37036

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Solt #8955 Fos... nem volt méhecske a virágokon. -
sakkay #8954 -
gsg16 #8953 Üdv eladnám az UH-1-es modulomat,4000Ft-ért.amióta megvan,kb 3X repültem vele,és nem köt le igazán. akit érdekel,privátban jelezze.
Üdv! -
beci43 #8952 Nem felesleges.A legújabb dolgok először az open betába kerülnek,ott tesztelgetjük,véleményt írunk EdE fórumába,így a véglegesben azok csak hetekkel később jelennek meg.
De persze törölheted is,ha úgy érzed kevés a helyed. -
Firewing #8951 Sziasztok!
Engedjetek meg egy láma kérdést: Ha fel van telepítve a DCS world és a DCS world beta is, akkor gondolom (már) felesleges mind a kettő. Lesz még vmi javítás, ami először csak a bétában lesz? Mert akkor a sima szerintem feleslegesen foglalja a helyet a vinyómon.
-
carlosfly #8950 Ki van csapva itt is a tűzfalra egy projektorral. Alig 2 méter átlóba... :) -
-
Igen, 55"-oson és tökéletesen megy HDMI-vel..;) -
van róla valami tapasztalatotok egyébként hogy lcd tv-n milyen játszani?
gondolkodom hogy lecserélem a 23" monitoromat vmi nagyobbra, de ha egy füst alatt meg lehetne oldani akkor a tv-t cserélem le egy 32" körülire és azon játszom is...csak nem tudom mennyire működik ez a gyakorlatban. Full hd tv-re gondolok.
Játdzik közületek vki tv-n? -
SnowFox79 #8946 Vagy mert beszálltak a nagyméretű monitorok gyártásába is... -
gsg16 #8945 ezért van az,hogy csak kifogástalan látású embereket vesznek fel vadászpilótának!
-
SnowFox79 #8944 Ez így van. Sokszor nem is látom a radarjelet a HUD-on a target box-tól. Így légi harcolni nincs értelme. Pedig ha "nem javították" volna ezt is akkor manapság is elindítanám a DCS-t. Így nem teszem... Legalább nem látom mit "javítottak" még meg... -
Attól függ mit akarsz. Gépészkedni az A10c full kattintható fülkéjében vagy billentyűzetet nyomkodni az A10a-ban. Nekem speciel a kattogtatós fülke jobban bejön, szeretek bütykölgetni, hajtóművet indítani, minden bizbaszt tekergetni :) Persze az FC3-ban jóval több a repülők száma, de ha már szimulátornak nevezzük akkor legyen egy kis munka is a géppel :) -
Valóban kisebb a HUD képe igazából, mint ahogyan az eddigi verziókban volt, de azért ez a légyfing méret már túlzás... -
Fantasy18 #8941 ja bocsi igen -
wittman #8940 Mint írtam az A-10C modul nem része az FC3-nak és nem is lesz soha!
Viszont az FC3 akciós áron 20 USD-ért még mindig jó ár, csak hát ki kell várni mikor lesz megint leárazás. -
Fantasy18 #8939 tehát akkor jobban járok ha megveszem az fc3 at. mintha külön külön megvenném a10c modult meg az f15c modult. -
SnowFox79 #8938 Soha mert szerintük ez így reális... Azaz majd ha kijön a fizetős kattinthatós ezekből a tipusokból (sok sok dollárért) akkor majd abban biztos lehet majd állítani ezt is.... Sajnos ez már kezd trend lenni náluk. -
gyagyi.. bocsánat túl erős kifejezés volt
fsx graf szempontjából sokkal elavultabb egyébként;)
a "rendszerek" szimulációja viszont tényleg nagyon "simple"
SZTEM -
írtam egy szubjektív véleményt.. ettől még a su-25-től kezdve minden egyedien unikum.
p-51re gondoltam csak
-
gsg16 #8935 igen,kellenek ide az ilyen "a másik játék sokkal faszább" jellegű hozzászólások!köszönjük! -
hát lehet hogy gagyinak tűnik, viszont van normális repmodellje, ami egy szimulátoban fontosabb mint a grafika illetve a rendszerek lemodellezése (legalábbis nekem).
Bár hozzáteszem nem ismerem az A2A mustangot, de az fsx-ből kiindulva nem gondolom hogy nagyon valósághű lenne a fizikája. Az fs sorozat sosem erről volt híres.
Vagy tévedek?
-
nos,
Csak hogy ne levegőbe beszéljek, gondoltam kipróbálom szóval 7,5 giga le Und telepít.
Első indítás a Mustang-al.. battery fel, és elkezd valmi vinnyogni (gondoltam valmi automata preoil pressure cucc lehet... nem mert 0 psi)
szóval a csilingelés innentől kezdve akármi lehet..
úgy ámblokk........
jééézus de gagyi az (fsx) A2A p-51D mustang után:)))
az tetszik benne ,hogy könnyen megtalálom az uninstall-t -
nem tudom hogy tail radar-e, lehetséges.
Kb szemmagasságban van egy tölcsér a cockpit bal oldalán fent, amiben van egy izzó is. Ha csöng akkor világít is.
A gázkar hang az inkább egy ki zümmögés, ez pedig olyan mint a kapucsengő.
Teljesen random szokott megszólalni, és nem tudom hogy miért. Van amikor a földön, van amikor a levegőben, és nem tudom mihez kötni. A kezelési útmutatót átfutottam de nem találtam benne erről semmit. Megnézem majd a fórumot is hátha ott írják. Bár most hogy mondod lehet hogy akkor csöng ha a jobb oldali kapcsolókat is baszkurálom :) -
A 29-es és a 27-es HUD-ját vajon mikor fogják helyreállítani?:) -
most látom ,hogy a TF-51Dnek is ott van a tail radar warning light-ja, úgyhogy elképzelhető;)
kabin jobb oldalán fő kapcsolók után és az IFF panel között szokott lenni a kapcsolója.............. -
két duda lehet...
vagy az hogy lehúzod a gázkart padlóra, és a Gear Horn megszólal...
