37041
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Solt
  • asw27
    Próbáld meg deaktiválni, vagy a registryből szedd ki.
  • Klusi86
    Segítségeteket kérném a következőben: A dcs nem fogadja el az Origin-en, januári akció alatt vett kulcsot. Eddig egyetlen egyszer telepítettem akkor még jó volt. Kinek/hova kell írni ezzel kapcsolatban?
  • Hecker007
    A10 az nagyon tetszett mikor próbáltam virágboltiban, heliszimmel sose játszottam, de nagyon érdekel hogy milyen :D lehet BS+A10 lesz ebből.
  • usarmyjhon
    Helló!

Hát a kézikönyv az annyit ír csak , hogy a vertical/ horizontal offset az függőleges / vízszintes eltolás beállítását teszi lehetővé -15 és +15 mil között. A bomb rack delay az pedig a bombarakaszok közti késleltetést állítja -0.40 és +0.40 között , a weapon ejection velocity pedig az oldási sebességet állítja -10 és +30 láb/s között.

De egyébként ezekkel nem kell foglalkozni , mert nincs lemodellezve a szimulátorban és igazából ezek a beállítások arra valók mint például egy gépkarabély irányzékának az állítója.
  • TG Gida
    Szevasztok!
    Azt tudja valaki,hogy az A-10 szabadesésű bomba beállításainál mit csinál a horizontal/vertical offset, a bomb rack delay meg a weapon eject velocity?
  • Solt
    Szerintem egyelőre 1 modult vegyél meg... BS, vagy az A10 jó választás lehet...
  • blackshark
    Ez így igaz, egyelőre csak a Ka-50, A-10C, P-51D, Uh-1 klikkelhető az FC3 nem.
    Modulok:
    - Kamov
    - Mustang
    - Huey
    - Warthog
    - Combined Arms
    - Flaming Cliffs 3
    - Frogfoot (ingyenes)
  • asw27
    Úgy tudom, nem egyenlőre.
  • Hecker007
    Na ez jó hír, legalább egyszerű az egész.
    Viszont lenne mégegy kérdésem. A Flaming Cliffs3 kabinok nem lesznek klikkelhetőek mint az Warthogban vagy P51-ben?
    Néztem rólla videókat, de egyikben se bajlódtak túl sokat a műszerekkel. Lehet hogy első körben maradok inkább a warthog, ka-50, p51 kombónál, ha jól tudom azokban klikkelhető a kabin és gépészkedni kell a felszállás előtt rendesen.
  • asw27
    Helló!

Megveszed a kiválasztott modul, letöltöd,telepíted, majd ha játszani akarsz vele, automatikusan megjelenik az aktiválási ablak, ott beírod a kódot és kész. Csak azt a modult telepítsd, amihez van kódod, mert akkor mindig feljön az aktiválási ablak.
  • Hecker007
    Üdv!
    Szeretnék belekezdeni ebbe a szimbe, egyelőre letöltöttem az alapot és hozzá a Su25T-t. Az lenne a kérdésem, hogy elég-e megvennem a Falming Cliffs3-t és beírnom a kódját a Worldbe vagy kell hozzá még valami?
  • macleody
    Átbaszarintottál Kenny, nincs is patch :)
  • macleody
    Na, biztos most javították az összes bogarat amit tartalmazott a játék :)
  • blackshark
    Na mivan már megint patch??? :S
  • beci43
    O.K.!
  • blackshark
    Úgy tűnik ma már nem leszek, viszont holnaptól várlak. Akkor jövőhét, OK.
  • beci43
    Na!?Csak nem?Ugyan ma nem voltam itthon,de remélem a jövő héten repülünk!
  • blackshark
    Üdv!

Jelentem, hogy visszatértem az égboltra. Egy jó hosszú pihenő után úgydöntöttem: veszíteni nem veszíthetek semmit max. az időmet úgyhogy adok még egy esélyt a DCS World-nek. Aki szeretne a jó öreg Kamov-val repkedni az megkereshet gsg TS szerverén.

Kenny
  • k53ta
    Mert nem veszem meg az összeg gépet. Minek, ha azokkal úgysem repülök.
    Egye géptípusra van szükségem, nem 8-ra.
  • InterC
    Komolyan nem értem, hogy akkor miért nem vetted meg az FC3-at pár hete 30 dodóért (amikor akciós volt), úgy hogy az AFM-et és az új fülkéket majd megkapod később az összes 8db FC3 géphez.
    Inkább tényleg kifizetsz majd gépenként-egyenként 10-20 dodót ugyanazért ?
    Persze most sem késő 50 dodóért megvenni, mert legközelebb lehet, hogy csak ősszel vagy karácsonykor lesz akció és akkor sem valószínű, hogy olcsóbb lesz mint 40 dollár, különösképp annak fényében, hogy most jelentették be az új Su-33 modellt (amihez biztosan lesz fülke és AFM is) és karácsonyra lehet, hogy kijön a MiG-29 is hasonló extrákkal. Szóval ezek után senki se számítson nagy áresésre vagy hasonlóan alacsony 30 dodós akciókra. Sőt, szerintem inkább áremelkedés várható, ha megjönnek az AFM-ek.
  • k53ta
    Én azt várom, mikor lehet külön modulként vásárolni az FC3-ban szereplő gépeket, de erről konkrét időpont még nem található.
    Aztán, ha lehet is kapni, még annak is ki kell derülnie, mennyire sikerült bug mentessen az integráció a DCS-be.
    Jó kis gép a Su-25T, jól el vagyok vele, de a földi célpontok keresgetése az egybe olvadó környezetben kissé megviseli a szemeimet. Az égi vadászmezők meg már hiányoznak, ahol egészen mást jelent egy célpont felderítése, mint egy csapásmérő gép esetében.
  • Solt
    Urak!

