37045

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
gsg16 #5985 deaktiváld a modulokat,és töröld az egész world-öt.de a registry-ből is töröld az összes world-höz tartozó hivatkozást manuálisan.aztán world újratelepítés,modulok telepítése,és aktiválása.ez szerintem az első lépés.de vannak itt nálam tapasztaltabbak is. -
-
asw27 #5983 Üdv!
Nálam a P51-esel nem enged föl szerverre, invalid serial hibával, holott jogtiszta, és játszani tudok vele. A KA-50-est meg nem tudom aktiválni, hibaüzenetet kapok. Így már azzal sem tudok játszani. Korábban nem volt gondom ilyesmivel.Tanácstalan vagyok. -
77pxdumbo #5982 Köszke :)
Biztos megtaláltam volna, de lustaság fél egészség. Meg hát kell valamivel a jónépet foglalkoztatni
-
Megnyomod az "M" betűt és voilá. Vagy átülsz a bal oldalra a 2-est megnyomva. -
77pxdumbo #5980 Amúgy csodás kis masina. -
77pxdumbo #5979 Üdv :)
A Huey-ba lehet-e varázsolni valami célkeresztfélét? Saccolással célzás eléggé bizonytalan. -
Igy van Mester! ;) -
gsg16 #5977 akárcsak anno,a második világháborúban... -
Le bizony... ;) -
gsg16 #5975 ezt is le tudja lőni a strela? -
wittman #5974 "A jó lovas katonának de jól vagyon dolga..."
Úgy látszik a Dóra lett az új régi American fixed wing fighter...
Visszavonták a tegnap előtti frissítést! Aki esetleg frissített volna, annak elvileg tegnap is volt frissítés, amely az előző(jobb) verzióra rakja vissza a DCS-t.
Egyszóval most ennek a verziónak kell lenni megint: 1.2.4.12913 -
A tegnapi DCS hírek. Nem úgy volt hogy a következő gép az F-18C lessz? Erre most az Fw-190D-en dolgoznak. -
csolee #5972 akkor biztos ez miatt nem megy nekem a repülés a huey-val!
-
wittman #5971 Nem mindenkinél van probléma... -
Én tegnap frissítettem de semmi gond nem volt. 51-es szerón, 104-esen meg a sajátomon se. -
wittman #5969 Nekem totál elszállt az egész multiplayer...most töltöm az utolsó "stabil" verziót. Olvasd el a linkelt üzenet egész topikját. -
beci43 #5968 Én már frissítettem.Igaz nincs Huey modulom.Miben jelentkezik a "káosz"? -
wittman #5967 Emberek!
Senki ne engedje a frissítést: hivatalos ED üzenet
Bár megint van egy kisebb frissítés, de totál káosz van...ezt is jól megcsinálták...Hivatalos bejelentés persze nuku Wags-tól sem.
-
k53ta #5966 Off,
Esetleg, ha valakit érdekel, akkor, van egy eladó Track Ir 3pro-m. Meg van hozzá minden, de már jó ideje a dobozában várja a jobb sorát. -
wittman #5965 A Su-25A-ról való AFM fejlesztéséről van forrásod, mert én nem találtam erről sehol utalást?
Előre is köszi! -
Állítólag a kisker verzióhoz igazították a cuccot. Semmi érdemleges. -
gsg16 #5963 valami meglepetés a fiuktól.minden eddig bejelentett hiba javítva lett,gondolom. 
-
Aztán ez mi lehet majdnem 300Mb-ban???
Sehol semmi infó az oldalakon... :( -
Update is available. Latest version is 1.2.4.14196.166
-
Sidewinder #5960 Kiváló gyári ismertetőfilm a Kamov Ka-52 felderítő/harci helikopterről. Úgy látszik csak lesz valami abból a Vikhr rakétából:
-
250M30Re #5959 Sziasztok!
Be szeretném állítani, hogy az UH-1Hban ne a TrackIR-el keljen célozni, hanem egérrel. Tudna ebben valaki segíteni? -
csolee #5958 Dumbo! Tegnap este 3an próbálgattuk már a Hueyt!
A Balázs féle szerver nemtom kivolt, de ha Microby szervert látsz, akkor beléphetsz, pass: 1-6 -
Újabb Mig-21-es hírek. -
Támogatom az ötletet Mester! Esetleg ha valaki összedob egy egyszerűbb küldit ami nem lagggggggol lehet lennénk többen is... :S -
gsg16 #5955 én már egy olyan multi reppenésnek is örülnék,ahol a lagg,és egyéb, ilyen-olyan játékhibák miatt, nem élvezhetetlen a repülés.ha ezt megoldották,akkor jöhetnek is 9 havonta a modulok. -
Na igen! Az f@sza lenne... :D -
77pxdumbo #5953 Legjobban egy Mi-28-nak tudnék örülni, azé minden pénzt megadnék
-
77pxdumbo #5952 Ja!
Gyakorolgatom azt is, de Helikopter az, aminek van egy naaagy- és egy farokrotorja a többi csak nagyra nőtt ventillátor
-
Próbáltad a FeketeCápát??? ;) -
77pxdumbo #5950 Hát azzal már régen reppentem, mostanság az "irtó" cégnél vállaltam állást 
De a forgószárnyasok mindig is a gyengéim voltak, csak elég kevés jó szim készült belőlük, főleg amit multiban lehet tolni. -
Szia Dumbo! Átnyergelsz a Spitkányról? ;) -
77pxdumbo #5948 Üdv :)
No ép most gyüvök a bótbú, oszt valami helikópátert dobáltak az ember után jó ócsón. Gondótam csak nem hagyom ott. Csak kéne valami hozzáértő aki tudja a tutit.
Magyarul: van Huey, kis gyakorlás és már mehetünk is. Esetleg kis segítség jól jöhet
-
Az #5944-ben linkelt videóból pedig már meg is lehet csinálni az avionikát hozzá! -
Annyira jó és annyira kell..:P