37040
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • bgabor
    Amúgy a nevada térképen akkor melyik modullal lehet repülni, vagy hogy van ez? Egy "kicsit" érdekesebb mint a fekete tenger környezete.
  • bgabor
    Szerintem érted mire utaltam, miért érdektelen szállító vasakat csinálnak meg a közkedvelt harcihelikopterek helyett.

Ha nem megy a Mi-28 meg az Apache akkor csináljanak Hindet meg Cobrát.
    De hueyt, minyót? Ebbe a játékba minek? Legéppuskázza a gyalogosokat, meg kiszedi a teherautókat FFAR-al? Nemá.
    Kábé annyira megfontolt lépés ez mint a P-51D berakása volt. Mostmár hogy terveznek II.vhs DCS persze van értelme, de a grúziás modern környezetbe nevetséges volt.
  • gsg16
    azzal nincs szerintem semmi baj,ha ilyeneket is fejlesztenek,csak akkor adjanak ezeknek a gépeknek is valamilyen feladatot.mert jól néz ki a MI-8,és az UH-1 is,csak jelenleg a játékban nem sok értelmük van.
  • Molnibalage
    Ha lehet velük csapatokat mozgatni, akkor nem érdektelenek annyira. A hozzáférhető doku és személyes tapasztalattal rendelkező emberek száma sem mindegy. A Mi-28 estén ez enyénszóval bajos, ezen felül a valóságban is totál marginális vas. A Mi-24 az ok, de ennyi erővel AH-1 és AH-64 is lehetne.

Az UH-1 előnye, hogy a fél világ repült vele, ezért talán szélesebb felelvő közönségre számítottak. A másik fele, hogy az emberek egy része azon doglozik, amit szeret, tehát "mert csak" alapon.
  • bgabor
    Valaki árulja már el, miért érdektelen Hueyt meg Mi-8at fejlesztenek mondjuk Mi-24 vagy Mi-28 helyett? Mert jóval kevesebb a munka velük, hamarabb megvannak, vagy miért?
  • DonZorro
    A Huey-hez pl azt írja, hogy:

"A játékhoz szükség van a(z) DCS World alapjáték Steames változatára."

Király... :(
  • krisztian005
    Na ez nem müködik, aki kiváncsi nézze meg a linken.

LINK
  • krisztian005
    Ja a minyó nekem is szimpi lett volna, de ahoz még túl friss hogy annak is levigyék az árát.

Arra én is kiváncsi lennék hogy a steam-es kiadás menyire kompatibilis a ED-s kiadással, mert hiába olcsó a steam-es ha nem kompatibilis.
  • kiskorúbézoltán #6412
    Öööö, "eddig megjelent Steamen", akkor a minyó kilőve, az nincs is a Steamen... Fákk...
  • kiskorúbézoltán #6411
    Vajh a minyó is olcsósodik? Lehet mixelni a steam-es cuccokat az ED-s alappal? Megannyi kérdés és válasz sehol... :D
  • krisztian005
    Minden DCS termékre ami eddig megjelent Steam-en 70%-os árengedmény Szeptember 9-én, az akció 19:00 GMT+1-kor kezdődik.
  • LeonSilver
    Melyik gép? 52 és sisakcélzó? Vagy mire gondolsz?
  • 250M30Re
    a Track IR-nek van egy Pause gombja (már nem emlékszemeredetileg mire van álíltva, de ott kell ahol az F12-t is be lehet állítani a kamera (nullázásához/középre igazításához)
    Mikor lehozod a célkeresztet, lepauzálod a TrackIR-t majd nyomsz egy Alt+C-t, ha jól tudom ezzel a bill kombinációval lehet a kurzort kikapcsolni és bekapcsolni. ha be van kapcsolva kattingathatsz a pilóta fülkében, ha ki van kapcsolva akkor a "fejmozgást" lehet irányítani vele.
  • csolee
    UH-1
    vki tudja hogy lehet trackir-el célozni?
    az se jó ha fejmozgásra kell célozni, de kikapcsolva nem mükszik az egér...
  • Sidewinder
    Már maga az egész Mi-17-es szimpatikus :) Főleg,hogy úgy csinálják,hogy a Belsimtek főnöke a való életben is repüli a típust,tehát még neki is van személyesen tapasztalata,nem "csak" egy szoftverfejlesztő aki most épp helikopter szimulátort akar csinálni.Ezen kívül persze be vannak vonva tanácsadóként az orosz fegyveres erők emberei és egyéb üzemeltetők is. Nagyon tetszik ez az irány,hogy arra felé mennek el,hogy minél részletgazdagabban és élethűbben szimuláljanak mindent igazi üzemeltetési utasítások és valódi repülési tapasztalat alapján. Nem pedig arra,hogy jaj,hát szegény nem tud elkapcsolni 8 kapcsolót,mert az már túl sok.
    Persze ezen kívül nagy öröm lenne az,ha magát a gerincet adó DCS:Worldot nem nullázná le minden ilyen egyébként szép és jó újítást hozó patch.
    Alex,a Belsimtek vezetője egyébként az orosz nyelvű fórumban azt írta,hogy 2015-ben valószínűleg érkezik a Mi-24-es :) Remélem tényleg úgy lesz,és hogy magát a World-öt is helyre kalapálják valahogy addig,mert nem sokat ér a világ legjobb lőszere sem,ha szar az a puska amibe töltenéd.
  • csolee

