37039

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #8196 Hát nemtom'. kb fél perc amíg írta, hogy egy. Vagy össze kell várni 10-et aztán az az egy? -
Solt #8195 De mindig ezt csinálod, és mindig elfelejtek szólni! :D -
sakkay #8194 Baxki csak te vagy itt!
-
Solt #8193 Használd a "válasz" gombot vazze... :D
80-85 fok fölé ne menjen a maghőmérséklet a teszt alatt. Mennyi ramod van? 10 kör, hogy ment le ilyen hamar? -
sakkay #8192 Na....letöltöttem, és éppen a 10. körnél kék halál. Ment mondjuk alatta a nod mély vizsgálat is. A hőfok általában 70 fok az egyik mag esetében 79 a csúcs. -
sakkay #8191 Mennyi az a hőmérséklet procinál ami elfogadható? -
Solt #8190 LinX 0.6.4-s verzió... 10 kör, maximálisan elérhető memóriával, közben monitorozd a hőmérsékletet. A 0.6.5-s verziót NE! használd, mert indokolatlanul befűt a procinak.
Ha ezzel megvagy, akkor jó eséllyel stabil a cucc, de tutira itt is csak akkor mehetsz, ha semmilyen program alatt nem tapasztalsz olyan anomáliát, ami alapbeállításon nem jelentkezik. -
sakkay #8189 Mondjuk az eszembe jutott, hogy egy hónapja azért váltottam vírusirtót, mert egy vírus nem akart a műveleti memóriából kitakarodni. Az avast aztán nem jelzett azóta sem, most raktam vissza a nodot és azzal is megnézem. Milyen tesztprogramot ajánlotok stabilitás ellenőrzésre, hogy kizárjam a hardveres-vagy húzásból adódó hibát? -
Solt #8188 Az, hogy prime alatt nem fagy ki, még semmit nem jelent sajnos. Én a helyedben alaphelyzetbe állítanék mindent, és tesztelném úgyis...
Kékhalált egyébként okozhat hibás szoftver is, tehát azt is érdemes megnézni, hogy miket telepítettél fel az elmúlt időszakban. -
beci43 #8187 Akkó passz.Általában kékhalált a túlhúzott proci,vagy rossz memória időzítés szokott okozni. -
sakkay #8186 I5 3700k. Húzva van, de már fél éve, jó hűttéssel és nincsen vele gond. Elég szépen teszteltem prim-on mielőtt belőttem. A ramokat nem basztattam.
Semmi más teszten sem szokott fagyni. -
beci43 #8185 Vagy a ramjaid időzítése nem jó,vedd vissza a BIOS-ban.A procidat húzod? -
sakkay #8184 i5 és gtx580 -
http://www.memtest.org/
Vagy letöltöd az aktuális aida-t és adsz a cuccnak egy kis stressz tesztet. Valami nem fasza ott vagy szoftveresen vagy hardveresen.
Milyen gépezeted vagy amúgy?
-
sakkay #8182 Azt hogyan és mivel? Amúgy csak a dcs szarozik. -
Jelen esetben az "open beta" csak annyit takar, hogy kipróbálható a peccs előtt a cucc. De csak az, amihez van kulcsod.
Memtesztet futtattál bajtársam? mert ha nem, nosza tedd meg! -
sakkay #8180 Az open betához a steam kódot kér(gondoltam megnézem azzal hátha nem fagy)..azt hittem azért open, mert nem kell kód..vagy
?
-
sakkay #8179 Na jól van, most már kék halálra' fagy a DCS
..ötlet?
-
SnowFox79 #8178 Üdv All.
A tesztelés úgy ahogy lezajlott de sajnos a netem megadta magát a végére. A hiba javított verziót holnap futtatom újra ha időben hazaérek.
Köszönöm mindenkinek a részvételt és a segítséget.
Üdv.
