37038
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Scottt
    Urak valakit "csere" Arma2/OA v Shogun 2 Total War serial Black Shark 2 serialért nem érdekel?
  • Hecker007
    ED-en nem is lesz sajnos, ott csak jó dolgokról lehet írni, a problémás dolgokat eltüntetik
  • InterC
    Én is reménykedem, de meglehet, hogy Laci mégiscsak elment egy hosszú szabadságra. Valószínű, hogy ha még mindig harcban áll a "csapattársakkal" akkor ki kell várnia a márciusi tervezett kiadási dátumot - ebben az esetben persze nem lesz kiadás - viszont utána talán majd erélyesebben tudja képviselni a saját jogait, érdekeit. Gondolom áprilisra már hangos lesz a net és a fórumok a panaszoktól és a találgatásoktól, és ha ki kell borítania a bilit akkor később jobb esélyei lehetnek mintha most tenné ugyanezt. Feltételezem.
  • z0ty4
    Ralfi's Idiot Guide to DCS-A10C Warthog Locating Targets with RWR TGP
  • LeonSilver
    Hát.. remélem tárgyalnak, és remélem él még Beczl. Sajnos a EDe fórumán semmi hír.
  • beci43
    Télleg,Mig-21-ről semmi hír?Laci nem valami közlékeny mostanában...
  • beci43
    Köszi Snow!Ma már nekem nem jó,de holnap este elindítom.
  • beci43
    Szia,ma nem,nincs időm rá.De tegnap is kidobált,úgyhogy meguntam.
  • TG Gida
    Lesz ma is server?
  • 77pxdumbo
    Tegnap felmentem én is a szerverre, de sajna addigra éppen kiürült, és le is dobott, vagy bezárta Beci. Utána felmentem egy aerobatic szerverre és csúcs volt. kb 20 fős létszámmal futott, és alig lehetett forgószárnyasba ülni, mert mindig tele voltak. Lehetett trükközni rendesen, fogócska közben. Végre kiélhettem a hajlamaimat, csoda dolgokat lehet csinálni a cápával és a Huey-val, amit ugye egy hadszíntéren nem ildomos
  • SnowFox79
    Íme az új: http://dcsworld.atw.hu/files/Operation_X_v1.2.miz

lehet tesztelni :-)

Üdv.
    SnowFox
  • beci43
    o.k. Kb. másfél órát ment,aztán kidobott.
  • SnowFox79
    Semmi gond. Ma átírom kicsit a missiont. A CA dolgok kikerülnek és optimalizálom a földi harcokat is. Ezen kívül az AI légierő is módosításokon esik át. Ha rendesen fog menni és nem lesz FPS drop akkor az lesz a végleges verzió ami megkapja majd az angol fordítást is.

Ha kész vagyok vele akkor ide belinkelem.

Üdv.
    SnowFox
  • beci43
    20.00-kor indítom a szervert Sende néven,aki akar jöhet repkedni.
  • beci43
    Szia Józsi,tegnap már nem jöttem vissza a fórumra,a 104-es szerveren voltam csak későn vettem észre a hsz-edet.
  • 77pxdumbo
    Na!
    Végre megvolt az első online közös repülés a cápával, amikor nem csak a bill beállításokat baszkirgáztam. Köszönöm SnowFoxnak és Csolee-nak, a szervert és az oktatást. A szerver sajna hamar megadte magát, ahogy Foxi itthagyott minket. Semmi összeszakadás kilépés meg iljenek, nemes egyszerűséggel nem vett rólunk tudomást többé. Hiába lőttünk bármit, hatástalan volt és az ellen közé landolva, még lőni sem lőttek ránk.
    No mindenkinek jóéjt, holnap vlsz leszek újra.
  • LeonSilver
    Valamelyik expert cimbora leírhatná, hogy a minyóval hogy működik a navi.
  • LeonSilver
    Egész pontosan a kurva életbe már!
  • LeonSilver
    Nekem állandó jelleggel, váltakozó időközönként Connection interrupted van... bassza meg a moha!!!
  • SnowFox79
    Az 59-es TS en már várnak páran a szerverre így ha gondolod indíthatod.
  • SnowFox79
    Indítsd nyugodtan a HDF59 nem elérhető jelenleg.
  • beci43
    Köszi a mizt..De ha ott is fent lesz,akkor én nem indítom,felesleges ugyanazt a missiont futtatni.
  • SnowFox79
    HDF59 re fellövik ha most elérik, de megköszönöm ha Te is fellövöd. a küldetés itt megtalálható ha valaki ki szeretné próbálni.

http://dcsworld.atw.hu/files/Operation_X.miz

- belekerültek a kék oldalon AI SEAD és csapásmérő gépek.

Egy kérésem lenne. Ha bármi hibát találtok benne akkor azt jelezzétek mert mint a többi küldetést, ezt is teszem majd fel ED oldalra.

Lehet én is felnézek de ez még képlékeny.

Előre is köszönöm!

Üdv.
    SnowFox
  • beci43
    Küldd át Józsi,már teszem is fel.Kérdés jön-e valaki a szerverre.
  • SnowFox79
    Üdv all.

