37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
wittman #8117 Mármint SnowFox(i) -
wittman #8116 Szia Foxi!
Fellőttem a VMH59 szerverre! -
-
sakkay #8114 Nagyon jókat repkedek a cápával, már lassan megy a fegyver rendszer kezelése is. Azért még ha hirtelen kell valamit csinálni, nagyon bele tudok gabalyodni.
-
csolee #8113 köszönjük snow! -
SnowFox79 #8112 Üdv.
Gyakorlatilag mindegy, mert ki tudod tallózni indításkor, a miz file-t.
De bemásolhatod a Users/felhasználónév/mentett játékok/Dcs World/Missions mappába is
Ödv.
SnowFox -
VO101 tvr #8111 Hali! Hová kell bemásolni a .miz file-t? Thx! -
SnowFox79 #8110 Üdv All.
Íme a sorozat 3. része.
http://dcsworld.atw.hu/files/Total_War3.2.miz (Magyar)
http://dcsworld.atw.hu/files/Total_War3.2_Eng.miz (English)
Főbb jellemzők.
- Mindkét oldalról játszható (csapatmunka orientált)
- Full random egység élesztési rendszer. Az első céltól az utolsóig minden véletlenszerűen jelenik meg.
- Aktív légi forgalom mindkét oldalon. Szállítógépek jönnek mennek, vadászok szállnak fel CAP feladatokra, csapásmérők végzik a dolgukat, helikopterek CAS és Transport feladatokat végeznek ill. UAV egységek is megjelenhetnek...
- A küldetés számolja a kilőtt földi és légi célokat. Megfelelő számú kiiktatott cél esetén AWACS, TANKER, UAV ill. földi egységekkel jutalmazza az eredményes oldalt.
- Egy frontvonalon harcol egymás ellen a Kék és Piros oldal (Inguri River) Ezáltal sok találkozó légi harcra lehet számítani.
- JTAC támogatás az A10-es gépeknek.
- Harci helyzettől függő AAA aktivitás. Lesznek helyek ahová nem lesz tanácsos berepülni (majd észreveszitek)
A többi legyen Titok...
Jó vadászatot.
Üdv.
SnowFox
-
sakkay #8109 Huh csak most látom. Kiléptem olyan kilenc körül. De segítettek(Tomcsi), úgyhogy valamennyit haladtam. -
SnowFox79 #8108 vagyok ts-en
-
sakkay #8107 Voltam ts, de nem láttalak. Még vagyok egy ideig, szólj ha vagy. -
sakkay #8106 Na minden megoldódott amúgy eddig tartott. -
sakkay #8105 Multinál milyen kodot kér? Gondolom nem a steamos..vagy? -
sakkay #8104 A megoldás ez, de mondjuk azért eléggé kilépkedős maradt így is habár legalább elindul.Itt írnak róla. -
sakkay #8103 Can not open file debriefing.
Ezt írja és kilép amikor pont be kellene jönnie a fülkének...de ha kihúzom a joyt akkor megy. A joy evo force. -
sakkay #8102 Köszi. A clod a Clifs of dovers. -
Szaggatos #8101 Hát, nem tudom mi az a CLOD, de ez olyan, hogy a trimmet tartva kikapcsol a robotpilóta, ilyenkor FFB-s joynál leveszi az erőket, és amikor elengeded, utána ott marad, rugósnál pedig a középállásban fogja azt a jelet produkálni. Ha van robotpilóta bekacsolva akkor az adott bekapcsolt csatorna 20%át irányítja, hogy a helikopter dőlését-bólintását-irányszögét-magasságát tartsa. A flight director et kapcsolja ki, a trimmet nem bántja. -
sakkay #8100 Kilép hibával az alapmenüjébe ha a joy be van dugva, továbbá nincsen free trackam. Mondjuk a patch előtt egyikkel sem volt gond.
-
sakkay #8099 Lenne pár kérdésem az uraktól.
Olvasom, hogy a joy mozgatásakor le kell(érdemes)nyomni a trimmet is. Na most ez akkor nem olyan mint a CLOD-ban -ezek szerint- mert nem után állítani kell hanem ez egy automata? trimm amit amíg nyomva tartok folyamatosan az aktuális legjobb állás használja?
