37040
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • InterC
    A Steam kód az nem ugyanaz mint az ED E-shop kód !
    Még a program (fájlszerkezet) sem ugyanaz teljesen.
    Szóval nem lehet keverni.

Macleody !
    Te pedig most 5 perc alatt regisztrálsz a Paypal-hoz. Holnap befizetsz 4500 forintot Unicredit Banknál az új Paypal számlaszámodra. (lehet, hogy más bankoknál is lehet)
    2-3 nap alatt a pénzed (akkor már dollárban) a Paypal számládon megjelenik, és akkor azon nyomban el is költheted :)
    Ennyi ! Nem csúsztál le róla ! :D

• macleody
    Zsír. Nekem meg lejárt a kártyám és nincs még új. Erről lecsúsztam.
  • Solt
    De azt a kódot meg lehet aktiválni steam-n szerintem...
  • Hecker007
    BS2-t és Flaming Cliffs 3-at venném, csak így hónap végén nem számítottam rá.
    Minyó valahogy nem érdekel én egy Mi24 vagy Mi28-nak örülnék inkább, az az igazi harci kopter. A Cobráról vagy az Apachról nem is beszélve, de gondolom azokról nem érhető el annyi infó azért nem csinálták még meg őket.
  • InterC
    Nem !
    Ez most csakis ED E-shop-jára vonatkozik !
  • repvez
    ez a steamre is vonatkozik? Onnan is megvehető a minyó?
  • kiskorúbézoltán #6535
    Ne mondjátok meg ED-nek, de én a minyóért adtam volna 100 dodit ha máskép nem juthatnék hozzá... Szívtam volna a fogam, köpködtem és káromkodtam volna, de megadtam volna végül... :DDD
  • InterC
    Egyetértek !
    Besza-behu !
    ED fórumon mindenki sír, hogy most dobott ki egy csomó pénzt az ablakon !
    Tegnap meg azért sírtak, hogy tök jó a MiNyó de kár még nincs itt a MiHu, mert azért (több)száz dodót is adnának azonnal!
  • InterC
    "Szerintetek mikor lesz a következő?"
    Miért ? Csak nem megvetted már a Minyót ?
    Vagy majd vársz inkább a karácsonyi 80%-os leárazásra ? :D
  • kiskorúbézoltán #6532
    Waúúúúú, wau-wau...
    Dehátezholnaptólvan! :)))
    Höjj, éreztem én, hogy nem köll nekem az az új Arma, ide nekem ezt a Minyót! :)))
  • Hecker007
    Tudnak időzíteni a leárazással...

"From September 20 to 29 2013, Eagle Dynamics will have a 60% off Autumn sale for the following DCS products:

DCS: Mi-8MTV2 Magnificent Eight, Pre-Purchase Beta. $49.99 now $19.99
    DCS: UH-1H Huey, Pre-Purchase Beta. $49.99 now $19.99
    Lock On: Flaming Cliffs 3. $49.99 now $19.99
    DCS: A-10C Warthog. $39.99 now $15.99
    DCS: Black Shark 2. $39.99 now $15.99
    DCS: P-51D Mustang. $39.99 now $15.99
    DCS: Combined Arms. $29.99 now $11.99
    DCS: Black Shark 2 Upgrade. $29.99 now $11.99
    A-10A: DCS Flaming Cliffs. $14.99 now $5.99
    Su-25: DCS Flaming Cliffs. $14.99 now $5.99"

Szerintetek mikor lesz a következő?
  • macleody
    Ezt akarta csak nem sikerült :)