ILYEN problémával találkozott valaki? nemrég vettem egy 780-t, és ugyanígy szívok vele! :(
  • Ati810
    Rendben, köszönöm.
  • InterC
    Az igaz, de ha pozitívan nézzük (egy kis Unicum után pláne) akkor ha az A-10A, az F-15C, a Su-27 is megkapja az AFM-et, akkor tuti, hogy a Su-33 és a MiG-29 is megkapja majd.
    Persze előbb legyen meg a 3D modell, majd utána az AFM. Azok után pedig jöhet a DCS szériázás - az más kérdés, hogy megengedik-e majd a Szuhoj a MiG és a McDonald hivatalok és hogy mennyire lesz valósághű (azt úgysem tudjuk meg, pláne az F-35-öt figyelembe véve ), de remélhetőleg ezek lesznek ED távlati tervei.
    Ja és akkor már csak a Su-25T fog hiányozni (no meg még vagy 2 tucat masina)
  • Sanyo
    Azt nem írta, hogy DCS: Szu-33, csak a modellről van szó. De azért ez is valami. :)
  • InterC
    Yes, yes, YES ! :D
    Ott a Su-33 ! ! ! - és most már tuti, hogy lesz MiG-29 is !
    Szerintem, nemsoká az is be lesz jelentve hivatalosan
    Lehet, hogy még a végén egész megkedveljük EDét ?
  • wittman
    Szia!

Elvileg mindkét napon ugyanaz a program van, de persze az időjárás és egyéb vis major beleszólhat...
  • Ati810
    OFF

Hello
    A kecskeméti repülőnappal kapcsolatban szeretném megkérdezni a témában jártas emberektől, hogy az elmúlt éveket figyelembe véve (mivel eddig nem raktak ki hivatalos anyagot, hogy melyik nap mi lesz) mennyivel másabb a vasárnapi program a szombatinál, mert előbbire olcsóbban tudnék elmenni, de ha kevesebb lenne a bemutató, akkor inkább maradok a szombatnál.
    A válaszokat előre is köszönöm.

ON
  • Sanyo
    1.2.5 infók és Szu-33.
  • gsg16
    Üdv!
    megoldották,kb 10 perce.ismét megy a ts szerver
  • wittman
    A VMH59 TS3 szerverére is jöhettek nyugodtan.
    Elérhetőség: vwt3.hu
  • Cancri55
    A GSG TS szerver pillanatnyilag netszolgáltató hiba miatt rövid ideig szünetel.
  • wittman
    Hát igen érdekes a dolog.

Nagy a csend a MiG-29 és a Su-33 körül az biztos, de miért is titkolóznának...nem sok értelme.
  • InterC
    Van itt egy-két Magyar ember aki ezt a hírt megerősíthetné, de szerintem Ők (sem) beszélhetnek. Remélem Heater nem kap "büntit" mert nem tudta tartani a száját
    Persze előbb-utóbb úgyis kiderül minden

http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=1796372&postcount=91
  • asw27
    Szia!

Igazad volt, a registry-ben kétszer szerepelt, a Ka-50-es, a régi önálló BS2 és a DCS-world-ben is, modulként.
    A P51-es szerintem akkor sem volt jó, amikor megvettem, bár nem is néztem, hogy beenged-e a szerverre, csak mostanában szembesültem, hogy probléma van. A modulmanager-nél a serial zölddel ki van pipálva és az aktiválás is problémamentes.
  • gsg16
    deaktiváld a modulokat,és töröld az egész world-öt.de a registry-ből is töröld az összes world-höz tartozó hivatkozást manuálisan.aztán world újratelepítés,modulok telepítése,és aktiválása.ez szerintem az első lépés.de vannak itt nálam tapasztaltabbak is.
  • GaBika6
  • asw27
    Üdv!
    Nálam a P51-esel nem enged föl szerverre, invalid serial hibával, holott jogtiszta, és játszani tudok vele. A KA-50-est meg nem tudom aktiválni, hibaüzenetet kapok. Így már azzal sem tudok játszani. Korábban nem volt gondom ilyesmivel.Tanácstalan vagyok.
  • 77pxdumbo
    Köszke :)
    Biztos megtaláltam volna, de lustaság fél egészség. Meg hát kell valamivel a jónépet foglalkoztatni