37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
gsg16 #6300 "Ez egy privát videó. Sajnáljuk" -
wittman #6299 Off
Szárnyas betét
On -
wittman #6298 Fut a szerver az Frontline 1.06-os mission-al, de sajnos a legutóbbi frissítés mini frissítés óta instabil a host. A10_protect.dll hibával elszáll...
Sok szervernél ugyanez a hiba van.
-
wittman #6297 Megoldottam Cancri segítségével. -
wittman #6296 SnowFox!
Nem lehet letölteni a missiont...onnan -
wittman #6295 Szerintem túl piros, de eredeti éjszakai felvételt még nem láttam a Su-25 kabinjáról. Repnapon meg a bolgár Su-25 technikust nem erről kérdezgettem... -
Remek, köszönöm !
Mindjárt meg is nézem :)
Tényleg, az új Su-25 fülke totál piros fényeiről mi a véleményetek ?
Az reális ? Nem túl vörös minden ?
Üdv -
wittman #6293 Hungaro!
Mechanist már rég megcsinálta az összes régi kabinos gépre!
Itt a link(mindenkinek): Cockpits HD Textures
Telepítés: kicsomagolod a DCS World\Bazar\World\textures mappába és felülírni mindent. -
Sajnos, a pedál árak iszonyat elszálltak, de ha nagyon hiányzik akkor egy kormányhoz való pedál is beválhat. Azokat jóval olcsóbban megkapod és az élmény ugyanolyan, sőt akár jobb is lehet !
Én anno próbáltam egy olyan pedált (kormányoz valót) ami azonos méretű volt a jobb és bal oldalon (fontos!). Kifejezetten tetszett, hogy nem kellett a teljes lábaimat tologatni előre-hátra, hanem csak a lábfejeimet használni, ami sokkal pihentetőbb volt. A pedál út persze itt rövidebb, de ha megszokja az ember (és elég jó a pedál) akkor szerintem azzal is lehet precízen irányítani - akár csak egy autóban - ott is tudod lehelet finoman adagolni a gázt és a fékerőt.
Mindenkinek érdemes megfontolni és kipróbálni aki pedálra áhítozik. -
InterC #6291 Oh, igen. Ez volt amit kerestem. Ezer kösz :D -
SnowFox79 #6290 Üdv all.
Wittman! Ha érdekel akkor a Frontline nevű küldetésemnek van frissített változata. Neve: Frontline_v1.06_CA_Supported_eng.miz
A TS szerón megtalálod a gyülekezőben. Ahogy a neve is sugallja már CA képes a küldetés minkét oldalon. Tank, Jtac, és AAA egységek kerültek bele.
Üdv.
SnowFox -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1277564018&no=5927]#5927[/URL] -
Ja és a tengely forgatása is elég szar. Az is erőérzékelős sajnos. Gondolhatod. Tekered is meg húzod is... :( -
Addig az ILel sincs baj amig tépkeded! Akkor van baj ha precizen kell célozni... :S -
InterC #6286 Sziasztok, sajnos egy kis segítséget kell kérjek, mert az FC3 újratelepítésénél a progi nem látja az FC1 és FC2 telepítéseket, ezért az FC3 nem települ :(
Emlékszem volt anno egy regedit "segítség" az FC3-hoz. Talán még Ducky tette fel ide a linket. Nos, az kéne. Fel tudná valaki tölteni ide, vagy egy linket tudna adni ?
Köszönöm -
Ja, csak gondoltam veszek valami joyt :)
Amúgy a nagyobb része a cuccnak holnap meglesz.
A joy kérdéses. próbálok egy hasznbált x52 prot szerezni, mert akkor a TIR5-re is maradna zseton.
A pedál lesz későbbre halasztva, mert ahogy nézem horror árak vannak pedálilag :(
Na meg a szoftverek. Először a RoF lesz meg a Su25T a DCS-vel.
Meg a régi, még az első KA-50 megvan még :) -
LeonPapa ! Szerintem is az X-52-vel vagy a 52Pro-val jársz a legjobban.
Ár/érték arányban verhetetlen, és a sok szim-fanatik biztos nem téved, ha a legtöbben azt ajánlják/használják :)
Egyébként mizus veled ? Újra felfejleszted a hardvert ?
Répi, ugye a MiG-29-ben vörös a műszerfal világítás ?
Gondoltam, megcsinálom hozzá úgy, hogy reálisan és jól is nézzen ki.
