37040
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Hecker007
    Ha a Flaming Cliffs verzió jön akkor azt megkapják az FC3-al rendelkezők is?
  • HungaroJET
    F-15C ről annyit, hogy még mindig nem tudni, hogy F-15C: DCS Flaming Cliffs lesz-e ami jön vagy DCS: F-15C Eagle.
    Én gyanítom, hogy az előbbi lesz a befutó, "csak" AFM-vel, majd talán egy szűk évvel később lehet belőle valódi DCS széria.
    Megerősítették a Belsimtektől, hogy a hír nem kacsa. Jelenleg is dolgoznak a masinán, de valaki kiszivárogtatta a (még egyenlőre) nem publikus weboldal elérhetősét, ezért azt törölték. Gondolom, azért néhány héten belül újra működni fog a weboldal az "elő"-információkkal.
    Emlékezzetek, ugyanez történt még mielőtt a Huey-t is hivatalosan bejelentették volna
  • Leon77
    Rendben, szóban tudok segíteni, úgyhogy majd össze kell hozni egy közös reppenést és átvesszük ezeket a dolgokat. Vasárnap délelőtt én ráérek, a jövő hetem az necces, oda nem merem ígérni.
  • beci43
    Hajjaj,de mennyire!
  • bgabor
    Kíváncsi vagyok hogy hány atomerőművet kell majd sorba kötni ehhez a látványhoz.
  • whiteskull
    Minden mennyiségben. :)))

Egyedül nehezebben megy a megfejtése a rendszereknek. :))
  • Solt
    Részemről is jöhet... biztos tudnál újat mondani! :)

Jut eszembe LeonSilver, Sanyo eddigi írásai akár mehetnének a bannerba... nem? :)
  • DonZorro
    Egy datalink leirás jol jönne de az abris meg a pvi is jöhet... ;)
  • Leon77
    Jóeste! Van igény segítségre a Pvi-800, Datalink, Abris (Ka-50) rendszerek működésével és használatával kapcsolatban?
  • z0ty4
    Az agyon ismételgetett amcsi hordozók után ez tényleg egy jó videó
  • whiteskull
    Köszi! Ez nagyon jó volt. :)
  • Sidewinder
    Egy nagyon klassz film az indiai haditengerészet új repülőgép hordozójáról,és persze a MiG-29K-ról. Külön érdemes megfigyelni a gép műszerezettségét. Jó lenne a típust,a DCS-ben viszont látni,de szerintem úgysem fogjuk megkapni,mert ahhoz túl új,és túl fejlett. A Flanker 2.5-ben volt még 29K,persze a régi változata.

• Cancri55
    Lehet, de az összes lóvédat otthagyod :D
  • whiteskull
    Hát ha már ennyi pénzt költ az ember, nehogy megsérüljön a helikopter! :)))
  • gsg16
    és ha mondjuk leszállok az útra a kamovval,akkor itt is simán át fognak menni a helikopteren az autók?
  • sure
    Tisztára GTA San Andreas...
  • HungaroJET
    Hát igen, kicsit részletesebb :D
    Ráadásul ez kb. egy két hónapja készült videó. Azóta már jobban világítanak az utcai lámpák, a magas épületek tetején van biztonsági világítás (azok a piros fények a sarkokon és csúcsokon), a Sztratoszféra Torony is megkapta a spéci világítását, stb...
    Ezek itt frissebb képek, mint a videó maga:

Ha nem jelennének meg a képek, akkor itt vannak a linkek.
    Kép-1
    Kép-2
  • whiteskull
    Hát részletesebbnek tűnik mint a mostani utcakép. :)))
  • GaBika6
  • HungaroJET
    Elvileg ajándékként kapják az F-15C és a Su-27 AFM-eket az FC3 tulajdonosok, de most már semmi sem biztos.
    Meglehet, hogy nem lesz AFM, hanem "csak" Full DCS modulként az F-15C jön (DCS avionikával, klikkelhető kabinnal és minden egyébbel mint az A-10C-ben), ami persze ebben az esetben fizetős lesz.
    Sajnos úgy tűnik Wags bejelentése túl korai volt :( Az írása sajnos azóta már eltűnt, akárcsak a Belsimtek weboldala és az ott lévő infók.
    Érdekes módon legelőször a Belsimtek adott ki tájékoztatást, de ezt követően "leállt" a weboldaluk és gondolom ezért írt Wags közvetlenül a fórumba "megerősítésként".
    Lehet, hogy nem túlságosan jól koordinálják az információk kiadását/visszatartását, amit most a Moszkvai központ kapkodva igyekszik orvosolni :) Mindenesetre ez volt olvasható a bejelentésben: (amit most már senki se vegyen készpénznek az újabb infók megjelenéséig)

"Looks like the BST site is down, so I will re-post their news about the F-15C AFM. Note that BST is developing the F-15C AFM and Yoyo at Eagle is developing the Su-27 AFM.

DCS: F-15C Eagle. Advanced flight model development overview
    Dynamics modeling experts at BelSimTek are completing work on advanced flight and engine models of the F-15C Eagle for the upcoming module for DCS World.

