37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
gsg16 #7957 OFF
ON -
Szaggatos #7956 Mondjuk, ha valaki összedobna egy ilyen free for all szerót, abban én is benne lennék :D
-
InterC #7955 Üdv a topikban. 
MiG-21-vel kapcsolatban ahogyan én látom Cobra a legaktívabb. ED fórumon főleg Ő válaszolgat. Szóval lehet, hogy FB-re is Cobra írogat, ami engem sajnos nem nyugtat meg. Én Lacitól szeretnék választ, tekintve, hogy a többiek csak másod-harmad hegedűsek az én szememben.
Szóval, ha Laci majd azt írja, hogy kiegyezett velük, akkor gondolom majd azt, hogy működik a project és lesz folytatás.
Egyébként a Te részedről milyen az a "rendes légiharc" ?
, mert ha olyasmi ahogyan én gondolom, akkor én kifejezetten a "rendetlen" légiharcot szeretem.
Asszem FC1-ben volt ilyen: ott Furball-nak hívták ha jól rémlik, és mindenki lőhetett mindenkit
...talán az Il2-ben volt még hasonló 

-
csolee #7954 üdv a forumon Takacsi! -
Takacsi #7953 hello,
viszont az fb oldalukon alig két órás válasz egy kérdésre:
"DCS Mig-21Bis Hi Natasha,
The project is currently undergoing some internal issues which we are in the process of solving. The project is in development and will still be released.
Thanks!"
mondjuk azt nem tudom, hogy az fb oldalon ki válaszolgat...remélem, hogy ő.
Egyébként sziasztok, eddig ssak olvasni jártam ide, szóval
rövid "bemutatkozás": DCS World + minden ami megjelent hozzá + X52pro +Tir5
(+ROF+FSX+Il2CoD+Condor régebben Il2 Dongóknál) Leginkább csak repkedni )szoktam, rendes légiharcba nagyon ritkán szállok be. -
InterC #7952 Fogalmam sincs, hogy ez most mit jelent, de Becz Laci avatar képe átváltozott ED fórumon. Az ég felé hasító MiG-21 átváltozott hóemberré !
Remélem ezt azt jelenti, hogy Laci elment telelni ill. sielni, és nem azt, hogy befagyott/behavazódott az egész project.
Én minden esetre azt kívánom neki, hogy a lehető legjobban jöjjön ki anyagilag ebből a projectből, mert szerintem megérdemli. Remélem ez nem azt jelenti, hogy el kell hogy adja azt amit Ő alapított: a cégét, mert a többiek ellehetetlenítették.
Aztán, hogy hogyan tovább, hogy ki lesz-e adva a MiG-21, hogy lesz-e ezek után egyáltalán folytatás - lesz-e MiG-23 vagy bármi más, az gondolom attól is függ majd, hogy mennyire ment el a kedve a társas vállalkozásoktól. Régen adott szó elegendő volt emberek közötti megállapodáshoz. Manapság sajnos egy írott/nyomtatott dokumentum sem garancia. Ezért is mondják nagyon sokan, hogy nem csak gazdasági válság van hanem főként bizalmi válság. Sajnos
-
sakkay #7951 Mondjuk a gépem viszonylag erős, igaz multiban nem néztem még. De maxon. is jól megy a szu-25. Vannak normális multi küldik amiket lehet repülni a minyóval? Vagy inkább úgy kérdezem-tudom-e használni a minyót egy szép szerda este, olyan szrón ahol nem egyedül vagyok. Mert a Rof-al is az a bajom, hogy vagy kevesen vannak, vagy éppen nem repülhetőek azok a gépek amiket kedvelek. -
Musicking #7950 Amíg ilyen optimalizálatlan addig feleleges nagy összegeket beleölni, persze mindenki döntse el maga hogy neki mi éri meg. Jelen pillanatban tökmindegy 3 vagy 4 maggal futtatom-e a játékot, csak a betöltési idő rövidül meg egy hangyányival, a 7770OC-t csak 25-35%ban terheli tökmindegy milyen felbontást vagy részletességet állítok neki az fps nem igazán változik és sok esetben messze elmarad a normálisan játszható értéktől. -
sakkay #7949 Köszönöm, de már megtettem.