Azt a hányadék kék világítást, már rohadtul nem bírom nézni :D
Ha esetleg tudnátok küldeni képeket 29-es éjjeli műszerfalról azt igen nagy örömmel venném ;) (Ha MiG-23/25 vagy Su-27/30 fülke kép van csak, az sem baj, csak a feeling és a színek reálissága átjöjjön)
Én sajnos, csak ezeket találtam:
http://forum.biohazcentral.com/uploads/post-61-1088628994.jpg
http://cdn-www.airliners.net/aviation-photos/photos/4/2/8/1700824.jpg
Üdv -
Lehet, hogy megszokható de amitől félek az a helikopter meg a légcsavaros gépek.
RoF például. Vagy az IL-2, ezekhez tuti nem valami jó... :( -
De nem repül vele sokat. Lehet meg lehet szokni de nekem az X52 után nem menne már... :S -
Értem, ettől féltem. Akkor asszem marad a sima x52 pro -
Helihez nagyon szar! Az neki se, nekem sem megy vele. Egyszerűen nem lehet vele finom mozgásokat végezni és ezért állandóan izeg-mozog, nem tud megállni. :( Máshoz jó lehet éppen bár nehéz volt neki is megszokni de működőképes! Azzal repült veletek, velünk is már régebben a SU25T-vel az utolsó nagy WAR-on. Kipróbáltam én is mint messer és egyéb gépeken de nem adnám oda a sima X52+pedál párost érte még ingyen sem az biztos!!!
Egy baja biztos van! Ami nagyon zavaró még repcsiben is. Mégpedig, hogy a gázkar iszonyat kemény. Ha nem fogatod le, fogod le, nyomod lefele, felborul... :( -
Lehet, hogy ilyent vásárolok és érdekelne, hogy mennyire "nehéz" megszokni a ezt a szenzoros bizbaszt :)
És például mennyire használható helihez.. -
Balu öcsémnek olyan van! Mi a kérdésed??? -
Srácok, használ valaki Saitek X65F Control Systemet? -
gsg16 #6276 igen,átjött
-
Látszik mennyit játszok mostanában. -
wittman #6274 Az a frissítés múlt héten pénteken jött ki. -
Volt valami ápdét most hogy elindítottam a gémet. 1.2.5.16508.227 vagy mi a szösz.
Nálam ha ki van kapcsolva a heat blur akkor nincs. -
Na ezt sikerült jó értelmesen megfogalmazni, de szerintem érted:) -
Én is arra gondoltam, de hiába van kapcsoló mindig On-on van már jó pár verzió óta. Annyi a difi, hogy fordulatszám függő... -
gsg16 #6270 én a "heat blur" effektre gondoltam,ami kapcsolható -
Az exhaust effect már jó ideje nem kapcsolható..:) -
beci43 #6268 Gondolom azzal lesz együtt.Meglássuk... -
gsg16 #6267 nem olvastam az eredeti írást,ezért kérdem.ez folyamatosan látszik majd,vagy olyan ki-be kapcsolható dolog lesz,mint a hajtóműből kiáramló forró levegő effekt? -
beci43 #6266 bal alt+á -
Így már értem :)
Még annyi kérdésem lenne, hogy hogyan tudom felfegyverezni a gépet?
Kerestem, de vagy átsiklottam felette vagy nem jó helyen kerestem :S :( -
Caterpillar #6264 A nem nyíló hangár ajtó egy fícsör, az a gép aznap nem repül műszaki hiba miatt... 
(Gondoljatok pozitívan a bugokra
)
-
SnowFox79 #6263 Üdv.
A fordítás gyorsan készült és nem én csináltam ezért nem kizárt a magyar szavak jelenléte.
Nem csesztél el semmit. Azért nincs rajta fegyverzet mert mindenki a maga "szájíze" szerint fegyverezheti fel a gépet.
A hangárajtóra a megoldás:
1., Beülsz a gépbe
2., automatikusan nyílik a hangár
3., ha nem akkor lépj spectatorba majd vissza egy másik a10-be és már megy is.
Üdv.
SnowFox -
gsg16 #6262 a zárt,és ki nem nyíló hangárajtó,teljesen normális jelenség a játékban. -
A küldetés leírásában maradt 1-2 magyar szó :)
Lenne egy kérdésem is. Én csesztem el valamit vagy tényleg fegyverzet nélkül indul az A10C?
Jah igen, az első felszállásom már a hangárban kudarcba fulladt, ugyanis nem nyílt ki az ajtó :S
Bocsi ha hülyeséget beszélek, most próbálkozom a multival :))