37041

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
FC3 nem is lesz a Steam-en.
Durva leárazás lesz még az idén EDénél mindenre (ez alól talán csak a MiHu lesz kivétel)
Szóval akinek nem sürgős, az inkább várjon. Pláne mert az FC3-at megkapja majd a (Su-25A + az A-10A) áráért !
http://forum.lockon.ru/showthread.php?p=1866681#post1866681 -
Tudtommal egy az egyben ugyanaz mint ami az FC3-ban van.
Jó ez a Steam akció, de kár hogy nincs FC3 :( -
Ezeket ha megveszem ezek már a Flaming cliffs 3 pilótafülkével vannak, vagy még a régi FC1 ?
"Su-25: DCS Flaming Cliffs vásárlása"
"A-10A: DCS Flaming Cliffs"
-
STEAM-en durván leakciózták most az A-10C-t, 12EURO -
Hali Reaper !
Sajnos pontosat senki sem tud, de nagy valószínűség szerint a következő folttal már jön a füst: hogy az mikor ? 1-2 hét remélhetőleg.
-
Igy van... ;) -
Az egész DCS World béta, kéthetente új patch van hozzá... -
" arról volt szó, hogy akik úgymond előrendelésben vették meg az A-10C-t annak idején, azok ingyé kapják Nevadát."
2035-ben...
Nekem úgy tűnik, túlságosan szétszórják a fókuszt, az eredeti "semennyire se moddolható" Lock-onhoz képest most kicsit a ló túlsó oldala kezd befigyelni.
Persze az "új típusok" bevezetésével több zsetont lehet lehúzni a népekről, nyilván egy Mustang más réteget, megkockáztatom, generációt céloz meg, mint a szuperszonikus vadászok, csak hát a Su-27/MiG-29/F-15 repmodellel azért lehetne kicsit foglalkozni; mellébeszélés, hogy a szuperszonikus repülés lemodellezése így meg úgy jaj de bonyolult, az mindig van, de ennyi idő után legalább a szubszonikus tartományban adhattak volna nekik már egy kvázi-AFM-et. -
FC3 kijött már? Látom,hogy elöfizethetö de az még csak valami béta igaz? -
bgabor #6453 Annyira azért nem friss, csak mostanában már nem követem a szériát, mert sajnos elszaladt a gépigény a lehetőségeimhez képest.
Rád viszont emlékszem a jó kis Silent Hunter mododról!
-
Hopp! Egy friss arc... ;) -
bgabor #6451 Srácok, 70-80%-os árengedmény van most DCS:HUEY, A-10C és Mustangra steamen! -
Igen, ezt olvastam nálad... -
Ki kellene próbálni... :$ -
Emailban jött az infó nemrég, hogy a steamen vásárolt A-10C simán megy a DCS: World-el. Nem látom, hogy miért ne mehetne fordítva, bár megerősíteni sajnos nem tudom. -
Szerinted? :$ Ez sajna kevés így. De hátha van itt még valaki aki meg tudja kérdezni ezektől valahogy! Biztos sokunkat érdekelne azért. Vagy nem... :) -
Solt #6446 És nem kell erőforrást pazarolni a növényzetre! :) -
Solt #6445 Én a dobozos BS2-t aktiváltam steam-n, simán megy... ;) -
A sivatagban nem tűnik fel a füstölgő roncs. :) -
Szerintem menni fog, de kipróbálni sajnos nem tudom, mert most csak egy öreg Lenovo T400 laptopom van. -
Ugyan fejtsd már ki, hogy mitől ocsmány a Fekete-tenger és környéke, továbbá hogy a nevadai nagy büdös sivatag mitől hangulatos és szép. Köszihello! -
Mitől ocsmány...? A Falcon BMS4-hez képest pl. maga a tömör gyönyör a legtöbb része. -
Na jo Sanyo de nekem az összes többi modul nem Steames. Akkor mi van? Fog menni a Huey vagy nem? Nyilván nem fogom mindet ujból megvenni ezért az egyért. Szóval? Szerinted? -
bgabor #6439 Senki se mondta hogy vátozatosabb, úgyhogy ne adjál itt szavakat a számba. Sokkal egyszerűbb kifejezéseket használtam, mint a hangulatos és az ocsmány. A fekete tengeri régió ocsmány. Nevada hangulatos és szép. -
Szevasz Hungaro!