Nincs kedve valakinek Hostolni a küldetésemet?

Nekem ma egyéb dolgom van a gépeimen így nem tudom fellőni, de tesztelni meg kellene és ha jót játszotok közben akkor már megérte :-)
  • Solt
    Őőő... kicsit túlbonyolítod ezt a kérdést nem? :D

Szimplán nincsenek megfelelően belőve a fesz értékek egy 4.4GHz-s tuninghoz... :)
  • LeonSilver
    A processzor gyengül napról napra. De ennyi idő alatt, amennyit mi használjuk ez nudli.
    Ha egy processzor tervezett élettartama 50 év, akkor a tuning hatására ez lecsökken mondjuk 25-re.. szóval lényegtelen. Csak úgy mondtam :)
  • Musicking
    A helyedben ránéznék a tápegység feszültségeire +5V és +12Vos ágakra egyes alaplapokhoz van saját monitorozó programjuk a driver lemezen, de a műszeres mérés mutatná a legbizosabb értéket. A 12vos ágak terhelés alatt ne essenek 11,5V alá. Ezt ki is leht zárni mérés nélkülis ha tudod a tápegységeről hogy a CPU és a VGA tápcsati külön körről mennek-e.
    Azt kevésbé hiszem hogy a proci a túlhúzástól gyengülne egy 'kicsit' hanem vagy megnyekken vagy nem. Ha a prociról ez a meleg levegő a tápegységen megy keresztül huzamosabb időn át akkor nem kizárt hogy egyes kondenzátorok kezdik feladni, onnantól kezdve meg instabil feszültséektől a hatásfok csökkenésig minden lehet.
  • sakkay
    Persze:fahéjjal finom.
    Sajnos én nem tudok segíteni.
  • LeonSilver
    Srácok. Van itt valaki, aki ért ehhez a csudálatos ZTE ZXDSL 931VII baszáshoz?
  • sakkay
    Végigment a teszt(a run beállítást átállítottam 10-re így lett ilyen hosszú), 23 perc, max hőfok magonként:
    0-79
    1-86
    2-85
    3-81
  • sakkay
    Amúgy egy két beállítás igen(auto), de az a baj mindenki mást mond. Eddig stabil volt(fél év) még a prohardver idevágó oldalán kérdeztem a nagyokat'. A gond 4 napja a dcs-vel kezdődött. Gondolom mert olyan optimalizáltan használja a procit.
  • sakkay
    Na a helyzet a következő:Az I5 3700 k nekem 4400-ra volt húzva. A dcs nél fagyott de eddig nem használtam dcs-Amikor belőttem ezt a tuningot, a LinX06.0 verzióját használtam, azzal nem fagyott. Most a 0.6.4 verziójával viszont, vagy maghiba vagy kékhalál. Leszedtem a procit 4300-ra, a fesz maradt-és eddig a 18. percig totál stabil a cucc. tehát ez volt a gond. A kérdés adott. Ennyit gyengült a proci a "használat" során, vagy ennyivel húzósabb a LinX új verziója?!
  • sakkay
    Megnézem már nem emlékszem.
  • sakkay
    Köszönöm, lehet, hogy élek majd a lehetőséggel, egyenlőre indítom a teszteket.
  • Musicking
    Az alaplapok nagyrészénél 90-95 fok a lekapcsolási érték, ezt kiiktatva láttam már 103 fokos intel procit, egy újraindulás után simán üzemelt tovább, tehát a te problémád máshol keresendő. A memória modulok nem melegednek, terhelés alatti feszültségek rendbe vannak?
    Továbbá érdemes lenne külön rendszerből lefuttatniu a teszted ha másnem akkor hiren boot cd 10.4-10.6 és arról pl. a mini xp.
    A jelnelegi rendszer esetén Bluescreen viewer megnézheted a hibakódot, hátha ad valami támpontot.
    A nodot avastot cseréld le kis2013-ra , resetert, kulcsokat tudok adni pm-be, hogy ne menjen itt a warez.

• Solt
    Igen, ha lefagy, újraindul, kékhalált dob, akkor instabil.

Nem tudom mennyire vagy képben a BIOS beállításokat illetően... remélem semmilyen fesz érték nincs "auto"-n hagyva. :)
  • sakkay
    Köszi mindjárt megpróbálom megint. Ha újra kék halál lenne, az a proci túlhúzásából adódó valószínűleg ugye? Beállításkor-most már beugrott linx 06.0 verzióval teszteltem 20 percig. Akkor azzal nem fagyott.
  • Solt
    Középen a memory fülnél a legördülő menüben válaszd ki a második legnagyobb számot amit kiad.

Jobboldalon ott van, hogy "RUN", amellett 10 szerepeljen.

ÍGY néz ki, ha lefutott a 10 kör. Minél több memóriád van, annál tovább tart... A 2.-3. körben nagyon befűt.. ha esetleg a maghő meghaladná a 90-95 fokot, akkor állítsd le!
  • sakkay
    Hát nemtom'. kb fél perc amíg írta, hogy egy. Vagy össze kell várni 10-et aztán az az egy?