37040
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • bootsector
    A lámpát megtaláltam! Sőt a csalirakétákat is... Jól el lehet szórakozni, a rengeteg leffentyű kapcsolgatásával... aztán nem is működik egy csomó még. De a fegyverzetet az életbe nem tudom beüzemelni!
  • bootsector
    Sziasztok!

Nagyon örülök az iménti "oktatásnak", nekem is pontosan ilyen gondom van ezzel a helivel. A Ka-50-esnél is megfigyeltem hasonlót, azzal sem mindig volt egyszerű a leszállás, de a Mi-8-as nagyon durva, sima lebegésbe sem tudom sokszor hozni,vagy rengeteg macerával. (Tudtommal auto hover lehetőség sincs..) Egy kis segítséget is szeretnék kérni, Mi-8-asnak hogy lehet használni a fegyverzetét?? Sehogy nem kapcsolja be, az armed kallantyúval sem. Ill. a pilonokon lévő lámpát hogyan lehet bekapcsolni, nekem csak a strobe műxik a farkon? Bocs a sok kérdésért!
    Előre is kösz!!
  • csolee
    mi-8 zuhanás
    tapasztalatom szerint: maga a rázkódás nem probléma! de jelzi hogy figyelni kell. manőver megkezdésekor akár teljesen visszatolhatod a kollektívet. egyértelmű hogy folyamatosan nézni kell a süllyedés mértékét és kezd el hamarabb vissza ráhúzni a lassulás "utolsó" fázisában! ne add fel!
    megjegyzés: uh-1ben a rázkódás valóban a baj kezdete :o)
  • krisztian005
    Köszi.
  • Molnibalage
    No, végre lesznek szuperszonikus valódi multirole csapásmérők 1,5 évtized után?
  • LeonSilver
    "AZ ÖRVÉNYGYŰRŰ ÁLLAPOT

A helikopter rotorok függőleges merülés esetén – ha az alulról érkező légáramlás sebessége megközelíti a
    rotoron keletkező indukált sebesség értékét – örvénygyűrű állapotba kerülhetnek. Ez az állapot azt jelenti,
    hogy a rotoron áthaladó levegő egy zárt örvénygyűrűt alkot és a környező légáram ezt az örvénygyűrűt,
    megkerüli. Ennek következtében a helikopter kormányozhatósága rendkívül nagy mértékben csökken és
    megszűnik a rotor emelő ereje.

Ehelyett az emelő erő helyett a rotort körüláramló környezeti levegő légellenállása jelenik meg – mivel
    azonban ez a légellenállás jóval kisebb az eredeti emelő erőnél, a helikopter zuhanni kezd. Az
    örvénygyűrű állapotból lefelé gyorsulva kizuhanni lehet, amikor a függőleges sebesség elég nagy, akkor
    az alulról érkező légáramlás az örvénygyűrűt a főrotorról mintegy lefújja, ezzel a kormányok ismét
    működésképessé válnak. Ez egy meglehetősen veszélyes helyzet tehát, amely, elegendő magasság híján a
    földön, töréssel fejeződik be. "

Egy kis olvasnivaló!!
  • LeonSilver
    Finomabban bánj a kollektív karral!

Vortex ring
  • krisztian005
    Sziasztok a Mi-8-hoz kiadták a textura készítő templat-et, ha valaki tudna egy magyar festést készíteni annak nagyon örülnék, vagy esetleg azt megtudnátok mondani hogy ha kész photoshopban a textura azt hogy lehet betenni a játékba, lehet megpróbálkoznék vele.
    Link.

Más.
    Van egy kis gondom a Mi-8-al, ha gyorsan megyek és le akarok valahol szállni, akkor lassan hátrahúzom a botkormányt és közben a kollektív kart kicsit lejebb engedem hogy a gép lassúljon de ne emelkedjen, le is lassul a gép de ilyenkor gyakran az egész gép elkezd remegni és sülyedni, hiába nyomom fullra a kollektiv kart egyre gyorsabban zuhan. Ez mitől lehet? Hogy kéne normálisan csinálni hogy ne zuhanjak le? Esetleg valami magyar nyelvü irást tudtok helikoptervezetésről?
  • Solt
    Köszönjük, ezt is! :)
  • Hecker007
    Parancsolj van free flight is és weapon traningek is, elvileg minden géppel kompatibilis és meg a legutolsó patchel is. :)
  • Papa01 #6651
    Nagyon jó lett, köszönjük! :)
  • 77PXSting
    Ha esetleg lenne egy pálya, ahol az iskolakörözést és némi fordulót lehet gyakorolni a csúszkák és tengelyek finomhangolásához, annak végképp rendkívül örülnék. Elég macerás folyton kilépni a küldetésből, hangolni, megint belépni, stb. E-mail címem: [email protected]

