37041
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • csolee
    skin - nem akarok árulkodni, de Ga-Bika tudna neked segíteni.
    sokat melózik, de vmikor biztos előkerül...
  • LeonSilver
    Srácok. Valaki szokott szkinezgetni Hunagron kívül itt?
    Kellene némi help.
  • Shifty
    Az egy általános dolog,ha valaki Bo-105-öt repül, az nem normális?
  • macleody
    Ezt meg csak úgy.

Nem tudtok valami jó hang modot mustanghoz?
  • macleody
    Azt hiszem lenne mit tanulni tőle :)

• Solt
  • LeonSilver
    Tudnál egy ilyent csinálni? Semmi sallang, csak amiben megtudnám nézni, hogy mit-hogyan kell állítani.
  • LeonSilver
    Akkó mi a faszé lopják ott a napot? :)
  • csolee
    van rossz hírem a számodra!
    - maguktól nem lűnek
    - ha a mission ugy van megírva, akkor rádióüzenetek közt megtalálható a be és ki rakodás
  • gsg16
    próbáld a "Gépjárműre!!!" vezényszót.nálunk anno harcos honvéd koromban,működött.
  • LeonSilver
    Srácok!
    Volna néhány fogós, ravasz kérdésem...

Például Huey: A két fasztarisznyát mivek vagy hogyan lehet rávenni arra, hogy ha lőnek ránk, akkor az a qrva puska nem dísznek van a nyüves kopteren, használják!

Aztán a minyóra hogyan lehet parasztokat bezsuppolni? Mondjuk néhány mezei, gyalogos bakát?

• gsg16
    hogy tudom átdobni?
  • Cancri55
    Nagyon sajnálom, és köszönöm mindenki nevében az eddigi kitartó szolgáltatást!!!
  • SnowFox79
    Üdv.

Ha át tudod dobni valahogy a ts szeród beállításait akkor a kis msi laptopot beállítom a csatasorba.

Üdv.
    SnowFox
  • LeonSilver
    Háhhhh :) Ma sikerült FASZÁN függeszkednem a Hueyval :)
  • SenorGrande
    Igen, köszönöm szépen!
  • sure
    Bár nem ugyanaz a szín, de elég nagy és választ ad a kérdésre is?
  • beci43
    Sajnálom!Akkor hogy lesz?
  • SenorGrande
    Nincs meg véletlenül az avatarod nagyobb felbontásban, vagy nem tudod megmondani, ez minek a felirata? Valami céglogo, vagy mi lenne? Csak azért kérdezem, mert a \'90-es évek közepén volt a bátyámnak egy cápa (E21) BMW-jw, és annak volt a hátsó szélvédőjén egy ilyen matrica, de akkor sem tudtuk, mi lehet.
  • gsg16
    Üdv!
    a ts szervernek használt gépem elhalálozott szegény végelgyengülésben.meglehetősen öreg volt már.sajna keresni kell egy publikus szervert.
  • Sharks
    Ezt azért megosztanám a DCS facebook oldalán a helyedben! :)
  • InterC
    Legyen szíves az is írjon, akinél ez az egér görgő nagyítás dolog rendben működik. Kíváncsi vagyok hány embernél hibás még ez a működés.
    Windows hiba lehet?, vagy egér? vagy a DCSW options-controls lehet a hiba ?
    Mellesleg a gombokkal rendben működik a zoom: ugyanaz a gomb nagyít fülkén kívül és belül.
  • InterC
    Lehet, hogy már írtam korábban, de a BS1 óta gondom van az egér görgő közelít/távolít funkciójával.(Ugyanez volt FC2-ben és most FC3/DCSW alatt is) Sajnos csak beletörődni tudok, de megszokni nem, hogy F1 nézetben a fülkében rendben működik: felfelé tekerem a görgőt akkor ránagyít a HUD-ra, benyomott görgővel felfele tekerve előre "csúszik" a pilóta az ülésben.
    DE F2 nézetben kívülről nézve a dolgokat pont fordítva kezd működni a görgő az egéren: felfelé tekerve távolítja a kamerát és lefelé tekeréssel közelít.
    ROHADTUL IDEGESÍTŐ a dolog. Nincsenek külön axisok az egérhez a külső és a belső nézethez ?
    Meg kéne fordítani valahogy azt az external view MouseZ axist.
    Jelenleg csak 3 axis van az egérhez nekem a programban: X Y és Z, de ha invert-re teszem a Z mouse axist, akkor kívül jó lesz, de fülkén belül fordul meg minden.
    Van ötlete valakinek, hogy mit kéne átállítani ?
    Előre is köszönet mindenféle segítségért és ötletért !
  • DonZorro
    Le bizony! :)
    De működik már az első verzió is!

