37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Tegnap néztem a VFAT-ot és azt kérdezném, hogy hogy volt megrendezve ? Minden bemutató élőben ment vagy egy felvett tracket streameltek csak élőben? Azért kérdezem,mert ha jól tudom a szárnyvégi párakiválás az már benne van a játékban mégse láttam sok gépnél, például Reapernél sem , de a Hawknál szinte minden manővernél.Ez gépfüggő vagy ök valami nem publikus verzióval nyomták?
A másik, hogy most egy kicsit gyengébbnek érzem a szervezést mint a tavalyi, mert a steam akad és a minősége is elég gyenge volt nálam. Tavaly teljesen folyamatos volt és majdnem HD közeli minőség.És a kamera kezelések is profibbak voltak nem maradt le az ember semmiről. -
Olvastátok??? Lesz füst!!! :D
DCS 1.2.7 - Preliminary Change Log
LINK -
A '80-as évek végi magyar metró fejlesztésen is volt már beszédszintetizátor. Akkor gondolom, hogy a hadiipar számára egy ilyen eszköz nem volt túl problematikus. -
Mi-24. -
Az egy másik rendszer azt a franciák használták ,és ott "zsebzsötem" volt a neve :D -
Egy francokat! Mindenki zsebében volt egy kis Natasa (Made in China). Az dumált. Még ennyit sem tudtok baszki??? :D -
InterC #7191 Valami minimális szántech kellett, hogy legyen. Biztosan nem szalagról ment végtelenítve.
Gondolom volt benne valamiféle kezdetleges eprom, minden hanghoz egy-egy bazi nagy csipp, vagy valami hasonló.
-
egyébként az érdekelne,hogy ezeket a "natasa" hangokat hol és hogyan tárolták a gépen és ,hogy választotta ki hogy épp melyiket kell aktiválni események alkalmával. Csak mert azokban még nem igen volt számitogép. -
Fenébe, hogy nem lehet javítani. Utolsó kérdőjel törölve
-
A Mig-21-hez lesz Kudlik Juli hang? Tudtommal ő volt a magyar migek Natasája? -
gsg16 #7187 jó a festés nagyon! -
Előre Reaper!!! Veled leszünk... ;) -
Egy kis promo videó a péntekihez..:)
VFAT 2013 59th -
Sziasztok, lenne egy X-65F-em eladó akit érdekel dobjon meg egy PM-el. -
Honnan lehet megszerezni??? <3 -
InterC #7180 Ez szerintem neked készül Reaper. 
A fáklya sokkal jobban néz ki most már, az utánégetőtér és az "égetés" is elég pofás lett.
http://forum.lockon.ru/showthread.php?p=1937178#post1937178
-
Engem igazából a mod - modul kifejezések zavartak meg, mert az A-10C modul de az FC2 beli Mig-21 egy külön mod volt. -
Caterpillar #7178 Itt jön a képbe az a bizonyos DCS:WWII...
Ebben nem vagyok biztos, de megválaszolná a kérdést.. Én úgy tudom az is a DCS -n alapul, mégis egy teljesen különálló program lesz. Külön menüvel, térképpel és minden mással.
Ilyen formán a MiG-21 is lehet ilyen, aminek igazából csak akkr volna értelme, ha kapna maga mellé legalább még 2 orosz meg 3 nyugati gépet + AI gépeket. Tehát lényegében egy hidegháborús világot.
Esetleg még az is előfordulhat, hogy a DCS része lesz, de nem kap AI -t. Ergo benne lesz a játékban, ha nem vetted meg ott fog repülni melletted, de betenni missionbe nem fogod tudni AI -ként. Mindemellé természetesen egy jóval butítottabb külső modellt is el kell képzelni a nem megvásárlóknak. -
Akkor viszont szerintem te értetted félre. A DCS world alapvetően tudtommal a modul rendszerre épít. Tehát, aki megveszi a MiG-21 MOD-ot az repülhet vele bármely multiban. Ha ez nem igaz, akkor kb. minden kieg számomra leszarós. Minden kabin és gép modulnak úgy kell elkészülnie, hogy kéeps legyen abban a világban is élni, ahol a többi játékos van, de nekik úgymond csak "szereplő" a MiG-21 és nem játékos által irányítható gép. Ha ez nem így lenne, akkor semelyik érkező géppel nem lehetne mutlizni.
