37036

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
beci43 #8875 És mi lehet Lacival? -
Skacok ez meg itt micsoda?
Ezek az "utódok"??? :$
DCS: MIG-21 -
beci43 #8873 Nincsen,a grafikus motor jobban fut Nv alatt.Ennyi.Tíz évig csak Radeonjaim voltak.Három éve átnyergeltem GeForcra,pont a DCS miatt. -
gsg16 #8872 ez úgy hangzik,mintha lenne valamiféle egyezség ED-ék,és a gyártó között. 
-
DCS-nél egy a lényeg, hogy csak és kizárólag Nvidia kártya legyen... -
beci43 #8870 Köszi!Kell a kakaó a DCS-hez! -
Grat, nem semmi kártyát választottál! :) -
beci43 #8868 Gtx 780 Ti -
Milyen VGA-t veszel? :) -
beci43 #8866 Amint meglesz az új vga-m,jövök én is csapatni.Már csak 5-6 nap.IGP-vel meg diavetítés az egész.
-
Firewing #8865 Áh! Köszi! A file méret segített. Nekem 44kb volt, vmi másik verzió lehetett. A lényeg, hogy én is beraktam az általad is említett mindkét helyre, és jó lett. Végül itt találtam meg: headtracker binary
Most jól elteszem, hogy máskor is meglegyen.
-
Leon77 #8864 Szia!
Nálam a DCS World/bin mappában van egy Headtracker.dll (11 KB) fájl, plusz ugyanitt egy Headtracker nevű mappában ugyanez. Hogy mitől, vagy melyiktől működik, ne kérdezd. De ha megy, akkor a world repülhető masináinak opcióinál a tengelyeknél is hangolható. -
Nekem tegnap szépen lejött, viszonylag hamar! :) De sajnos, csak néhány kört csaptam vele próbaképp. A Szu-25T nagyon szép lett!
-
Én már csak a letöltés végét várom, de az se most lesz azt hiszem. :))) -
Firewing #8861 Sziasztok!
Freetrack-hez kérnék segítséget. Maga a freetrack műxik, csak a játékban nem. A szükséges dll-t letöltöttem (freetrack binary) és a DCS World Open BetaBin -be bemásoltam a HeadTracker.dll és a HeadTracker.pref file-okat, mégsem reagál. Próbáltam a DCS World Open BetaModsaircraftsA10-Cin és ezen belül egy headtracker mappában is.
Mit csinálok rosszul?
Előre is kösz. -
Na igen, a július hónapot én is nagyon várom! :) -
Atropos #8859 Sikerült! Hálásan köszönöm. Így már teljesen más a fílingje ill. a hangulata. Sohasem használtam eddig azt a csúszkát. Mégegyszer nagyon köszönöm! -
Már én is alig várom, hogy a gép elé kerülhessek. :)))
És gondolom a Su-25-höz is kijött a 6DOF kabin. :))) -
Az options--system--clutter/bushes-nél lehet állitni. -
Atropos #8856 Kérlek segítsetek nekem! Nagyon szeretném a DC Worldben, hogy legyen fű a talajon. Minden videóban látom, hogy fű, virágok díszítik a reptér környékét. Hogyan lehet ezt megcsinálni, mert nagyon tetszik. Már fent van a gépemen a World 1.2.8-as verzió. Csak az a szép zöld gyep hiányzik.
Köszönöm férfitársaim! -
szerintem ez nem a fat mamba, ez egy sima defender m5 cobra joy és egy -asszem ch products alpján kifejlesztett- gázkar.
Amiatt gondolom mert joyt nézek magamnak, és beleakadtam ebbe is, a joy maga kb, 50 €, de sajnos műanyag az egész belül és volt akinél pár hónap alatt tönkrement. A fat mamba pedig kb. a warthog árával egy kategória, de akkor meg már inkább azt venném...
-
carlosfly #8854 Update ikonba a cél: DCSWorldinDCS_updater.exe update Ez így kezdi is frissíteni. -
Nálam 1.2.7-ről ápdételt, simán lecibálta amit kell. -
Nekem 1.2.6 volt fent és az 1.2.8-at kezdte el leszedni nem tökölt semmit frissítette az updatert újraindította aztán már jött is a legfrissebb kiadás. -
Csak tudnám, maf@szér updatelték egy időben kétnaponta az updatert, ha egy 1.2.7x-ről 1.2.8x-re update-et nem húz le az autoupdater, hanem újra le kell húzni 7+ gigát meg gondolom a modulokat is újra. -
Nagyon örülök, az ingyenes TF-51D-nek. :) A P-51D-t, nem is akartam megvenni.. :) -
Ez az, ez a legfullosabb botjuk, nekem ez az álom kategória :D -
ha ez az akkor 295 euro -
Ha jól emlékszem nagyon drágán :D kb warthog ár és nincs hozzá gázkar. -
azt hogyé vesztegetik?
-
Szép darab én a fullextrás változatra fogok kreditet farmolni majd :D -
Fat Black Mamba joystick

-
Kint van az 1.28-as patch!! 
-
Nekem vannak profilok,ha küldesz email elérhetőséget, akkor csatolom!
SU25t, a10c, mig29, su27, f15, su33. -
gsg16 #8841 

-
A zenéért külön egy 
-
sziasztok
letöltötem az alap dcs-t, és van egy kis problémám:
ha bekapcsolom a tarckirt (sima 3-as, nincs 6dof) akkor a fülkében a legközelebbi állásba zoomol és ottmarad, nem lehet hátrébb vinni a pilóta fejét. Ha kikapcsolom a trackirt akkor minden ok, működik a zoom.
A másik, hogy pl. a beállított gombok is elég hektikusan működnek (pl. rakétával tüzelést hiába állítom át joyra, csak a space-t fogadja el)
nem tudjátok hogy mi lehet a gond? -
GálTomi #8838 A készülő L-39-es az majd valamikor megvásárolható lesz mint modul vagy valamilyen virágbolti mod csak? -
logixxxxx99 #8837 Sziasztok !
Jó a DCS.
Szeretem.
Össze is gyűjtöttem nhéány élményt:
-
A 40. év tiszteletére