, hogy létezik, mivel van belőle vagy 10 db,de ha csak azt mondja valaki hogy Mig-29 fagy F-16 akkor mindenki tudja hogy melyik gép mert sokat látták a hirekben és a háborukban, jobban el lehet addni, hogy most kiprobálhatod magad milyen lenne velük harcolni,de EDE-ék ugy látszik nem igy gondolkodnak. -
beczl #5863 Az AFM bonyolultságáról csak annyit, hogy aki a 21-eshez csinálja az AFM-et az 1.) MiG-21Biszen repül jelenleg is, 2.)Aerodinamikai mérnök 3.)DCS-el szinte a kezdetektől képben van. És még így is tucatnyi dolog van amit a folytonosan patchelt DCSW-ben nekünk is követni kell. Ráadásul hangsebesség felletti repmodel semmilyen formában nincs támogatva még alap template szintjén sem. Szóval nem olyan egyszerű...
Aki tanult, vagy valamilyen formában képben van repülésdinamika terén az tudja, hogy teljesen más egy hangsebesség alatti és feletti repülő eszköz FM-je. Ha lenne template AFM terén, akkor könnyebb dolgunk lenne, mert a külső adatokat tudnánk a DCSW-ből venni, de mivel ezeket is nekünk kell megadni, így még bonyolultabb a dolog. -
"Nem lehet az FSX-ben megszokott 1-2gép/hónap mentalitást megcsinálni."
Ó, ezt nem is ígérték soha ("9 havonta új gép" , így hangzott a mézesmadzag), amennyi ideje ez be lett lengetve, már rég kész lehetne az F-15, MiG-29, Su-27 a Su-25T szintjén kidolgozva (tényleg annyival bonyolultabb egy szuperszonikus repmodell - ami nagyjából alkalmazható lenne mindegyik vadászra -, mint 0-ról felépíteni egy P-51-et, vagy UH1-et?), aztán lehetne önteni a többi móka gépet.