2 rekesz sört küldök hálából.
  • LeonSilver
    Nincs mit. Ha már majd ott tartasz, kérdezz!
  • 77PXSting
    Ez a kép máris sokat segitett. Köszönöm :)
  • 77PXSting
    Ez a kép máris sokat segitett. Köszönöm :)
  • Sanyo
    Lefordítottam a DCS repülési modellről készült kickstarter videót. Délelőtt 10 óra óta csinálom, remélem nem írtam bele nagy marhaságokat. :)
  • LeonSilver
    Először töltsd le, tedd fel és próbálkozz.
    Majd ha lesz konkrét kérdésed, akkor tedd fel. Fogunk segíteni, de a mostani kérdésedre mit lehessen mondani? :)

A mellékelt képen lárhatod, hogy kb. hol kell állítgatni a joyt.

• 77PXSting
    Sziasztok!

Új vagyok a modern repülőszimulátorokban, és segítség kellene magához a játékhoz, mint pl. Joy beállítások (x52Pro) és információ a miként és hogyanról. Korábban IL2-ztem, de annyira megváltozott, hogy már..... Üdv és köszönet előre is a segítségekért.

U.i.: steamen 77px_sting néven vagyok.
  • macleody
    Itt van ez, kicseréled rajta a repcsit és kész.
  • hooah
    Nekem is ez van meg, de gondoltam hátha van valami szépen megszerkesztett konyhakész is :D Azért köszi
  • beci43
    Ez nem jó?
    Csak rákattintasz a képre,nagyít és már küldheted is a nyomtatónak.
  • beci43
    Nyilván az EDGE magja a régi motor maradt,de alaposan feltuningolták.DX11 támogatást is kapott.Meglássuk.
  • hooah
    Helló!
    Nem tud valaki Combined Arms hoz DVD borítót?
  • macleody
    Lehet, hogy a szememmel van baj de én se látok sok különbséget. Max annyi, hogy részletesebb, változatosabb a táj.
  • krisztian005
    Esetleg arról van valami infó hogy miben fog különbözni az EGDE a mostani engintől.
    Nem akarok negativ lenni mert nagyon jól néz ki a táj, de a tengeren kívül mintha ugyan az lenne mint eddig csak több és részletesebb a 3D modell, meg jobbak a texturák.
    Kicsit arra emlékeztet mint mikor a Black Shark megjelent, akkor is dicsérték a "teljesen új" engint, aztán kiderült hogy csak a régi Lock On engin van feltuningolva de a legtöbb hibája sajnos megmaradt.
  • repvez
    Már egy jó idelye igérik,de nem tudni mikor lesz belőle valami, ez a video is már 9 hónapos.
    Ugyhogy azóta sokat tudtak rajta fejleszteni vagy optimalizálni.Remélhetőleg ezen már nem lesz tenger a szárazfőld alatt .

És azt is remélem, hogy ez alapból mindenkinek ingyen elérhető lesz a DCS:W-ben és nem kell fizetni érte.
  • bgabor
    Ez az EGDE lesz a DCS:WORLD új motorja? Át fognak térni rá?
    Ideje lenne egy új motornak, nyugdíjba kéne küldeni már a tíz éves lock on motort.
  • bgabor
    Belsimtek AH-1G
  • repvez
    Ez is a EDGE motoros corsika , a feltöltönél még van 3 video belőle, ezekszerint vagy nem a játékosoknak készül vagy csak Más céget is használják majd
  • beci43
    Olvasd el a cikket,még bőven alfa állapotban van.Szép lesz az!
  • macleody
    Nem tudom, nekem a játékbeli 3D-smodell jobbnak tűnik, bár lehet csak a texturázás miatt.
  • beci43
    Köszi Feri.Már tegnap sem működött,gondoltam szólok.
  • gsg16
    elindítottam megint.nem szólt senki,hogy nem működik.de azt sem értem,miért áll le időnként?a gépet,amin fut,jóformán csak erre használom.
  • beci43
    Srácok,mi van a TS-el,két napja nem műxik?!
  • beci43
    F/A-18E
  • Molnibalage
    Teljesen irreális kérés.
  • GaBika6
  • HungaroJET
    Megjelent a DCS: Hawk multiplayer Fix (External 3D model)

INNEN:
    TELEPÍTŐ LETÖLTÉSE ITT:
    SCREENSHOT-ok ITT:
  • Sanyo
    MiG-21bisz SPRD-99 gyorsítórakétával.
  • Droughert
    DCS fórumban van egy lista a jövőbeli fejlesztésekről, abban láttam én is, ez nem teljesen hivatalos info, szóval nem kell készpénznek venni, de esély legalább van rá.