37040
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • feca1229
    KA-50 Kezdőknek -alapok
    Ka-50 harceljárás
    Szia!
    Nekem ez sokat segített a Kamov irányításában, ha ismered akkor bocsi.
  • LeonSilver
    Cavinton
  • Szaggatos
    éééééédes jó Istenem, beállítottam a gombot, de elfelejtettem, hogy külön van...
  • LeonSilver
    Figyu. Én a trekkben átvettem az irányítást, átkapcsoltam azt a szart és simán lövöldöztem.
    Arra figyeltél, hogy ha csak nem állítottad át, akkor külön van az ágyú és külön a rakéták billentyűje?
  • Szaggatos
    :D véletlenül azt a gombot nyomtam meg, ami a légi célokat kapcsolja be, de megpróbáltam máshogy, és még mindíg nem jól csinálok vmit
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    Nálad a légicélok vannak felkapcsolva bajtársam!!!!
  • LeonSilver
    Óóóó, hát rossz kapcsolót kapcsolsz!!

• Leon77
    Szia! Itt nem kell folyamatosan nyomva tartani a gombot (release weapons), elég, ha a visszaszámolás után nyomod le. Master arm? Mert Vikhr-nél ha minden jó, akkor nem csupán egy sima C betű jelenik meg a HUD bal oldalán.
  • Szaggatos
    sehogy, csináltam egy trk-t, a repülési technika kezdetleges :D, ide nem engedi beszúrni, szóval elküldtem Leonnak

• csolee
    Szaggatos! sem joy-al, sem billentyűről nem tudsz rakétát indítani?
  • LeonSilver
    Most próbáltam (1.2.6) tökéletesen müxxik minden :)
  • beci43
    A tűzvezetés auto-n van,vagy manuálon?Mert 4 km távolságból nem mindig engedi az automatikus tűzvezérlő a rakéta elindítását.
  • LeonSilver
    Csinálj egy ilyent, a végén mentsd el és a trk-et küld el plix
  • Szaggatos
    Megállok a céltól úgy 4 km-re, megkeresem, kijelölöm, kiválasztom a vkihrt, lézer, mozgó földi célpont, célrafordítás, ráviszem a kört a célra, c-t kiírja a hud visszaszámol,közben tűzgomb lenyomva, a célon tartom végig, és semmi
  • LeonSilver
    Ha leírod, hogy mit csinálsz (Vikhr) akkor biztos tudunk segíteni.
    Függeszkedni meg kézzel kell, nem automatával :p
  • Szaggatos
    A dcsw-nek nagyon jó leírása van, meg ott vannak a kiképzőpályák, mindkettőben benne vannak az alap irányítások, de amúgy is érdemes őket átnézni, a Su-25-tel én így tudok repülni. A kamovval már szenvedek, hiába csinálom azt amit elvileg kell, automata függeszkedés közben is forog lassan, vkihrt, nem irányított rakétát nem enged lőni. Ebben nekem kellene egy kis segítség :D
  • sakkay
    Na ja az tényleg idegesítőbb...
  • LeonSilver
    Szeva.

Első körben nézz körül ITT valamint ITT.

A többire.. hát... irányítás?? Mire gondolsz?
  • Frenky
    Jó reggelit! A héten vettem egy asztali gépet és ezzel már tudok játszani (remélem) a DCS_vel. Telepítettem is a cuccost, de sok mindent még nem tudok. Valaki tudna segíteni, irányítás online játék stb.? Van valami controls map, vagy pdf, ahol meg tudom nézni a funkciókat? Az FSX_ben már mennek a dolgok, de ez teljesen más :-) Előre is Thx...
  • LeonSilver
    EDénél?? Addig jó, amíg nincs időpont. Akkor nem idegesíted magad, hogy már 3 éve elmúlt az időpont, oszt' sehol semmi :D
  • sakkay
    Ez igazán faxa. És van valami kb. időpnt mikor jöhet el a csere?
  • wittman
    Szia!

