37040
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • InterC
    Ezt hol olvasod ? Adhatnál Linket - csak azért, mert pár hete azt írták, hogy az F-86 Sabre lesz a következő modul és csak később jön a Cobra, amit lehetséges, hogy még a MiG-15 is meg fog előzni a kiadás dátumát illetően
  • bgabor
    Az, bár csak AH-1G lesz, tehát az első, vietnámban használt változat, jól passzol majd a Hueyhez. Így TOW/Hellfire nem lesz hozzá, csak Minigun, gránátvető, FFAR meg XM35 20mm-es gunpod.
  • Hecker007
    Ez jó hír, csak győzzük kivárni :D
  • bgabor
    Amúgy most olvasom a neten hogy a következő a DCS:AH-1 Cobra lesz. Helyes és logikus a Huey után. Okos dolog volt tőlük a legkönnyebbel kezdeni és fokozatosan menni a nehezebbek felé.
  • bgabor
    Köszönöm.
  • macleody
    Jobb CTRL+C.
  • bgabor
    Nagyon hülye kérdés:
    Remekül elvagyok a Hueyval, minden rendszerrel, egyetlen dolgot nem tudok kideríteni sehogysem. Az ajtókat mivel lehet becsukni, kinyitni? A teherajtókra rájöttem, de a pilóta/másodpilóta ajtó billentyűkombinációját sehol se lelem.
  • bgabor
    Ettől függetlenül az AH-64D változatban lehetnek olyan dolgok amiket az amerikai hadsereg nem akar megosztani a nyilvánossággal, ezért pontosan lemodellezni se lehet egy szimulátorban. Nem a gép életkorától függ ez, a Black Shark részben a Ka-50 radar besugárzásjelzője volt ilyen, egyszerűen ki is hagyták a játékból. Pedig ugye a KA-50 20+ éves technológia, és az Apacheal ellentétben a gyakorlatban nem használják azt 10 darabot se, ami elkészült belőle.
  • Hecker007
    Apache még mindig titkosított? Nem egy mai darab már az se.
  • bgabor
    Remélem így hogy ez a Belsimtek ilyen nagyon szépen belejött a helikopterfejlesztésbe, a Mi-8 után láthatunk majd valami komolyabbat tőlük. Cobra vagy Mi-24 kéne, azokkal kapcsolatban már úgysincs titkosítás. (a Bell-el már amúgy is jól megy az együttműködés)Persze a legtutibb az Apache lenne.
  • bgabor
    Gyerekek a Mi-8hoz nem lesz irányított páncéltörő rakéta fegyverzet? Maljutka vagy ilyesmi? Elvileg kellene hogy legyen.
  • beci43
    Kösz!
  • gsg16
    már megyen ismét.
  • beci43
    Köszi
  • gsg16
    Üdv!nem tudom mi van vele,kb 5 óra felé érek haza,akkor megnézem
  • beci43
    Szia Gsg!Mi van a TS-el?Karbantartás?
  • gsg16
    van rá valami program,ha jól emlékszem.
  • Leon77
    Multimonitor témakörre keress rá ezen a fórumon és a DCS fórumán.
  • Borisz80
    Sziasztok!
    Leszedtem az ingyenes DCS World-öt. A kérdésem az lenne hogy van e a DCS World alá olyan program hogy a Szu-25T műszereit egy másik monitorra megjelenítsem? A LOVP -ot ismerem, de ezek közül (amiket a neten találtam) egyik verziója sem működik a DCS World-ben.
    Előre is köszönöm a segítséget!
  • Solt
    Azzal is ez van... ezen akadtam ki! Még mindig csak a 6xx szériához vannak benne javítások. Amit írnak, hogy 760/770, az ugye gyakorlatilag a GTX670 és a 680, ergo az új architektúrához még mindig semmi. Gondolom még nem nagyon terjedt el, akinek van az is inkább AAA címekkel játszik, így szarnak rá...

Legalább 10 hibajelentést adtam le az elmúlt pár hónapban, még csak visszajelzés sem jött.
  • beci43
    És a legújabb,ami a napokban jött ki?
  • Solt
    Én sem értem miért van ez, remélem megoldódik minél előbb, mert nagyon fogy a türelmem. Az viszont elég meglepő az NV-től, hogy 4 hónap alatt még egy olyan driver nem jött, ami konkrétan a 780-hoz kínálna bármilyen javítást is...

