37038
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • beci43
    Igen,nekem is megvan a Minyó,de állandóan a KA-50-est repülöm.Azt legalább profin és kevés hibával csinálták meg.
  • sakkay
    De most őszintén..nem egy agyfasz a szitu?! Persze aki A-10 repül az viszonylag szerencsés. De mint daráló mániásnak nekem katasztrófa. Ész és koncepció nélkül dobják ki a gépeket-tényleg marha jók meg minden-csak éppen nem tudod mire használni. Itt a minyó. Mit csinálsz vele? Célt repülsz mindenkinek. Az hogy a motor 100 éves csak hab a tortán.
    Ha lenne egy pl. Afgán-SZU háborús körítés, és persze normális gyalogság, évekig nyomnám vele..főleg ha kidobnák a 24-est. Szóval lehet , hogy az EDGE után minden megváltozik-nem fog-de az biztos , hogy egyetlen szerencséjük van..nincsen konkurencia. Még.
  • sakkay
  • gsg16
    a kampány,az még lehet,hogy a Lock On 1.0-hoz készült,nem?
  • gsg16
    ne légy szomorú,addig is álmodozhatunk róla!
  • sakkay
    Srácok jól gondolom ugye, hogy a kampány abszolút nincsen tekintettel az uh-1-re vagy a minyóra?!(mármint a saját kampányuk)Gondolok itt arra, hogy nagyjából korhű gépek szerepeljenek a kampányban stb..nincs pl. Afganisztán érában valami mod vagy pálya'?
  • beci43
  • gsg16
    erre a válasz pofon egyszerű,majd!
  • beci43
    Ja,de azt már nem írják hogy mikor lesz upgrade...
  • killbull

• wittman
    Open beta frissítés: 1.2.7.24040

Természetesen change log megint nincs, de azért az beszédes, hogy a DCS World/bin mappában csak 79db exe és dll fájl lett lecserélve.

Viszont cserébe van 1.2.8 előzetes változás lsita

F-15C AFM
    Su-25T 3D-s 6DOF kabin...végre

• whiteskull
    Köszi! :)

Jó volt ez a videó meg is lett a hiba oka. :))

A navigációs mód választó panelen van egy kétállású PTR kapcsoló, és azt kellett az "Able" állásba tenni. :)))
  • TG Gida
    Csak az ILS leszálláshoz kell.Itt egy video.
  • whiteskull
    Volt amikor be, és volt amikor nem. :))

Azt tacan nélkül is be kell állítani?
  • TG Gida
    Hali!
    Beállítottad a HSI-n a pálya irányát?
  • whiteskull
    Sziasztok!

Tudnátok segíteni?

Az A-10C-vel próbálgatom az ILS-es leszállást, de valahogy nem akar sikerülni. A pályairány és a siklópálya pálcikák nem akarnak megjelenni. Az ADI bal oldalán lévő siklópálya arány mutató az működik.

Az ILS panelen beállítottam a frekvenciát, be is kapcsoltam. A botkormány mögött is bekapcsoltam az ILS-t, és a piros zászlók is eltűntek az ADI-ról.
  • beci43
    Leárazások Most be lehet vásárolni,aki úgy gondolja.
  • GaBika6
    THX!!!
  • gsg16
    Őket is az isten éltesse!
  • wittman
    Ma meg a Gáborokat ünnepeljük.

Isten éltessen benneteket!
  • SnowFox79
    Ja Cancri az majd addig átoperáljuk. :-) Nekem még megvan az AK Bajonettem azzal a nagyobb dolgokat vállalom...

Na viccet félretéve, én nem egy napra maradok ezért csak akkor tud jönni Cancri, ha Ő is így tervezi a dolgot.

• gsg16
    legalább nőnemű a potyautas?
  • beci43
  • SnowFox79
    Ottalvós buli lesz a fuvart meg le kell dolgoznia :-)
  • gsg16
    potyautas?csak az asszonyod meg ne tudja!
  • SnowFox79
    Ha több napra gondolsz akkor lesz egy potyautasom. :-)
  • Cancri55
    Ha Snow-hoz beférek és szívesen elvisz, akkor én is programoznék szívesen Szombathelyen :D
  • LeonSilver
    Skacok. Nincs kedve valakinek valami fasza bannert csinálni ehelyett az elavult helyett?
  • LeonSilver
    https://www.facebook.com/events/1399536963631235/?fref=ts
  • LeonSilver
    Május1 - 4
    GYertek!!!
  • beci43
    Mikor lesz ez Leon?Lehet hogy egy napra le tudok én is ugrani.
  • whiteskull
    :)

Akkor legalább olyan is lesz, aki értékeli a jó házipálinkát. :D
  • LeonSilver
    Ha minden igaz LacAI is jön!
  • LeonSilver
  • gsg16
    vigyetek mindannyian gépet,és csapjatok egy rögtönzött LAN-party-t
  • GaBika6
    Elnézek én is!
  • whiteskull
    Akkor ez már majdnem egy minitalálkozó lesz. :)))

Ha esetleg szállásban egy kis segítség kellene, szerintem tudok segíteni. :)))
  • SnowFox79
    Üdv.

Lebeszéltem, azon a héten szabadságon vagyok. Akkor a részleteket holnap bármikor TS-en.

Üdv.
    Snowfox
  • LeonSilver
    Basszus! De fasza srác vagy!

És mivel Whiteskull szombathelyi és gondolom alap, hogy ki fog jönni, ezért Téged kérlek, hogy segíts (persz Whiteskull kollégát is!!!!).
    Mert ha Téged kérlek, akkor tuti itt elszel Szombathelyen!
  • LeonSilver
    Köszi! Tényleg abban bízom, hogy lesznek fiatalok,a kiket elkap a szimezés világa.

Mivel a Szombathelyi röpcsi klub nem egy krőzus cég, csak két dolgot kértem.

1) Ha véletlenül (azt fel sem tételezem, hogy valaki szándékosan) valami kár keletkezik a cuccban, azt térítsék meg
    2) A kajámat állják

Akartak valami "fizetést" összedobni a 4 napért, de inkább 30 - 45 perc röpcsizés valami motoros gépezettel. :) Nekem ez jobban megéri :)