37038

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
SnowFox79 #8035 Sende!
A múltkor indított küldetésnek itt a javított változata:
http://dcsworld.atw.hu/files/Total_War_1_v.1.2.0.miz
Javítottam a helis küldetésrészen és a számlálókat optimalizáltam.
Ezen kívül került bele JTAC is és az A10C gépeken az új zavaró konténer van.
Hirtelen ennyi javítás jut eszembe.
Üdv.
SnowFox
-
Szaggatos #8034 A mi-24 tényleg baromi jó lenne, de nem tudom megcsinálnák-e, mert a játék lényege, hogy minent te csinálsz, az olyannal meg mulitban lehetne menni, azt meg nem hiszem, hogy bárki élvezné, mert vagy nem lenne senkivel játszani, vagy csak szerencsétlenkedés meg fejetlenség lenne belőle -
SnowFox79 #8033 Üdv Hölgyek/Urak
A TS szeró megy ismét ha repülés lesz akkor megtaláljátok. A Küldetés készül de "még" nincs készen.
Üdv.
SnowFox -
beci43 #8032 Osztom Leon véleményét.Mi-24,AH-64 nagy durranás lenne. -
A 24-ről pletykálnak és szintén a Belsimteket emlegetik, de hivatalos vagy félhivatalos infó vagy megerősítés nincs.
Az biztos, hogy aki először és faszán megcsinálja az nagyot kaszál vele. A 24-es tipikusan olyan gép, amit olyan játékosok is megvennének szép számmal, akik egyébként nem hívei a forgószárnyasoknak. Szerintem -
Belsimtek: DCS: AH-1G Cobra beta-version to be released in first half of 2014 -
77pxdumbo #8029 Azt már nagyon sokan várjuk.
-
sakkay #8028 Hallott esetleg valaki a dcs további helikopteres fejlesztéseiről? Esetleg mi-24? Vagy bármilyen pletyka.. -
beci43 #8027 Nincs mit,jó volt.Ha minden igaz,ma este elindítom újra,az új missionnal.
-
A10C-ben is ilyen a Maverick, én is agyfaszt kapok tőle néha, főleg ha a házak közt van a célpont és még civil forgalom is van. Kilőttem már jó néhány buszt a légvédelem helyett :D -
Caterpillar #8025 Az A-10A-nak nincs is optikai rendszere, amire te gondolsz az a Maverick kamerája, és az bizony a valóságban is ilyen foscsi.... Nem is érdemes összehasonlítani a Shkval-al. :) -
Szaggatos #8024 Az a10a optikai rendszerével csak én szenvedek? A tv kontrasztja túl magas, alig lehet a célokat egy sötétebb folttól megkülönböztetni, minden ilyenre rá is zár, a shkval sokkal jobb. -
SnowFox79 #8023 Köszi a repkedést jó volt ennyi kihagyás után meghajtani a 29-est.
Remélem lesz még ilyen a közeljövőben.
Sende, köszönjük a HOST-ot!
Üdv.
SnowFox -
beci43 #8022 Nem működik -
SnowFox79 #8021 Nincs mit, de valaki majd tesztelje le, látszik-e mert nem biztos, hogy a port beállítások sikerültek.
Üdv.
SnowFox -
beci43 #8020 Köszönjük! -
SnowFox79 #8019 Üdv all.
A Ma esti reppenéshez TS Szeró:
SnowFox TS Server
ip: 88.132.123.116
Pass nincs
Üdv: SnowFox -
beci43 #8018 El tudod menteni,kapsz egy trk. kiterjesztésű fájlt,azt megoszthatod,így nem zabálja szét a géped mondjuk egy fraps.Bár,ha Nvidia karid van,ott a ShadowPlay,az sokkal kevésbé lassítja a gépet,ráadásul fullHD minőségben rögzít. -
GálTomi #8017 Én csak minyót kérnék fapadosat ha lehet Magyar festéssel :) -
77pxdumbo #8016 Hát Huey legyen benne mindenkép. -
jók lettek a képek. jöhetnek még.
videózni nem szokott senki? ( nem mintha a dcs nem enné eléggé a gépet) -
GálTomi #8014 Köszönöm így már megtaláltam! -
beci43 #8013 De a legegyszerűbb,ha ráteszed a joy vmelyik gombjára. -
beci43 #8012 Lctrl+Lshift+h -
SnowFox79 #8011 Üdv.
Köszönöm az elismerést, igyekszem egy jól játszható küldetést összerakni. A munkám valóban sok lett hirtelen de az esti reppenésre megpróbálok időt szakítani.
Üdv.
SnowFox -
GálTomi #8010 Azt megtudnátok mondani,hogy hol tudom eltüntetni ezt a borzasztó fegyverzet státusz marhaságot a kép jobb széléről? -
beci43 #8009 Ma este ismét indítom a szervert 8 körül,aki akar jöjjön! -
beci43 #8008 A Te missionjeid mindig jók voltak,ezúton sem fogunk csalódni!
-
beci43 #8007 Köszi Snow!A küldit szívesen veszem,és egyúttal mindnyájatoknak szeretném megköszönni az esti részvételt.
Jó lenne már újra együtt repkedni!Gondolom sok a munkád,így nem nagyon tudsz feljönni. -
GálTomi #8006 -
SnowFox79 #8005 Üdv.
Persze, elküldöm szívesen.
Valami egyszerű, mindkét oldalról játszható missionra gondoltam légi és földi célokkal, helikopteres feladatokkal.
Ha ötletek vannak mik legyenek benne azokat ide várom és ha megvalósítható akkor beleépítem.
Üdv.
SnowFox -
77pxdumbo #8004 Szia!
Esetleg elküldenéd nekem is. Majd megpróbálom én is lehostolni. -
Na nem volt ez rossz, legalább a cápával sikerült többé kevésbé le-föl szállnom! :D A szaggatásra az volt az orvosság, hogy ki kellett lépni a szerverről aztán újra be, ez vagy valami új bug, vagy Sende gépe nem szeret szerver lenni.
Köszi a repülést mindenkinek! -
SnowFox79 #8002 Üdv.
Én is benéztem de olyan 10-15 perc után nagyon laggolt a cucc így inkább feladtam.
SENDE!
A kövi ilyen repkedésre tolok majd át Neked egy küldit. Sz.tem hétvégére összerakom ha lesz rá igény. Sajnos nekem munka miatt a repkedés nagyon ritka de szerkeszteni még tudok.
Ödv.
SnowFox -
Elnézést hogy köszönés nélkül léptem le a Sende esti repülésről! Egészen jó volt amíg egy Kamovval össze nem mértük a lapátok hosszát. Mi-8-al esélyem se volt. :D Utána még nézelődtem, de pár perc elteltével elkezdett iszonyatosan szaggatni, és végül szétfagyott a szim. 
-
Én épp freetrack-et kalapálok. -
Fut a szerver, Sende néven! -
Ja azt hittem beszéltek TS-en. Ott van a képen. Megnézed a gped IP címét, 192.168.1.valami lesz. Ott a táblázatban a virtuális szervernél beírod a portokhoz a 10308-at, kiválasztod a both-ot, kipipálod és leokézod. -
TS:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!IP: 148.251.40.36:9990 Jelszó: Alma01 -
beci43 #7996 Igen köszi,épp azt böngészem,de hol tudom engedélyezni a portot?