37038

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
majonur #8556 Mar en is probaltam hasonlot.Minden tiszteletem a tied, hogy igy kitelepulsz mindenestul,hogy masok is megismerjek a repszimulatorok vilagat. Viszont keszulj fel arra, hogy ami neked kezenfekvo a sok eves szimulatorozas utan, az nekik teljesen uldaba.
Eleg sok idobe kerul, mire megerti egy olyan ember aki meg soha nem repult szimet, hogy pl. ha balra huzza a joyt, a gep meg nem kezd el szepen balra fordulni mint egy auto, stb.
A trackir meg egy kulon tortenet mikor eloszor talakozik vele az ember. persze azutan gyorsan belerazodnak, es el se akarjak engendi a joyt mig nem le nem kuzdenek valami ellenseget. :)
-
Jaja most nézem, hogy ennek nagyobb a teljesítménye mint annak amit én linkeltem. Az is 100°-os azt se kell csiszolgatni, végülis bármelyik jó :) -
gsg16 #8554 én ezt használom:
100 fokban világít,és nem kell csiszolgatni az elejét,mint a hagyományos LED-eknek.ez is infra LED.
ez a neve GV-IRPB8-4G
és INNEN lehet megrendelni -
Ha jól emlékszem ez az infra led a legjobb.
Valamelyik freetrack leírásban írták ezt a típust. -
SnowFox79 #8552 Ez is 120FPS-t tud. csak jó ledeket kellene végre vennem. De a lustaság nagy úr. Amúgy GSG küld el priviben az új számod mert telócsere volt.
-
SnowFox79 #8551 Nem, de mi az a 200Km..
Nemrég Békéscsabára mentem hasonló okokból.
-
gsg16 #8550 biztos lesz hangár buli utána -
Azt hittem, hogy ez a stb-ben simán benne van. Hiszen ez köztudomású. :DD -
gsg16 #8548 a potyasör,pálinka ivást,és pörkölt evést se felejtsd ki -
Kocsi, szállítás, ottani felügyelet, stb... :)) -
Köszi! Adott esetben igénybe fogom venni a segítséget!
-
gsg16 #8545 nekem a wiimote kontroller jött be.az egy 100fps-es infrakamera.plusz ppjoy. -
Én is tudok segíteni, ha van igény rá. :)) -
Oké!
Szombathelyi vagy????? -
SnowFox79 #8542 Én ezt használom:
http://www.hasznaltkonzol.info/webaruhaz/playstation-3/tartozek/5040-playstation-3-eyetoy-kamera.html
gyors pontos jó...
-
SnowFox79 #8541 Üdv.
Hétvégén leszek és megdumáljuk. Az 59-es TS en amúgy megtalálsz. Akár még a kitelepülésben is segíthetek, ha gondolod.
Üdv.
SnowFox -
Jaja TIR előtt nekem is ez a kamera volt, ezt a legegyszerűbb átalakítani. -
gsg16 #8539 nincs győzelem,áldozatok nélkül.én amúgy akkoriban,amikor még webcamot használtam wii kontroller helyett,beszereztem erre egy külön kamerát.
egy Microsoft LifeCam VX-1000-est használtam,a freetrack oldalán ezt ajánlották a programhoz.anno. -
Igen és utána a webkam már nem fog normálisan kameraként funkcionálni. -
gsg16 #8537 ha jól emlékszem,valami IR szűrőt is ki kell venni a kamerából.a lencse előtt van. -
Ha nincs negatív, akkor lehet helyettesíteni floppyval is. Én szétszedtem egy floppyt a belsejéből kivágtam egy darabot és az volt a kamera elé ragasztva. -
gsg16 #8535 igen,az előhívott negatív kamera elé tétele az nagyon jó ötlet a webcam-os verziónál.ha nincs előtte,esetenként a szobában lévő lámpa is be zavarhat,nem hogy a napfény. -
Majd szólj ha lesz egy kicsiny időd lécci.
Itt Szombathelyen május elején (1-2-3-4) a röptéren lesz egy jó kis jamboree. Ilyen családi majális. Lesznek röpcsik, repülés, sör, virsli, kutyafasza .. :)
Na és megkért a röpcsiklub, hogy ha lehet települjek már ki a géppel, hogy aki akar szimulátorozni egyet az ki tudja próbálni.
No ebben kérném a segítséget. Le kellene gyártani néhány küldit. Nem kell semmi bonyolult! Csak különböző gépekhez kellene egyszerű röpcsizés. Valami könnyű, gagyisztikus cél is kellene, tudod ami nem lő vissza :D meg némi forgalom (1-2 leszálló röpcsi, helikopter) és némi mozgás a röptér környékén.
Mit szósz? :) -
SnowFox79 #8533 Üdv.
A napsütéses időben való használathoz...
Szerezz egy darab tekercses filmet (tudod olyan fényképezőgépből valót.)
Az a legjobb ha már az adott tekercs elő is lett hivatva. Fogod és az elején lévő üres kockákból levágsz 1-2 darabolt amit a kamera lencséje elé helyezel. Én a két oldalán egy egy fület is szabtam rá így rá tudtam hajtani a PS3 EYE kamera burkolatára. Ezek után a freetrack már zavar védett ugyanis a filmdarab az infrafényt átengedi a napfényt, lámpafényt nem.
Remélem hasznos lesz.
Üdv.
SnowFox -
SnowFox79 #8532 Köszönöm! -
SnowFox79 #8531 Üdv.
