37037
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    A leírás szerint van valami kamera, amit én nem bírok előcsalogatni..
  • Solt
  • HungaroJET
    DCS széria és nem FC3 masina bejelentés !

http://www.digitalcombatsimulator.com/en/products/eagle/

http://www.digitalcombatsimulator.com/en/products/eagle/
  • macleody
    Én még csak épphogy elindítottam az 1.2.8-at, hogy működik-e. De kíváncsi vagyok rá.
  • LeonSilver
    Srácok! Próbálta már valaki a Hueyval ezt a csomagszállítósdit??
  • gsg16
    pedig de sokszor is lőttem le a kék égről ilyen-olyan földi légvédelmi egységekkel.és viszont.
  • gsg16
    Rég nem hallottam róla. Akkoriban valami másik játék lett a nagy szerelem.
  • beci43
    Jut eszembe,Kennyről tudtok valamit?Úgy eltűnt,mint egy nagyobb összeg.
  • Caterpillar
    Szerintem az Open skies -ról volt szó... -.-'

Én is hallottam, de csak röhögtem...
  • beci43
    Sehol nem találok erre utaló infót.
  • GaBika6
    Hírekben hallottam ma, de semmi infót nem találtam róla. Egy védelmi megállapodás. Gondoltam hátha tud valaki többet.
  • hrundibaksi
    ???
  • GaBika6
    Magyar pilóták repültek az orosz légtérben...
  • carlosfly
    Tudom, hogy FC2 de valahol valahogy megkaphatom? Aztán meglesem, hátha nekem összejön. :)
  • hrundibaksi
    Sajnos ezek még mindig FC2 skin-ek,és még mindíg nem tudom összehozni a CDDS csomagot!
  • gsg16
    az sem volt semmi,amit egyszer egy német vetélkedő műsorban mutattak.a nagy ködben,két barom autózott,egymással szemben,és mivel nem láttak ki rendesen,lévén köd is volt,meg este is,mindketten letekerték az ablakot,és kidugták a fejüket,úgy vezettek.aztán amikor elmentek egymás mellett,összefejeltek.ezt a vetélkedőben senki sem akarta elhinni,mert a lényege az volt a műsornak,hogy válasszák ki azt a felsoroltak közül,azt az esetet,ami igaz.aztán be is jöttek az eset szereplői,és kórházi fényképekkel,valamint rendőrségi jegyzőkönyvvel bizonyították,hogy így volt.azt is mondták ,hogy kórházban nehezen tudták őket ellátni,mert mindenki sírt a röhögéstől.
  • Sidewinder
    Ennél vidámabb Darwin díjas esetet hallottam. Mert ott mindenki túlélte.Katonai vitorlázórepülő bajnokság Olaszországban( hogy EB vagy VB volt arra nem emlékszem), magashegyi környezetben. Jó sok hegy. Kétüléses gép egy spanyol versenyzőpárossal. Le kellett szállni. Az egyikük kiválasztotta a placc lekaszált bal oldalát, a másik a jobb oldalt ami szintén le volt kaszálva. 4-szer váltottak irányt a besiklás közben,mert ment ezerrel a szkanderozás. A vége az lett,hogy beestek egy fasorba, elhagyták a két szárnyat, futó nyitva volt, túl nagyot nem estek,nem lett komoly bajuk,a törzs oldalra dőlve állt meg. Csak a gép nem úszta meg. Mondjuk belegondolva jót röhög rajta az ember,de azért mi van ha én leszek a következő, akin röhögnek,hogy miként tört rommá egy gépet.
  • LeonSilver
    Az 59-es fiúktól:

UH-1 - így kell valamit magatokkal cibálni a földről
  • carlosfly
    Szépek! Hol lehet ezekhez hozzájutni?
  • gsg16
    ehhez hasonló eset történt kis hazánkban is,anno.ott a méh telepi munkások nem a második világháborús lövedéket kezdték el lángvágóval vágni,hanem az azon fekvő kazánlemez darabot.a vége ugyan az lett,felrobbant.arra már nem emlékszem,hogy történt-e személyi sérülés.
  • sakkay
    Nem is értem, hogyan jött az ötlet neki. Habár volt olyan , hogy tank aknát használtak egyfajta munka asztalként három generáción át. Aztán a harmadik beszopta. Az sem szenvedett sokat, nem olyan messze történt .
  • hrundibaksi
  • gsg16
    tetszeni nekem is nagyon tetszik,már csak a SU25 miatt is.de tényleg jól néz ki nagyon!
  • hrundibaksi
    Nos,erre vagyok kíváncsi,mivel még az FC2-t nyomom... :-/
  • LeonSilver
    Nem. Ott még a régi cdds van.
  • hrundibaksi
    Köszi!
    Ez vonatkozik az FC2-re is?
  • LeonSilver
    Mert nem mindenki fészbúkozik:

Lángvágóval estek neki a több száz kilós, második világháborús bombának.
    Darwin-díjas halálesetként akár egy jót is kacaghatnánk azon agyban egyszerű roncstelepi munkáson, aki egy lángvágóval esett neki egy második világháborús bombának, és az nem meglepő módon fel is robbant Bangkok egyik lakónegyedében. Mivel azonban a robbanás nemcsak vele, hanem hét másik emberrel, köztük egy hároméves kislánnyal is végzett, már inkább sírni van kedve az embernek az emberi ostobaság eme megnyilvánulásán. Főleg, ha tudjuk, egy hetvenéves nő még figyelmeztette is a munkásokat, hogy nem a világ legnagyobb ötlete lángvágóval nekiesni a robbanószerkezetnek.

Egyedül az idős nő számára volt nyilvánvaló, hogy a 225 kilós bombának nem egy ócskavastelepen lenne a helye, hanem a rendőrségi bombaszakértőknél. Azonban aggályait hiába osztott meg a szomszédságában lévő roncstelep munkásaival - és azzal a négy építőmunkással, aki az egyértelműen bombának látszó bombát ócskavasként egy kisteherautó platóján odaszállította - mindenki figyelmen kívül hagyta figyelmeztetését - írta a Bangkok Post.

Shomchin Janthachart a lapnak elmondta: miután látta, senki sem hallgat rá, gyorsan hazasietett, és szólt nyolcvanéves nővérének, hogy azonnal hívja a rendőrséget. De még mielőtt a telefonhoz ért volna, hatalmas robbanás rázta meg a környéket. Az ócskavastelep egyik dolgozója - a tulaj férje - ugyanis nem sokat gondolkodott, és azonnal nekiállt szétvágni az egyszerű fémhulladéknak gondolt bombát egy lángvágóval.
    A robbanás teljesen megsemmisítette a roncstelepet, és a detonáció, valamint az azután keletkezett tűz több mint száz házat rongált meg. Az első hírek még arról szóltak, hogy hét ember halt meg a szerdai robbanásban, de csütörtökön egy hároméves kislány holttestét is megtalálták a törmelékek alatt. A sérültek száma nagyjából húsz.

Közben a Thai PBS azt írta, a bombát a roncstelepre szállító építőmunkások szemtanúk szerint azt állították az ócskavastelep dolgozóinak, hogy az egy daruról letört nagy bontókalapács. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki hozta meg azt az "okos" döntést, hogy az egyértelműen bombának látszó bombát ócskavasként értékesítsék.

• LeonSilver
    Zsolti! Ezt izente Hungaro:

Hungaro Jet
    No vagyok...Üdv LeonPapa Zsoltinak üzenem, hogy felejtse el a cdds-t. Az már nem kell a dcsw-hez. A cdds egy "csomagolt" fájl volt, most már EDe is zip csomagolást használ, de az sem muszáj. A dds kiterjesztés amit jelenleg használni kell. Többnyire alfa csatornákkal, de ez nem szentírás. A régebbi modellekhez nem kell az alfa.
  • beci43
    Akit esetleg érdekel a KA-50 Datalink használata.
    Később tervezek egy mikrofonos videót is.
  • hrundibaksi
    nekem bejön!
  • gsg16
    ez úgy néz ki,mintha éppen a bontó udvarán szállnának le vele.
  • hrundibaksi

• LeonSilver
    PM
  • hrundibaksi
    Köszi!
  • beci43
    Leon,ők hol találhatóak faszbúkon?
  • LeonSilver
    Írtam fészbúkon, az 59-es srácoknak.
  • hrundibaksi
    Hamarosan én is nyomom a DCS FC3-at,ott is szeretnék alkotni,de addig is FC2! Sajnos nagyon zavar,hogy megrekedtem a skin-ek installálásában,egyszerűen nem jövök rá,hogy mi a titka. Délelőtt óta próbálkozom,de semmi. De boldog lennék,ha valaki segítene!
  • LeonSilver
    Hejj! Annak idején a flakonhoz is tök fasza szkineket csináltál Zsolti!
  • hrundibaksi
    kopott:

• repvez
    köszi ezzel elvan egész nap a gépem mire lejön :(