37036

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
SnowFox79 #8073 gyere ts re és adok lua file-t hozzá -
77pxdumbo #8072 Üdv!
Egy kis segítség kellene. Szeretném két képernyőn futtatni a játékot. De a beépített képelosztó, nem monitoronként adja ki az mfd képét, hanem szétosztva. A fő képernyőm 27", mellé egy 1280*1024 19" tettem, de az mfd képe rálóg a nagy ra is. -
SnowFox79 #8071 Igen, teszteltük. Azt a verziót töröld le és szedd le újra. Ami most fent van ugyanazon a linken az már a hiba javított verzió.
Üdv.
SnowFox -
Nem néz senki idiótának, ezek a pedálok tudnak fejfájást okozni. Nekem is pl. fordítva ment első körben... -
beci43 #8069 Már Snowfox indította... -
beci43 #8068 Köszi!Indítom a szervert. -
Hungaro, jársz erre közben???
Biztos sok dolgod van, de.... nem lenne kedved a Minyó kokpithez magyar föliratokat eszkábálni?? :) -
Szerintem meg senki nem néz idiótának!!! ;) -
Feca. Csinálj két sotot itt:
és itt
-
feca1229 #8064 "DCS game options, axis tune. Van egy olyan hogy SLIDER, na ez ne legyen kipipálva!" nincsen kipipálva! A játékban a pedálnak csak a bal oldala működik, viszont a játékon kivül mikor nézem a tesztet a control panelen akkor rendben van minden. -
feca1229 #8063 Saitek rudder pedals vettem meg. Már kezdem magam kicsit kellemetlenül érezni, hogy mindenki gondolom idiótának néz, hogy nem tudom megoldani. A pedal control paneljén rendeben mozog, ha kicsit lépek be neki az egyik irányba akkor csak kicsit mozdul el, tehát úgy ahogy kell. a játékban viszont mikor kiválasztom a controlsban, hogy melyik tengely legyen akkor meg mozgatom a ruddert ki is irja, hogy joystic-1T viszont a játékban csak a végállások között mozog,vagy jobbra vagy balra, mintha csak a gombbal irányitanám. minden más jól működik, ha csak kicsit mozgatom a botot akkor kis mozgás , ha kopra tolom akkor koppig megy, de a pedál kis mozgás már is kitér az egyik irányba ha másik irányba lépek be akkor azzonnal a másik irányba megy minden átmenet nélkül. Tehát a kormányom vagy jobbra áll, vagy balra. Nem tudom mit csinálok rosszul, ezek szerint képtelen vagyok beállítani egy kormányt... -
gsg16 #8062 köszönöm,bár nekem ez a virtuális gép dolog még nem teljesen tiszta. -
SnowFox79 #8061 Üdv All.
Sende! Elkészült a küldetés:
link: http://dcsworld.atw.hu/files/Behind_Enemy_Lines.miz
Nem túl bonyolult mission.
Üdv.
SnowFox -
Melyik pedált vetted? Próbáld ki a DCS game options, axis tune. Van egy olyan hogy SLIDER, na ez ne legyen kipipálva! -
feca1229 #8059 Feltettem a legujabbat a Saitek oldaláról, felraktam a smart technologyt is amit irtál. Meg is van az óra mellett a kis pedál szimbólum. Ott rendesen működik mutatja is ha mozgatom a pedált, a játékok beállításában viszont nem áll be középre hanem vagy az egyik oldalra vagy a másik oldalra tér ki, olyan mintha a gombbal kezelném. Kezdem lveszteni a türelmem, a saitek joy azt felraktam minden pöcsölés nélkül ez a pedál meg leszopat, biztos, hogy én csinálok valamit rosszul. na mindegy próbálgatom még egy kicsit. -
(semmi gond feca)
Azt, hogy mire mit csináljon a pedál a játékon belül kell beállítani!! -
feca1229 #8057 Bocs Leon, hogy csak így ugrálok a topikok között, de már meg van nyitva vagy 8-10 oldal. Tehát azért gondoltam, hogy kalibrálni kellenne, mert a simekben pl. Rof, il2, dcs, ott úgy működik a pedálom, hogy, a baloldali fékre van beállítva az oldalkormány mozgatása magának tette be így, nem pedig a rudderre, azt hiába mozgatom arra nem reagál, csak a fékre mozog függőleges vezérsík, és a játékban sem tudom beállítani, hiába mozgatom a ruddert csak a fékre mozog a kormány. A kalibrálst pedig azért keresném mert amig nem tettem fel azt a szar lemezt, addig meg volt rá a lehetőség, gondoltam ott kell valamit beállítani. -
Feca! Először is NE a lemezről telepítsd a szoftverét, mert az régi, ócska driver. Szedd le az újat a Saitek oldaláról.