The current model featured in DCS was originally developed over a decade ago and represents an earlier generation of technological potential and resulting model accuracy and performance. Despite exhibiting generally correct aerodynamic properties under normal flight conditions, by today’s standards the model falls short of increased user expectations, computing power, and experience gained by the developers over time. In an effort to meet these demands, we have begun to develop new flight and related component models as upgrades to some of the existing DCS aircraft. As the primary U.S. jet fighter in DCS and indeed one of the premier fighters of the world in reality, the F-15C Eagle will be the first DCS aircraft to receive this upgrade.

The flight model has been through over eight months of development and is now undergoing initial external (closed beta) testing. The complete aerodynamics model accounts for the entire spectrum of mass, force, and moment interactions of the aircraft as a physical object subjected to airflow. Unlike the mathematical approach of the previous model, which regarded the aircraft as a single point of focus, the new flight model consists of individual aircraft elements carefully tuned to reflect their unique aerodynamic characteristics and joined together to determine the sum vector of the airframe’s momentum. Such an approach makes it possible to accurately recreate the specific performance of the F-15C Eagle airframe throughout the entire flight envelope, including critical regimes like high angles of attack, stalls, spins, as well as specific flight conditions such as ground effect. Additionally, a new engine model is also created on par with the flight model to provide more realistic and accurate performance, for example featuring effects like negative G loading. The flight control system is modeled realistically, for example including input authority coefficients dependent on speed and altitude scheduling, the Aileron/Rudder Interconnect (ARI), Control Augmentation System (CAS), as well as Attitude and Altitude autopilot modes.

F-15C refuel

DCS: F-15C refuel
    The new model significantly improves the entire flight control experience making special flight conditions like air to air refueling, landing, and edge of the envelope flying far more dynamic, exciting, and possibly even more challenging. Even straight and level flight loses the old feeling of flying on rails.

We are considering the possibility of creating a complete avionics model with clickable cockpit and accurate systems modeling. This would be a major development however, so a final decision has not yet been made.

The estimated release date for the advanced flight model for F-15C Eagle DCS module is end of November, 2013."
  • 400V
    SU27,SU27SM,SU27S nem tudom melyiket jelentették be külön. Ezekről semmi hír mikor lehet majd külön megvenni?

Előre is köszönöm az infót!
  • DonZorro
    Ugye jól gondolom h akinek van FC3, annak nem kell külön megvenni???
  • HungaroJET
    DCS: F-15C Eagle kb. 1 hónap múlva várható. Tehát nagy valószínűség szerint még karácsony előtt kijön :)
    A bejelentés itt:

Azt nem tudom, hogy most bekerült-e ide a kép vagy sem, de itt egy másik link :D
    Kép
  • DonZorro
    Na majd elküldöd oszt megbeszéljük azt a jsgme programot... :)
  • LeonSilver
    Most nem jó bajtársam, szárazdajka vagyok
  • DonZorro
    Adj mobilszamot Leon! Felhivlak!
  • whiteskull
    Sikerült minden, el is indult, de ekkor jöttem csak rá, hogy ez a KA-50-hez pont nem jó. :)))

De legalább a JSGME-t sikerült feltenni. :))))
  • LeonSilver
    :D
  • DonZorro
    Úgy legyen...
  • LeonSilver
    Az Isten fizesse meg a jóságod ;)
  • DonZorro
    OK! Addig kitartás!
    Leírhatnám éppen de iszonyat száraz lenne és úgyis belekérdeznél.
    De tudod mit? Készítek egy gyorstalpalót belőle holnap csak Neked... ;)
  • whiteskull
    Én elkezdtem telepíteni az angol leírás után, majd meglátjuk mi lesz belőle. :)))
  • LeonSilver
    Jelenleg nincs fent a TS, de majd felteszem és akkor dumálunk.
  • DonZorro
    TS-en vagy valahol?
  • LeonSilver
    Egyszerű: sík hülye vagyok ehhez a JGSM-hez :)
    Nézd meg ezt a helipados őrületet, ahoz is az kell...
  • DonZorro
    Igen ahhoz főleg, meg az IL2-khöz.

A DCS-hez nem használok csak egy MOD-ot a KA50 fülkét de az mindig be van telepítve.

Mi lenne a fő problémád Leon?
  • LeonSilver
    Úgy gondolom Te faszán ösmered a JGSM-et vagy mi a rákot.
    Nem írnál róla valamiféle tutoriált, szép, ékes magyarsággal?
    Qrvára nem értek hozzá, és majdnem sikeresen kinyírtam vele a DCS-t :)

A Silentekhez használtad nem?
  • DonZorro
    Vagyok
  • whiteskull
    Köszi szépen! :)))

Közben a Kuznyecovon gyakoroltam, bár tudom, hogy egy kicsit nagyobb, de amikor el akartam találni, akkor azért megfelelően kicsinek találtam. :)))
  • LeonSilver
    Zorro bajtárs, jársz itt?