37038
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    Emlékeim szerint nekem simán ment. 8.1-en
  • gsg16
    Üdv Urak!
    windows 8-on simán fut a dcs world?egyik ismerősöm feltelepítette,de nem indul el neki.modulok nélküli,alap world. a mission editor után nem tölti be a játékot,hanem leáll.
  • LeonSilver

1) 6x B-8V20A
    2) 6x bombs
    3) 4x bombs + 2x B-8V20A
    4) 2x UPK + 2x B-8V20A
    5) 2x UPK + 2x bombs
  • LeonSilver

• Hecker007
    Jaja így csináltam, most kitöröltem az összes profilt a könyvtárából beállítottam mindent előröl és most jónak tűnik.
  • LeonSilver
    Egy pillanat
  • whiteskull

Nem tudom kivehető-e valami, de 20 kB a határ. :))
  • whiteskull
    Nekem simán működik.
    Kitörölted a többi felesleges beírást a tengelyeknél?
  • Hecker007
    Logi G940, próbáltam a gázkarra, joyra, de még a pedálra is és meg se mozdul az a ##&[]ð[í kar.
  • csolee
    Leon!
    leírnád hogy hogyan? melyik kapcs. hova?
    ősszel nekem nem sikerült! azóta nem sikerült kipróbálnom, de lassan odakerülök...
    1.2.7?
  • macleody
    Nem tudom milyen joyod van, nálam X52-n alapból a gézkar csúszkájára tette a kollektív kart.
  • LeonSilver
    Jejeeee :) Most dobáltam bombákat a minyóról :D
  • gsg16
    Azt a kurva!!
  • Hecker007
    Az mi a fenétől van, hogy bekonfigoltam a cápához a joyt és a collective kar egyszerűen nem hajlandó működni? Teljesen mindegy melyik tengelyre rakom.
  • LeonSilver
    Ezen a videón jól látszik, hogy miről beszélnek.

Jó hosszan tolja neki, aztán elemeli az orrát.

• LeonSilver
    Viszont ahogy nézték a srácok, nincs AFM... Remélem "még nincs" és nem így marad.
    Nem lenne jó egy csodás gép, olyan FM-el, mint ami egy darab kőnek van...

ÉN nem értek hozzá, de az 59-es fiúk azt mondják, hogy túl jól gyorsul, nem emeli el az orrát csak felkapja és ez így nem fasza. És én hiszek Nekik, hisz Ők azért tapasztaltabbak! És nem fikázzák! Csak ezek egyelőre tények.
    De majd meglásssssuk.
  • beci43
    *kézi
  • beci43
    Ezt a modult várom A-10C óta a legjobban!Ráadásul magyar kézkönyvel.Hmm de finom lesz!
  • whiteskull
    Most leesett az állam. :)))

Egyszerűen fantasztikus! :)
  • LeonSilver
    Hát... kurva magasra rakják ezzel a mércét, az egyszer biztos. Elképesztő munka!
  • krisztian005
    Nagyon jól néz ki!!! Eddig minden modult akkor vettem amikor akció volt, ED-ék megélnek nélkülem is, de ezt tuti megveszem ahogy megjelenik teljes áron, egyrészt mert nagyon várom, másrészt meg Laciék megérdemlik, és remélhetőleg nekik is lessz annyi bevétel hogy megérje hogy újabb gépet készítsenek.
  • LeonSilver
  • 77pxdumbo
    Üdv!
    Ha valakinek van esetleg eladó Thrustmaster MFD Cougar Pck-ja, akkor már talált is rá vevőt, személyemben.
    Írjatok, ha akad valakinél egy elfekvő db.
  • macleody
    Na pár hónap kihagyás után fordultam egyet a minyóval. És még emlékszem hogy kell beindítani. Frankó :)
  • InterC
    egy kis OFF:
    http://www.pcpilot.hu/repules/3580-jabiru-j200-ket-baleset-egy-napon.html

Te jó ég !
    Mire számított a pilóta ha belehajt a vízbe?
    Egy kis gond nélküli aquaplaningra ?
  • InterC
    Ez olyan volt mint a viccben Szergej mikor felkapcsolja a Volgát az 5. sebesség után a Rakéta fokozatba
  • LeonSilver
    Nem, semmi ilyesmi nem történt. nem értem én sem.
  • beci43
    De hogy?Deaktiváltad vagy rendszert telepítettél?
  • LeonSilver
    Újra aktiválnom kellett az összes cuccot a szarforszal... A tökömbe!
  • asw27
    Nálam, ha a P51-es telepítve van, akkor írja ki és nem enged be a szerverre. A modul kezelőben vedd ki a pipát, majd újraindítás után már föl fog engedni. Gondolom a support tudja csak megoldani ezt a hibát.
  • Hecker007
    Le, elég volt mára belőle, még a gépet is kinyomtam. Majd teszek még egy próbát holnap.
  • i robot
    Most néztem, de nem láttam. Gondolom már lekapcsoltad.
  • Hecker007
    Szerk.: egy hibát már találtam is, a network.cfg-be az ip-m helyett egy teljesen más ip volt, ezt javítottam.
    Ha tudtok vessetek rá egy pillantást ismét :)
  • Hecker007
    Köszi, be is zártam.
    Nem tudom mi lehet a probléma, router nincs, tűzfal nincs és mégse látszik, public is be van pipálva. :S
  • LeonSilver
    Hát ilyet a moha nembaszott. Azt mondja nekem ez a fospumpa, hogy invalid serial.. MI a rák??
  • macleody
    Én nem láttam a szeródat.
  • Hecker007
    1.2.6, proba1 a neve, köszi a segítséget!
  • LeonSilver
    Mi a neve? Én ránézek, hogy mi a pálya.
    1.2.6 vagy 1.2.7 ?
  • Hecker007
    Van annak valami módja, hogy le tudjam tesztelni látható-e a szerver amit indítottam?
    Kb fél órája fut, de még senki nem lépett fel rá akivel meg próbáltam előzőleg az nem elérhető jelenleg :(
  • Sidewinder
    Szívesen:) Még egy kis segítő videó. Sajnos hangja az nincs,de lehet látni,hogy a robot minden csatornáját felkapcsolta,és hogy gyorsan megy.
    Aztán addig nyomja,hogy bekapcsol a vészjelző,akkor először lenyomja a kollektívet alapra,aztán meg láthatóan koppig felhúzza(15 fokos lapátállásszög),és már oda is a rotor:
    Itt