37044

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
k53ta #5944 Ha már tervben van az F-35,a akkor egy kis real szimulátorozás:
http://www.youtube.com/watch?v=SbnWg4v6iHk -
wittman #5943 6DOF a régi kabinokhoz DCS:World 1.2.4.
Letöltés:6 DOF for 1.2.4.
Basic mod frissítve!
Basic Mod 1.2.4. bemásolós
Telepítés mindkettőnél: a letöltés után kicsomagolása DCS_World gyökérbe. -
OFF
Ha már szóba került az SW és X-wing All. Habkönnyű szórakozás, a moddal amit le lehet szedi egészen pofás.
ON -
Ah! Köszi a kielégítő választ!!! ;) -
usarmyjhon #5940 Azt jelenti , hogy ugye volt szó ezekről a külön megvásárolható FC3 modulokról amik rendelkezni fognak a következőkkel:
- 6 irányba való fejmozgás a pilótafülkében.
- Részletes 3D-s modell ( magas poligon / nagy felbontású textúrák )
- magasabb szinten kidolgozott repülési modell pl.: SU-25,A-10C.
- ugyanazokat a pilótafülkében lévő rendszereket fogja tartalmazni , mint a Lock On-ban.
Na és az a lényeg , hogy eddig még nem döntötték el , hogy az FC3 tulajdonosok is megkapják-e majd ezeket a frissített repülőgépeket ingyen , nyomott vagy teljes áron.
Tegnap viszont Matt írt egy posztot , amiben az állt , hogy eldöntötték hogy ingyenessé teszik az FC3 tulajoknak. -
k53ta #5939 A DCSW-t elindítva, van benne a modul menedzser, amin keresztül elvileg vásárolni lehet a modulokat. Hát ez nekem nem működik.
Kéri a felhasználó nevet és a jelszavamat, amit nem fogad el, ha meg regisztrációt kérek, akkor olyan szinten belehal a DCSW, hogy a windows is totál lefagy.
-
Bocsi, mit is jelent pontosan??? :S -
Hihetetlen. Persze pont nem érdekel az FC3 :)
Senki nem vásárolt be most akcióban? Jöhetne valaki huey-zni. Csolee-ra hiába várok, Gabikáról ne is beszéljünk. -
usarmyjhon #5936 A végén kiderül , hogy az ED az mégis csak rendes :
Update - 22 June -
InterC #5935 Újabb információ morzsák:
http://forum.lockon.ru/showthread.php?p=1793681#post1793681
Viszont az új Tu-22 állati jól néz ki !
-
InterC #5934 Előbb-utóbb biztos lesz "kisvas" és "mégnagyobb" vas is :D (MiG-29, Su-33), csak érdekes mód Wags sem nyilatkozhat mindenről (vajon kik lehetnek a főnökei?)...és olvasni is kell a sorok között :)
"Other FC3 aircraft will be improved as well (like the Su-27, Su-25, F-15C and A-10A). When they are further along, we will discuss them.
Matt" -
-
Pedig milyen jó is a nagyvas...
Sikerült megint költséghatékonyan repülni (üzemanyagjelzőt ajánlom) :)
-
beci43 #5931 Utólagos engedélyeddel felhasználtam hasznos leírásod..
-
k53ta #5930 Ez remek hír és jobban illik az alap koncepcióhoz, hogy DCSW + vásárolható modulok, kinek milyen vasra van igénye.
Egyet sajnálok, hogy a listában nem szerepel a Mig-29. Úgy tűnik, már nincsen benne vásárlói potenciál. Így marad a Su-27.
-
Köszi Srácok!!! -
wittman #5928 A link is jó, meg a leírás is...
-
beci43 #5927
FC3 telepítés a legegyszerűbben szűz gépre:
- DCS: World letölt és telepít
- DCS: Flaming Cliffs 3 modul letölt
- http://mh59.mezgaz.hu/FC3/FC1_install.zip letölt
- A letöltött zip tartalmát a C:\ gyökérbe kicsomagolod
- Futtatod a .REG fájlt és OK-ézod hogy a beírás megtörténjen a Registry adatbázisba
- És végezetül mehet az FC3 modul telepítése (telepítés után a C:\lockon.exe törölhető)
- Futtatsz 1 FC3 gépes mission-t és az aktivációs ablakba bemásolod a vásárolt kódot.
