37036

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Jól hangzik!
Már több szerveren is láttam hogy, lehet bedobálni gyalogos csapatokat helikopterrel a harci zónába(még nem próbáltam). Így multiban mekkora illetve milyen szerepük van? -
SnowFox79 #8152 Üdv.
GálTomi megfogalmazása lefedi a megnevezett feladatot.
A küldetésre vetítve: 1 vagy több előretolt megfigyelő illetve kisebb gyalogsági csoportok harcmezőről való elszállítása, kimentése lesz a feladat. A feladatok Random jelennek majd meg így előfordulhat, hogy kapnak a MI-8 pilóták ilyen feladatot de lehet, hogy nem.
Majd a küldetés kisorsolja :-)
Üdv.
SnowFox -
250M30Re #8151 Megtaláltam a problémám forrását.
a DCS World-t letöröltem, és feltettem a steam-es verziót, ami már 1.2.7-es,
de a régi 1.2.6-os beállításokat importálta. ezért nem jelent meg a controlls listában a LCtrl+1 stb...
Aki hasonló problémával találkozott, az töltse be az UH-1H mappájából a default controlls beállításokat, és akkor már ott lesz az AI Gunner-ek beállításának a lehetősége. -
GálTomi #8150 Személyi és vagy technikai állomány elszállítása,"kiemelése" az adott kiemelési pontról, területről. Körülbelül.... De biztosan vannak akik ezt pontosabban meg tudnák fogalmazni.Nekem már rég nincs a fejemben a pontos definíciója. -
Jó reggelt! A Mi-8 kiemelési feladat az mit takar? -
sakkay #8148 Csak Kamov van, de 2 napja raktam újra. -
SnowFox79 #8147 Reinstall talán megoldja. DE majd letesztelem reggel én is. Minden géppel, vagy csak Kamovval csinálja? -
sakkay #8146 Srácok, csak nekem fagy le-illetve hibaüzenet jön, de azért a statisztikát mégis beadja legtöbbször-amikor vége a küldetésnek? De mindig. Van ötlet? -
sakkay #8145 Nagyon faxa, megpróbálom magamat addigra összeszedni, hogy legalább a harchoz is konyítsak valamit. -
Solt #8144 Már elolvasni is élmény volt!
-
SnowFox79 #8143 Üdv All.
Nemrég elkezdtem egy Coop küldetést szerkeszteni. Pár napon belül szeretnék sort keríteni egy tesztelésre amiben csapásmérő és vadászpilóták segítségére lenne szükségem.
A küldetés nagy vonalakban.
- Kék oldalról játszható, repülhető típusok: A10C, SU25A, SU25T, MIG29A, MIG29S, F15C, MI8, UH1, KA50 (SU27 és SU33 a későbbi P2P átalakítás miatt nem került bele)
- Feladat csapásmérők: Vaziani reptérről felszállva támogatást nyújtani a harci helikoptereknek GORI térségében egy ellenséges támadással szemben. A támadás a határról indul Tskhinvali irányából 2 páncélos alakulat formájában. A feladat teljesítése után megtámadni Tskhinvali városát ami megerősített védelmet kapott (AAA egységek a háztetőkön, a városban elrejtve ill. egy ellenséges bázis a város mellett) A város megtisztítása után a feladatuk megkeresni és lerombolni 2 ellenséges erőművet a hegyekben. Ezek az erőművek látják el energiával az S-125 légvédelmi komplexumokat amik a határ mentén 20-25 Km térközzel helyezkednek el. Megsemmisítésük esetén ezen AAA egységek X időtartamra működésképtelenné válnak így rés keletkezik a frontvonal légelhárításán! A rendelkezésre álló idő alatt ezeket az egységeket meg kell keresni és meg kell őket semmisíteni. Az A-10C gépek eközben Helo Hunt feladatokra is számíthatnak (generátorokat szállító helikoptereket kell levadászniuk gondolom nem kell ecsetelnem miért). Ha ezek a feladatok is meglesznek akkor már csak BESLAN repterét kell kiiktatni ami nem lesz nehéz. Majd a beérkező szállítógépeket megvárva BESLAN máris használható lesz a KÉK Erőknek.
