37049

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Basszus, mekkora faszok már. -
Solt #8486 INNEN vettem, hogy száradna le a tökük!
Csináltam videót, azt elküldtem nekik. (ide is beraktam) Közölték, azon nem látnak semmit, küldjem vissza a kütyüt. December 24.-én reggel megkapták. Eltelt 3 hét, semmi reakció, hogy megjött, megnézzük, apám füle... írtam nekik, nem reagáltak. Írtam még 2x, semmi. Harmadjára megfenyegettem őket az EU-s fogyasztó védelemmel, erre reagáltak, hogy kivizsgálás alatt.
Megint hetek teltek el, megint semmi... írtam nekik, erre leírja az a gyökér, hogy ő a nyomi FSX alatt nem lát semmi hibát. Na erre eldurrant az agyam, mivel leírtam nekik értelmesen, hogy akkor látható a hiba, amikor megvan a fix 60 fps, tehát olyan játékkal vizsgálják, amivel ezt el is érik...
Erre megint semmi reakció nem jött újabb 3 hétig, úgyhogy megírtam nekik, hogy a jövőhét végéig vagy küldenek egy új TIR-t, vagy visszautalják a pénzt, különben feljelentem őket. Kíváncsi vagyok mi lesz. -
Hol vetted? A germánoktól? -
De nem is mondanak semmit? -
Solt #8483 Én is játszanám offlány, de több mint 3 hónapja garanciába visszaküldtem a TIR-m, és azóta sem történt semmi! :S Szétb@sz az ideg... -
De legalább van világóceán :D Máshol meg az nincs :p -
sakkay #8481 Bár én nem régóta nyomom ezt, de mivel BS-t repülöm hihetetlenül idegesít a nem létező fa dolog. Más szimben is ez a fixa ideám, de itt még fontos is lenne. -
Én játszogatok, offilag. Már egészen faszán megy a minyó :)
Persze közel sem tökéletes, de már nagyon-nagyon ritkán van leszállás közben géptörés.
IMÁDOM! :) -
Solt #8479 Vagy megfenyegettek mindenkit aki reklamálni mert, és most mindenki lapít! :D -
vagy kiadtak egy új frissítést amivel szaggatás mentesen megy a játék minden gépen. és olyan jó lett a netes rész is, hogy azóta mindenki ezzel játszik. mese vége
-
gsg16 #8477 ED-ék keze elért idáig is úgy látszik,biztos bannoltak némelyeket innen is.kellett nektek szidni itt őket!
-
beci43 #8476 Ja,már én is agyaltam ezen. -
77pxdumbo #8475 Mi a fene?
Kihaltatok mint a dinoszauruszok? -
Ja persze. Közben most is abban ülsz :) -
Gondoltam hátha érdekel valakit... Én tuti nem veszek ilyet.
-
Arról nem is beszélve, hogy ahogy a konstrukciót nézem, itt nem csak a bottal mozgatod a rendszert hanem ahogy mozogsz a székben ugyan ugy bemozdul a bot is.
Magyarul ha kötelékbe repülsz és mozgolódsz egyet a székbe , már neki is mentél a másiknak anélkül, hogy a bothoz nyultál volna. -
carlosfly #8471 Régi cumó ez már új kiadásban :). Szerintem ha megfelezed az árát, azután a kapott összeget elosztod kettővel, és nekilátsz építkezni otthon, akkor kb 5-x jobbat csinálsz úgy, hogy a géped is valami űber brutál lesz a legjobb joy-al. -
Cloud-Flyer Motion Flight Simulator -
Én nem lövöldözök :) Elindítom a játékot és csupán szórakozásból nyüstölöm a minyót.
De tök fasza lenne, ha lenne forgalom a levegőben. -
Szaggatos #8468 én is szeretek civilekre lövöldözni :D -
Srácok. Nem tudjátok, nincs valami szkript vagy valami kutyafasza, amivel életet lehetne lehelni egy kiválasztott röptérbe? Nem kívánok sokat, csak némi forgalmat... :) -
Szép szép. Csak valahogy sosem sikerül egybegyúrni azt, ami egy szimulátor számára is kellene. A szép táj egy néhány km2 vagy alig pár száz km2-es területen édeskevés...
Hiába a szép grafika, az alábbiakat kellene egy motorba gyúrni.
1. Szép grafika.
2. Irgalmatlanul nagy térképen is működjön.Képes legyen dinamikus hadjárat modellezésére is.
3. Irgalmatalanul is sok egységek legyen képes kezelni.
4. Támogassa a szátazföldi, vízi és legfőképpen az aerodinamikai modellezést.
stb.
5. Egyéb fizika is legyen korrekt.
Ezek közül a legtöbb motor kb. az első pontig jut el... -
InterC #8465 Sajnos erre a hírre céloztak a fiúk :( Nyugodjék Békében, Ég Vele
http://444.hu/2014/03/07/meghalt-nadas-tamas-magyar-murepulo-vilagbajnok/
http://dohanews.co/plane-crashes-during-stunt-show-at-al-khor-air-show/
-
Nem, de őszintén szólva nem is repültem azóta. Most a CARS van soron. Másfél éve nem játszottam vele, gondoltam most kipróbálom. Meg a haverokkal nyomtunk egy kis Race Injectiont. -
No? Megtaláltad már bajtársam?
-
GálTomi #8462 Sajnos így már értem! -
carlosfly #8461 Sajnálom :(. Én kicsit korábban tudtam róla mert hívtak.
Nádas Tamás -
carlosfly #8460 Majd megtudod... -
GálTomi #8459 Melyik része a hihetetlen a műrepülés vagy a világágbajnok? -
carlosfly #8458 "fődíj pedig egy műrepülés Nádas Tamás műrepülő világbajnokkal!"
Ezt nem hiszem! -
OFF:
Dogfight Kupát rendeznek a Sim-City Budapest szimulátorközpontban!
ON -
wittman #8456 Most tudtam fellőni!
Total War 3 by SnowFox -
csolee #8455 indít ma vki szerot?
<wittmann! 59es szeroval mizu?> -
77pxdumbo #8454 Hogy aza! 

Köszi szépen
-
Leon77 #8453 Pause/break billentyűt kell megnyomni, és máris futni fog. -
77pxdumbo #8452 Üdv!
Próbálok elindítani egy szervert, de nem akar működni. Routeren, tűzfalon, mindenen átengedtem, de semmi. Betölti a misst, de ha gépbe ülök , meg sem mozdul semmi. A jobb felső sarokban egyfolytában villog egy szünet jel. Kell-e még valamit beállítanom hozzá? -
Szaggatos #8451 Gondoltam csak úgy beleolvasok a mi8 flight manual-jába, de nem találtam egy rövidített szarin kívül kb semmit, nem tudtok erről valamit? -
beci43 #8450 Megint behalt a szerver -
beci43 #8449 Aki akar jöjjön,Sende szervert indítom. -
wittman #8448 Ja én is használom grafikai stressz tesztre, mert próbára teszi rendesen a vga-t.
Azt kell mondanom, hogy viszont nagyon jól van optimalizálva! Nvidia GTX580-al full beállításon is gyönyörűen fut és hát a látvány önmagáért beszél.