SnowFox -
sakkay #8177 Nagyon jól néz ki, és nagyon gyanús , hogy eltelt 1 év és semmi. -
sakkay #8176 -
sakkay #8175 Aha..köszi. Nem csodálom, hogy ilyen nem túl felhasználóbarát' rendszernél kell a 2 ember. Talán egy jóval automatizáltnál meg lehetne próbálni,de mondjuk az Apache is 2 emberes. -
Szaggatos #8174 Az elvileg azért van, mert kis impulzusra már megjegyyzi, hogy mi történt, utána meg lehet resetelni -
Szaggatos #8173 Azt elfelejtettem, hogy a lézerjelző négy fénye értelemszerűen a négy irány, a két középső sárga fény az alsó felső irány -
sakkay #8172 Köszönöm. A baloldalit annak gondoltam ami, csak amikor elfordultam 180 fokot, ugyanonnan mutatta a befogást'. Ez zavart össze. -
Leon77 #8171 Kézikönyben (DCS BS2 Ka-50 Flight Manual.pdf [DCS WorldDCS WorldModsaircraftsKa-50Doc]) keress rá ezekre a szavakra: uv-26 és lwr. -
Szaggatos #8170 A bal oldali a lézerbesugárzás-jelző. Mutatja, ha pl egy tank feléd célozgat, van egy reset gombja, az egész baromi hasznos, kb ennyi. A másik,a jobb oldali a hátsó panelen egy UV-26 feliratú kapcsolóval kapcsolható be. Utána van hat gombja, meg két kapcsolója. A bal kapcsoló a jobb-bal-mindkét oldali kivetést választja ki (ezt a képernyő két oldalán világító két lámpa is jelzi), a jobb a megmaradt csalik száma és a programozási nézet között vált. A hat gomb közül a bal felső a sorozatok száma, a jobb felső a sorozatok közötti időtartam másodpercben, a bal középső az egy sorozat alatt kidobott csalik száma. A jobb középső visszaállítja egyenkéntire, a jobb alsó indítja a programot, ha nem akarod végigvinni, a bal alsó megállítja. Programozás közben a képernyőn látod a három számjegyen, hogy mit állítasz.
Remélem sikerült összeszednem. :) -
[IMG] [/IMG]
Kicsit viseltes a gép, de azért hazahozott:) -
sakkay #8168 Igen. Meg a baloldalon lévő "akármire". -
Szaggatos #8167 Az infracsapdavetőre gondolsz? -
sakkay #8166 Tudna valaki a kamov védelmi rendszeréről és annak használatáról leírni pár sort, vagy mutatni oldalt? -
sakkay #8165 Engem nem engedett fel..de lehet éppen akkor hegesztetted, ki volt írva még nincs kész'.
-
SnowFox79 #8164 volt de nem jött senki... Pár perc és lesz ismét csak addig is dolgoztam rajta
-
beci43 #8163 Józsi,nincs szerver... -
SnowFox79 #8162 TS megy, szerót most indítom -
SnowFox79 #8161 19:20 kor fellövöm a szervert és a TS-t is.
Szerver név: HUNGARY OPERATION X (pass nincs)
Ts IP: 88.132.123.116 (pass nincs)
Addig még dolgozok rajta
Üdv.
SnowFox
-
beci43 #8160 Cápával jönnék én is.Mikor lesz? -
SnowFox79 #8159 Üdv.
Az jó lenne. Addig kreálok valami CA dolgot is bele
Üdv.
SnowFox -
gsg16 #8158 üdv!
tesztelni jönnék én is,este hét után combined arms-val egyenlőre.még nincs joyom -
SnowFox79 #8157 Üdv.
A kérdésre a válasz IGEN.
Aktívan részt vesznek a hadműveletekben AI gépek mindkét oldalon. Az AI csapásmérők képességeit még tesztelem de a vadászok nem tűnnek elveszettnek ha a gép irányítja őket.
De teszt után az esetleges módosításoknál még jobban Single baráttá tudom majd varázsolni.
Üdv.
SnowFox