37040
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • beci43
  • Sanyo
    Épp az előbb jött meg a hírlevél, gyorshír. :)
  • InterC
    Itt a bejelentés a DCS 1944-ről :( Külön program lesz, külön térképpel: Normandiával, bár azt ígérik a modulok használhatóak lesznek itt is - ott is.
    http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=112433
  • krisztian005
    Nagyon jól néz ki.

Csak azt nem értem hogy helikoptert ennyivel egyszerübb késziteni vagy mitől van az hogy a Belsimtek lassan kiadja a második gépét mig mások alig haladnak, még olyan gépekel sem készültek el mint a L-39, amiben nincs radar meg egyéb bonyolult berendezés vagy Bede BD-5J-t.
  • Sidewinder
    Második rész:
  • Sidewinder
    Dokumentumfilm a Mi-8-as típuscsalád kifejlesztéséről és alkalmazásáról.
  • macleody
    Szivesen, mindkettőtöknek.
  • Sanyo
    DCS: Mi-8MTV2 hajtóműindítás
  • z0ty4
  • feca1229
    és valóban. Köszönöm!
  • wittman
    Na ez is jónak hangzik, de az eddigi tapasztalat alapján, egyre instabilabb az egész 1.2.3-as update óta. Újabb és újabb hotfixekkel és 1.2.4 és 1.2.5-ös mostani változata a leginstabilabb változat.

De hát csodák még lehetnek.
  • SnowFox79
    Némi hírmorzsa...

http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=1852946#post1852946

Üdv.
    SnowFox
  • beci43
    Köszi,ez nekem is hasznos volt!
  • macleody
    Alul a clutch mode elől vedd ki a pipát.

• feca1229
    Üdv!
    Lenne egy kis problémám a Saitek X52 joyommal. Lehet, hogy elállítottam magamnak vagy "magátol" állítódott el, de a gázkaron található i betüvel ellátott infó gombom nem működik, tönkre nem ment mert a start menűben a eszközök beállításánál ott látja a joy beállításnál ha megnyomom azt az infó gombot, tehát ott van vissza jelzés, a játékban viszont nem. Ha a játékban benyomom akkor kiírja a gázkaron lévő kijelzőre, hogy milyen gombot használok. Tehát az a lényeg, hogy mit csináljak, hogy az a gomb ne infó gombként működjön, hanem megint rendes nyomógombként, remélem érthetően adtam elő a problémámat!
    ami képet Leon belinkelt azon lehet látni melyik gombrol beszélek. Az alsó ami be van karikázva.
  • GaBika6
    Video_jatekokkal_keszulnek_a_haborura_a_jovo_pilotai
  • Sharks
    Srácok, valaki megy vasárnap SIAF-ra?
  • beci43
    Köszi Mester!
  • LeonSilver
    Itt is, hátha...

Srácok! Nincs valakinek tök véletlenül egy roncs x52 joya félredobva a szekrénybe?
    Egész konkrétan a gázkaron lévő két "tekertyő" kellene. Az X52 pro-n ami van az egy rakat *****, szeretném lecserélni őket.

A bekarikázott cucc kellene. Nem a poti, csak ez az izé

• macleody
    Még nem szedtem le, de mindjárt nekiugrok. Több mint egy hónapja nem indítottam el a DCS-t, de az is lehet, hogy 2. Mondjuk mást se, pedig jópár játék van a gépen. RoF, CloD, még a War Thundert is felraktam de ki sem próbáltam. BF3, ArmA3, a többi fps-ről nem is beszélek. Valahogy nincs kedvem mostanában semmihez.
  • SnowFox79
    Ha leszedted akkor töröld és szedd le újra. Most vettem észre az egyik küldetésben egy hibát amit javítanom kellett.

Valamikor tesztelni kellene végre a nagy missiont mert jó lenne végre azt is final version ként felrakni had fusson.

Üdv.
    SnowFox
  • macleody
    Köszi Józsibá :)
  • SnowFox79
    Üdv all.

Az eddigi küldetéseim egy része egy pakkban.

Http://dcsworld.atw.hu/files/Snowfox_mission_pack.zip

Sikeres vadászatot!

Üdv.
    SnowFox
  • gsg16
    átlagos nap,ha ezzel játszol.
  • z0ty4
    nagyon helyes. nemsokára indul a Red Flag arra lehet gyúrni :)
  • Caterpillar
    War Thunder....
  • SnowFox79
    Majd ha lesz egy stabil verzió szóljatok. Addig megyek falconozni vagy il2 tolom. Ma csak 6X fagyott ki a game.

SnowFox Out
  • InterC
    Sajnos "visszatekerték" 1.2.5-re a Steam-et. Én az utolsók között lehettem akik még le tudták tölteni tegnap este, mert késő éjjel már elindult az update (leállítottam) a visszatekeréssel.
    Komolyan nem értem, hogy mi az oka annak, hogy nem adják ki az 1.2.6-ot, így is bug-os lesz, meg úgy is.
    Az újdonságok hirtelen: új Tu-22, új civil UH-1H modell 4 új skinnel, új MQ-9 modell, javított UPK-23 modell, GBU-31-V3-BLU-109 modell, effektek, stb.
  • Cancri55
    steam-en semmit nem találtam az 1.2.5-ön kívül......
  • InterC
    1.2.6 letölthető a steam-ről !
    Remélhetőleg, nem egy fiaskó vagy "hibás" feltöltés volt és veszik vissza onnan a cuccokat 1.2.5-re
    Néhány képet már feltöltöttek ide:
    http://forum.lockon.ru/showthread.php?p=1848100#post1848100
  • gsg16
    ha majd egyszer tudok multuzni,megnézem ezt a hibát.
  • SnowFox79
    Üdv all.

Tegnap feltűnt egy hiba. Ha valaki CA-val járműveknek útvonalat ad (vagy csak rá kattint) akkor az adott kliens kifagy. Nem egyszerű úgy CA-zni, hogy minden kattintás után game restart.

Ez a probléma több serveren is előfordult!

Üdv.
    SnowFox
  • InterC
    Az lett volna csak igazán egy állat, agyeldobós felvétel, ha az a T-34-es levágtat a domboldalról/töltésről, és keresztül csörtet az autópályán
  • z0ty4
    nekem elsőnek, bal sarokban tünt fel a tank, azt hittem az csinál valamit :)
  • InterC
    Értem én :), és ismerem az ottani viszonyokat, csak meglepett, hogy a helikoptereseket is le..arták
  • Shifty
    Vedd figyelembe, hogy ez Oroszország. Itt nem jelentgetik fel a katonáékat a lakosok, hogy már megint ez miért volt hangos. Egyszerűen lesz...ák és kész. Arra volt dolguk. :)
  • InterC
    Én csak tegnap láttam ezt a videót. Gondoltam, Ti már túl vagytok rajta.
    Meglepett,hogy az a négy 25-ös ilyen alacsony húzott el. No, persze nem a lakosság figyelembevételével , hanem a két MiHu miatt, amiknek bekavarhattak volna rendesen (szó szerint) a keltett légörvényekkel
    Okosak
  • Shifty
    Wittman!

Faceman találta. Sirály! :D

http://www.youtube.com/watch?v=rXF_h8DA0-Y&feature=youtu.be
  • wittman
    Tudtam hogy le kellett volna menteni...
  • LeonSilver
    Ja. Nekem is egy ilyen kormányhoz való pedál volt az első.