37036
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • bgabor
    Köszönöm, repülni szeretnék és nem egy olyan nyelvet tanulni amit mindenki csak akkor tanul ha fegyverrel kényszerítik rá.
    Amúgy igen, ocsmány, már annak akinek van füle hozzá, mint ahogy a német is az.

Érdekes lenne, ha egy keresett exportcikknek nem lenne angol feliratú kabnja.
  • Caterpillar
    Ez egy érv? Mármint, hogy az orosz nyelv "ocsmány"?
    Én nem akarom védeni az EDe -t semmilyen szinten, de nehogy már azt rójuk fel hibának hogy valósághű. A Ka-50 -ben is volt valóban, de ettől még ez kb olyan mint amikor angol HUD -al akarsz MiG-et repülni. Lehet, de nagyon kiábrándító. Persze, szíved joga, egyébként tudomásom szerint (nem 100%) van hozzá angol feliratozás (nem a kabintextúrára gondolok, hanem arra amikor a kurzort a műszer fölé viszed és kiírja a nevét).

Olvasd el a manualt és tanuld meg mi-micsoda...
  • bgabor
    Lehet, de az orosz nyelv kiábrándító, sőt, ocsmány.

Mellesleg tudtomal a Mi-8as oroszország egyik legkeresettebb exportcikke, biztos vagyok benne hogy létezik angol feliratozású kabin is belőle. És a Black Sharkhoz is volt rendes angol nyelvű kabin.

Szóval megcsinálták már vagy sem?
  • Caterpillar
    Vicces, hogy kiábrándítót írsz, mikor a valóságban is orosz....
  • bgabor
    A játszható Cobráról van már valami hír? Ebben a Mi-8asban amúgy lehet választani angol feliratos kabint is vagy csak a kiábrándító orosz feliratok vannak?
  • wittman
    VMH59 szerver frissítve 1.2.8 openbeta

Mission: The long day! no password
  • 400V
    Most frissít a kliens 1.2.8 ra, lehet tölteni! :D
  • 400V
    Khm khm! :D

Várva várt!

Itt egy link!

http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=122393

Itt követhetitek az eseményeket! Úgy néz ki ma nyílik meg az 1.2.8 as open beta teszt. Linkelek még majd ha lesz valami!
  • Szaggatos
    hát, ez ellen mi tudunk tenni
  • gsg16
    mert veszik áttörések nélkül is.
  • beci43
    Na ilyen mikor lesz a DCS?Egyszerűen nem értem,miért kell évtizedeket várni egy áttörésre.
  • z0ty4
    DCS World Trailer vJaBoG32 fictional combat scenario

elég jó kis videó, kár hogy nincs folytatás :(
  • i robot
    Ezeket a gépeket nem mossák le soha?
  • sakkay
    DE jók ezek a képek!
  • gsg16
    MAGYAR GRiPEN KÉPEK az Origón
  • beci43
    Állítólag fejlesztik.
  • Hecker007
    Ha legalább repülhető lenne, nem lenne ezzel semmi gond, de ezek a renderek totál feleslegesek :(
  • Molnibalage
    Én ezt kérdezem 10 éve...
  • Caterpillar
    Értem én meg minden, de miért erre megy az erőforrás?

• DonZorro
    Szétszedem mindet! ;)
  • TG Gida
    Én benne lennék.
  • Reaper
    Aki érez affinitást a légiharc iránt, az nevezzen! ;)

Sim-City Dogfight Kupa
  • Hecker007
    Még nem, pontos dátum szerintem még nincs is.
  • Cancri55
    Hát jó lenne ha újra repülnénk, vagy valami hasonló, anno elég jó kis mókákat hoztunk össze :D
  • Borisz80
    Üdv Urak!
    Egy kis infó kellene arról, hogy a DCS MiG-21 -et kiadták e már?

THX!
  • gsg16
    igazából másra ebben a környezetben amúgy sem jó!
  • killbull
    Egy jó hír!

Originally Posted by Chizh View Post
    В бесплатную версию скоро вероятно добавится P-51D в гражданском варианте, без вооружения. Для пилотажников и любителей просто полетать.

Translated

Originally Posted by Chizh View Post
    In the free version will probably soon be added to P-51D in the civilian version, without weapons. For lovers pilotazhnikov and just fly.

Tehát kap mindenki egy ingyenes P-51D t amin nincsenek fegyverek röpködni, szórakozni!
  • killbull

• L Viper #8646
    :) Kál
  • Molnibalage
    Ja, mióta is van kinta CA? Két éve...? Mióta is kezdődött a DCS a Ka-50 dumával, hogy ez lesz az alap..? Megszületett a FC2 és FC3 és már ezek is meghaltak. Folyamatosan növelik a tartalmat, aminek semmi értelme, mert ettől az egész egy fostailga marad.
  • gsg16
    inkább csak fejlesztés alatt...
  • Molnibalage
    Tehát az egész az ígéretek ellenére egy kalap...
  • LeonSilver
    Hát, Lémsztő úr :) Emlékeim szerint nem. Csak az FC2-höz.
  • gsg16
    tervezem,hogy a közeljövőben visszatérek.mostanság kevesebb munka van,nem kell talán napi 14 órákat melózni,így lesz idő riogatni a kollégákat!
  • beci43
    Enyhe célzás,dehogy Ferire gondolsz...
  • L Viper #8639
    Üdv!

Lenne egy kérdésem az itteni szakértőkhöz:
    A Lock On FC 1.12-höz készült 6DOF mod?
    (A gyerek gépén ez a verzió még elfut, csak a FreeTrack alapból zoomol, nem 6DOF.)
  • SnowFox79
    Valljuk be őszintén amikor elkezdte a BUK rendszert közelebb hozni lefagyott az a mosoly :-) Valóban realisztikusabb volt sokkal a dolog de sajnos ezt az élményt is el lehet rontani. ED nek sikerült összehozni, hogy ha két tank lőni kezd akkor már majdnem megáll a kép... Ezen kellene gyorsan változtatniuk mert addig nem sok értelme van a CA-nak. Az én küldetéseimben is lettek berakva CA dolgok, de mikor láttam mit okoz azonnal ki is vettem. (a légvédelmi egységeket azért benne hagytam ha egyszer VALAKI ismét egy szerverre téved velünk) :-)
  • Cancri55
    A CA és a DCS problémája konkrétan az, ha online elkezded mozgatni a járműveket hatalmas lag-ot generál, ezért korlátozzák, vagy hagyják ki szervereken, és nem azért, mert ki be kapcsolgatják a légvédelmeket...

Azok jó kis harcok voltak Gsg ellen, hiába lógott a ts-en és hallgatta le a "rádiót", élvezet volt a kis száguldó kütyüket kiszedni, de a legjobban a buk rendszer kiszedését élveztem, volt ott minden körülötte, tor, strela, tungi, volt feelingje, alacsony berepülés cbu-val:D
  • gsg16
    a végén már a TS szobából is ki kellett volna lépnem,hogy ne halljam,amit beszélgettek egymás közt repülés közben.
  • SnowFox79
    Emlékszem :-)