• gsg16
    csak én nem látom?
  • csolee
    OFF - sztem nagyon szép munka eredménye ez a VIDEO
  • Solt
    Nem kell mindent szó szerint venni fater! ;)
  • LeonSilver
    dx11 - 2009 Október 22
  • Solt
    Volt már akkor DX11 amikor először beígérték? Hmmm... :D
  • HungaroJET
    Biztosan egy leegyszerűsített repmodell volt. Olyasmi mint az ARMA-ban.
    A DX az pedig 11-es lesz. Főleg a vizen lehet látni...és a víz alatt :)
  • csolee
    a video készítésekor mivel irányított az a jó ember, hogy a mi8 megse billen vagy éppen csavarodik egy pillanatra sem?
  • macleody
    Nem értem miért vagytok ilyen negatívak :)
  • LeonSilver
    Óóó bazze! Majdnem leestem a székről a röhögéstől :D
  • gsg16
    ami biztos,hogy szaggatni,azt fog!és a javítások után,még annál is jobban fog.
  • Solt
    Azt lehet tudni, hogy ez az EDGE motor a DX melyik verzióján alapszik?
  • LeonSilver
    Pakson biztos faszán megy majd :D
  • k53ta
    Arról van infó, hogy erőforrás terén mekkora igénye lesz ennek új felületnek?
    Röviden, Szaggatni fog vagy sem :-)
  • Solt
    Szerintem elég nagy az esélye annak, hogy karácsonykor élvezhetjük a mostanihoz képest új tájakat... az elmúlt pár évben gyakran esett a hó az ünnepekkor! :D
  • HungaroJET
    Ha optimisták vagyunk akkor karácsonykor már lehet, hogy elvezhetjük az új tájakat, de ha pesszimisták akkor csak jövő nyáron.
    De nem tőlem hallottátok és ez egyébként is csak egy tipp , meg persze minden képlékeny (szokás szerint)
  • beci43
    Nagyon szép.Még 8 év és élvezhetjük is.
  • gsg16
    igazad van
  • LeonSilver
    Sokra mennél a dátummal EDénél... ;)
  • gsg16
    egy kiadási dátumot lenne már jó látni.de legalább a fejlesztők tudnak már játszani az új környezetben.
  • HungaroJET
    EDGE:
    (8 hónapos videók)
    ITT
    http://www.youtube.com/channel/UCTDlThn-IaB6srKKoenL19w?feature=watch
  • csolee
    MI-8 MI-24
  • 250M30Re
    Üdv mindenkinek!
    Volna két kérdésem:
    - ha Su-27-tel leszállok, leállítom a hajtóműveket, újratankolok. (Hallom a tankolás hangját, meg rádión is visszajelzik hogy kész.) Beindítom a hajtóműveket, és az üzemanyag kijelző, még mindig üresnek mutatja az üzemanyag tartályt. MIT CSINÁLOK ROSSZUL?
    - Su-27ben/F-15C ben jelzi-e valami műszer, hogy a rám kilőtt rakéta milyen távol van tőlem?

Szép napot, és kellemes hetet nektek!
  • Leon77
    Akit érdekel, A-10C-hez androidos MFCD app.
  • k53ta

"Ground operations: big issue is the unique gear breaking/steering system which is implemented from the scratch since original ED system is not applicable for the MiG-21."

ED rendszere nem alkalmazható??? No fene......ED, ED...

• beci43
  • krisztian005
    Újabb Mig-21-es hírek.
  • Hecker007
    Mert fejlesztettek valamit az sg-n és úgy látszik itt is úgy megy a fejlesztés mint ED-éknél valamit javítottak amit észre se veszünk amit meg használnánk azt elcseszik.
  • sure
    Hopp, nem is tudtam, hogy ALT+J-vel be lehet ugrani már leparkolt AI gépbe

https://picasaweb.google.com/lh/photo/_mPUXRgF_Aj7nfWGtQGAVtPCpwvlK3vJxfoqBShSknc

https://picasaweb.google.com/lh/photo/KGBJEzLJH6cu-JGB5_DcHNPCpwvlK3vJxfoqBShSknc

https://picasaweb.google.com/lh/photo/rC1ivOc_1oqFqBAp_c5DodPCpwvlK3vJxfoqBShSknc

https://picasaweb.google.com/lh/photo/N0UZtqWsRJdzbWkWlVZ9utPCpwvlK3vJxfoqBShSknc

(OFF, mérnem megy a link-kép beszúrás rendesen, mint a többi topicban?)