37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
wittman #6060 Ráadásul sokan megvették a CA-t akcióban, szóval lesz remélem human ground unit irányítás bőven.
Én biztos, hogy fogok CA szerepet vállalni. -
blackshark #6059 Minden tiszteletem a tiéd és csak így tovább "möster" ! -
SnowFox79 #6058 Üdv All.
Ahogy Gsg már írta dolgozok egy küldetésen, hogy ismét tudjuk csapatni egy kicsit együtt. A félreértések eloszlatása érdekében közölném, hogy a nehézségi fokozatot tekintve (Kenny jól sejtette) az eddig megszokottakat követem majd ebben is. Lesz pár rejtett cél, lesznek változó dolgok benne és akár két csapat is összemérheti erejét ebben a küldetésben. A Helyszín változik az utóbbiakhoz képest a kékek egy a Vörösök pedig 2 reptérről üzemelnek majd. Minden FC3-as gép csak 50% üzemanyagot kap így minden felszállás előtt érdemes lesz tankolni.
A küldetésen holnap és szombaton is dolgozok majd gőzerővel, így nyitott repülés vasárnapra várható rajta.
Főbb irányvonalak:
Koalíciók:
Kék: USA, UKRAJNA, GEORGIA, GERMANY
VÖRÖS: RUSSIA, ABKHAZIA
- Kék bázisreptér KUTAISI (F15, A10C, SU25A, SU25T, MIG29S, MIG29G, SU27, UH1, KA50)
- Vörös bázisrepterek: SOCHI-ADLER (SU25A, SU25T, KA50)
MAYKOP (MIG29S, SU27, SU33)
- A bázisrepterek nem elfoglalhatóak.
- A kék és a vörös oldal egymással szemben dolgozik!
- A CA parancsnokok erősítéseket kérhetnek be rádión meghatározott időnként! (mindkét oldal)
- A CA kliensek a fő céloktól független egységeket kapnak így azokkal bármilyen rejtett támadást végre tudnak hajtani.
- A kék oldal csapásmérőinek 4WP lesz SUKHUMI reptérig. Ezen útvonal mentén lesznek a célok persze dinamikusan
- A kék vadászerőknek ezen légtér oltalmazása lesz a feladat
- A vörös csapásmérőknek nem csak SEAD feladatok jutnak. Sok olyan helyzet lesz amikor egy-egy helyszínt NEKIK kell védelmezni a földi támadásokkal szemben.
- A KA50-es és UH1-es gépek FARP bázisokat kapnak elszórva a területen. Ezek megtalálása és likvidálása az ellenséges csapásmérők feladatkörébe tartozik majd de infót a hollétükről nem kapnak
- Az UH1-es gépek csapattámogató és Transport feladatokat látnak majd el. Az utánpótlás szállítása is az Ő feladatuk lesz!!!
- Bizonyos fegyverek, gépek limitálva lesznek. Mindkét csapat dolgozzon meg az utánpótlásért!!! Ha nem dolgozik jól nem jön a hajó a szállítmánnyal (ugye nem kell ecsetelnem milyen AIM9-el felszállni 120-as helyett???)
- KH58U nem lesz a pályán egyik reptéren sem! Utánpótlásként sem szállítható. Ennek is megvan az oka.
- Vadászgépek 40-50%-ig tankolva indulnak. Indulás előtt tankolás van így megvan a pár perc földre kényszerítés gépvesztés esetén.
Nagy vonalakban ennyi. Sok munka van vele és már sok munka van benne de folyamatosan tesztelgetem, terepet mértem, útvonalat repültem és megpróbáltam sok-sok hibát kiszűrni már most, hogy később ne a bug mentesítéssel menjen el ez idő.
Viszont... Aki jó angolos és van kedve segíteni az majd jelentkezzen TS-en egy kis fordítási melóért. Nem tudok egyszerre szerkeszteni és fordítgatni is a küldetés pedig 2 nyelvű lesz. Hátha rákap a nép mint múltkor a Long Day küldetésre.
Szóval kitartás srácok már csak keveset kell aludni :-)
Üdv.
SnowFox -
Addig mi Csolee-val armásat játszunk és szállítjuk a trappereket a bázisról a harcmezőre. Míg le nem szednek. -
blackshark #6056 Ebben van igazság és régen ezzel nem volt gond sosem. -
gsg16 #6055 kértem snowfoxot,hogy csináljon egy triggerek,és flag-ek nélküli,mezei mission-t,mint amilyeneket régen repültünk,és rendezzünk egy közös,csapásmérős,combined arms-os repülést.felszállni,odarepülni,pofán vágni az ellenséget,és hazarepülni,mindenféle rejtett,vagy nem rejtett esemény nélkül.ettől szerintem a szerver sem halna hősi halált. -
InterC #6054 Figyuzzatok már bajtársak 
és ezt olvastátok már ? : jönnek a II. VH-s gépek is - lehet sírni vagy örülni
DCS: Flaming Cliffs of Dover
http://forum.lockon.ru/showpost.php?p=1811384&postcount=153 -
gsg16 #6053 ti csak addig tudtok eredményesek lenni,amíg az AI irányítja a légvédelmet.aztán beülök egy tunguskába,és alátok gurulva gépágyúzom le az egész helikopteres zenekart.ahogy azt már nem egyszer csináltam. 