A kérdező szerintem azt kérdezte, hogy a MiG-21 beépül el valaha a DCS alapba. A kérdés meg eleve hülyeség akkor, mert meg lett mondva, hogy a DCS world, az ingyenes alap fogja össze a többi modult. Tehát ezek soha nem lesznek integrálva, egyszerűen csak a "core DCS"-hez kapcsolódnak.
Vagy én nem értem az egész DCS struktúrát...?
A kérdés egy része arra vonatkozott, hogy a 3D modellek és skinek, amit a MiG-21 csomag tartalmaz, az elérhető lesz e külön is. Tehát csak a gép 3D modellje, rakétablokkok, stb. -
Lehet én értem rosszul, mert csak google translate szinten tudok angolul, de nekem úgy ált össze, hogy nem a DCS world része lessz a Mig-21 és aki megveszi annak repülhető lessz és lessz fülke, aki meg nem veszi meg annak meg mint külső model lessz a szimben, hanem külön mod lessz az egész és aki megveszi annak lessz AI is meg külső-belső model is, aki meg nem veszi meg annak meg nem lessz semmi.
Ha valakinek világosabb kérem irja már le mi a helyzet. -
Ezt a részt nem értem. Akkor minden 3rd party gépnél az lesz, hogy MI nem tudja repülni?
Igazából totálisan nem értem, hogy mi a frászkarikát jelent az, hogy külön MOD. Azt sem, hogy a Beczl féle szövegből egy hogy jött le, mert én nem ezt olvasom ki belőle. -
Itt azt irja Beczl, hogy a DCS Mig-21-es külön mod lessz, ha jól értem akkor ez azt jelenti hogy kb úgy lessz mint az FC2-es Mig volt, vagyis nem lessz AI ként része az alap DCS Word-nak
.
Persze igy is örülök neki és biztos megfogom venni, csak így végképp nem értem mi lessz ebből a szimből. Mi lessz a többi külsős fejlesztésse?
Ha nincs minden mod telepítve akkor nem mehetek be egy olyan multi játékba ahol különböző modok vannak amik nekem nincsennek mind meg.
Mindenki össze vissza fog fejleszteni, ami esetleg még azt is fogja eredményezni hogy a különböző modok nem telepíthetők egymás mellé, vagyis hiába lesznek jó gépek, jól megcsinálva nem biztos hogy eggyütmüködnek.
Ha eddig nem volt káosz akkor most biztos lessz. -
Igen, az auto update megteszi, vagy mire gondolsz, hog nyomon követni, mi olyan komplikált benne? Alap DCS World ingyenes full Su-25T-vel, minden más pénzért tehető bele. FC2, FC1, Lock On, Flanker már nem kompatibilis a DCS-sel. -
DCS Mig-21Bis megjelenés 2014 Március 30-án -
gsg16 #7171 gondolom mint eddig,pénzért tervezik kiadni.bár lehetne náluk is olyan pontgyűjtő rendszer,mint mondjuk a tescoban.akkor már mondjuk itt többen gyémánt fokozatú vásárlók lennének. -

De most komolyan valaki nyomon tudja már ezt a fost követni?