DCS World az alap keretprogram. Ebben cserélik le a grafikus motort EDGE-re. Semmi más nem változik, a modulok csak kabinba ülési lehetőséget biztosítanak, így azok sem vesznek le, amit megvásároltál.
  • sakkay
    Tehát akkor nem lehet repülni pl. a most vett gépekkel benne? Mert írtad megkapja a DCSW, akkor nem értem. Viszont ha igen, akkor nem értem mi a különbség ahhoz képest amit írtam.
  • wittman
    Szia!

Nem jól értetted.

Ez egy teljesen új grafikus motor lesz, amit megkap a DCS:World is.

Azt hozzá kell tennem, hogy látott képek és videók után már elavult lesz grafikailag az EDGE a ma használatos grafikus motorokhoz képest.
    Várjuk meg mi lesz a vége ha kijön egyszer az EDGE...
  • Solt
    Bazzeg, fel sem tűnt... :D Azt hittem ajándék formájában jön! :) Köszi...
  • LeonSilver
    Nem jön kulcs. Illetve nem itt. Van egy link, arra klikkelsz és ott tudod a gémeket a sztímes akkountodhoz rendelni.
    A sztímben már lesz kulcs.

• Solt
    Mennyi idő amíg megjön a kód? Kaptam 2 emailt, az utolsónál elvileg legeneráltam a steam-re a kódot, de nem jött semmi... :S
  • LeonSilver

• Solt
    Az a legszebb, hogy be lehet állítani, hogy a BIS egy fillért se kapjon! :D
  • repvez
    This bundle only provides Steam access. Purchases under $1 will not receive anything!
    Ez zavart meg,de már látom hogy 1 dollár ALATT nem küldenek semmit ,tehát az a minimum. igy már világos.
  • LeonSilver
    Nem-nem! Nem először vásárolok! Annyit adsz, amennyit akarsz, de egy dodó a minimum. Én egy dollárért vettem meg ezt az alap csomagot.
  • repvez
    Most olvasom,hogy 1$ csak a steam belépéshez kell azért még nem küldenek semmit,10$ a minimum amit jótékonyságra felajánlhatsz és kiválaszthatod hogy mekkora részt kapjon belöle a BIS és a támogatottak.
    De azonkivúl még igy is elég jó ajánlat.
  • LeonSilver
    Jaja. Én is azért vettem meg a pakkot.
  • Solt
    Az komoly... 1 dollárt a ToH megér... :) Köszi...
  • LeonSilver
    A fészbúkról (hátza érdekel valakit):

HumbleBundle

1$-ért ezeket kapjuk (Steam aktiváló link):
    Arma II
    Take On Helicopters
    UFO: Afterlight
    Alpha Prime
    ARMA: Gold Edition
    ARMA Tactics

6$-ért pluszban ezeket is:
    Carrier Command: Gaea Mission
    ARMA II: Operation Arrowhead
    ARMA II: DayZ Mod (Created by Dean Hall)

https://www.humblebundle.com/weekly
  • sakkay
    Na innen is látszik, hogy a téli sportok mennyire közel állnak hozzám. mondjuk a téli futás igen..
  • sakkay
    Srácok lenne egy kérdésem. Nézegettem a képeket a készülő Las Vegas dlc?-ről..feltűnt valami. Mégpedig egy olyan mikrodomborzat dolog ami a rof-ban láttam csak eddig. Olvastam a pc pilot-ot és ott van-hogyaszongya:
    " az Eagle Dynamics jelenleg a DCS motort készítik fel az új EDGE grafikus rendszer kezelésére" by Sanyo
    Ez most akkor azt jelenti, ,hogy a működő motorra új bőrt húznak, ami egyszer egy nagyobb frissítésben(+Nevada lőtér és L.A.város)lejön, és az alap DCS world onnantól ezzel a motorral megy?! Vagy nagyon rosszul gondolom?
  • LeonSilver
    Téli olimpia
  • sakkay
    Mi van 22 nap múlva?