-
blackshark #6052 Hát kinek mi tetszik... Úgy vagyok vele, hogy, ha már felszállok annak eredménye is legyen (számomra pozitív jellegű), tehát lövöldözzek jó sokat.
Ha úgy megyek vissza a bázisra, hogy tele vagyok még fegyverrel az nagy csalódást jelent. Nem arról van szó, hogy nem szeretek csak repülni, mert szeretek. Időnként fogom magam és csak repkedek meg trükközgetek, viszont, ha egy jó misszióba csöppenek bele, akkor az már jól is végződjön ne fölösleges utazgatással, hogy közben nem tudok mit csinálni csak nézelődni a kabinban.
Jó persze, ha az a kiszabott feladat, akkor az más tészta, de akkor se fogom szeretni az A pontból B-be repülést úgy, hogy közben semmi nem történik. -
csolee #6051 hát ez a mission írást több oldalról is meglehet közelíteni, nem a teljesség igényével:
még emlékeszem olyan wargamera, ami 2hetente volt vasárnap este és azokban nem egyszer volt egy élettel végig vitt kamovozás. ehhez persze hozzá tartozott hogy teljes légtér tiszta volt és 25T-k már jártak az adott problémás területeken. Az alap volt hogy ha vki kattint a gépből akkor 5 perc szünet, de akár ne is lehessen újra indulni (ha komolyan vesszük). De ez mellett fontos hogy egy ember nem kaszabol le egy missionba 20 feletti földi célt. A vadászok közül pedig az is lehet hogy egy rakétát sem indít a 2 óra alatt. Ahogy korábban írtam, nekem az is élmény ha csak repülök A pontból B-be - ha az a feladat. -
blackshark #6050 Nem hiszem el, hogy még nem unod... :D -
Kenny amugy is meghal mindig... ;) -
blackshark #6048 Szerintem ez egyértelmű...
Nem fikázni akarom a Huey-t, viszont a tények azok tények.
Egyenlőre a Huey egyenlő a FUN-al. Ha, komolyan veszed, akkor muszály a Kamov. Egyébként nem hiszem, hogy Snow lejjebb adott volna a nehézségi szinten a missziókban, tehát a Kamov már elvárás. Másrészről senki sincs olyan Pro, hogy Kamovval egyszer ne esne le nemhogy Huey-al.
///Szerény véleményem szerint...///
Üdv: Kenny -
csolee #6047 Hi!
Snow féle missionnak lesz vmikor egy hivatalos lerepülése?
Illetve melyik forgószárnyassal lehet? Kell a kamov ereje, vagy lehet "lazítani" hueyval?
További szép napot! -
kopszonom a segitseget.! -
blackshark #6045 A Su-25T a World-ben van benne, mint ingyenes madár.
Az FC1 meg azért kell, hogy tudd telepíteni az FC3-at (legalábbis azthiszem). -
bocsi, ezt a hsz-t kesobb vettem eszre..
tehat a 25T nem repulheto ujdonsagokkal..
a banner kepben latok egy kulon indito ikont a 25T-hez..ez mifele verzio.?
(bocs a lama kerdesekert, de tenyleg nem szeretnek visszaolvasni tobb 1000hsz-t..)
udv.! -
szia.!
koszonom a valaszt..! vilagos..
meg 1 kerdes: az FC 3-ban van Su-25T.?(mintha nem lattam volna az ismertetojeben az oldalon) Egyaltalan atjarhato a 2 verzio(FC es FC3), vagy osszekapcsolodik egymassal egyaltalan.? -
Klusi86 #6042 -lép, +kép -
Klusi86 #6041 Kenny, gsg16 köszi a registry törlésének leírását, bár tudom, hogy mi az és hogy kell csinálni :D Minden egyes alkalommal töröltem tegnap ahányszor próbáltam beírni a kulcsot és nem fogadta el.
macleody: köszi az oldal linket de itt is el akadtam:
Mégpedig ott, hogy deaktiválásnál kér valami hardware kódot és nem azt ami az első lép alján adva van mert azzal nem jó. Így viszont fogalmam sincs honnan szedjem, derítsem ki ezt a kódot. -
wittman #6040 Azt kihagytam, természetesen a korábbi telepített FC-t és KA-50-et is tudod használni, a saját ikonjaikkal indítva, de ezek nem lesznek benne a DCS Wolrdben és nem is lesznek benne az újdonságok a régi szimulátoraidban.
-
wittman #6039 Szia!
1. Semmit nem kell letörölni(uninstall) a gépedről.
2. DCS World egy új keretprogram, ami független a korábbi Lock On és FC verzióktól és ingyenes. Szóval letöltöd a legfrissebb verziót, majd telepíted és lesz egy külön DCS World mappád.
3. Az FC3 mint DCS World modulként van, szóval az letöltés után telepíthető, amely közvetlen a DCS World mappába telepítődik. Az FC3 telepítés feltétele, hogy legyen feltelepítve a Lock On 1.0, de csak szoftveresen nem kapcsolódnak egymáshoz, csak ellenőrzi hogy telepítve van. Ez az Ubisoft-al kötödő jogok miatt van.
