37039

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
400V #7276 Gyengébbek kedvéért nem így füstöl. Átírtam 100x ára a hajtómű kormolását. Kemény hogy oda kell írni hogy mit nézz egy magától érthető videón. Low grafikáról meg annyit hogy máshogy nem megy a multy akkora fos még mindig. Mi8 nál 60 ról 20 ra esik az fps meg Tu22M3 nál is. Éljen az optimalizáció. Szerencse hogy kilehet próbálni mert különben potyára fizettem volna a semmiért így nem vettem meg semmit belőle. Single player meg a nyugdíjasoknak való.
-
Caterpillar #7275 Low grafikából ne vonj le következtetést azért... -
Na ez aztán csodaszép lett mondhatom... :$ -
400V #7273 Kormoljunk! 
-
Új Su-33 3D modell:
-

thx, okés, megvan...ezért jött valakinek 11+ gigás pakk, nekem meg csak az a bő 1 gigás alap installer... -
Én mikor bejelentkeztem a Module manager-be mindent felismert amiket megvettem FC3, A-10C, P-51, Mi-8. Multiban nem próbáltam, single módban szinte semmi különbség nálam az FPS-ben az 1.2.6-os hoz képest. -
beci43 #7269 Nálam is laggol,mint állat.Fogtam és delete. -
Mármint hajtómű-füstölés van a Su-25T-n... -
Nálam sem ismerte fel se az FC3-at, sem az UH-1-et, azt gondoltam, azért, mert ez béta, majd ha kijön a "nembéta", az vagy felismeri, vagy be kell majd aktiválni a meglevő kulccsal (arra az eshetőségre nem akarok gondolni, hogy megint meg kell venni, ha evvel a verzióval akar játszani az ember...)
De van füst! (lehet az okozza a mikrolagot?) -
Na, ED fórumon látszik, hogy 10 emberből 8-nál jelentkezik ez a mikro lag. Megnyugodtam, megint ED baszott el valamit... -
Az FC3-at mint modult nem ismerte fel a modul manager, bejelentkeztem, és úgy kezeli, mintha nem vettem volna meg, ezért nem is frissítette, sőt, nincs is a bétán belül az aircrafts mappában, az 1.2.6-ban pedig benne van... -
Másnál is van a mikro lagolás probléma a bétában? Gyakorlatilag szaggat a játék 50-60fps megléte mellett is... -
Sziasztok, én is feltettem az openbeta-t, a gondom az hogy a minyónál ha teljesen áll a gép müködnek a pedálok, de ahogy felkapcsolom az akkumulátorokat onnantól kezdve nem reagálnak, ha beinditott géppel kezdek akkor sem müködnek.
Másnál is van ilyen hiba? -
Nekem 12.5 gb-ot tölt le, ezek szerint a modulokat is egyben leszedi... még szerencse, hogy 7 megával hasít a letöltés :D.... -
Ok, kösz Minyon. -
usarmyjhon #7260 Module manager-ből kell letölteni a modulokat. -
A modulok működnek vele vagy csak a SU-25T van? -
-
nem. Először is a már telepítettet átmásolja egy új mappába( "DCS World OpenBeta" ) ez gyorsan megvan.
Majd elkezd letölteni egy ~1.6GB-os cuccot...Kibaszott lassan. -
ebbe a 17mb-ba benne van minden ujjitás? füst és minden egyéb ami régebben fel volt sorolva? -
Fasza lenne, ha valami normális sebességgel jönne le... -
usarmyjhon #7254 Üdvözlet !
Kiadták az 1.2.7-es Open bétát !!!!!
1.2.7 OPEN BETA -
Én még tudom ajánlani a Facebook oldaluk figyelését is, az hamarabb is frissül mint az oldaluk. -
beci43 #7252 Figyeld a hivatalos oldalt.Valamint figyelmedbe ajánlom Sanyo oldalát,ő naprakész infókat közöl. -
majonur #7251 udv! esetleg nem hallottatok valami learazasrol ez ev vegeig, a DCS World modulokra? -
gsg16 #7250 lesz is,ahogy nekiállsz, és megcsinálod.
-
Áhh pedig már megörültem, hogy lesz amcsi támadó heli :( -
Nem. Ezt saját maguknak csinálták a hollandok. Minden évben ezzel tolják az F-16-ossal közösen a VFAT-on. Ennyi... -
Csak nem Apache-ot csinálnak DCS alá? :P Lentebb van videó is. -
Nálam olyan még nem fordult elő kivéve ha nem arra kattintottam amire kell.
De gyere át a topikjában ott többen tudnak segiteni és nem offoljuk szét itt . -
BMS-sel az a legnagyobb bajom, hogy még az F16 se működik rendesen, vagyis a klikkelhető kabinja, van hogy a kabintetőt se tudom lezárni mert hiába kattintgatok arra amire kell nem történik semmi, hol jó hol nem, rampstartnál ugyanez van amikor veszi a kapcsolókat van amikor nem :/ -
Ez egy különálló játék lesz és csak az F-18-as lesz benne repülhető, viszont a lehető legjobban lemodellezve,mert aktiv pilóták segitik a készítőt a programozáskor.
Persze attól még kipróbálhatod a BMS-t :) Elvileg ahhoz is készül már pár uj kabin ilyenek és még van szu-27,F-15, f14 és F18-as amiről pillanatnyilag tudni lehet -
Jól látom, hogy ez BMS-hez készül?
Nagyon jól néz ki, lehet hogy csak ezért teszek még egy próbát a BMS-sel. -
SnowFox79 #7242 Üdv All
Nem pont ide vág de érdekes lehet sok embernek:
http://www.seveng-f18.com/index.php
-
Viszont dolgoztak rajta még a háború után is, úgy tudom hogy készült 1946-ban is belőle néhány darab és az amcsik, angolok, oroszok tesztelgették őket elég sokat. Az hogy a meghibásodásokat tudják-e modellezni tényleg kérdéses, de nem nem lehetetlen.
Tény hogy inkább a nagy számban használt típusokat kéne nekik megcsinálni elsőként nem azt amiből volt néhány darab, de ettől függetlenül én örülök neki, mert egy nagyszerű gépről van szó. -
Ez megint a mi értelme kategória. Csodálatos gép a Fecske, de ha törekednek a tökéletes szimulációra, és a történelmi hűségre akkor használhatatlan. (gondolok főképp a hajtómű problémákra). Tudom, ászok értek el vele győzelmeket, a háború legvégén jelent meg, és nem igazán építettek sokat belőle.
-
Me 262 készül a 2.vh-s részhez. Eddig elég jól néz ki, igaz még csak a kabin modellezése van kész. -
hgeri998 #7238 Köszi a segítséget! -
InterC #7237 Ez a hír kissé elszunnyadt a többi között, de azért elég jól hangzik:
Szkript nélküli Su-27 kobra manőver és "tolatás"
Gondolom, (remélem) talán tavaszra lesz belőle valami.
http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=117467