37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
DCS: Bug'Z -
Abban semmi kétség.... -
beci43 #6699 Köszönjük.Újabb bughalmaz?
-
wittman #6698 Újabb update!
1.2.6.18933
-
InterC #6697 Az olaszok játszanak a modellekkel. Szerintem FSX-ből valók eredetileg, ahogy a többi modell is.
Hungaro és Blaze biztos tudna mesélni még. Ők is az olasz csapatot erősítik.
Itt van még pár kép
http://www.news3d.eu/index.php/topic,65735
http://forum.lockon.ru/showpost.php?p=1893015&postcount=79
http://www.news3d.eu/index.php/topic,61356.msg898364.html#msg898364
-
gsg16 #6696 és akkor hogy lesz a játék fejlesztése ezen túl?lesz egy csapat,aki a modern DCS World-el foglalkozik,egy másik pedig a második világháborús résszel? -
gsg16 #6695 jól néz ki. -
Ezt az egyet dobták ki facebookra. Mióta kitették azóta 10 percenként nézem hátha jön újabb. -
beci43 #6693 Van még több kép is? -
Ezt láttátok már? Már megcsinálták volna bele a Spitet?
-
gsg16 #6691 átlagos esemény a DCS World-ben -
Az AI nem viccel. Hazaviszi a gépet tűzön-vízen át :)
-
Leon77 #6689 Sziasztok! Belefutottam egy olyan jelenségbe, hogy Ka-50 reptetésekor (single és multiplayer pályán is) az égbolt kékje egy-egy pillanatra vörösre változott. Az opcióknál mostanában csak a shadows értéket állítottam low-ról high-ra, ezt most visszább állítottam medium értékre és figyelem az esetleges változást. Találkozott már valaki hasonló dologgal? A probléma nem egetverő, csupán kíváncsi vagyok.
World verzió: 1.2.6.17746 -
Sidewinder #6688 Részletesebbnek ígérkezik mint a Battle of Stalingrad.
Egyébként az is fejlődik,mert úgy tűnik mégsem arcade játék lesz,és aki akarja az valósághű módon kezelheti a különféle rendszereket a gépen,és nem mindent automatika csinál majd a pilóta helyett,mint ahogy először számítani lehetett rá. A DCS:WWII a maximális részletessége és az új hadszínterek miatt is érdekes. Remélem a távolabbi jövőben belekerül a B-17-es is,mert azzal még nem találkoztam normális szimulátorban. Azt is remélem,hogy nem lesz bughalmaz. -
1. Én tegnap fizettem nekik 40 dodót haver 
2. Pedig annyira nem érdekel a dolog
Nojó, azért egy kicsit vonzanak a masinák, de az új térkép annál inkább. Persze ha jobban belegondolok IL-2 vel is elszórakoztam majd egy évtizedet, de azt a napot szeretném még megérni, hogy kb. annyi gép legyen a DCSWWII szim-ben, mint az IL-2/1946-ban
Aki mégis meggondolná magát, az ma estig, azaz szombaton kb. 18 óráig tud "feliratkozni".
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/products/WWII/backer_paypal.php -
Solt #6686 1. Ha nem lesz ilyen bugos, akkor kötelező vétel, de ezeknek előre egy fillért sem!
1. Nagyon! -
1. Nem fizettem de fogok
2. Nagyon!! -
Leon77 #6684 1. Nem fizettem és nem is fogok.
2. Egyáltalán nem. -
Engem rohadtul érdekel, de előre semmiért se fizetek a ruszkiknak, látatlanba is csak azért fogom megvenni mert a DCS széria is bejön a bugjaitól eltekintve. 2.VH-s repszim meg ugye csak a CloD-van ami elmerül a részletekben, de azt meg a közösség kalapálja, egy új gépet belátható időn belül nem valószínű hogy kiadnak hozzá. -
InterC #6682 Csak kíváncsiságból kérdezem, de van itt olyan ember aki már fizetett a DCS WWII: Europe 1944 "előredelésért" a kickstarter-en vagy a paypal-on ?
Titeket mennyire érdekel(t) ez a II.VH-s modul ? -
gsg16 #6681 működik megint.nem értem,miért áll le időnként a program -
beci43 #6680 Szia Feri!A TS megint nem megy.Nézz rá légy kedves,ha lesz időd.Köszi! -
beci43 #6679 Köszi! -
InterC #6678 Egyenlőre nincs külön oldaluk. Jelenleg csak a al-fórumukról vagy a Kickstarterről jönnek a hírek.