Nincs valami infód arról, hogy mikor várható végre a hajtóműfüst? -
Szerintem az EDGE féle Grúzia hamarabb lesz meg, mint Nevada 
Jó esetben egy időben jönnek majd ki.
-
Pontosan erről van szó. 10+ éve jött ki a Lock On és még mindig egy játszhatatlan bughalom az egész. 10 éve várok arra, hogy mikor jön el az, amikor lesz értelme foglalkozni vele. Még nem jött el. Igazság szerint minden repszimet sikerül csak annyira eltolni, hogy ne játszak vele. A BMS4 kellően stabil és jó FPS-ű lenne, csak az adatbázisa egy rakás szar. Na, nem mintha a DCS World olyan frankó lenne ezen a téren... -
Szerintem sem :) Sivatag meg lasz vegasz oszt' jó napot... Már az is uncsi volt, ami eccer benne volt a DCS -ben -
Sidewinder #6434 Nevadában nem nagyon vannak komoly konfliktusok,míg a modellezett fekete tengeri régióban azért előfordul terrorista tevékenység,háború is. Valószínűleg ezért is ezt csinálták meg,és régen úgy reklámozták,hogy eredeti orosz műhódfelvételek alapján készült,stb.Az,hogy mi ocsmány vagy mi nem,az egyéni ízlés dolga. Élőben sajnos nem láttam,de akik nyaraltak már a fekete tengernél azoknak tetszett.
A Nevada térkép pedig akkor lesz,amikor lesz. Ha olvastad Beczl korábbi írásait a MiG-21-el kapcsolatban,akkor biztos emlékszel,hogy írta,mennyire nem egyszerűen zajlik a fejlesztés.Az sem feltétlenül lehetetlen,hogy mondjuk a nemzeti gárdának fejlesztett A-10C-hez már megcsinálták. Csak például a szerződés egy része meghatározta nekik,hogy X időpontig nem adhatják ki a map-et civilnek. Sok értelme ugyan nincs,de attól még ez sem kizárt.Ha valaki eleget fizet,akkor miért ne üljenek rajta? -
Ez a Nevada változatosabb dolgot ugye te sem gondolod komolyan..:)) -
Én bevásároltam, ezzel felszabadult egy P-51D Mustang sorozatszám. :) Hétvégén elajándékozom, csak össze kell írnom a kérdéseket. -
Persze, előbb szedd le a steamről az ingyenes World-öt, utána jöhet a többi. -
Musicking #6430 Előbb legyen egy bugmentesen játszható a DCS, aztán majd beszerválom a hiányzó modulokat, mert egyelőre amit megvettem az totál pénzkidobás volt.
-
Ez érdekelne engem is Sanyo, mert így talán megvenném a Hueyt! :$
De ez érdekes és nem hagy nyugodni akkor sem:
"A játékhoz szükség van a(z) DCS World alapjáték Steames változatára." -
Megveszed, letöltöd, használod. :) -
feca1229 #6427 Van valami különleges módja a STEAM-en való vásárlásnak, vagy annyi az egész, hogy megveszem és letöltöm aztán használom? Nem vagyok idióta, csak azért kéredezem mert a múltkor gyári lemzen vettem meg a Black shark2 és egyszerűen a megadott kódot nem tudtam használni pár napig. -
70%-os DCS akció a steamen -
Sőt! Ugye arról volt szó, hogy akik úgymond előrendelésben vették meg az A-10C-t annak idején, azok ingyé kapják Nevadát. nem, mintha tényleg olyan qrva sok értelme lenne, de hát ha már ígéret..... -
bgabor #6424 Már puszta betanulásra, avionika gyakorlásra meg örömrepülésre is kábé egymilliószor hangulatosabb hely mint az ocsmány fekete tenger, amit tizedik éve tolnak le a torkunkon ED-ék. -
A Nevada helyszínt sem értem, miféle háborúra jó? A gépek ott élőben nem lődözik le egyámst, a szimulált légiharcot meg semmi értelme szimulálni, az meg elég hülyeség, hogy blue vs blue légiharc legyen élseben, még a blue vs red is elég fura.
Nem értem, hogy milért nem képesek értelmes helyszínt választani. Talán Nyugat-Európát vagy Skandináviát kellett volna...