4. Az asztalon lesz a telepítés után egy DCS World és egy DCS World Multiplayer ikon, ezekkel tudod majd indítani az új szimulátort, melyben így már az FC3-as gépekbe is be tudsz majd ülni.
Jó repülést! -
sziasztok..!
remelem jo topicba cimzem a kerdest..
ujra elkezdtem jatszani a LockOn-nal(eredeti dobozos Flaming Cliffs-em van, felpeccselve) es van kulon letoltott verzioju Ka-50..
na marmost: szemet vetettem az FC 3-ra, de ez a DCS world dolog megkavart es nem merem megvenni amig nem tudom hogyan tudnam telepiteni DCS World nelkul(siman az FC-re)..?
ha megis telepitem a DCSWorld-t, ujra kellene telepitenem a mar fenn levo FC-t es DCS-t is..? semmi infot nem talaltam evvel kapcsban, tehat szivesen vennem a segitseget, ha lehet pontokba szedve(kivonatosan) mit hogyan csinaljak, ha nem nagy keres..
a masik kerdes: ha fel lehet tenni siman az FC melle a 3-ast akkor ugyaoulyan szep lesz, mint a screenshotokon lattam(pl. jarmuvek, texturak, stb.) a DCS World nelkul is..?
elore is koszonettel..! -
-
blackshark #6036 Lehet, hogy nem tudja mire értjük a Registry törlést.
Start menü -> Keresésbe: regedit.exe -> ENTER
Ezen belül:
HKEY_CURRENT_USER -> Software -> Eagle Dynamics -> [Modul neve] -> Keys
[Modul] PL.: Black Shark 2
Ha van beírva kód akkor az a bibi. Fogod és törlöd a [modul neve] mappát.
Ezek után jónak kell lennie. Esetleg még lefuttatnék egy Registry Cleaner alkalmazást (lásd CCleaner) és készen is vagy.
Legvégén egy Reboot, bár szerintem ez nem kötelező.
Ezek után már fogja kérni az aktivációt és jó is lesz utána.
Üdv: Kenny -
StarForce -
gsg16 #6034 próbáltad a registryből kézzel kitörölni?de ha jól emlékszem,van egy honlap is,ahol lehet regisztrálni,vagy deaktiválni -
Klusi86 #6033 Megtaláltam, köszi a segítséget,de sajnos nem sikerült deaktiválni, sem újra aktiválni. Marad Edéék válaszára várás :( -
gsg16 #6032 program files/eagle dynamics/dcs world/mods/aircrafts/a-10c/bin/a10_protect
ha jól tudom ez az -
gsg16 #6031 lassan őrölnek az edéék malmai.de van elvileg egy kis program a játék könyvtárában,amit ha elindítod,lehet aktiválni,és deaktiválni is.
-
Klusi86 #6030 Amikor elindítottam egy a-10-es küldetést, akkor bekérte a serial számot amit meg is adtam de nem fogadta el. Ezek szerint tényleg deaktiválni kellett volna, windows újra rakása előtt, de elfelejtettem. Most akkor az a kérdésem, hogy elküldtem arról az ablakról ami nem fogadta el a kódot egy "error riportot", az segíthet? Csak mert még nem válaszoltak. -
-
gsg16 #6028 elvileg nem is kell deaktiválni,legfeljebb újra kell regisztrálni,amikor elsőre elindítod. -
beci43 #6027 Ricardo HD Cockpit A-10C -
Klusi86 #6026 Igen, nem lett deaktiválva az a-10-es a windows újra telepítés előtt. Hogy lehetne megoldani? -
Leon77 #6025 Ha "akkor" jó volt, de a windows-t és/vagy a játékot törölted anélkül, hogy magát a játékot deaktiváltad volna, akkor bizony ott lehet a bibi. Csak mert nem egészen tiszta, hogy most mikor is lett a "szűz" win telepítve, illetve pontosan mi is történt. -
asw27 #6024 Akkor passz.
Nekem ez megoldotta a lentebb megírt problémám.
Nekem a P-51-essel van olyan problémám, hogy aktiválni tudom, deaktiválni is, játszani is enged, de ha ez a modul fönt van, akkor invalid serial hibával nem enged be az online szerver. Ezért jelenleg föl sem raktam.
Ha kapsz segítséget, akkor oszd már meg itt is, hátha az én problémára is lesz megoldás. -
Klusi86 #6023 Egy teljesen "szűz" frissen telepített windowsra tettem fel a dcs world-ot, és utána a modul kezelőn keresztül az a-10c-t, tehát nincs mit deaktiválnom/ törölnöm. -
asw27 #6022 gsg16 ezt javasolta nekem:"deaktiváld a modulokat,és töröld az egész world-öt.de a registry-ből is töröld az összes world-höz tartozó hivatkozást manuálisan.aztán world újratelepítés,modulok telepítése,és aktiválása.ez szerintem az első lépés.de vannak itt nálam tapasztaltabbak is." -
Solt #6021