37035
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    minden nap ugyan az a program lesz ? esetleg egy részletesebb idörendi program van ?
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    Srácok!
    Van esetleg valaki, akinek minden géphez vagy a legtöbbhöz van x52 profilja?
    Vagy legalább a DCS-ben be van állítva minden?
    Megvallom lusta vagyok megcsinálni a gépekhez a profilt, nekem meg csak ahhoz van, amit használok (mi8, huey, su-25t, a10c). Lesz ez a majálisos izé Szombathelyen és arra kellene. :)
  • gsg16
    én most "gyakorlom vissza" magam a kamovba.de persze ha lesz rá lehetőség,akkor valamelyik gumikerekes légvédelmi ütegbe is szívesen beszállnék majd,csak hogy ne agyatlan AI ellen kelljen repkednetek,amik csak bambán nézik ahogy lőtök rájuk.
  • Atropos
    A repülés és a fegyverzet használata elég jól megy a KA-50-nel. Nagyon szívesen kipróbálnám magam egy multis csapatban. Nagyon megköszönném, ha elmagyaráznád hogyan kell csatlakozni egy szerverhez, ahol repültök. Még itt nem csináltam ilyent, úgyhogy bocsánat a bénaságomért. TS-em van, csak hogy találok rátok?
  • beci43
    Multizni szoktál?Kevés a Ka-50 pilóta.
  • Atropos
    Köszönöm szépen Leon77 a segítséget. Tökéletesen működik minden. A "module manager"-nél kellett beírni a kódot. Mégegyszer hálásan köszönöm!
  • krisztian005
    Müködik, azt kellet csinálni amit a linket irtak. Azért hittem hogy nem müködik, mert a tacview programban semmi nem látszik se repülés közben, sem utána, viszont ment mindent egy fájlba, amit utána ha betöltünk akkor mutat mindent. Nem emlékszem hogy régen is igy müködött volna, bár nagyon rég használtam, de a lényeg hogy müködik. Kösz a segítséget.
  • Leon77
    Szia!

"Elmész" szépen ide, majd letöltöd, telepíted. Ha ez kész, akkor a World indítása után a "module manager" menüpontnál meg tudod adni a dvd-s változathoz kapott kódot. Ha ezzel is megvagy, akkor irány a virtuális légtér. ;)
  • Atropos
    Üdvözlök mindenkit a fórumon. Új tag vagyok itt, ezért elnézést a kérdésemért. Nagyon szeretném feltelepíteni a Black Shark 2-őt a DC World alá, de az istenért nem tudom hogyan kell. A BS2 eredeti DVD. Ha tudnátok tanácsot adni hogyan csináljam, nagyon-nagyon megköszönöm.
  • krisztian005
    Kösz, kipróbáltam, sajnos csak nem müködik, bár ott DCS World 1.2.3-at ir, lehet az ujjabb verzióknál mást kell csinálni.
  • gsg16
    ITT írnak róla,mit,és hogyan kell átírni a dcs-ben
  • gsg16
    nem kellett ott valamit átírni a játékon belül valamelyik file-ban,hogy működhessen?anno valamelyik FC-ben használtam,és mintha lett volna ilyen kitétel a működéshez
  • krisztian005
    Van több opció pl FC1.1 FC2 DCS A10C, és van olyan is hogy DCS World, de hiába teszem arra ugyanúgy semmit nem csinál. Goldoltam hátha valaki használja közületek és tudja mi lehet a gond.
  • TG Gida
    1.2.7-nél működik, még online is, ahol engedélyezve van.
  • LeonSilver
    Videó van a tecsődön, szóval gondolom müxxik
  • gsg16
    és működik a DCS-ben biztos?mert valamelyik FC-ben használtam én is,de nem tudom megyen-e DCS-ben?a hivatalos honlapon nem írnak erről semmit?
  • krisztian005
    Az de kb egy hónapig ingyen használható, csak valamiért nem lát semmit amit a DCS-ben csinálok, pár éve próbáltam azt hiszem még FC1-el és akkor simán müködött.
  • gsg16
    az nem fizetős?
  • krisztian005
    Sziasztok!