Eközben a magasban....
Vadászpilóták feladatai:
A csapásmérő gépek oltalmazása és kísérése ill. az ellenséges légierő lekötése lesz a vadászok elsődleges feladata. Mivel a légtérben 50+ ellenséges vadász fog felváltva, kisebb, nagyobb kötelékekben járőrözni és támadni a saját gépeket ezért a légi uralom kivívása nem lesz egyszerű feladat de a saját AI erők azért besegítenek ebben. (saját oldalon CAP feladatot látnak el MIRAGE-2000-5, F-16 és F15-ös gépek is)
Ezen kívül a vadászoknak kell az ellenséges AWACS gépeket levadászni és a saját Transport gépeket is nekik kell kísérni)
Helikopter pilóták:
A helikopteresek a csapásmérők munkáját segítik majd de a MI-8 gépek kiemelési feladatra is számíthatnak.
Amit tudni érdemes:
Ellenséges oldalon a határt random éledéssel védik S6, SA15, és S8 egységek. Ezek többnyire magaslatokon vannak. Az ellenséges reptereket nagy hatótávú légvédelem védi. (MOZDOK=S300, KUTAISI=BUK, BESLAN=hegyek felől S-125) Ezen kívül a bázisokat, támpontokat és a célokat jelentős egyéb légvédelmi eszköz biztosítja.
A saját erők helyzete is változni fog a hadművelet haladásával így nem elég csak lőni néha azonosítani sem ért a célokat!
Nagy vonalakban ennyi de még nagyon dolgozok rajta.
Ha van ötlet az jöhet. Ha megvalósítható akkor beépítem a jó ötleteket.
Üdv.
SnowFox
-
250M30Re #8142 Sziasztok!
Sehogy sem jöttem rá hogy, az UH-1H-ban, hogy lehet a CoPilot-ot FREE FIRE-re állítani, mint az alábbi videóban:
http://www.youtube.com/watch?v=34jvu-yJ3Qs
Tudnátok segíteni? -
sakkay #8141 Amúgy faxa
!
-
sakkay #8140 Igen erre gondoltam, mer még talán az 1-en használtam az éjjel látós sisakot. Vagy legalábbis úgy rémlett.
Van az a küldi, amikor egy uazt kell megtalálni leszállni mellé, majd utána megtalálni egy cirkálót(inkább romboló) és arra meg leszállni. Na most ezt szépen megoldottam, de mivel nem használtam kerékféket a hullámzás nekigurított az építménynek.
Mondjuk túléltem de azért nem így terveztem. Azt hittem a pedálon van, de nem..már késő volt.
-
beci43 #8139 Leon papa öregszik...
Egyébként indítás előtt communications menü,Maintenance,utána change helmet mounted és ott setup NVG,ez választja ki az éjszakai látásmódot.Ha a madarat beüzemelted, a H billentyűvel tudod előhozni,de a látásmód meglehetősen korlátozott.Annál viszont mindenképp jobb,mintha semmi sem lenne...
-
Ezt néhány száz éve csináltam :)
-
Van, de éjszakai harcra nem igazán alkalmas a BS.
Ha viszel világító rakétát, akkor lehet ugyan puffogtatni, de nem igazán hatékony. Viszont nem emlékszem a billentyűre már :) -
sakkay #8136 Van éjjellátó a cápán? Mivel lehet előhozni? -
D3DX9_43.dll. ezt a fájlt kellett kicserélni.Bár nem értem a lényegét mert ami fenn volt is 2010.03 havi és egy 2010.05 havival meg megy. -
Ami biztosnak tűnik a leírások szerint az az, hogy ac++ csinálja a fesztivált.