Kalibrálni HOL szeretnéd? Sőt. Igazából nem is kell kalibrálni.
Amúgy ha jól emlékszem ha a drivert teszed fel, akkor nem is tudod. Fel kell tenni hozzá a Smart Technology 7_0_27_13 64Bit nevű cuccot.
Ha ez megvan, akkor a windóz tálcán az óra mellett lesz egy pedálszerű ikon, na ott lehet állítgani a cuccot.
-
feca1229 #8055 üdv.
Vettem egy saitek pedált csak bekalibrálni nem tudom, így nem működik megfelelően. Feltelepítettem a lemezét és azóta nem találom a kalibráálást, ha bemegyek a játékvezárlő beállitásba csak az illesztő program beállítás jön be, ahol a deadzonet tudom beállítani, de a kalibrálást az nem. A joynál megtalálom, de a pedálnál nem. -
beci43 #8054 *gsg-nek szántam.
-
beci43 #8053 Itt keressetek választ. -
beci43 #8052 Ja,láttam,kb. 21.30-ig ment de senki nem jött fel,így kilőttem. -
gsg16 #8051 én is telepítettem,de a játék nem indul el.a launcher elindul,és aztán semmi -
SnowFox79 #8050 Köszönjük az infót, igaz 19:30 körül fellőttem egyet én is így nem tudtam egy darabig, hogy Te is indítasz. Sokan voltunk magyarok azt kell mondjam. Sajnos a gépem nem mindig bírta, de remélem a következő küldetéssel lendületesebb lesz a dolog.
Mindenkinek köszönöm a részvételt, Holnap 16:00-17:00 közt fellövöm újra bár lehet, hogy én nem játszok majd. A TS szerver akkor is menni fog.
Üdv.
SnowFox -
Én próbáltam egy éve talán, de nem voltak textúrák vagy mi.. :( -
gsg16 #8048 igen,meg van -
gsg16 #8047 nekem talán meg is van valahol eredetiben -
sakkay #8046 Köszi az infokat. -
beci43 #8045 8-kor indul a szerver,én ma nem játszom,de Nektek jó szórakozást! -
SnowFox79 #8044 Sende!
Lesz akkor ma valami? -
Ezzel játszott valaki srácok? Igen jó kis cucc volt :) Nekem egy Matrox G400-as karim volt abban az időben, csodaszép volt vele a gém!!!
Figyelmesen nézzétek végig az intrót. AZ egyik legfaszább, amit láttam :)
-
Sidewinder #8042 Egyetértek. A Mi-24-es egy legendás gép,nem csak a teljesítménye de a de a jellegzetes formája miatt is. Egyébként állítólag PilotMi8 a Belsimtek vezetője azt írta az orosz fórumon,hogy 2015-ben érkezik a DCS:Mi-24. Persze ezen kívül egy magyar játékosnak ez jelentene egyfajta visszaemlékezést is. -
Ja, tényleg :D Nem is tudom miért gondoltam kétszemélyesnek. -
SnowFox79 #8040 Valóban de azóta sokat változott az is.
Itt a W.I.P Sende.miz
http://dcsworld.atw.hu/files/Sende.miz
Ebben már van forgószárnyas is és olyan cucc is ami visszalő.
A Triggerelése még hátra van meg a pirosaknak a célok nagy része még nincs bent de ez alapján már lehet se4jteni mi lesz.
Üdv.
SnowFox
-
A KA50 együléses a KA52 a kétüléses :)
KA50:
KA52:
-
Öööö.. izé. A BS is "kétszemélyes" és a már készülő AH-1G Cobra is az. -
beci43 #8037 Mármint a Sende.miz-ben -
beci43 #8036 Köszi Józsi!
Még annyit,hogy próbálgatom a missiont,de csak vadászok vannak benne,forgószárnyasok nem. -
SnowFox79 #8035 Sende!
A múltkor indított küldetésnek itt a javított változata:
http://dcsworld.atw.hu/files/Total_War_1_v.1.2.0.miz
Javítottam a helis küldetésrészen és a számlálókat optimalizáltam.
Ezen kívül került bele JTAC is és az A10C gépeken az új zavaró konténer van.
Hirtelen ennyi javítás jut eszembe.
Üdv.
SnowFox
-
Szaggatos #8034 A mi-24 tényleg baromi jó lenne, de nem tudom megcsinálnák-e, mert a játék lényege, hogy minent te csinálsz, az olyannal meg mulitban lehetne menni, azt meg nem hiszem, hogy bárki élvezné, mert vagy nem lenne senkivel játszani, vagy csak szerencsétlenkedés meg fejetlenség lenne belőle