37036
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    Direkt hueyval próbáltam.
  • macleody
    Huey-val is próbáltad vagy csak minyóval? Most voltam bent egy szerón és ők is látták a hueym próbafülkéjét.
  • macleody
    Az remek, akkor rakhatom újra ezt a szart.
  • LeonSilver
    Én most repültem a vele és nem csinált semmi ilyesmit.
  • macleody
    Ehhez kell az igazi rutin :)
  • Molnibalage
    Mindenkinél vagy csak adott konfigon jön ez elő?
  • sakkay
    Beszarás. Hihetetlen , hogy ilyen rutinnal még tudnak ilyet csinálni...
  • macleody
    A huey fülke vertex modellje ott repül szépen a heli mellett.

• Molnibalage
    Ja, hogy az heli? Azt hittem, hogy valami más fura ojjektum. :)
  • sakkay
    Nem az, hogy egy harmad rész helikopter is figyel az egész mellett?! Pedig azt hittem.
  • VO101 tvr
    Gondolom az FPS
  • Molnibalage
    Mi a bug a képen?
  • Solt
    Ezek nem javítást adnak ki, hanem rontást baszki... egy woodoo pap ezekhez képest kezdő amatőr! :D
  • macleody
    Jól sikerült a frissítés.

• Hecker007
    Akkor csak jó volt a sejtésem :)
  • Caterpillar
    Ez egy tech demo arra, mit tud az EDe féle EFM public verzió, a NASA F-16 szélcsatorna tesztjeiből kinyert adatok alapján.

Egyáltalán nem biztos, hogy lesz belőle valami, ha igen az sem ma lesz. Jah és igen, tisztán a repmodell miatt készült, másra kb nem is jó.
  • Hecker007
    Olvasta a fene azt a millió angol szöveget. Bemásoltam, mondom zsír biztos repülhető F16 mert alul is megjelenik hogy F16 Demo és választható is volt. Most átfutottam a szöveget, az meg is van hogy a fedélzeti rendszerek nem működnek, meg hogy a futót is magától húzza/engedi 200lábon, de arra nem láttam választ, hogy ha beülök akkor miért csak zuhan a gép.

Szerk.:
    Hozzászólásokban láttam hogy van aki dicséri az FM-t benne, tehát gondolom nálam nem lehet irányítani csak a madarat.
  • Caterpillar
    Remélem elolvastad, hogy mi az amit letöltöttél....
  • Hecker007
    Elég kezdetleges sajnos, a kabinban a műszerek nem működnek, a panelek közül nincs meg minden, valaki kilopta belőle a gázkart, HUD sincs.
    Reptérről indultam volna és a gépnek az egész futóműve csak villódzott ráadásul még mintha a talajba is lett volna süllyedve, mellettem az ai mondjuk tökéletesnek látszott.
    Irányítani a gépet nem is tudtam, mondjuk csak billentyűvel próbáltam, de nem reagált az alap beállításaival semmire. Majd később teszek egy próbát joyal is.
  • Molnibalage
    F-16 + DCS. Kiadtak valamit.
  • Cancri55
    Van Update....
  • GaBika6
    Laci a számok magukért beszélnek! Megértjük a problémát és mi bízunk a játék megjelenésében. Hibáztatni senki nem fog sztem, mert a problémát más generálta. Hungaro-val egyet értek, mert a nagy döntés előtt jobb a tiszta fej. A apróbb részletekbe mi nem látunk bele és így nehéz jó tanácsot adni mit tegyél. Köszönjük, hogy legalább ezt is megosztottad velünk. Mi fanok támogatunk téged és sztem nem csak a magyarok gondolják így...
  • z0ty4
    Ralfi's Alley- Some Sukhoi Love
  • repvez
    A legjobb persze az lenne mindenkinek szerintem,hogy ezt a pár hónapot még be tudnátok fejezni kiadnátok a játékot ,mindenki megkapná ami jár aztán szélnek ereszteni a bagázst ,csináljanak magukkal amit akarnak.Alapitsanak uj céget .Meg Te is egy jobb szerződéssel ilyen esetekre és folytatódhat a project.
    Kár lenne a cél elött bedobni a torülközőt.

• Leon77
    Szomorúan olvastuk a történteket, a csapatnál mindenki ledöbbent. Mi is nagyon vártuk már a kiadást (függetlenül attól, hogy ki milyen típust részesít előnyben), a megosztott képekből és videókból egyértelműen kiderült, hogy bizony érdemes várni. Erre... A csapatod viselkedését inkább nem minősíteném...
    Nem valószínű, hogy érdemben tudunk segíteni bármiben is, de ha mégis, jelezd.
  • HungaroJET
    Szomorúan olvasom a fejleményeket. Meglátásom szerint ezt a DCSW féle "fejlesztést" sajnos nem lehet gazdasági alapon művelni, csak elhivatottsággal.
    ... és ha valaki bekerül egy Team-be ahol utólag majd kevesli a munkája díjazását akkor annak nem lesz jó vége.

Szerintem várjál pár napot, vagy hetet Laci.
    Talán "lehiggad" és visszavesz majd egy kicsit a követelőző, de Te ne engedj: a Project a Tied - ha jól számolom már vagy 5-6 éve.

Talán rájön majd a követelőző, hogy a kevesebb is több mint a semmi.
    Szerintem, nem túl sok segítséget kaptatok Edétől és a Társaid kezdik elveszíteni a türelmüket.
    Adj egy kis időt most Magadnak és másoknak is.
    Én biztos most vagy 1 hétig a gép közelébe sem mennék. Telefont, e-mailt, skype-ot se néznék. Szerintem most menj szabira a feleségeddel, sielni, úszni, stb. Felejtsd el a DCS-t egy hétre. Totálisan.
    Hagyd őket főni a levükben. Remélem megteheted.

