37036

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
InterC #8273 Máshol komoly pénzeket keresnek teszterek azzal, hogy kiakasszák/lefagyasszák a programokat, de nem úgy EDnél: ha rossz szögben csapódik az ember gépe a talajba már az is képes egy szervert/missiont hazavágni.
Istenem, nem csodálkozom hogy egyre kevesebben multiznak
-
InterC #8272 Isten hozott a XXI. században
Nagyon jó az a netkód 
Nem véletlenül mondják/írják sokan EDnek, hogy már régen ki kellett volna dobni az egész cuccot az ablakon - grafikus motorral meg minden egyébbel együtt, de ha most? az EDGE is ezzel a fos netkóddal fog működni/fagyni akkor cseszhetik az egészet és jobb ha más állás után néznek. -
Szerintem a flare-ek miatt. Beállítottam, hogy az összeset egyszerre dobja ki, aztán mikor rányomtam be is állt az egész. -
SnowFox79 #8270 Ts szeró megy: 88.132.123.116
-
SnowFox79 #8269 Semmi gond. Gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet.
A küldetés miatt volt vagy random fagyás?
-
Bocsi Snow, szarráfagyott az egész cucc. -
sakkay #8267 Csesszék meg , hogy nem csinálnak FFb joyt újabban..
nekem az nagyon kell.Azért használom még mindig az evo-t.
-
InterC #8266 Az biztos, hogy nem lesz olcsó. Nyáron lesz majd olyan 45-50 körül nálunk, és talán karácsonyra majd olyan 40 körül, de persze ez főleg a dollár árfolyam függvénye lesz.
Remélhetőleg karácsonyra kijön hozzá még 1-2 új markolat is, de ez meg majd a kereslet függvénye lesz.
Én biztos hogy kivárok. Egyrészt hogy olcsóbb legyen, másrészt kíváncsi leszek a kritikákra, és nem utolsó sorban megvárom amíg az első, másfajta markolat is megjelenik és csak utána döntök. Addig meg jó lesz a régi-bevált X-52 is. -
"Nagyon" várom már, bár gondolom megint aranyárban lesz megvásárolható... -
Az a baj, hogy az ember nem veheti meg mindegyiket. :)) -
Cikk az új X-55 RHINO-ról. -
gsg16 #8262 VOLT MÁR?
-
Akkor dobj egy TS-t privátban és egy pilóta már meg is van :D -
Igen -
Kezdők is jöhetnek? :) -
sakkay #8258 Köszi
.
-
Leon77 #8257 Kérdésedre a rövid válasz: ha van is, nagyon kevés a lehetőség. -
Szevasztok!
Délután csinálnánk egy coop repülést és kéne még 2-4 A-10 a csapatba. ha van kedvetek csatlakozzatok. Először ezt a missiont repülnénk:
Standby CSAR -
sakkay #8255 Én még nem szoktam ede stílusához, így eléggé meglep, hogy majd 2 hónap az utolsó infó az új engine-ről, miközben utaltak arra, hogy decemberre kiadják.
Nem tudom , hogy mi a logika Nevadában-szerintem semmi-kivéve akkor ha az új modellhez lehet venni' mappokat ésvagy könnyű modellezni azokat(mintha úgy emlékeznék, hogy ez egy már létező engine valamely szinten). Majd mindjárt belemászok kicsit mi ez, de gondolom páran jobban képbe vagytok.
Közben sajnálkozva tapasztaltam, hogy
1.át lehet menni a fákon
2.valószínűleg át is lát a gép-a rakéta meg vidáman átrepül az erdőn.
Lenne egy kérdésem is:a tűzöltó rendszeren kívül lehet sérüléseket helyrehozni? Értem ezt úgy hogy tartalék áramkört bekapcsolni stb. -
Basszus már nem lehet szerkeszteni.... Most nézem hogy ez Franciaország :S
Sorry, csak arra emlékeztem, hogy biztos nem Nevada mert minden zöld. Így lehet hogy mégse lesz átdolgozva a map, ami szerintem elég nagy marhaság, ha már a gépek, effektek meg vannak csinálva akkor miért a map maradjon úgy ahogy van? -
Jót kértél :D nem is vagyok benne teljesen biztos hogy a mostani map. De nekem ezek nem Nevadának tűnnek. LINK
Remélem a link a facebookos albumot hozza be.