Szedd le az összeset ami fent van és tedd fel csak azt, ami a DCS-nek kell.
És scak is 64 bitest, ha olyan az oprendszered. -
felül irtam öket ,nem javult a helyzet -
http://www.bitdefender.com/support/how-to-solve-error-message-%22the-application-was-unable-to-start-correctly-(0x000007b)-click-ok-to-close-the-application%22-1106.html -
V c++-ból feltettem a 2012 update 4et meg a 2013 at is a direcx-re meg kiirta hogy ujabb vagy azonos van már fennt. -
A steames fájl ellenőrzést megcsináltam,az nem talált hibát,de a repair .exe-t nem találom a gépen ugyhogy azt nem inditottam el.
A pontos hiba üzi : DCS.exe Alkalmazáshiba.Az alkalmazás nem tudott megfelelően elindulni (0xc000007b) Kattintsak az ok ra. -
Nézd meg, hogy a buzeráns sztím feltette e a Mikroszoft vizuál c++ -t!
És a dx9-et. -
A repairt próbáltad már? -
Ezen az elérési uton nálam nincs semmi és a lua fájl sem.Sztem még nem is jött létre mivel még nem tudtam egyszer sem elinditani a telepités óta. -
Próbáld meg a start menüből a repairt elindítani, vagy az user/felhasználónév/saved games/dcs/config mappából az options.lua fájlt törölni. -
sakkay #8125 15 perce szarozok a motor beindítással..erre mikor beindítanám végre a másodikat lefagy!
Hát keresni kell rendesen főleg a kisebb kapcsolókat.
-
SnowFox79 #8124 Köszönöm szépen! -
sakkay #8123 Srácok. Nemrég vettem meg a cápát, nagyon fasza,de van egy kis gond vele. Minden misszió után a dcs működése leáll üzenet jön és visszatölt az alap menü. Ez eddig nem zavart, de most, hogy kezd alakulni a repülésem
vettem csak észre,hogy ez a "fagyás" azzal is jár, hogy nem kapok semmi pontot, és statisztikát a repülésről. Ötlet? Újraraktam már 2*.
-
igen az is megvolt már -
Leon77 #8121 Ha még nem próbáltad, mindenképp javasolt a sima, rendszergazda fiókból (rendszergazda jogokkal)indítani. Ha ezen már túl vagy és továbbra sem sikerült, akkor részemről passz, s talán valakinek lesz más ötlete, esetleg a dcs honlap fórumát érdemes még megnézni. -
Elvileg igen. a run.exe-t inditottam ugy is hogy jobb gomb futtatás rendszergazdaként ,de hasonló üzenet jött.
Egyébként az lehet neki gondja, hogy 2 felhasználó van a gépemen,de csak én használom egy rendszergazda és a saját fiok.
Ha jól emlékszem a redszergazdással telepitettem és most a sajátba akarom inditani.A Clodnak ez nem volt baja simán indult mindenhogyan. -
Leon77 #8119 Rendszergazda módban futtatod? -
valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond ha feltelepitettem a DCS world-öt a steamről és végigfuttattam a fáj ellenörzést is,de mégsem indul?
Ha steamben megyek rá a játék inditására akkor csak egy felvillanó fekete ablakot látok,de aztán semmi, ha a gépen a telepitett mappában a run.exe-t akkor kiirja hogy a program nem tudodtt megfelelően elindulni.
Win7 64 bit és a verzió gondolom a legujabb mert be van kapcsolva hogy automatikusan frissitsen -
wittman #8117 Mármint SnowFox(i) -
wittman #8116 Szia Foxi!
Fellőttem a VMH59 szerverre! -
-
sakkay #8114 Nagyon jókat repkedek a cápával, már lassan megy a fegyver rendszer kezelése is. Azért még ha hirtelen kell valamit csinálni, nagyon bele tudok gabalyodni.