37040
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Droughert
    Lehet, hogy volt már az info, de azért leírom, ha valaki esetleg a MI8-ast tesztelgeti, akkor optionsban kapcsolja ki a tükröket, nálam az fps számláló 21-25-ről felugrott stabil 30-35fps-re.
  • Leon77
    Ha megfelelő a kommunikáció, senki nem zavar senkit. ;)
  • 400V
    Leszedtem a DCS Worldot és átnéztem a fileokat. Csak a rakéták lettek jobbak. R77 meg aim120 nagyobb G erővel tud fordulni. R27ER is, egyébként semmi extra. Jó lenne váltani mert ahogy írtad is teli van kínaiakkal. Amint megunják a missiot megy a team kill. Habozok még egy kicsit és nézem milyen a forgalom a szervereken. Tartok a helikopterek miatt mert akik csak röpködni jönnek meg leszállni az épületekre azokat zavarja ha sok a vadászgép.
  • InterC
    "ott van FC2 ahol minden este tömve vannak a szerverek és kb annyi aktív van mint most DCS be"

Ez is csak azért van mert az FC2-ből van zúzott verzió, az FC3-ból pedig nincs.
    Gondolom rengeteg kínai nyomja ezért az FC2-t, amin a multit is meg lehet hackelni rendesen, hogy hiperszonikusan lehessen csalni a tolóerővel !

Az FC3 sokkal szebb, persze gépigényesebb is, és a multi része sem elég stabil sajna :(
  • 400V
    Azért kérdezem mert volt FC2 ben is magyar szerver de ott jó ha egy magyar volt a többi meg mind külföldi. Nem tudom meg ér e 4400 ft ot így mert egyébként ott van FC2 ahol minden este tömve vannak a szerverek és kb annyi aktív van mint most DCS be.

Lehet tudni mikor jön SU27 re AFM? Csak emiatt nekem megérné a 4400 ft. :)
  • Cancri55
    Van esélyed repülni magyarokkal magyar és külföldi szerveren. Az itt fórumozók jó része együtt szokott alkalmanként repkedni.
  • Cancri55
    A warthog stick nem tekergethető, pedál szükséges hozzá.
  • Hecker007
    Használ valaki Thrustmaster Hotas Warthogot?
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy a bot tekerhető-e vagy muszáj hozzá a pedál mert egyébként nem lehet vele repülni?
    Tervbe van a joy vétel és a Warthog illetve a Logi G940 közt vacilálok, warthoghoz később vennék pedált, de addig is szeretnék vele repkedni.
  • InterC
    Update és béta képek
    DCS WWII: Europe 1944
    http://www.kickstarter.com/projects/508681281/dcs-wwii-europe-1944/posts
  • 400V
    Ja és kimaradt! Mig29C nek télleg van DCS ben TWS2 üzzemódja mikor egyszerre támad 2 célt?
  • 400V
    Sziasztok!

Lehet megveszem a FC3 at. Kérdésem lenne. Van állandó magyar szerver? Szeretnék szabadon repülgetni magyarokkal. Esetleg komolyabb missiokat repülni vagy csak USA vs RUSSIA t játszani. A szerver a lényeg hogy van e.

Köszönöm előre is a választ. :)
  • wittman
    Szeva Papa!

Persze hogy érdemes, ha vadászgéppel is akarsz repülni. Sok újdonság van az FC2-höz képest...Csak a keretprogram(décséwörld)...

20 dolcsit megér bőven, csak jönnél már online-ba is repülni...
  • macleody
    Lehet hogy csak késnek a steamen. Más játéknál is előfordult már, hogy csak pár nappal a steames megjelenés után lehetett regisztrálni a dobozos verziókat.
  • Sanyo
    Részben, egy korábbi leárazásnál vettem egy P-51D EDénél, a kódot Tom sikerrel aktiválta a steamen. Ma megvettem a minyókát szintén ED webshop, steamen nem oké. Korábban emailban írta valaki, hogy az A-10C is ment steamen. Szóval nem értem, a hírt módosítottam, mert senkit sem akarok félrevezetni.
  • Papa01 #6567
    Sziasztok! Láttam Sanyo oldalán, hogy akciós az FC3. Érdemes beruházni rá, ha meg van az FC2? Miben nyújt többet?

Köszönöm a válaszokat! :)
  • Hecker007
    Igen egy kis keresgélés után meglett, sajnos a frissítés óta nálam nem jó a fórum keresője.

