37040
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • beczl
    Ha elmentetted a linket csak akkor éred el. Illetve nem tudok postolni sem.
  • krisztian005
    Megvan csak nem látszik a főoldalról.
  • beczl
    Ha valaki nem találná a DCS:MiG-21 topikot ED fórumán az nem a véletlen műve. Értesítés nélkül törölték az adminok úgy néz ki. :-(
  • gsg16
    rossz az ilyent olvasni!mocskos egy világban élünk!de bízzunk benne,hogy jól alakulnak majd a dolgok!
  • Molnibalage
    Komolyan mondom, hogy ilyenkor szorul ökölbe a kezem...
  • Hecker007
    Sejtettem, hogy ez lehet a helyzet :(
  • krisztian005
    Nagyon sajnálom hogy ilyen helyzet alakult ki, remélem sikerül megeggyezni a többiekkel.
  • beczl
    Na ja. Mert ED azt adta ki a fórum adminoknak, hogy töröljék. ED fórumon a problémákról nem lehet beszélni, azok nem léteznek szerintük.
  • Cancri55
    Kedves Laci!

Ez nagyon rossz érzés lehet számodra, remélem győzni fog a józan ész, de ha nem, hozd ki belőle a legtöbbet...
  • Hecker007
    A Mig21 fő topikjában valaki kérdezte is hogy hová lett ez a topik, azt kapta válasznak, hogy egyelőre jegelve van a dolog, megoldják belsőleg a problémát.
  • LeonSilver
    Milyen érdekes. A linkre már csak ez jön be....

• Hecker007
    Véleményt inkább nem írok róluk, mert igen csak bant kapnék a fórumról.

Reméljük a legjobbakat, nagyon sokan várják a 21-est! :)
  • GálTomi
    Sajnálatos... Sokan nagyon vártuk inkább várjuk! Reméljük a legjobbakat.
  • beczl
    Üdv,

A történet röviden csak annyi, hogy a "team"-en belül többen sokkal több pénzt szeretnének, mint amiben előzőleg, írásban megegyeztünk. Illetve szeretnék "átvenni" a beczl studiost...ezzel együtt a TFC/ED-s linecszet, jogokat, kiadási jogot stb.. Magyarul a nagyobb bevétel reményében ki akarnak túrni a cégből, amit én alapítottam... no comment..
  • Solt
    Na basszus... :((((
  • Sanyo
    DCS: MiG-21Bis - A fejlesztés szünetel.
  • Sanyo
    Ezt majd elmondja ő.
  • VO101 tvr
    Pedig már nagyon vártam. Mi lett a baj? Berágott vmin ugye?
  • LeonSilver
    Most mi van??? Mi a rák??
  • Sanyo
    Először azt hittem, hogy kamu, de sajnos Laci emailben is megerősítette. :(
  • VO101 tvr
    Rossz hírek ...
  • macleody
    Nem megy már, de lanon volt egyébként.
  • beci43
    Tud produkálni érdekes dolgokat.Teljesen random dobál ki.Annak idején ha jól emlékszem,az 1.2.4-el voltak ilyen problémák.Megy még a szervered?Ha igen,állítsd át LAN-ra,akkor ritkábban dob ki.
  • macleody
    Egyébként gyanús, hogy akkor dobott ki 2 emberkét is mikor lőttem egy sorozatot a minyóval.
    Bakker nem tekertem fel a proci ventit.
  • LeonSilver
    Nembaj! Jó volt ez!
  • macleody
    Ja, nem tudom mi baja. Most pedig dcs működése leállt. Fostalicska :)
  • LeonSilver
    Nekem a sebességgel semmi gondom nem volt. Ez is valami!! :)
  • GálTomi
    Szintén zenész. De mikor már csak hárman maradtunk akkor már majdnem normálisan működött.......
  • beci43
    Ja engem is vagy ötször
  • LeonSilver
    Jó volt :) Engem kidobott vagy mi..
  • macleody
    Ha koptereseknek van kedve, microby szeró, pass 123456. Semmi extra, csak repkedés, kamov, minyó, huey.
  • LeonSilver
  • macleody
    Aztapaszta, jó rég repültem a huey-val, mocskosul bírkóznom kellett vele.
  • LeonSilver
    Ezeket meg Szaggatos kollégának :)

• LeonSilver
    Húúúú, már régen nem repültem vele...

• feca1229
    Én a mustángot próbálom meglovagolni, de pár perc repülés után beékelődik a motor, gondolom valamit rosszul csinálok, vagy csak simán béna vagyok...
  • feca1229
    Azért még igazad van :)
  • LeonSilver
    Feca! Csak azért a Te hszedhez szóltam hozzá, mert azt szerettem volna kiegészíteni :)
  • feca1229
    Persze igazad van, a az első legfontosabb, hogy uralja és jól vezesse a gépet. Én csak azért írtam neki mert nekem nagyon hasznos dolgok voltak benne összefoglaló jeleggel.
  • LeonSilver
    Én azt javaslom (Szaggatosnak), hogy:

- ne használj autohovert! Sokkal hamarabb megtanulsz repülni, ha addig gyakorolsz amíg kézzel nem tudsz lebegni.
    - ne lövöldözz és harcolj, amíg a gépet nem uralod tökéletesen
    - állíts be ilyen izét ... curve vagy mi arák, hogy a joy az elején finomabban mozogjon!