37038

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Megyünk repülni valami szeróra??:D
https://www.youtube.com/watch?v=fFAwkcGzrp4 -
logixxxxx99 #8796 Köszönöm wittman !
Remekül működik !
Csak egyre nem számítottam:
Ha én indítok egy szervert és használom a pause_when_empty = true kapcsolót, ez esetben akkor sem indul a mission, ha én magam belépek az egyik slot-ba.
Admin vagyok, ok értem, bármit megtehetek, csak épp egyet nem : ha belépek, nem indul a mission. Még a pause billentyűre sem ...
Persze ha a pause_when_empty = false, akkor minden marad a régiben: szerver indítás, kézi pause, belépés, aztán fly away...
Van ötleted? -
Legyen elég annyi, hogy több, mint amennyi jelenleg van..:)) -
hány fő a minimális nevezés? -
Kedves DCS community!!!
Továbbra is van mód nevezni az I. Infinite Sim-City Dogfight kupára! Ez az egész a funolásról szól és a nevezési díjért kaptok cserébe 1,5 óra játékot pluszban (a bajnokságon kívül), akár az autó szimulátorokkal is. Sajnos amennyiben nem lesz elég nevező, úgy sanszosan el fog maradni a rendezvény, szóval nevezzetek pls! Tudom sokakat az tart vissza, hogy régen dogoltak vagy repültek egyáltalá és nem érzik úgy, hogy képesek lennének e téren felvenni a versenyt másokkal, de nem kell parázni, ez "amatőr" bajnokság és leginkább szórakozásként tessék felfogni! Találkozhattok igazi vadászpilótákkal és a community többi tagjával. Jókat lehet dumálni, szórakozni!!! Nevezzetek, gyertek el! ;)
I. Infinite Sim-City Dogfight Kupa -
A szoba sarkába egy ilyet :
szim -
wittman #8791 Majd ha egyszer atomstabil lesz a DCS World. Igaz egyenlőre most azt kell mondanom, hogy 1.2.7 utolsó update óta nem nagyon találkoztam DCS.exe leállt hibaüzenettel. 1.2.8 openbeta sem produkál ilyen hibát, igaz cserébe van kaptunk "ezer" más hibát.
Használjátok az slmod 7-es verziót, azzal nagyon sok szerver beállítást tudtok konfigurálni. Slmod 7 -
logixxxxx99 #8790 Ha pedig kiiktatod a fránya PAUSE funkciót, akkor készíthetsz egy több küldetéses, akár végtelenített mission köteggel működő szervert, amit magára hagyhatsz mindenki nagy örömére.... -
SnowFox79 #8789 Üdv.
A Pause gomb a billentyűzeten csodákra képes :-) Nyomd meg és már megy is.
Üdv.
SnowFox -
wittman #8788 Tegyétek fel az slmod 7-es verziót. A leírásában benne van, hogy tudod konfigurálni a szerver beállításokat. Mi is használjuk pl. az aktív pasue-t.
Tehát csak akkor fut a mission, ha van bent egy kliens, ha nincs akkor pause-ban van a mission. -
logixxxxx99 #8787 Helló Pilóták !
Készítettem egy Mission-t. Teletűzdeltem triggered action-nal.
Az utolsó lépés a Mission Load lenne, de:
A szerver oldalon mission load után kézzel kell, hogy elindítsuk a küldetést (PAUSE-val).
EZT hogyan lehet kiiktatni ?
Előre is kösz,
Üdv ! -
Szaggatos #8786 Nem reklám ez, csak egy április elsejei tréfa, steamen is akkor jött ki, írták valahol, hogy kb két hét alatt dobták össze, tehát nem kell komoly dolgokra számítani :D. -
Ja, azt is láttam valahol... nc :D -
OFF
Akkor kapaszkodj meg mert már készitik a medve szimulátort is.
Egyébként nekem is furcsa hogy mitöl szimulátorok ezek mert a sims a farm a targonca és egyéb 3+os játékok modé odairják, hogy szimulátor, mikor se kinézetben sem játékmenetben nem törekednek a valósághoz egy kicsit sem.
Ha meg a grafmotort reklámozza akkor nagyon rosszul csinálja,mert eléggé kihivásokkal küszködik a video láttán. -
Hát... :) Tudom, hogy hasogatom a szőrszálat, de akkor lenne szimulátor, ha a kecske IRL viselkedését, mozgását szimulálná. Nem?
