37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Emígy ni :)
-
Leon milyen graf beállításokkal fut nálad? -
Tegnap repültetek? -
Üdv én is olvastam a cobra m5 joy-ról és érdekes lehet főként a mágneses erőhatás dolog ami felkeltette az érdeklődésem. Kiváncsi lennék mit tud vagy milyen a hatás. -
Én lehet fogok majd egyet újítani. Sajnos az x-52 botom eléggé szarra sikeredett... -
Készülget a maszek szkinem :)
-
wittman #6947 Lengyel barátainknál kapható kb 15ezer forint+posta költség.
Defender Cobra M5 -
wittman #6946 Elolvastam a manualt és érdekes adatra bukkantam: Useful life: 3 years.
na ezt akárhogy lehet érteni.
Amúgy tetszetős joystick.
-
Sidewinder #6945 Defender Cobra M5 rövid videobemutató:
-
Sidewinder #6944 Közben megtaláltam a másik,központi honlapjukat is. Csinálnak ezek mindent joysticktól a különböző hangrendszerekig. Az új joyt pedig tényleg Kínában fogják összeszereltetni a honlap tanulsága szerint.
Defender honlap -
Sidewinder #6943 Olvasgattam a honlapjukat,egész tetszetős cuccaik vannak. Az első joystick amit csináltak,az tulajdonképpen egy otthoni felhasználásra készült Szu-34-es bot. Ráadásul force feedback,és egész normális áron adják. Remélem kijönnek majd egy saját FFB-s HOTAS rendszerrel,mert abból egyelőre csak a G940-es Logitech van,de a Logitech pedig tudomásom szerint leáll a joystickgyártással. Saját tapasztalatom alapján nem sajnálom :) Kivéve a G940-et. Egyébként vajon mennyiért rakhatják össze a kici kínaiak a joyokat,hogy már az oroszok is rászoktak a kínai összeszereltetésre?Vagy csak a szállítás zajlik onnan? -
Sziasztok!
Megy a repülés?
be lehet szálni?
-
Sebaj! Inkább menjen mint ne menjen... :S -
SnowFox79 #6940 Technikai Okok miatt a mai "nagy repülés" 013.10.26. 19:00-tól lesz megtartva.
Minden résztvevőtől bocsánatot kérek, de lehetőleg Lagg mentes küldetést szeretnék Hostolni ahoz meg szükségem van még némi időre a szerkesztéshez.
Üdv
SnowFox -
Légyszi küldjetek egy ts elérhetőséget priviben. -
Üdv Urak!
Mikor lesz ez a repülés? Mert jönnék én is valamivel csak este 20:00-kor fogok végezni ma a melóval ami lehet hogy késő lesz. -
Firewing #6937 Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni hozzátok egy varacskosdisznóval. TS szerver címét azonban nem találom sehol. Légyszi adjátok meg nekem priviben.
Kösz és üdv: Firewing -
Az il-2-ben éppen ezt tárgyalták. :)))
Nem lehet rossz, én a pedálját kezdtem el lemásolni. :))) -
csolee #6935 kinek mi erről a véleménye?
joy -
Köszi szépen! :)) És a többieknek is, akik akkoriban ezzel kínlódtak. :)))
Sikerült különösebb nehézségek nélkül munkára bírnom a második monitort is a Ka-50-ben. :))) -
Klassz ! 
Köszönjük !
-
Nagyon jó cucc!!! THX Sanyó!!!

-
Mit találtam, Mi-17 Helicopter operator\'s manual. -
Minyó is kipipálva :) -
beci43 #6929 Szia Józsi!Priviben megírhatnád a TS elérhetőséget!
Üdv.:Sende -
beci43 #6928 Az autoupdate attól függ,kinek mennyi modulja van fent. -
Sidewinder #6927 Nem akarok senkit elkeseríteni,de valószínű,hogy nem lesz. Kb. egy hete facebookon kérdezte valaki az ED-től,hogy mikó lesz már végre hajtómű füst?Erre ők annyit válaszoltak,hogy majd az 1.2.7-es verzióban. Ez pedig még csak 1.2.6.19532.290, tehát nem 1.2.7. Persze majd meglátjátok úgy is,hogy mi lesz feltéve,ha nem fagy le. -
InterC #6926 Úgy látom pikk-pakk jó hosszú lett a panasz lista a pöcsre. Lehet, hogy jobban járok ha egyenlőre nem "frissítek" ?
-
InterC #6925 Mi ez a hangszóró dolog ?
A füstöt pedig nem írják
, akkor még most sincs ?
http://forum.lockon.ru/showpost.php?p=1911915&postcount=5 -
Caterpillar #6924 Háhh, nekem is más... 
-
Nem nyertünk hangszórót... -
Ámen! :) -
Solt #6918 Neked korom is lesz nem csak füst! :D
Egyébként mi a kékeres méteres lókuki van az IL2 topikkal? Nem tudom kifejteni a véleményemet, nem megy el a hozzászólás... :S -
Caterpillar #6917 Gondolom mindhárman teljesen azonos modulokat is használtok ugye? o.O -
Váháhááá, nekem 910MB :D
-
Mert Neked lesz hajtóműfüst ;) -
Nekem 600MB-ot szed, pedig fent volt az előző is...:) -
bootsector #6913 Újabb Update van!! 445 megás... -
Huey kipipálva :) -
SnowFox79 #6911 Üdv.
Igen folyamatban van az új TS szerver.
Addig amíg nincs addig a VMH59 engedélyével az Ő szerverüket használjuk, amit ezúton is köszönünk Nekik.
Üdv.
SnowFox