-
250M30Re #7948 sakkay
ha steam-en berakod wishlist-be a játékot, akkor kapsz emailt ha akciós lesz.
meg a pcpilut.hu oldalon is mindig kiírják
-
-
sakkay #7946 Fő a segítőkészség nem? -
Ökör! :D -
sakkay #7944 Ez esetben azt hiszem lépnem kell.
-
Shifty #7943 Karácsony tuti! Már nagyon várom. -
Szerintem húsvétkor lesz a köv akció, én is azt várom a minyó, huey, P51 miatt, de ha akkor nem is, nyáron biztos lesz. -
sakkay #7941 Nem tudjátok esetleg várható-e akció a közel jövőben? Hezitálok a mi-8 és vagy cápa vásárlásával, de megőrülnék a rá egy hétre meg leakciózzák. -
wittman #7940 Írjál a supportnak, fognak adni. -
Musicking #7939 A Flaming Cliffs 1.12 (digital version) esetén ha lejár az utolsó aktiválásom tudok újabbakat igényelni vagy újra meg kell venni megint? Ez a hülye starforce védelem az alaplapi bios frissítések után simán másik hardverkörnyezetnek érzékeli a dolgokat, így nemsokra megyek a korábban lementett registry kulcsokkal. -
beci43 #7938 Szerintem Beczl Laci felvilágosít majd minket,ha úgy látja jónak. -
VO101 tvr #7937 MiG-21 ügyben nincs esetleg vmi 'félpublikus' újság? -
VO101 tvr #7936 Thx! -
gsg16 #7935 de működik.én ppjoy-al,és nintendo wii controllerrel használom a freetrack.et.és tökéletesen működik! -
Köszi, működik a DCS1.2.7Win7x64 verzió. -
Egyébként arma3-nál is ugyan ez a helyzet,ott is van egy dev verzió meg van a normál. a fejlesztői verzióban a kampány 1 héttel elöbb megjelent mint a normálban. -
wittman #7932 Köszi a linket!
Ezt a baromságot... -
Musicking #7931 Headtracker.dll kell neki
Utoljára a DCS1.2.5-ös verziót próbáltam, ami ott működött az az 1.2.7nél már nem.
http://data.hu/get/7350936/headtracker.rar, van itt pár verzió ezzekkel működáésre leeht bírni más trackir fixeres DCS kiadásokat is.
A beállításokban megjelenik a headtracker fül ott lehet a zoom funkciót átállítani, mert az alapbeállítás nem minden esetben frankó.
-
probáld ki az opentracket hátha
Nem probáltam még,hogy a DCS alatt müködik e -
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/downloads/world/dcs_world_open_beta/ -
Facetrack nálam kalap szart nem ér, freetrack meg nem működik dcs-ben. Na mindegy, erről ennyit. -
sakkay #7927 Trackir fixer.. -
asw27 #7926 FaceTrackNoIR működik a DCS-vel, Nálam a Freetrack régóta nem működik vele. -
Kellen egy kis segítség srácok. Mi kell ennek a k. DCS-nek, hogy működjön a freetrack? -
VO101 tvr #7924 Én meg már leszedtem a betat nagy lelkesedésemben.
Honnan lehet majd letölteni? A hivatalos oldalukon nem találom. -
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=1977484&postcount=59 -
Elvileg át, a beállítások a C:/felhasználóneved/SavedGames könyvtárban vannak, lehet van mellette külön egy steames mappa is. -
250M30Re #7921 át tudom vinni a DCS world-ből a beállításokat a steam-es verzióba? -
wittman #7920 A 2.3.6 az új updater hotix... :) viccix... -
A "HOTIX" 2.3.6 települése után a nembéta verziószáma 1.2.7.23097
És még azt gondoltuk, a FC túl volt bonyolítva az 1.1, 1.12, 1.12a meg b változatokkal... -
Én tegnap mindkettőt elindítottam, mindkettő ugyanarra a verzióra frissült. Ezért eltávolítottam a bétát. Most indítom a nembétát, "HOTIX (sic!) 2.3.6 fog hamarost (?) települni.