Feltettem a Tacview-t de sajnos nem müködik, sem az 1.2.7-els sem az 1.2.8 open beta-val. Nemtudjátok mit kéne csinálni hogy müködjön?
  • LeonSilver
    Ez sg ficsör és nem jelentkezik mindenkinél és mindenkor.
    Nekem a laptopon csinálja, az asztalin nem.
  • gsg16
    sosem törlöm az előzményeket,és mindkét négyzet be van jelölve.tegnap jelöltem be utoljára,és most amikor beléptem ismét be kellett jelentkeznem
  • beci43
    Ha esetleg törlöd az előzményeket,akkor ezt szokta csinálni.Vagy jelöld be a "bejelentkezve marad (régi)" négyzetet is.
  • Hecker007
    Nekem bejelentkezve marad mindig, kivéve ha másik gépről belépek.
    Nincs CCleaner vagy valami hasonló progi telepítve ami időzítve lefut?
    Azok szokták a sütiket kinyírni és az okozhat ilyet, mondjuk ha más oldalnál nem jelentkezik ez a gond akkor passzolok.
  • SnowFox79
    Üdv.

Firefoxot használok. Van, hogy napokig nem lépek be de megmarad a beállításom. Nem tudom mi a titka...
  • gsg16
    nekem win7 64bit,chrome-on műveli ugyan ezt.és igazad van,tényleg van,hogy napjában többször is előfordul.viszont azt is megfigyeltem,hogy van,amikor eltűnik a jelölés a kis négyzetből.
  • repvez
    DEjó neked, hogy csak 1-2 naponta kell, nekem van hogy napjában többször is , pedig nálam is be van pipálva .
    Win7 64 bit IE11 ha ez számit.
  • gsg16
    tudja valaki miért kel 1-2 naponként mindig bejelentkeznem ide a fórumra annak ellenére,hogy ki van pipálva a bejelentkezve marad négyszög?és a belépési adatok is el vannak mentve a böngészőben
  • GaBika6
  • gsg16
    amennyire én emlékszem, hangos "Hurrá"-t üvöltve,közben lövöldözve rohanni az ellenség felé,csak a Magyar Néphadseregben volt előírás,minket legalábbis anno tanítottak erre.manapság lehasalnak,és úgy veszik fel a harcot,ha összefutnak az ellenséggel.plusz ez a játék nem arra van kitalálva,hogy bakákat mozgasson élethűen.
  • 250M30Re
    Sziasztok!
    Ha küldetést csinálok, melyben vannak gyalogosok, azok egyből lehasalnak az ellenség láttán, és fél óra alatt kúsznak előre 5 cm-t. Hogyan tudnám elérni, hogy a katonák előre rohanjanak és tüzet is nyissanak az ellenségre. (az ellenség csak egy transport volt és 2 orosz gyalogos).
  • gsg16
    Kellemes Húsvétot Mindenkinek!és hétfőn menjetek locsolni!
  • beci43
    Sanyo cikke
  • wittman
    Jelentős hibajavítások az 1.2.8 openbeta-ban

Na este leteszteljük!

VMH59 szerver frissítve és fut is egy jó kis SnowFox által készített bevetés!
  • Cancri55
    Vége a Sinainak, de hamarosan jön a Balkán, jössz?

Falcon online
  • gsg16
    biztos hogy itt akartad megkérdezni?ez nem a falcon topic!
  • Cancri55
    lowww pass
  • Cancri55
    Megyünk repülni valami szeróra??:D

https://www.youtube.com/watch?v=fFAwkcGzrp4
  • logixxxxx99
    Köszönöm wittman !
    Remekül működik !

Csak egyre nem számítottam:
    Ha én indítok egy szervert és használom a pause_when_empty = true kapcsolót, ez esetben akkor sem indul a mission, ha én magam belépek az egyik slot-ba.
    Admin vagyok, ok értem, bármit megtehetek, csak épp egyet nem : ha belépek, nem indul a mission. Még a pause billentyűre sem ...

Persze ha a pause_when_empty = false, akkor minden marad a régiben: szerver indítás, kézi pause, belépés, aztán fly away...

Van ötleted?
  • Reaper
    Legyen elég annyi, hogy több, mint amennyi jelenleg van..:))