#6599: A lehetséges beállításokat már végig zongoráztam... napjaim, lassan heteim mentek el erre. A GPU kihasználtság nem baj, ha alacsony, ha közben fixen, stabilan megvan a 60 FPS. A probléma az, hogy nem tartja stabilan... sőt minél magasabb a GPU kihasználtság, annál inkább ingadozik a teljesítménye, főleg DX9-s játékok alatt.

AAA címekben, pl BF3, FC3 90% feletti a GPU kihasználtság, és gyönyörűen stabilan tartja a 60 FPS-t...
  • beci43
    Jut eszembe,a driverben is be van állítva a vsync,meg a játékban is?Mert ha a program felkínálja,akkor a driverben autora kell állítani.Meg azt sem értem hogy miért esik vissza a GPU kihasználság ennyire.Nem lehet driverben állítani?
  • beci43
    Még 580-am van,nem akartam egygenerációs váltást.Gondoltam egy 780 már időszerű lenne,hisz 50-60% a különbség a két kari között.Nem is értem miért csinálja ezt a kártya.Nvidia mindig jobban futtatta a DCS sorozatot.
  • Solt
    ArmA3 nem mérvadó, valami alapvető nyűg van ott még, mert sokszor drasztikusan leesik a GPU kihasználtság!

Viszont pont tegnap akadtam ki... 3 hónapja van meg a VGA, és semmi nem változott! Az ilyen rétegjátékokban amikkel mi játszunk, egy raklap fos nekem! Forgolódás közben akadozik a TrackIr, de nélküle is csúnya FPS drop van szinte az összes DX9-s játékban. GPU kihasználtság 50-60%, fix 60 FPS, elfordulok jobbra, leesik 50-re, majd egy pillanat múlva visszaáll fix 60-ra. Ettől természetesen lőttek a folyamatos játékélménynek...

Egyelőre az én tapasztalatom alapján a 780 egy raklap fos, el ne add a 680-t!
  • beci43
    Off:Solt,még mindig laggol a 780-ad ArmA 3-ban?Asszem megvárom a következő generációt,akkor cserélek csak kártyát.
    On
  • Solt
    Jó gondolat! :)
  • Hecker007
    Ezt lehet hogy be kéne tenni a Bannerba :-)
  • Solt
    Nincs mit Uram! ;)
  • VO101 tvr
  • Solt
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1277564018&no=5927]#5927[/URL]
  • VO101 tvr
    Üdv!
    Megvettem most az FC3-at is. Tenném fel. Kéri az FC2-őt. Installálnám azt, az meg kér valami még korábbi LockOn-t. Az is van, de a t.köm tudja hová van már eldobozolva a cd-je. Valami egyszerűbb megoldás nincs esetleg?
  • hooah
    Ezt szomorúan hallom! De azért reménykedek, hátha egyszer majd az ED nél is észbe kapnak hogy így lenne teljes a CA meg maga az egész DCS.
  • krisztian005
    Sajnos egyenlőre nem lessz belőle semmi, legalábis aki csinálta a SAM Simulátort az nem tudja úgy megcsinálni a DCS World-ban mint ahogy a SAM Simben van.
    Link
  • macleody
    Olyan negatív vagy :D
    Valószínűleg a szél miatt volt. Dinamikus időjárást állítottam be és fújt a szél mint állat.
  • hooah
    Sziasztok! Mivel nincs időm utána olvasni ezért itt kérdem meg, hogy nincs valakinek tudomása olyan DCS Combined Arms os jövőbeli projectről, hogy bizonyos SAm ek belülről szimulátorosabban nézzenek ki, mondjuk mint a SAM Sim es kis progi? Esetleg volt ilyesmiről már szó bármely fórumon?
  • gsg16
    biztos javítottak rajta.
  • macleody
    Srácok, a mustanggal csináltak valamit? Egyszerűen nem tudok vele felszállni, teljesen másképp viselkedik mint eddig.
  • Papa01 #6583
    Szia Witman!

Köszi szépen az infót! :) Én mennék, csak hát idő, idő idő... Ez az év ha rendben lemegy, több időm lesz újra. Legalábbis remélem! :)
  • Cancri55
    Minyon nézd mit találtam!
    Utánégető kapcsolás!: https://www.youtube.com/watch?v=aqqk0fWnFOo