37036

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Egy kis OFF
Hátha valaki tud segiteni és találkozott már ilyen hibával.
A napokban volt egy áramkimaradás és azóta az egerem laggol vagy nem is tudom pontosan hogy fejezzem ki , a lényeg, hogy Nem az elmozditásnak megfelelöen tér ki a kurzor.A gyorsabb mozgásoknál nem szembetünö,de ha lassú finom mozgást szeretnék akkor van, hogy egyhelyben áll mikozben az egeret folyamatosan mozgatom.
Már átdugtam másik USB portba, frissitettem VGA drivert, USB drivert,de semmi változás.
A gépen elvileg más rendellenességet nem tapasztalok, minden megy ahogy kell.
Asrock 970Ext4-es lap, win7 64 bit és egy Point of view GL1600XTR lézeregér, HD4850 1gb VGA 13.9es driver. -
250M30Re #8513 Sziasztok!
Tudna valaki pár sort írni arról, (pl: Su-27-tel) hogy mikor érdemes doppler radart használni, és mikor érdemes az infrared search-el befogni az ellenséget? -
beci43 #8512 Futtasd rendszergazdaként Feri! -
gsg16 #8511 Üdv Urak!
ért valaki az Easy Monito Configurator-hoz?én régen használtam,de nem volt vele gondom.most a shikval képét raknám külön monitorra,a kamovban,de bármit is csinálok,oda teszi az ABRIS képét is.megnéztem az adott lua file-t szerkesztő programmal,és abban nincs is benne az ABRIS.csak a shikval. -
gsg16 #8510 Isten Éltesse a Józsefeket!ma játszottam kicsit,repkedtem a su27-el,még csak cél sem volt,egy magam fordulóztam egy reptér felett,és egyszer csak a "dcs működése leáll" üzenetet kaptam.fasz ki van!már nem csak a multiban csinálja ezt? -
Solt #8509 Akkor nem találtam olyan helyet, ahol kapni lehet itthon... -
bgabor #8508 Nem lehetett volna itthon beszereni a cuccot? -
wittman #8507 Hát akkor ma meg a Józsefek ünnepeljük.
SnowFox. 180 óra működés után lőttem le a Total War 3.2 English missiont a VMH59 szerverén, szóval igencsak kiállta a próbát, mert nem volt semmi hiba, ami DCS hibát generált volna.
Repültünk is rajta persze jó páran és súlyos veszteséget okoztunk az Inguri folyó nyugati oldalán felsorakozó Kék erők egységeiben. Bőven 10 darab fölötti Roland-ot szedtünk Vikhr rakétákkal az ECM-nek köszönhetően 5 ezer méterről indítva indítás felülírással.
-
beci43 #8506 Minimum egy 780.Lejjebb nem érdemes upgradelni.Igazam van? -
77pxdumbo #8505 Még nem, de akarok. -
vettél másikat ? -
77pxdumbo #8503 Most akarom eladni a videokarim. ASUS GTX680 DCuIITop. Ha valakinek kellene, Elővásárlási jogotok van
-
killbull #8502 Meg van!!! Nagyon szépen köszönöm. :DDD Ajjj de jóóóó :))))) -
killbull #8501 Nem találok ilyet. Mission megy amit adtak hozzá. -
gsg16 #8500 az editorban be kell állítani a game master módot -
killbull #8499 Sziasztok!
Vettem Combined Armst és érdekelne hogy tudom irányítani a tankokat meg egyebeket. Akár hogy állítom pipa be meg ki a player can drive on, se multyba se singlebe nem enged semmit.
Mi a bibi? -
gsg16 #8498 csatlakozom! -
wittman #8497 Isten éltesse a Sándorokat eme napon is! -
Pedig azon a videón lehetett látni szerintem hogy mi a gond, legalábbis én érzékeltem, hogy hol a probléma...