nyitható rakodótér szimpatikus
  • beczl
    @Molnibalage: Sokadszorra. Ezt javarészt ED részéről a túl gyors updatek (és a sok user request, a színes szagos DCSW!!!) igénylik. Gondolj bele 1.2.1 óta sok víz lefolyt, a publikus verzió jelenleg 1.2.6, a nem publikus ettől pedig fényévekre van. Ahhoz hogy a MiG-21 egyáltalán elinduljon jelenleg állandóan updatelni kell a projectet, beletenni az új dolgokat, kivenni a régieket. Ez C++ oldalról qrva nagy meló, ezért is kellett felvenni egy főállásu programozót a feladatra. A kód frissítés mellett a 3D-t és a texturákat szintén upgradelni kellett.

@Sidewinder: A gép teljesen behalt, de olyan szinten, hogy ami a gépbe volt dugva mindel elszállt... Napi mentésünk van a projectről Google Drive-ra. Az elmúlt 3hétben alkatrészeket vadászok össze, mivel nincsen jelenleg pénzem egy 250-300k-s gépre amivel normálisan lehet fejleszteni. A másik probléma hogy ED online, szerveren lévő és naponta frissülő fejlesztői környezetéhez csak 1 ember (én) férek hozzá, ez az egész teamre kihat, mivel lehet hogy a meló amit jelenleg csinálnak időközben már elavult....mivel nem tudom csekkolni a dolgokat.
  • beci43
    Egy kérdés:honnan lehet letölteni?
  • Molnibalage
    OFF

Ha valaki még nem hallott volna róla, EF2000, kicsit feltúrbózva.

Mivel nincs oldtimer repszim topik ide és a Falcon topikba is betettem.

ON
  • beci43
    Én még nem próbáltam,de kora este én is csinálok vele egy tesztet,majd megírom mi a tapasztalat.
  • asw27
    Ezzel az új verzióval elszállt megint a free track nálam.
    Másnál is, vagy egyedi az esetem? Mindenesetre elkeserít.
  • macleody
    Aha, DCS-ben meg TS-en microby :)
  • usarmyjhon
    Ja akkor jó :D

Itt más a neved
  • macleody
    Tudom minyon, tegnap már mondtad TS-en :)
  • usarmyjhon
    A Huey azért nem indul azzal a gombbal , mert az igaziba se indítja be a hajtóművet ugyanis az az "Idle cutoff" gomb ami arra való , hogyha benyomod akkor el tudod forgatni a gázkart 0 állásba azaz le tudod állítani a hajtóművet. Egyébként a kollektív kar alján van egy ravasz ami a hajtómű indító.
    A célzórendszer a pilóta oldalon is működik , csak egérrel rá kell kattintani arra a recés billenő rögzítőre és a célzó hátulján van egy kapcsoló ami az irányzéknak a világítását kapcsolja be.

Üdv: Minyon
  • Sanyo
    Napi mentései vannak, max az aznapi meló veszett kárba. Aggodalomra semmi ok. :)
  • Sidewinder
    Beczl gépébe egy augusztusi vihar során sajnos belebaszott a villám:(
    A gép természetesen kuka lett,és valószínűleg nem minden elkészült dolog volt máshol is mentve.
  • Reaper
    Jobban járnánk ezzel a szimulátorral:)

• Molnibalage
    Vajon eléri valaha a játszható szintet a DCS széria...?