Ha mégse a mostani térkép akkor elnézést, a partvidékét nem repültem végig :D -
InterC #8252 Nem kötekedés csak kíváncsiság részemről, szóval dobhatnál valami linket erről az EDGE a régi térképpel dologról. -
Szerintem nem. Voltak képek a mostani mapról is az Edge motorral. -
sakkay #8250 Ha kijön az Edge akkor az új motor csak az új mappon működik?! -
sakkay #8249 Pont ez az. Gyakorlatilag még a tájképen sem kellene nagyon változtatni(Afganisztánhoz)...mondjuk pl. Vietnámhoz képest. -
VO101 tvr #8248 A Krím-félszigetet pont, hogy már lecserélték a Kaukázusra. Személyes véleményem szerint legalább választható térképnek megmaradhatott volna a Krím. -
bgabor #8247 Jó lenne, de ehhez az kéne hogy a fejlesztők végre elszakadjanak ettől a totál érdektelen, tizenakárhány éve majmolt krím félszigetes "hadszíntértől". -
GálTomi #8246 Ha kell minyóval szállítani esetleg korlátozottan tűztámogatást biztosítani szóljatok! -
77pxdumbo #8245 Apropó: lesz valaki este online, esetleg szerver?
-

A10/Su25 kiszedi a légvédelmet gyorsan aztán mehet a cápa a többire.
De szerintem ki lehet szedegetni a cápával is az AA-t csak sokat kell sunnyogni hozzá.
Mondjuk engem volt, hogy az A10-ből kilőtt a gyalogos Ak-val amit nem igazán tudom hogyan hozott össze
-
77pxdumbo #8243 Hát igazából, a sunnyogás a lényeg a cápával. Lőtávolba lopózol, aztán lősz majd gyorsan helyet változtatsz, és kezded előlről. Legalábis amíg ki nem szedegeted a veszélyes célokat, aztán hajrá, lehet szórni az áldást.
A legjobb ha szólsz a nagytestvérnek (A-10 vagy Su-25), hogy tisztogasson előtted kicsit, az a tuti. Már ha van közelben cimbora.
-
sakkay #8242 Alakulgat ez a BS nálam, de vagy a nyílt irányzékos fegyverek irreálisan pontosak, vagy átlátnak a fákon...vagy mindkettő. Mindenesetre nem csoda, hogy váltottak a 2 emberes verzióra, az viszont biztos. Amúgy ezt a rakéta témát pl tömeg gyalogság estén tudnám még elképzelni-na az pont nincsen a játékban. Az mondjuk nagyon tetszene egy Afganiszános környezet-megfelelő gyalogság,80 évek, mil-24...
Az annyira állat lenne-számomra-mint az ah 64..gyalogsággal még talán annál is több!!
De hát belelógott a bilibe a kezem..
-
A10-el én akkor használok nem irányítottat ha sokan vannak egy kupacban, vagy ha nem egy vonalban vannak és a GAU-val nem tudom végigszórni őket.
BS-el még a fegyverekig el se jutottam :D -
GálTomi #8240 Ezek a nem irányítható rakéták alapvetően az adott célterület lefedésére szolgálnak. Tehát nem pontcélok ellen lettek kitalálva anno. Nem precíziós eszközök.(Vannak olyanok amik már majdnem igen) Megfelelő gyakorlással egy konvojt, egy épületet bunkert stb könnyedén leküzdhetőek vele. -
sakkay #8239 Tényleg?
Akkor ezt benéztem. Valamiért nem tudtam indítani, de akkor én voltam a hülye. Amúgy ti a nem i. rakétákat mikor használjátok? Én úgy vagyok vele, hogy kb. akkor amikor már csak védtelen áldozatok maradtak a színen, mert pontosan célozni nehéz vele-csak közelről-akkor meg már veszélyes ha lőnek is. Vagy?
-
GálTomi #8238 A látszat néha csal! Most nem. Az az aminek látszik. -
sakkay #8237 Van a Cápának egy fehér lekerekített 5 csöves' pilonja. Az micsoda? Olyasmi mint a nem irányított r. indító blokk lenne, de nem az. -
InterC #8236 Az tuti !
Persze ha lesz közölni valója, akkor írhatja az arckönyv(ek)-be, ide sg-re, a vmh59-es fórumra vagy esetleg a simhq-ra is. -
Urak valakit "csere" Arma2/OA v Shogun 2 Total War serial Black Shark 2 serialért nem érdekel? -
ED-en nem is lesz sajnos, ott csak jó dolgokról lehet írni, a problémás dolgokat eltüntetik