37050

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Az. -
Szerintem FSX. -
Ezmiez:
-
InterC #6227 A Su-25T bizots megmarad ingyenesnek, mert ugye az a reklám.
Viszont lehet, hogy csak az FC3 tulajdonosoknak lesz elérhető az új kabinnal. ED-n múlik.
Ha úgy tartja kedvük akkor viszont lehet, hogy megkapja ingyenesen mindenki az ingyenes DCS World-höz, a Su-25T-hez.
Viszont van itt néhány érdekesség még: hajtómű füst és egyéb effektek
http://forum.lockon.ru/showpost.php?p=1835535&postcount=407
http://forum.lockon.ru/showpost.php?p=1835591&postcount=414
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=1833024&postcount=125
-
ettől még megmarad ingyenesnek a wordben a szu-25-ös ha megkapja az uj kabint? -
wittman #6225 Ez jó hír! Akkor nem volt humbuk, amit az orosz lockon fórumon olvastam. Készül ám a "nagyvas" is! -
Új SU25T kabin készül: LINK -
Caterpillar #6223 Le van kapcsolva... Majd egyszer visszarakjuk.
Mondjuk úgy technikai problémák adódtak... :/ -
InterC #6222 Nem tudjátok mi történt a www.vmh59.hu oldallal, fórummal ?
Forbidden és Not Found üzenetek jönnek
-
InterC #6221 Nem kell unistall-ozni a modulokat, csak a Mods könyvtárban megkeresitek az entry.lua fájlokat és a 7. sorban az "installed = true" szövegnél a true-t át kell írni false-ra: ilyenkor nem kéri a szerialt. Persze ezek a modulok nem lesz működőképesek, de a szerver felcsatlakozás teszteléséhez jó lesz. -
asw27 #6220 Én kizárásos alapon kerestem meg, lévén minden modul működött, csak a szerverre nem engedett föl. 5-6 komplett újratelepítés után egyesével kizártam a modulokat. Javaslom, először csak a P-51-est tedd föl és próbáld ki, hogy fölenged-e. Ha fölenged, egyesével jöhet a következő.... -
gsg16 #6219 és honnan tudom,hogy melyik modul nem tetszik neki éppen?és ha eddig működött,akkor most miért nem teszi ugyan ezt? -
asw27 #6218 Nekem a P-51-es modul miatt nem engedett föl a szerver ugyanezzel a hibaüzenettel. Mióta nincs föltelepítve, azóta fölenged. -
gsg16 #6217 urak!
a javítások óta "Invalid serialnumber" üzenettel nem enged be multplayer részbe a játék.írtam a support-nak,de eddig nem válaszoltak.van erre valami megoldás?a javítások előtt semmi ilyen gond nem volt. -
beci43 #6216 Én sajnos nem lehettem ott,pont beleesett a nyaralás.Nagy élmény lehetett egy dögbe beülni...na majd jövőre,ha egyáltalán lesz. -
csolee #6215 köszi!
még keresgélek a neten - hátha meglelem az olasz HH-139-est.
látszott hogy friss gép - könnyedén csinált minden mozdulatot, volt még bőven tartalék benne. -
SnowFox79 #6214 Üdv.
Láttam valami kávédarálót a nagy messzi távolban. Így nézett ki:
http://www.youtube.com/watch?v=c31DGSegX1k&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=ECai0YIbAbM&feature=youtu.be
Nem nagy minőség, csodát ne várj.
Üdv.
SnowFox -
Leon77 #6213 Legfeljebb az elsők között, de nem elsőként. ;) -
Esküszöm, jól is áll neked a masina ;)!! -
wittman #6211 Nekünk jól alakult a program szombaton, még a kora délelőtti órákban összebarátkoztunk a bolgárokkal és a Bezmer Légi Bázis parancsnoka szívesen fogadott minket és elsőként ültünk a Su-25UBK kabinjaiban.
Az oktató ülésben
-
Mi a röptértől olyan ~1k-re parkoltunk le. 10 perc séta oda és 10 perc volt vissza. :)
A qrva 15-öst sajnálom, hogy nem láttuk :( -
csolee #6209 snowfox! köszi a videokat. a heliről is készítettél felvételt?
ezek mellett nekem bizony tetszet az f16 bemutató is.
DE mindemellett külön köszönet foxinak a segítségért (fiam azóta mindenkinek meséli az élményeket) :o)
megj.: nekünk sajnos 2-2 órába telt a ki és a bejutás a reptér-parkoló távolságon, ami elég megterhelő volt a nap végén -
k53ta #6208 Dugó és minden forgalmi akadály nélkül, folyamatos oda és visszahaladás mellet sikeresen megtekintettem a Kecskeméti repülőnapot..
Az Oroszok bemutatója tetszet a legjobban, bár kissé visszafogottnak tűnt, de lehet hogy a hőség volt ennek az oka.
A dinamikus bemutatok egykori fénypontja a Mig-29 nagyon hiányzott, vagy egy Mirage 2000, Rafael. A dinamikus bemutató picit egysíkú volt, nekem uncsi az F-16 és Grippen, bár a jó öreg Mig-21 és Su-17(22) bemutatója némileg kárpótolt.
Számomra a csúcs az lenne, ha végre jönne egy tolóerővektoros orosz vas és tartana egy dinamikus bemutatott.
A statikus sorról pár vas hiányzott nekem, de a Su-25 most más szemel néztem meg.
Összességében jó volt ez a "sivatagi" repülőnap.
-
SnowFox79 #6207 Egy kis ízelítő.
A minőségért sorry de amatőr vagyok és a egy ultrazoom géppel készültek.
Érdemes HD-ben nézni.
http://www.youtube.com/watch?v=A1ccTC-wGYQ&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=A44CXmPXhZo&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=Rr0NUF-7NFY&feature=youtu.be
Üdv.
SnowFox -
Solt #6206 
-
A KEL az természetesen KELL -
Azért nem erőltették meg magukat nagyon.
Én úgy gondolom, hogy az EU-ban a korábbi balesetek miatt vissza KEL magukat fogni.
Azért amikor az 5 Su-27 felszállt, az mindent vitt :) Még a tüdőm is beleremegett :D
Ha a kiállított Su-25 is repült volna.....
Egyébként SZERINTEM megint a Frecce Tricolori vitte el a pálmát. Bár a mi fiaink is letették a névjegyüket! Jól tolták a Gripppppppppenek (huszonnyóc P-vel, ahogy tegnap mondták egész nap :D ) -
SnowFox79 #6203 Üdv All.
A tegnapi napon 20GB lett tele képekkel és videókkal. Most rendezem őket és válogatom a nem sikerült képeket. Ha kész leszek vele akkor az egészet felteszem valahová, hogy az is élvezhesse akinek nem volt lehetősége ott lenni!
Russkije Vityazi the best!!!