-
Az kimarad! DCS 5 lesz egyből! Két térváltás között fogják megírni a szoftvert ;) -
beci43 #7168 Milyen dcs3? -
Valaki magyarázza már el mi lesz a dcs3-al??? Vagy hogy tervezik kiadni a termékeiket a hűséges felhasználóknak? -
Kár, hogy amerikai pilótákat ültetett bele:) Amúgy jó... -
GálTomi #7165 -
Most akkor hogyan lesz az új térkép? Meg kell venni mindent újra? vagy kedvezmény lesz? Gondolom ingyen nem adnak semmit. Valaki elmagyarázná? Én már nem értem...
-
-
Jó, hát mit várunk egy olyan brigádtól, amelynek a DCS World megjelenése óta nem sikerült pl. lelodolni a Senaki reptéren található "1000" darab bunkert, amelynek köszönhetően standard 20 fps-sel kevesebb van ott, mint máshol... -
InterC #7161 Azt észrevettétek már, hogy nem is egy hanem most már két rétegben hullámzik a tenger mindenhol a talaj alatt ? 
A magasabban lévő a régi, de alatta ott az új, egy photoshop féle ocean-blur effekttel megspékelve.
-
FC3-as SU25-höz van template? Szeretnék egy egyedi festést csinálni (vagyis csináltatni haverral :D). -
Ámen. Játékélmény szempontjából is sokkal ütősebb, ha a fegyver nem 1 indítás 1 találat jelleggel működik.
A katonai repülés aranykra a '80-as évek volt az akkori típuskavalkáddal. Óriási öngól, hogy nem erre mozdulnak rá.
Oké, hogy csinálnak hiperszuper Super Hornet, meg mindenféle csilivili új gépet, de mégis milyen ésszerű forgatókönyvbe pakolja be az embere ezeket?
Fikcionális vagy fél fikcionális hidegháborús helyszínből és forgatókönnyvel meg tele van a padlás. -
Valószínű, hogy ez a történet, már nem csak a titkosításokról szól, hanem arról is, hogyha valaki megcsinálja azt a bizonyos modult (repmodellel, radarral stb. és legyen ez ED vagy egy alvállalkozója), akkor kinek adja el elsőként és milyen feltételekkel.
Feltételezem, hogyha egy professzionális szimulátoros cég csap le a modulra először és leteszi a nagy lét, vagy ha kifejezetten ezen cég megrendelésére készül a modul egy még nagyobb összegért, akkor a megrendelő azt is meghatározhatja, hogy mondjuk öt évig nem lehet publikus a cucc vagy amíg azt nem mondja, hogy most már neki nem kell és mehet a "szabadpiacra": és ez alatt most lehet érteni, Mi-24 vagy MiG-29 modult, térképeket és magát a grafikus motort vagy a térképtervező szoftvert is.
Abban biztos vagyok, hogy a Mi-8/17 is már készen volt évekkel ezelőtt (talán csak 3D fülke nem volt hozzá, mert nem is kellett, hiszen ott volt az igazi vagy egy "replika"), de hogy miért most adták ki, azt nem fogjuk megtudni. Ugyanúgy, ahogy azt sem fogjuk megtudni, hogy mikor adnak majd ki bármi mást, mert a szerződés már engedi, vagy azért mert valaki "odafent" bólintott, hogy ez mehet a népnek, mert számukra ez már bőven behozta az árát és egyébként is eljárt felette az idő. -
Azért nekem kicsit sántít ez a bekeményítéses dolog, már ha csak a 29-esből indulunk ki. Mi olyan szupertitkos manapság mondjuk egy 29A-n? Kb. semmi. Egyébként meg pont ezért kéne olyan típusokkal foglalkozni, mint a MiG-21, MiG-23, Szu-22 modifikációk és ezeknek megfelelő nyugati ellenpárjaik, pl. F-4, F-104, Tornado, Mirage III vagy F1, stb. Jó kis hidegháborús feelinget lehetne teremteni és azért ezekről a gépekről kering is információ bőven. De egyébként szerintem az F-15,16,18 trió "A" verziói is szintén megvalósíthatóak lennének manapság már... -
Mire kijön, a mostani csúcs konfigok...