,avagy a hátrafelé irányuló radar sipákol ha földön állsz a géppel
A2A Mustáng-nál ez a két lehetséges;) -
wittman #8928 Open beta frissítés 1.2.8-hoz: Change log -
wittman #8927 F-15C-ben egyenlőre nem lehet.
DCS World-ben nincs DLC, csak modulok, amelyet megveszel akkor azzal a géptípussal tudsz repülni. Az FC3 egy olyan modul, amely tartalmazza a régi Lockon 1.12-es repülőket, csak hát MiG-29 típusok kivételével új 3D-s 6DOF-os kabinnal, valamint PFM(repmodel) rendelkező F-15C-vel.
Tehát az alábbi típusokkal repülhetsz, ha az FC3-at megveszed:
A-10A, F-15C, MiG-29(A,C,G), Su-27, Su-33, Su-25, Su-25T
A további modulok vásárlása esetén, csak az adott típussal tudsz repülni.
Egyszóval, ha szeretnél a fentebb felsorolt típusokkal repülni, akkor nem kell külön megvásárolni az A-10A-t vagy F-15C-t és sorolhatnám.
Az A-10C külön modul és nem tartozik az FC3-ba.
Az DCS:F-15C külön modul egyenlőre ugyanaz, mint az FC3-ban lévő F-15C. -
Fantasy18 #8926 ja meg még olyan kérdésem lenne hogy ha megveszem a flaming cliff 3 at akkor az olyan mintha f15c fliming cliff dlc meg a A-10C DLC venném meg? meg plusz SU 27 meg mig 29? vagy az F15C DLC más mint ami a flaming cliff 3 ba van f15 ös? -
Abban nem lehet, csak az A-10c-ben, Kamovban, MI-8-ban, Huey-ban, meg a Mustangban. Meg talán az F-15c-ben. -
Fantasy18 #8924 ja A-10A m van pontosan -
Fantasy18 #8923 hali skacok új vagyok még nemrég vettem meg a játékot. az érdekelne hogy hogy lehet megcsinálni azt hogy lehessen klikkelni a cocpit be? alt+c előhozza az egeret, az megvan oké... csak a gombokat nem lehet az A10 esembe nyomkodni. -
üdv
lenne egy kérdésem a TF51-ről:
néha megszólal a duda (vagy csengő, nem tudom mi a neve pontosan) a gépben és nagyon idegesítő, mert nem lehet lekapcsolni (tudom hogy van egy gomb amivel le lehet, de nem működik hiába kapcsolgatom).
SZóval tudja valaki miért szólal meg a duda és mit lehet ellene tenni?
Gondolom valamelyik repülési paraméter nem megfelelő de nem tudom melyik lehet az, műszerek szerint minden rendben van. -
Frenky #8921 Sziasztok! Tegnap újra feltettem a DCS world_öt. Lenne pár kérdésem, hogy melyik szerveren érdemes kipróbálni a multirészt? Egyenlőre csak a két ingyenes repülhető gép van, a TF-51D vel szeretnénk páran (ha összejön) köteléket/közös repüléseket gyakorolni, megismerni. A repüléshez DCS_hez pár hasznos tanácsot nagyon megköszönnék. Szép napot! -
wittman #8920 Jól mondja(írja) beci43. Nagyon jó az új radeonok is, csak a DCS alatt nagyon szarul teljesítenek a HD7000 sorozat óta. Még a HD7970 is sajnos alul teljesít. Na már mos az AMD R9 290 és 290X egy új Hawaii chipet tartalmazó vga, szóval nem a HD7000-es feltupírozása megérne egy tesztet, de ahhoz túl drága magánszemélyként. Sajnos az AMD driverrel van probléma a dcs alatt, de sem az AMD sem az ED nem akaródzik vele foglalkozni.
Ha kezem közé kerül egy AMD R9 290 vagy 290X, akkor csinálok DCS tesztet és közzéteszem.
Ezért inkább én is csak Nvidia-t ajánlom. Most a "sláger vga" az GTX760 2GB GDDR5-ös, de plusz 8.000Ft-ért 4GB Vram is van, amely megéri azt a plusz pénzt. Teszteltem ezzel a kártyával mind a DCS-t és az ARMA3-at is full grafikán, tökéletes FPS volt, ami nem 30, hanem 50 alá nem is ment.
Persze a vga alá kell vas is, min 8GB Ram, erős proci, SSD és jó minőségű max 600W-os tápegység. -
beci43 #8919 Jók a Radeonok,bár nagyon elbaxxák a driverjeit.Mire valami klappol,tuti hogy a következő frissítésben elrontják.Nem jobbak az NV kártyák,csak a DCS motor jobban érzi magát alatta. -
77pxdumbo #8918 Üdv!
Kis segítséget kérnék. Videokártyát akarok cserélni a gépemben. Azt már olvastam, hogy az NV jobbak, de szeretném tudni mennyire jelentős a különbség a két gyártó között. Ha valakinek van AMD 290 290x konfigja esetleg, kérem ossza meg velem a tapasztalatait, a DCS-el kapcsolatban. -
jaja. de hangulat is van rendesen :)
viszont van olyan videó ami szinte full Brevity :) felesleges duma nélkül
-
wittman #8916 Ezek a Ralfiék mennyit pofáznak feleslegesen bevetés közben.