Ennyi :D -
InterC #5926 Igen, de biztos van hozzá törés is, hogy ne kelljen feltelepíteni azt, amit többet már úgysem használnál :D -
beci43 #5925 Nem kell.A Lock On legyen a gépeden,úgy tudod installálni a modult. -
Kell elé tenni régi FC verziókat? FC1+FC2??? -
InterC #5923 Az kiderült, hogy ingyenes az már biztos nem lesz az AFM az FC3 tulajoknak, viszont még nem tudni mennyire lesz nyomott áron beszerezhető:
http://forum.lockon.ru/showpost.php?p=1792596&postcount=87 -
wittman #5922 DCS World telepítése, ha fent van update legfrissebbre, FC3 modul letőlt, setup.exe indít. Ennyi -
Jó a CA önmagában el lehet vele szórakozni. Szimulátornak nem nevezném! 
Idegesítő benne, hogy az ellen átlát a fákon, kisebb bugok, stb, de ennyiért sztem megéri. DCS fanoknak kötelező darab... -
Skacok, mi most az FC3 pontos telepítési menete??? :$ -
wittman #5919 Ennyiért én is megveszem a CA-t.
Most kell venni FC3-at, mert csak 30USD. -
DCS Webshop: 60% kedvezmény minden modulra
tl;dr: Önmagában mennyire éri meg a Conbined Arms, mikor épp nem égi vadászatok változatosabbá tételére használná valaki ezt a modult, hanem önmagában, mint harctéri.. ömm, szimulátort? -
usarmyjhon #5917 Nem lesz olcsóbb az FC3 tulajdonosoknak , mivel nekik már megvan az összes modul. Ennek szerintem csak annyi értelme van hogyha tegyük fel valakinek nagyon tetszik pl. A SU-25 akkor az nem biztos hogy az egész FC3 modult szeretné megvenni 50$-ért hanem csak a DCS:SU25 FLAMING CLIFFS modult fogja megvenni 20$-ért. -
InterC #5916 Mindjárt beszarok, Flaming Cliffs DCS darabok bejelentése.
Persze azért várjuk meg amíg hivatalosan is bejelentik és talán azt is közölni fogják, hogy az FC3 tulajdonosoknak mennyivel lesz olcsóbb :D
http://forum.lockon.ru/showthread.php?p=1791639#post1791639 -
usarmyjhon #5915 Minden elismerésem laci , valami eszméletlen jók a képek , kíváncsi leszek milyen lesz majd ha benn lesz a játékba a dinamikus árnyékokkal együtt.
Egyébként én is erősen gondolkozom azon , hogy majd megveszem ha kijön csak attól félek , hogy a többi vadásszal szemben mire lesz majd képes , mert ugye nem egy mai darab. -
Solt #5914 Engem is meglep... a viszonylag gondtalan AMD élet után ez nem hiányzott! :S -
beci43 #5913 Pedig azok nem szoktak összeakadni.Az NV kiadhatna már egy javított drivert,akár béta formában is. -
Solt #5912 Igen, teljesen szűz windows, csak a hivatalos cuccokat raktam fel... Gondok vannak a 320.xx driver szériával, a 780-hoz egyelőre meg csak ezek vannak.
A TIR drivernek nem hiszem, hogy nyűgje van, mert akkor biztos lehetne ilyen fórumot találni ahol ezt jelzik... -
beci43 #5911 Gondolod,összeakadnak?Oprendszer telepítést csináltál a 7970 után? -
Solt #5910 Azzal semmi, de úgy néz ki nem szeretik egymást a 780 driverével. :S Egyszer megy szépen vaj simán, aztán egyszer csak nekikezd szaggatni... :( -
beci43 #5909 Köszi!Megkértem Tirexit a másik fórumon,szedje le és nézze meg.Mi baj a trackirrel? -
Solt #5908 Dettó! :)
( tesztig még nem jutottam, mert van egy kis trackir nyűgöm :S ) -
beci43 #5907 Köszönjük Laci!Mikorra várható a megjelenés?Az elsők között szeretnék lenni,aki benevez rá...na és persze a magyar kézikönyvre is! -
wittman #5906 Fenéket!
Biztos hogy használni fogjuk, de nem lenne váltótípus.
Fegyverzet felfüggesztési pont, alacsony sebességi manőverezhető képesség, páncélozottság, soroljam még a Su-25 előnyeit, a Su-25T-ről nem is beszélek.
-
Dehogynem váltjátok! Kb. mindent tud a 22, amit a 25, cserébe viszont gyors is..:))