A MiG-21-es projektet sem értem. Hanyadszorra készül el újra már a 3D modell? :)
  • Hecker007
    Ahhoz képest hogy single irányba megy, nekem az előző patch óta minden küldi felénél lefagy -.- kezdem sajnálni hogy pénzt adtam érte, pedig több modult is meg akartam venni :(
  • InterC
    Figyuzzatok már
    Azt észrevettétek, hogy a Su-27-en már működik a Wing Flex ?
    Nagy sebességnél nyomjátok-toljátok és figyeljétek a szárnyvéget
    Van itt még pár kép Wing Flex-vel, Hungarótól. Répiről
    Persze ehhez az kell, hogy a modell így legyen animálva, amit a fentieken kívül, csak az F-18 tud még, ha jól rémlik.
    http://forum.lockon.ru/showthread.php?p=1859331#post1859331
  • wittman
    Na a VMH59 szerver SnowFox missionjával a Frontline 1.06-os verzióval már 24 órája fut és a DCS.exe jelenleg 5,7GB memória fogyasztásnál jár egy nap után. Vannak még véletlenek.
  • InterC
    A tuti az az egészben, hogy már jó néhány foltozás óta az ígérik, hogy a bogármentesítésre fognak koncentrálni. Persze rendre mindig az ellenkezője válik valóra. Nem csoda, hogy Heater is bedobta a törülközőt az F-104-vel.
    És akkor most képzeljük el, hogy holnap beköszön az EDGE, még plusz 50x ennyi buggal.
    Ez már több mint siralmas.
    Nem csodálom, hogy Oleg "elvonult" évekre. - de, hogy ezek után mi lesz ?
    Most már tényleg tippelni sem merek és tudok
  • InterC
    Gyerekek, az összes jelenlegi game a multi irányba megy, ugye ?
    A DCS dacol a trenddel és megy a single irányba, nemde ?
    Jó, hogy már hónapok óta nem multiztam, mert akkor tuti, hogy nem sok hajam maradt volna. Az is megőszülve
  • SnowFox79
    Üdv all.

Sajnos az 1.2.6 valóban úgy sikerült ahogy vártuk (nem úgy ahogy szerettük volna)

Mind szerver mind kliens oldalon random crash probléma lép fel folyamatosan 30-300 perces időközönként.
    Ennek oka a memory leak nevezetű probléma ami jelenleg azt eredményezi, hogy a DCS (itt lehet sírni) képes 16GB memóriát is felzabálni majd túlcsordulás esetén azonnal kifagy (hivatkozva az utolsó használt dll file-ra)
    Jelenleg a DCS (csak a DCS win nélkül) 5.36GB-ot eszik. szép teljesítmény ahhoz képest hogy az egész egy nagy kalap meleg sz@r...

A másik rossz hír, hogy a game akkor is felzabálja a memóriát ha az adott küldetés pause-n van... Azaz az SLMOD active pause opciója sem nyújt ez ellen védelmet (sajnos Wittman ezt is sikerült elkúrniuk)

Az sokat szidott 1.2.5 alatt futó szerverek kifagyási ideje 6-9 ill. 9-14 óra körülire volt tehető míg a mostani 1.2.6 ezt sikeresen redukálja 0,5- és 5,5 közé. Ennél tovább nem nagyon megy.

Várjuk a hotfix-et ami visszaállítja 1.2.3 ra a gémet..... Mert ez jobb nem lesz.

Üdv.
    SnowFox
  • InterC
    Van egy olyan érzésem, hogy ez egy másik program lesz. ED csak a nevét adta hozzá, a DCS brand-et és felügyel.
    Talán nem véletlen, hogy külön telepítés lesz. ED a katonai bevételeiből tartja fent magát, de II-vh-s repülőkkel nem lehet hódítani a fegyveres erőknél, szóval az RRG-nek muszály lesz a játékosokra fókuszálni.
    Oleg persze nagyon nagy név a szakmában, de a CLod után már sokan pesszimisták véleményem szerint. (Ráadásul nekem Oleg betegnek tűnik :( - 2:45-nél nagyon furcsa)
  • LeonSilver
    Hát igen...
  • Reaper
    Már csak egy épkézláb program kéne alá...
  • LeonSilver
    Az biztos, hogy qrva magasra kerül a mérce!
    Már az FC2-höz készült 21-es sem volt piskóta!
  • Sanyo
    Laciék nagyon jól haladnak, szerencsére.