Szerintem ez így max egy kecskés játék, aminek véleményem szerint a motor reklámozása a célja. Persze lehet rosszul látom :) -
gsg16 #8782 nem tudom!talán mert egy kecskét irányítasz vele. -
Már több helyen láttam ezt a szart. Ez mitől szimulátor? -
gsg16 #8780 nem hivatalos DCS modul!! -
carlosfly #8779 Mi a gond vele? -
Seácok! Van valakinek valami ilyesmi cucca?? Samsung HT-D350
Ez egy 5.1-es házimozi bizbasz. Esetleg valaki aki ért hozzá? -
Az bosszant, hogy lelkes amatőrök többet kihoznak a játékokból, mint akik pénzért játékot gyártanak! 
Nevadát is ígérték aztán kuss van... Még jó hogy itt a tavasz és lehet menni a nagyvilágba.
-
carlosfly #8776 Süti! :) -
A készülő DCS WW2 miatt linkelem, hogy ez is majdnem olyan szép csak ez egy jóval korábbi kiadás. Il-2 1946 mod... 
Azért azt megjegyzem, hogy a nemhivatalos javításokkal nagyon helyre pofozták ám a Il-2 CLOD-ot. -
wittman #8774 Viszont cserébe az 1.2.8 openbeta tele van hibával...de hát ez eddig is volt.
Su-25T
- ECM kontroll lámpa nem világít
- IR Jammer( Sukogroz, dizskógömb) kontroll lámpa nem világít
Su-25A
- SPO-15 besugárzás jelzőnek egy lámpája sem működik, csak hangjelzés van
- Hidraulika rendszer ha tönkremegy és vagy elfolyik a hidraulika folyadék, akkor is továbbra működik minden hidraulikus rendszer...
-
Solt #8773 A normálistól az nagyon messze van! :) -
Szaggatos #8772 ezt nem értem én, ha ahhoz tudnak normális motort csinálni, ehhez miért nem, a fizikája egy szinten lehet a kettőnek, az AI meg csak nem terheli le ennyire a gépet, hogy nem futja grafra... -
Majdnem olyan szép mint a dcs... 
-
Persze, hogy nem. CSak ha a droidos szart meg lehet oldani ... hátha ezt is. Van egy LG tabletem is, ki is próbáltam már vele ezeket, csak hát az nem túl nagy (8.3-as) -
gsg16 #8769 a laptop,az nem monitor.nem biztos,hogy meg lehet oldani.androidos cuccokra van program,ami az A10C műszereit,vagy a P51-es műszereit rakja ki wifi-n keresztül. -
Srácok! Keresek valaki, aki profi a monitorizében :)
Szóval van nekem itthon egy fasza kis laptopom és szeretnék műszereket kirakni rá vagy valami :) -
Persze. Hozzá van rendelve egy gombhoz az x-52-n.
De a billentyű kombót is próbáltam. -
gsg16 #8766 az adott kamera gomb be van állítva az "options"-ben?mert volt már arra példa,hogy a leírásban említett gomb nem volt beállítva "gyárilag",nekem kellett játék előtt. -
Nem kell. Az volt az első, amit megvizuáltam. :) -
Lehet engedélyezni kell az opciókban gameplay-nél vagy special-nál a cuccokat. -
Hát beszarok, komolyan mondom... Itt is van de akkó mé nincs?
-
Ja, és a leírásban is szerepel.. -
Megnéztem, nálam se megy a kamera. Bill kiosztásban pedig ott van. -
Igen, tuti, hogy így lesz ahogy Leon írta. A kapcsolgatható fülkés változat az fizetős lesz majd bizonyosan, de szerintem az FC3 tulajdonosok majd megvehetik kedvezményesen. Ami benne lesz az FC3-ban mint F-15C az pedig az új kabin lesz, de nem kapcsolgathatós, az A-10A és a Su-25A-hoz hasonlóan új repmodellel. A DCS:F-15C Eagle az viszont a DCS:A-10C-vel azonos kidolgozás lesz. -
beci43 #8759
-
Szerintem nem.
A külön cucc az klikkelhető kabin meg kutyafasza, az FC3 meg nem.