KÖSZI HekkerMester... ;)
  • LeonSilver
    Lebuktam... :D
  • sure
    Azon a szinten, ahogy és amennyit én repülök vele, tökéletesen elszórakoztat, ezek a vicces anomáliák pluszt adnak a játékhoz számomra, nem elvesznek belőle. A fegyverzet, radarok satöbbi valósághűségéről vagy bugosságáról nyilatkozni nem tudok.
  • DonZorro
    Honnan tudtad h DonZorro a felhasználó kicsi hekkerem??? :O
  • DonZorro
    Tudtam én h léteznek! ;)

Köszi!!!
  • LeonSilver
    [HKEY_CLASSES_ROOT\lnkfile]

Keresd meg, majd töröld az "IsShortcut" bejegyzést.
    Indítsd újra a gépet. Ha nem fasza akkor konzolba :

taskkill /IM explorer.exe /F
    c:\Users\DonZorro\AppData\Local\
    del IconCache.db /a
    shutdown /r

• DonZorro
    (OFF)

Van itt oly sok informatikus. Valaki segítsen plíz! :$
    A winfos asztalon lévő ikonokról h a fenébe lehet eltüntetni azokat a nyilakat? A 32-bitesen ment de ez a 64-es nem akarja a jót... :(

(ON)
  • Molnibalage
    Szóval még mindig egy bughalom?
  • sure
    Tegnap felvettem multiban egy potyautast (szintén a nem bugosság jegyében - bár ez vicces, ki ne vegyék belőle!)

Egy játékos itt katapultál
    Aztán csak áll rendületlenül a fedélzeten
    Pedig zajlottak az események a Kuzin rendesen
    [URL=https://lh6.googleusercontent.com/-AXESpVEbQuU/Ul7F6DU7FyI/AAAAAAAAAeg/_UbA3ySHnp0/s1280/Screen_131016_181300.jpg]"Kasszkót akarok kötni!"[/URL]
    Szerintem lézerrel lelőtt a camper snecije
    Miután a Minyók elmentek az útból
    A beömlők előtt nem szerencsés dolog kolbászolni
    Beszorult a hátsó stabilizátor ls a hajtómű közé
    Próbáltam lerázni
    Ahogy kevesen látják a Kuzi fedélzetét távolodni
    Nem hagyja magát egykönnyen lerázni
    Nem hagyja magát egykönnyen lerázni 2
    Végül vagy a sebesség, vagy a G-erők, vagy az emelkedési szöget nem tudta már tartani
    És végül elengedte a gépet
  • sure
    Wow, nem tudom, mit sikerült optimalizálni ismét, most multiban majd\' 6 giga feletti nálam a teljes memória-használat DCS futtatásakor, de single playerben, pusztán néhány AI repcsivel meg esetleg egy Kuzival is 5.2 körül alakul. Szóval a 32-bites rendszereken a jelenlegi verziót is igen kíméletes beállításokkal lehet csak játszani.

De legalább nem bugos!

• Reaper
    Hungaro, privát ment!
  • DonZorro
    Igen. Köszi ez így rendben van! :)
  • macleody
    BS1 kell, patch nélkül, utána mehet a World+BS2 upgrade modul. Esetleg meg lehet próbálni regisztrációs adatbázisba betenni a BS1 cuccait.
  • HungaroJET
    fészbúkról

https://www.facebook.com/eagle.dynamics
  • HungaroJET
    Javítás:
    Füst remélhetőleg lesz hamarosan, jelenleg a Steam-es korábbi verzió amiben már van füst - nos az bugos rendesen.
    A jelenlegi nem Steam 1.2.6.18933-ban is bugos a páralevállás. Azért ilen ronda szegény pára :D Nagy AOA-nál a pára nem lefelé kéne hogy elinduljon, hanem pont ellenkezőleg: a tényleges haladási iránynak megfeleően a szárnyhoz képest felfelé-hátrafelé.
  • HungaroJET
    F-15C AFM Beta

http://forum.lockon.ru/showthread.php?p=1906350#post1906350

Füst remélhetőleg lesz hamarosan, jelenleg a Steam-es korábbi verzió amiben már van füst - nos a bugos. A füst nem állítható a konnektorokkal és a szárnyvégi páraleválás sem, holott a modelviewer-ben (ami persze 1.2.7+) abban már rendben működik minden.
    A jelenlegi nem Steam 1.2.6-ban is bugos a páralevállás.
  • Leon77
    Bár BS2 upgrade van nekem is, sajnos nem tudom biztosan. Szerintem nem vesztesz sokat, ha előbb a World+BS2 upgrade megy a gépedre. Úgy sejtem, elég neki a BS1 serial.