Köszönöm az ünneplést és az infót is!
Örülök, hogy a küldetés ilyen stabilra sikerült. Amint nem lesz ennyi munkám mint manapság elkezdem a terveket mission-be önteni. Csak az a rengeteg dolog mire összeáll...
Köszönöm Nektek a tesztelést és a szerverkapacitást!
Üdv.
SnowFox -
Firewing #8530 Szia!
Én sima led-ekből csináltam freetrack-et, igaz, még nyári napsütésben nem próbáltam, de a téli/kora tavaszi napfényes szobában stabilan működik.
Nagy költséggel úgyse jár az egész, úgyhogy egy próbát mindenképp megér, max lesz tapasztalat az IR ledekhez.
-
77pxdumbo #8529 Végignéztem a többi géptipust is. A Mig-29, Su-27 és 33 esetén is tesz ki egy-egy üres panelt, de különböző helyekre. F-15-ben jó panelt tesz ki, de nem a beállított helyre. -
77pxdumbo #8528 Értem már a problémát.
Akkor sztem az a gond, hogy mivel a DCS MFCD-ként kezeli a BS kijelzőit is, nem tudja eldönteni melyik a jobb és bal. Ha nem is akarod látni, adj neki a kirakáshoz paramétert (x=0 Y=0 és vedd a méretét mondjuk 1*1-re. Akkor nem fogja rárakni a másikra. Azt sajna nem tudom, DCS-t hogy lehet átprogramozni
-
gsg16 #8527 be tudom állítani a program nélkül is,manuálisan,notepad-et használva a monitorokat.ha kirakom úgy,hogy az ABRIS is fent van rajta,akkor semmi gond,látszik mindkettő szépen.viszont ha csak a shikval képernyőt teszem ki,teljes képernyőre,akkor meg is jelenik a másik monitoron,működik is szépen,de rákerül valamiért a shikval képernyőt fedve,az ABRIS kijelző is.nincs benne a lua file.ban.ha editorral csinálom,akkor nincs pipa az ABRIS előtt.és mégis ott van. -
Lézeres vezetékes 1600DPI-s, és kipróbáltam az optikai laptop egeremmel nem áll fenn a probléma, igy valószinüleg , hogy a hardveres gond lesz.Az érzékelőt megpucoltam , a vezetéket még nem néztem, hogy megtört e.Bár nagyon nem kéne neki, mert szinte csak böngészésre van használva , nincs nagy igénybevéve,bár igaz, hogy már talán van vagy 5 éven tul is ,hogy megvettem. -
Hali. Milyen egér ? Optikai vagy görgős/golyós ? Vezetékes ?
Végül is mindegy, mert szerintem nem szoftveres a hiba, hanem hardveres, és valószínűleg az áramkimaradáshoz sincs sok köze.
Szerintem 2 dolog lehet - nekem is ilyenek voltak - első: ha vezetékes akkor lehet, hogy a kábel kontakt hibás. Ott szokott a gebasz lenni ahol bemegy az egérbe. Szét kell szedni. Van benne egy S kanyar a bevezetésnél, ha 1-2 centimétert odébb tudod húzni a kábelt, akkor lehet hogy jó lesz. Lehet, hogy fél centi is elég. A másik ami görgős és optikai egérnél a leggyakoribb, hogy beporosodott belül. Ki kell fújni a port vagy egy puha ecsettel megpucolgatni. Ja és mennyi idős a rágcsáló ? 2-3 évente mindenképp kell neki egy szétszedés és kitisztítás, akkor nem lesz gond. -
77pxdumbo #8524 Mikor először próbáltam, a gyakorló küldiben, egy rárepülés alatt lekaszálták még a búzát is a reptér szélén, csak én baszkódtam a rakétáimmal. -
77pxdumbo #8523 Sőt a másodpilóta is irtja a csótányokat a két minigunnal. -
77pxdumbo #8522 Az 1.2.7-ben jött ez az opció -
Baze, de jó má'! Nem tudom mikor csinálták meg, de a Huey-ban végre a két eddigi potyautas nem csak a farkát lóbálja, hanem osztják az áldást :) De fasza! -
77pxdumbo #8520 Szvsz meg pont jó, ha az Abris kinn van a másik moncsin, mert sokkal jobban lehet látni a térképet -
77pxdumbo #8519 Ja mégegy: ha most akarod letölteni, vigyázz mert benne csücsül egy trójai. Először meg kell tisztítani. Én jó nagyot szívtam vele, szétbarmolta a Chromot. Pedig írták is a letöltésnél, a kommentekben, csak azt hittem, ha tudnak róla, akkor orvosolták is a problémát.
-
77pxdumbo #8518 Épp most lőttem be vele a másik monitort, de semmi problémám nem volt vele. Egyszerűen vedd ki a pipát az Abris elől. Előtte csinálj egy + lua file-t (egy meglévőt nevezz át, és a file-ban is írd át a címét, leírását. Különben esélyes, hogy az eredetit fogod újra betölteni. Az EMC-ben meg ezt a file nevet jelöld be mentésnek.
Egyszerűbben: az adott lua file-ból töröld ki az Abrisra vonatkozó részt, és kész is
-
Leon77 #8517 Szia! Nem biztos, de egy próbát megér. Vezérlőpult/Egér, felül az egérmutató beállításai fül, s a rámutatás pontosságának javítása opciót vedd ki.