37036

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
gsg16 #8715 valóban gorombán jól néz ki a SU25T!! -
Amúgy zsoltfireman vagyok,csak a régi reg-mel nem tudtam bejelentkezni ezért újra regisztráltam.
A Su-25A nagy kedvencem,már festettem is,de ez a "skin" install az FC2-ben sz.pat! -
Írj egy PM-et Hungaronak, majd valamikor olvassa és 100%, hogy fog segíteni. -
Nem tudom mi van,de nem boldogulok vele,jól le van bonyolítva...
Ááááá..... -
http://www.digitalcombatsimulator.com/de/downloads/world/dcs_world_open_beta/ -
Külön telepítője van és külön mappába rakja. -
hogyan kell az openbétát a másik mellé telepiteni? -
Nincsmit -
Hálásan köszönöm! -
Kb. a MÁSODIK találat volt a gugliban. -
Ott csak a cdds kibontásához szükséges részt látom,az összecsomagolásához nem... :-( -
Én már rohadt régen használtam, de úgy emlékszem van valami cdds maker a modmanban. -
Mi a menete az FC2 skin-ek összecsomagolásának?
Hogy lehet cdds fájlokat létrehozni,hogy a ModMan-al telepíteni lehessen? -
beci43 #8702
-
Aha! A Su33 is fasza, csak hát nekem a 25T a szívem csücsökje :) -
beci43 #8700 Te se?A SU-33 kabinja sem rossz. -
A Su-25T kabinja valami brutálisan fasza lett! Nem tudok betelni vele :) -
Tényleg! Annak idején ezt is javasolta a szupportos buxxxa. -
gsg16 #8697 meg lett a hiba oka,bár nem értem,hogy a többi modulnál miért nem kellett megcsinálnom.az ED oldalán,ahol vettem,a "My orders" menüpontban az FC3-nál rá kellett kattintanom arra,hogy"Bind current login".ami csak azért érdekes,mert minden modult itt vettem,látszanak is szépen a listában egymás alatt,még az FC3 is,és mégsem kellett ezt megcsinálni.köszönöm a javaslatokat! -
Egyre buzerátorabb ez a kibaszott ezsgé -
Lehet, hogy aktiváltnak tűnik és valamiért mégsem az. Én jártam úgy, hogy nem tudtam multiba belépni. Még a szupportnak is írogattam, javasoltak ezt-azt, persze semmi sem segített. Aztán a szarforszal újra aktiváltam a cuccot és egyből megoldódott.
Próbáld meg, hátha.. ...DCS World OpenBetaModsaircraftsFlaming Cliffsinfc3_protect.exe -
Leon77 #8694 Ha nem te "vetted" (bankkártya típus probléma pl) és csak a kódot kaptad meg (ajándékozás), talán akkor is csinálhat ilyet. Tegnap senkinél nem tapasztaltuk az általad jelzett problémát, s ha a fenti tipp nem helytálló, akkor valószínűleg valami bug lehet a ludas. Eddig DCS fórumon sem találkoztam friss és hasonló problémával. -
gsg16 #8692 nem steam-es.a module managger-ben nem adja be a seriallt,de az 1.2.7-ben igen.ott működik is rendesen. -
beci43 #8691 Module manager,kiválasztod az FC 3-at,beadja a serialt.Az alapján el kéne indulnia.De ha Steames,lehet hogy gondok akadhatnak. -
gsg16 #8690 Urak nekem az FC3 nem működik az openbeta-ban,a nyitó képernyőn is szürke marad az ikonja,és a gépeket sem lehet választani a mission editor-ban.a többi modul működik.CA-ban jól néz ki az új radar kijelző.végre nem egy távcsővel kell megkeresni az égen az ellent.az FC3-as problémára van valakinek ötlete? -
gsg16 #8689 én erre csak azért nem megyek el,mert nem akarom,hogy 10-12 éves gyerekek szét alázzanak nagyközönség előtt! 

de egyébként nagyon szép kezdeményezésnek tartom!!sok sikert hozzá!
-
THX! -
server.lua
CameraTerrainRestriction = false -
Hogy lehet a kamera nézetet a talajig levinni az FC2-ben?
Mit és hol kell átírni? -
Nézzétek, osszátok, nevezzetek! ;)
I. Infinite SIM-CITY Dogfight kupa promo -
De fasza a 25T kokpit :) -
gsg16 #8683 köszönöm!be kellett jelentkeznem,és már tölti is le a dolgokat. -
Leon77 #8682 Modul managerben nézelődj. ;) -
gsg16 #8681 én is letöltöttem,és telepítettem az openbeta verziót.lehet hogy már volt róla szó,de azért megkérdem.az eddig meglévő modulok nem játszhatóak benne?FC3,CA,UH-1,KA50 2. -
Leon77 #8680 Köszönöm a válaszod, de az 1.2.7-ben nem látom ugyanezt az opciót. A fülkében ülve jobb egérklikkre megjelenő vörös kereszt már feltűnt régebben, de sosem próbáltam használni. A beta opcióinál viszont ez a funkció számomra még ismeretlen. -
Szaggatos #8679 Elvileg az alapban is van ilyen. Megnyomsz egy gombot és a rákattintasz valami ellenségre akkor elvileg csinál valamit de annyit nem próbáltam, mert nehéz ,,rácélozni" vele bármire is :) -
Leon77 #8678 Tudja valaki, hogy az Openbeta 1.2.8. "Gameplay" fülön levő opcióknál mire jó a "Cockpit visual recon mode"? Se leírást, se fórumbejegyzést nem találtam eddig erről. -
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=114166
A videókat leszámítva, 4. találat volt guglin a "DCS world mi 8 english" kulcsszó-kombinációra. -
gsg16 #8676 ez így van.azt a közel 30 szakkifejezést meg lehet tanulni,és nem kell miatta az oroszul megtanulni. -
Szaggatos #8675 Annyiból igazad van, hogy az USA-nak voltak Mi-8ai, és azokat lehet, hogy átcímkézték. Attól még orosz géppel repülni akkor is orosz nyelvű fülkében autentikus, azt sem értem mi a bajod az orosz nyelv hangzásával, a tanulásról meg annyit, hogy csak azt kell tudni, hogy az a pár paca mit jelent a HUD-on, szóval nem tudom most mi bajod...