Szemét egy cég ez is! -
Solt #8495 Én is ezt mondom! :D
@gsg16: Így van, nálunk ez a törvény. Pontosabban ez a gyakorlat, mert 30 nap után, ha semmi nem történik, akkor a bíróság már a javadra ítél. Elvileg 14 napjuk van, ami alatt "törekedniük kell" arra, hogy megszüntessék a problémát... ( Ezt le is írtam nekik egyébként )
Tegyük fel, hogy ez kint is így van... mi a szart tudok innen tenni, azon kívül, hogy adom a határozottat? :D Gyakorlatilag blöffölök, meglátjuk mire elég... -
gsg16 #8494 amennyire tudom,kis hazánkban egy hónap után,vissza kell téríteni az árát,illetve az adott boltban le lehet vásárolni a készülék árát.szerintem ez az euban sem megy másképpen. -
Hát, rohagggyyyanak meg ahol vannak. -
Solt #8492 És, hogy Leonom? Örülök, ha kapok egy új TIR-t, vagy visszakapom a pénzem... Az EU-s fogyasztóvédelem is csak egy ejnye-bejnye, jogi következménye annak sincs, ilyen távolságból nyugodtan megtehetik, hogy szarnak rá...
A művelt nyugat, ahol minden rendben, és kolbászból van a kerítés! :D -
De baszki! Három hónapja vársz! Hát legalább valami kárpótlást üss ki belőlük! -
Solt #8490 Ha visszaadják a pénzt, vagy küldenek egy új TIR-t, akkor szarok a fejükre, megelégszem azzal, hogy mindenhol rossz hírüket keltem. Ha nem történik semmi, akkor felnyomom őket... -
Én csupa szívjóságból azért csak felnyomnám őket. Ilyen nincs, hogy hónapokig szaroznak valamivel. -
Solt #8488 Nagyon durván adják elő... ilyen pofátlanságot még itthon sem tapasztaltam, pedig pár százezret elköltöttem már ilyen PC-s kütyükre. -
Basszus, mekkora faszok már. -
Solt #8486 INNEN vettem, hogy száradna le a tökük!
Csináltam videót, azt elküldtem nekik. (ide is beraktam) Közölték, azon nem látnak semmit, küldjem vissza a kütyüt. December 24.-én reggel megkapták. Eltelt 3 hét, semmi reakció, hogy megjött, megnézzük, apám füle... írtam nekik, nem reagáltak. Írtam még 2x, semmi. Harmadjára megfenyegettem őket az EU-s fogyasztó védelemmel, erre reagáltak, hogy kivizsgálás alatt.
Megint hetek teltek el, megint semmi... írtam nekik, erre leírja az a gyökér, hogy ő a nyomi FSX alatt nem lát semmi hibát. Na erre eldurrant az agyam, mivel leírtam nekik értelmesen, hogy akkor látható a hiba, amikor megvan a fix 60 fps, tehát olyan játékkal vizsgálják, amivel ezt el is érik...
Erre megint semmi reakció nem jött újabb 3 hétig, úgyhogy megírtam nekik, hogy a jövőhét végéig vagy küldenek egy új TIR-t, vagy visszautalják a pénzt, különben feljelentem őket. Kíváncsi vagyok mi lesz. -
Hol vetted? A germánoktól? -
De nem is mondanak semmit? -
Solt #8483 Én is játszanám offlány, de több mint 3 hónapja garanciába visszaküldtem a TIR-m, és azóta sem történt semmi! :S Szétb@sz az ideg... -
De legalább van világóceán :D Máshol meg az nincs :p -
sakkay #8481 Bár én nem régóta nyomom ezt, de mivel BS-t repülöm hihetetlenül idegesít a nem létező fa dolog. Más szimben is ez a fixa ideám, de itt még fontos is lenne. -
Én játszogatok, offilag. Már egészen faszán megy a minyó :)
Persze közel sem tökéletes, de már nagyon-nagyon ritkán van leszállás közben géptörés.
IMÁDOM! :) -
Solt #8479 Vagy megfenyegettek mindenkit aki reklamálni mert, és most mindenki lapít! :D -
vagy kiadtak egy új frissítést amivel szaggatás mentesen megy a játék minden gépen. és olyan jó lett a netes rész is, hogy azóta mindenki ezzel játszik. mese vége
-
gsg16 #8477 ED-ék keze elért idáig is úgy látszik,biztos bannoltak némelyeket innen is.kellett nektek szidni itt őket!
-
beci43 #8476 Ja,már én is agyaltam ezen. -
77pxdumbo #8475 Mi a fene?
Kihaltatok mint a dinoszauruszok?