Akinek kell a leírás FC3 telepítéshez:
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1277564018&no=5927]#5927[/URL]
  • csolee
    FPS problémák végett - természetesen
  • csolee
    MI-8
    én csak dícsérni tudom a modult.
    de a DCS-t viszont lekell húzzam mostmár - multiba ezzel a vassal, irányítatlan fegyverekkel nem lehet használni. márpedig csak 10000m-en repülgetni, állandó jelleggel nem megy
  • LeonSilver
    Azé' ez olyan köcsögség, hogy valamiképpen nem lehet kipróbálni ezeket az új bizbaszokat.
  • HungaroJET
    Már készül hozzá az angol feliratos műszerfal. A többire pedig a Béta verzió a válasz, szóval igen: van még bőven helyrepofozni való a modulban.
  • krisztian005
    Ma megvettem a Mi-8-at, az első tapasztalataim, amik tetszettek, nagyon szép külső-belső model, jó hangok, amik nem tetszettek, nincs angol nyelvü fülke, oroszt sosem tanultam ezért nekem fontos lenne, az A-10C-vel kicsit jobb FPS érteket ért el a gépem mint Mi-8-al, nagyon sok kapcsoló a simben nem müködik, de a modelviewer-ben igen, ezért remélem később ezeket is rendesen megcsinálják.

Kicsit bonyolult hogy minden ciril betüs, és a típust se ismerem igazán, ezért sokkal többet egyenlőre nem tudok irni.
  • macleody
    Nekem is kiküldte, csak közben elköltöztem, a kártya meg a régi címre ment. Nem volt pénz a számlámon, ezért nem küldtek újat. Mondjuk amit kiküldtek nem tudom hova lett, biztos elteleportálódott a naprendszeren túlra.
  • Leon77
    Szia. Su-27-es nem tud légitankolni a játèkban, csak a Su-33-as.
  • 250M30Re
    Sziasztok!
    Tudok valahonnan letölteni olyan missönt ahol lehet Su27-tel gyakorlni a légi tankolást?
    Mission Editorban csináltam egyet, de nem tudok rádión kapcsolatba lépni a tankerrel.
    Még jó pár frissítéssel előtt csináltam hasonló küldetést A10-C-nek, ott működött minden, most nem tudom mit csinálhattam rosszul)
  • gsg16
    Nem tudom milyen banknál vagy,de nekem az erste majd egy hónappal a régi lejárta előtt kiküldte az újat.
  • macleody

• Solt
    No, közben meg is jelent a minyó steam-n! :))
  • Solt
    Akkor ezt vedd égi jelnek, és várd ki a karácsonyi akciókat! ;)
  • macleody
    Tudom, de netről nem tudok bejelentkezni. Be kellene mennem a bankba de egyszerűen nincs időm sz@rni se, reggeltől estig meló van. A kártyámat se tudtam még elintézni.

csolee: te meg tudod hova menjél a 3 fps-eddel együtt :)
  • csolee
    OFF
    ne erőltessétek! nem akarja - nem megy
  • InterC
    Utalni is tudsz bankszámláról: csak add meg mellé a Paypal számlaszámodat hivatkozásként ;)
  • InterC
    Azt is lehet, de mivel pont az volt a gondja, hogy lejárt a kártyája és még nem jött meg az új, ezért javasoltam neki a "befárad a bankba" megoldást :D :D :D
  • macleody
    De kell, mert lejárt a kártyám.

InterC: köszi az infót, de nem szívesen adnék most kp.-t ha a számlán is van pénz. Épp elég kiadásom van sajnos.
  • gsg16
    a paypal fiókhoz lehet hozzárendelni bankkártyát is,és akkor nem kell szarakodni az unikredit bankkal.
  • Solt
    Azt nem, mivel a steam-n még nem jelent meg, viszont megjelenés után valószínűleg jó lesz a kulcs.

A steam leegyszerűsít mindent... aktiválás, telepítés, frissítés.
  • InterC
    Én azt hittem a MiNyóról beszélünk, mert azt most még tuti nem lehet keverni.
    A többi pedig itt van: (BS2 upgrade ugyancsak kivétel)
    http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=111530
    Egyébként meg áruljátok már el - most vicc nélkül - , hogy mi lenne az előnye a Steam-es DCS-nek ?

Az FC3 megoldható szűz telepítéssel is (FC1 és FC2 nélkül)
    Érdekes, hogy az ED team-ből c0ff is megírta már a trükköt :D
  • GaBika6
    Már sokszor írták az oldalon keressetek rá. Letöltitek a linken a file-t és le van írva mit kell csinálni vele. (reg file meg az exe azt hiszem és nem kell telepíteni az fc1-et)
  • Hecker007
    Ez engem is érdekelne, ITT azt írják hogy kell, de elvileg bele van integrálva a DCS:World-be az FC3.
    Akinek megvan homályosítson fel legyen szíves, hogy hogy működik az FC3 :)
  • feca1229
    A Lock On: Flaming Cliffs 3-at ha megveszem ahhoz kell a Lock On: Modern Air Combat lemez, vagy csak simán megveszem és annyi?
  • Solt
    De, lehet.