Üdv.
SnowFox -
Musicking #6202 Az nem tudom melyik alkomponensre gyúrtak rá a legutolsó updatel, 2x kifagyás után hajlandó volt elindulni a kampány mód, újra lagol mint állat, az FC3 A10es műszereinek egy része külön életet él, tolóerő 75%nál nem megy feljebb (kar a plafonon) és még sorolhatnám. Lekapartam az egészet a francba, aztán hagyom pihenni egy hónapig hátha addig összeszedi magát ez a trehány fejlesztő csapat. Már kezdem bánni hogy pénzt adtam ezért az állandó 'beta' státuszú használhatatlan vacakért. -
gsg16 #6201 Urak!
nemrég értünk haza a repnapról,az orosz bemutatóért már megéri végig ülni az egészet!!

-
Musicking #6200 Ilyenre, bár ez nekem is megvan. A10-nél és az F15nél nem találtam a low-high cannon rate of fire állítást vagy ez az opció már nem aktív az FC3 esetén? -
Erre gondolsz? -
Musicking #6198 Létezik valami normálisan megszerkesztett nyomtatható Keyboard Layout az FC3-hoz? A DCS fórumára nemtudok pár napja belépni mert nem fogadja el a jelszót, viszont a csere linket se küldi el, hiába írja. Egyre gázosabb kezd lenni ez a fejlesztőcsapat. -
Nekem első tapasztalat annyi volt, hogy rögtön bejött a menü ahogy rányomtam az ikonra. -
Upgradelt a dcs valami 100x megát... :S Megint elbasztak valamit biztos... :( -
gsg16 #6195 pontosítanád a kérdést?
-
Mán megint pöccs van... :( -
Eddig ahányszor voltam mindig ingyenes volt az a része az M5-nek. -
k53ta #6192 Én az 52 útról érkezem és a sárga pakoló elérése a cél. Most azt nem tudom, hogy az 52-54 utak közötti M5 szakasz ingyenes vagy sem?
Eredeti tervem az, hogy Kecskemétre érve a Könyves Kálmán krt felé mennék az 5sz út felé, bár nem tudom még mely utak lesznek lezárva és terelve a helyszínen.
A dugóval nem tudok tervezni, csak annyit, hogy 11:00körül fogok leérni Kecskemétre, aztán parkolás és buszozás a reptérre.
Abban bízom, hogy a szombati nap után, vasárnapra már rutinosabbak lesznek a helyi szervezők, rendőrök stb.
-
Musicking #6191 Jeleleg a memória árak is a csillagos égben járnak, ami másfél éve 8ezer volt most 18-20 körül mozog. De akinek nincs most ssd-re pénze és lapul pár giga kihasználatlan RAMapacitás a gépébe vagy olcsón hozzá tud jutni az kipróbálhatja az általam leír módszer. De erről számos teszt és videó is található a neten.