"Tudom, hogy fárasztóan hangzik, de minél hamarabb megtanulod használni, annál jobb lesz. Tedd a trimm gombját a joystick egyik gombjára, amikor mozgatod a joyt, nyomva tartod a trimm gombját, elengeded amikor nem kell. Meg fogsz lepődni, mennyivel simább így a repülés. Bármikor kikapcsolhatod a robot/stabilizáló rendszert a flight director módban, de én jobban szeretem ha mind be van kapcsolva és csak a trimmet használom arra, hogy megváltoztassam a repülési profilt."
by pc pilot.hu -
Vettem is gyorsan combined arms-t. Snowfox, ha leszel estefelé ts-en, lehet, hogy lesz pár kérdésem. -
DCS akciók a steamen
mindenki erre várt
-
77pxdumbo #8096 Nekem pedálom van, de úgy sem egyszerű, mert valamennyire mindig bel kell lépni. Ez joy-jal sokkal fárasztóbb lehet, bár nem lehetetlen... -
sakkay #8095 Nagyon köszi. Ígérni 100% sajna a melóm miatt soha nem tudok, de szabadnapos vagyok, úgyhogy ha nincsen zűr, tuti kereslek. -
beci43 #8094 Én tudok segíteni,holnap este 6-7 körül feljöhetsz a szerverre.Sajnos a héten nagyon ki van centizve az időm,csak keveset érek rá. -
Szaggatos #8093 hueyt minyót használ bárki is csavarós joy-jal?
-
Teljesen mindegy, hogy online vagy off repül. A hangsúly a sok-on és a repülésen van. Segít az ha más megosztja vele a tapasztalatait, de elsősorban a maga kárán - hasznán fog tanulni. Mint máshol, úgy itt is a gyakorlat teszi a májsztrót!
A fegyverekhez meg addig ne is nyúljon, amíg a gépet tökéletesen vagy majdnem tökéletesen nem uralja. Viszont igaz az is, hogy a BS-el SOKKAL könnyebb repülni, mint a minyóval vagy a hueyval. A koax sokat segit! -
Kezdésnek van fent egy tutorial küldi a DCS hivatalos oldalán a letöltések között, én azzal kezdtem, igaz csak az indítást néztem meg benne, aztán valami fegyvertréninges küldiben próbálgattam hogy hogy lehet a levegőben maradni, normálisan repülni, illetve ami szerintem a legnehezebb leszállni oda ahova kell úgy hogy egyben marad a gép :D utóbbit egyszerű viszonylag összehozni, de a hely eltalálása számomra problémás :D
A fegyverrendszerhez is van tréning küldi, az A10C beépített tréningéhez hasonló narrátoros, villogó gombos, illetve youtube-on érdemes rákeresni dolgokra elég sok mindenről készült videó szerintem a BS-hez is. -
Szaggatos #8090 hát igen, egy ilyen nekem is sokat segített :D, én amúgy még a manual minél alaposabb átnézését meg videók nézését tudom ajánlani
-
sakkay #8089 Köszi..holnap este megnézem lesz e valaki. -
SnowFox79 #8088 Sok Online repülés a típust ismerő, repülő emberekkel.
HDF59 szerver ha nyitott akkor találsz ott ilyen embert, esetleg Sende szerverén, vagy ha én indítok szervert ott is szoktak lenni.
Ezt javaslom.
Üdv.
SnowFox -
Musicking #8087 A steamből kinyert kulccsal elképzelhető hogy lehet aktiválni az adott modult. a DCS felületén, de steamen belül nem fogja engedni a másik két modul letöltését, legalábbis az én FC3 kulcsomat nem fogadja el a steam a játékaktiválásnál. Tolj egy kérdést a steam supportnak is biztos ami biztos alapon. -
sakkay #8086 Srácok, mit ajánlotok a bs2 repülésének-megtanulásához?! Mármint pont sanyo oldalát nézem(sok dolog van hozzá és tényleg jók), de hogyan tudom a leggyorsabban megtanulni repülni, beindítani, használni a dolgokat stb..szóval mivel kezdjem. -
Köszi hogy szóltál!
Kamovval meg is leptem magam szülinapomra.
-
77pxdumbo #8084 Köszi, ki fogom próbálni. Szerencsére Foxi adott hozzá .lua-t, ami alapján már én is szerkesztettem hozzá több profilt is. Egészen egyszerű. Mondjuk így csak az MFCD-ket tudom kirakni, de próbának nagyon jó volt. Majd próbálom a többi műszerrel is.
Egyben óriási KÖSZÖNET SnowFoxnak
is a gyors segítségért. Megpróbálok keríteni még egy monitort, ha már lúd, legyen kövér
-
Szaggatos #8083 namost, nekem megvan a bs2 meg az fc3 az ED oldaláról, ha steamen megvenném az a10c-t tudám együtt használni őket?
-
sakkay #8082 Sok volt az ékezet. -
sakkay #8081 Srácok próbálok vásárolni, de nem akarja engedni. Ezt írja:There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance. Mi lehet a gond?
-
Most nézem,hogy nagy leárazás van a steamen. -
Nincs valakinek egy eladó CA? -
beci43 #8078 Új patch.