Sok sikert...én azért továbbra is bízom benned és a project-ben !

• Solt
    Szerinted melyik az a verzió, amitől tart ez az áruló brigád?
  • csolee
    egyéni vélemény: a 2es verzióban látok némi érdemlegest - pénzhez juthatsz, 21 kiadásra kerül, edenél lévő kapcsolatok megmaradnak, ahogy a te tudásod is a továbbiakra...
    erőt kívánok Neked!
  • beczl
    Hidd el, konzultáltam nemzetközi jogi ügyekben jártas ügyvéddel. A várható bevétel nem fedezné az ügyvédi költségeket, tekintve, hogy négy különböző ország állampolgárairól van szó. Plusz 2-3év pereskedés....

Elsődleges szempont véleményem szerint, hogy a MiG-21 minél előbb megjelenhessen. A hogyanon agyalok ezerrel jelen pillanatban....
  • krisztian005
    Köszönöm a részletes választ. Én még azért reménykedek egy negyedik lehetőségben is, hogy ők engednek a követeléseikből, sikerül befejezni és kiadni.
    Köszönöm az eddigi munkád, az FC2-es Mig-el rengeteget repültem, csak nemrég töröltem remélve hogy hamarosan a DCS Mig-el repülhetek. Kitartást kívánok és remélem nem ment el a kedved, sikerül megoldani és még sok általad készült géppel repülhetünk!
  • Molnibalage
    Én egy szívlapátra gondoltam...
  • Solt
    Nem akarok okoskodni, de, ha van egy aláírt szerződésük amiben szerepel az eredeti összeg amit szántál nekik, akkor egyértelműen 1-s pont. Jogi út, teljes kártérítés, pihend ki magad, és fuss neki újra...

• LeonSilver
    Fasza... :(
  • beczl
    Aki egy kicsit is tisztában van egy hasonló helyzet megoldásával, az tudja hogy kemény dió.

Úgy néz ki hogy három lehetséges választás van:
    1.) Nem hagyom magam, kirúgom az egész brigádot a francba, jogi útra terelem a dolgot, de ekkor az eddigi munkáikat viszik magukkal. Igaz, sok mindent nem tudnak vele kezdeni, de nem akarnak engedni a "követeléseikből". Kereshetnék új embereket, de ekkor még legalább 1-1.5év kellene, hogy a jelenlegi szintet elérjük egy új csapattal, és még ekkor sem biztos a kiadás. Ha nincs kiadás akkor az indiegogos 15k$-n kívül az eddig pluszba ráfordított kb 9.5k$-t is bukom. + még legalább 10k$ kellene a további fejlesztésre. De ez valószínű annyira megemelné a DCS:MiG-21 kiadási árát, hogy nem venné senki. Hab a tortán, hogy emellett 2év meló, plusz rengeteg egyéb bevételi forrás és a jövőbeni projectek (MiG-23, Su-22) is mennek a levesbe.
    2.) Átadom nekik a projectet, jogokat, a kiadást, magyarul a céget nekik, ergo kivásárolnak és viszik tovább más névvel a projectet. De ehhez elég sok pénzt kellene nekik összeszedni... Ha csak azt számoljuk, hogy az én részemről kb 4800 munkaóra van benne, amit még ha a Magyar hasonló netto órabérrel szorzunk be elég tetemes pénz jön ki. Illetve hiába veszik meg a nevet, ez nem pótolja a DCS-ben megszerzett hosszú évek tapasztalatait, ED-s kapcsolatokat stb... Ekkor elég nagy esély van a DCS:MiG-21 kiadására, de ekkor is bukom az előzetesen tervezett bevételeket.
    3.) Bukom az eddigi 9.5k$-t, 2év melót stb... az Indigegogo's pre-orderesek visszakapják a pénzüket. De sajnos ezzel együtt nem lesz kiadva a '21-es, sem később a MiG-23, SZU-22 sem.
  • LeonSilver
    Elmennek ezek a retkeslábú jó kurva édes anyukájukba baszki. Nem tudok mit mondani csak azt, hogy a Magyar szimes közösség erkölcsi támogatása teljes mértékben a tied. Tudom, hogy ezzel messzire nem mész Laci, de hidd el, ha tudnánk tenni valamit, biztos megtennénk.

Mert te a mi Lacink vagy :) Már régóta! Sok-sok munkádat használtuk, használjuk amit ingyen és bérmentve készítettél. És most, amikor végre pénzt is kereshettél volna a munkáddal.... ki akarnak babrálni Veled.
    A kurva életbe már.
  • krisztian005
    A google-van kerestem rá úgy találtam meg, postlni nem próbáltam. Amúgy mi a jelenlegi helyzet? Próbáltok kieggyezni? Nagyon sajnálnám ha nem jönne össze erre a gépre vágytam a legjobban.
  • beczl
    Ha elmentetted a linket csak akkor éred el. Illetve nem tudok postolni sem.
  • krisztian005
    Megvan csak nem látszik a főoldalról.
  • beczl
    Ha valaki nem találná a DCS:MiG-21 topikot ED fórumán az nem a véletlen műve. Értesítés nélkül törölték az adminok úgy néz ki. :-(
  • gsg16
    rossz az ilyent olvasni!mocskos egy világban élünk!de bízzunk benne,hogy jól alakulnak majd a dolgok!