FÓRUM
KS
-
beci43 #6677 Csak azt nem értem,ezeket a dolgokat hogy találjátok meg?A products alcím alatt nincs a WWII.Hogy lehet elérni?Csak az általad adott linkkel tudom megnézni,az oldalukon külön nem. -
Csináltak valamit az új patchben az utántöltéssel? Most próbáltam és amikor rácsatlakozok azonnal disconnect és transfer complete. Másnak nem csinálta? -
InterC #6675 Javítva:
Viszont amint a fórumokon is írják csak az nyúljon a Paypalhoz aki nem tud a Kickstarter-en fizetni! ! !
és a link is lemaradt:

PAYPAL ITT: -
InterC #6674 Igazad van Molni, de ezekről Hungaro tehet a legkevésbé. Ő ugyanúgy szív a "fostengerrel" mint bárki más.
Sajnos Becz Lacinak sem könnyítik meg az életét. 
Ennek ellenére a DCS World volt a legjobb húzásuk
A II.vh-s dolog pedig ED-től függetlenül történik: fogd fel úgy mintha Windows oprendszerre kijönne egy új játék - tök mindegy milyen.
Itt az oprendszer most a DCS:World
Ja, most már lehet a DCS WWII: Europe 1944-re Paypal-val is "előrendelni"
Én a 40 dolcsis rendelést ajánlom mindenkinek. Abban benne van minden.
Viszont amint a fórumokon is írják csak nyúljon a Paypalhoz aki nem tud a Kickstarter-en fizetni! ! !
Ilya részéről majdnem mindegy: megígérte, hogy a Paypal és a KS bevételeket összeadva fogja kezelni a projeckthez (szóval ha összejön a 150K összesen akkor lesz Me-262 is), de amíg a KS kampány fut addig a KS-t kell tolni ! Paypal lesz utána is !
-
beci43 #6673 Hát akkor az updatre nyomsz egy "no"-t és kész... -
beci43 #6672
-
Nem lehetne valahonnan direkbe telepítős update 1 -et leszedni ha nem akarom hogy magától töltse és települjön? -
Oly sok a FIXálás, hogy tuti megint elfixáltak valamit... :( -
SnowFox79 #6669 Gyors vagyok!
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/news/DCS+1.2.6+update+1+is+now+available/
Üdv.
SnowFox -
Az lehet, de engem nem vígasztal. Ha II. Vh-ra vágynék, akkor repülnék az Il-2 szériával, mert 99,999%, hogy több lehetőség van benne és kiforrottabb. A DCS-nél szó nem volt, hogy ilyen baromságra ölik a pénzt. Én azért vettem meg anno a Ka-50-est, mert azt mondták, hogy erre épül majd a többi. Hazudtak. Aztán adták ki sorra az egymással nem kompatibilis cuccokat, az A-10-is is megvettem, de minek, ha van már DCS World, ami a közös alapja az egésznek és az sem kell, mert ha egyszer lesz Hornet és minden más gép akkor A-10C sem kell hozzá...?
Bocs, de nettó átbaszás, amit csinálnak és amit kiadnak az is egy bughalom fostenger. Ahhoz ezért ehhez kell igen vastag arcbőr. -
Új update. -
Ha minden igaz ezzel bármilyen tájat le lehet majd modellezni, nem csak WWII erát - persze nem kis melóval.
Moddolhatóság az van, persze annak is vannak szintjei, de azt kétlem, hogy valaha ez nyílt lesz - mert ahogyan Te gondolod annyira sosem lesz "nyílt".
Megint csak azt tudom írni: Ez egy kőkemény katonai alkalmazás. Az EDGE-t pedig már jó ideje használja az, aki fizetett érte nem keveset. -
Én most mondom azt, hogy menjenek a jó édes... A WW II-höz...? Kösz, de ezzel a seggemet törölhetem ki. Ilyen baromságokkal szórakoznak ahelyett, hogy a DCS szériába az kerülne be, aminek kell.
Hol a 9 havonta új gép? Lassan az első új géppel úgy állunk, hogy 9 év után jön ki...
Hol vannak az ígért toolok? Hol van a nyílt és moddolhatóság, hogy a fejlesztők hülyeségeit lehessen javítani vagy éppen fejlődjön a játék szimulációs lehetősége több típussal? Stb.
-
ED és RRG végre kiadná az EDGE SDK-t !
http://www.kickstarter.com/projects/508681281/dcs-wwii-europe-1944/posts
KICKSTARTER
-
bootsector #6663 Igen, köszönöm, közben sikerült, valóban ott van egy jó kis útmutató. -
Van training a fegyverekről, a menüben megtalálod.